Nyheter om Steven Gerrard


Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Manchester United kan plukke en av verdens råeste midtstoppere på salg

Kalidou Koulibaly regnes som en av midtstopperne på aller øverste hylle. Den senegalesiske landslagsspilleren har blitt linket til Liverpool de siste sesongen, men med Napoli-eierens totalt urealistiske forventninger til overgangssum ble det aldri noen exit på midtstopperen. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Viruskaoset har tvunget Napoli-eieren til å stikke finger´n i jorda, Koulibaly runder snart 30 og interessen fra Liverpool har kjølnet.

Endelig var det Kasper Schmeichel sin tur!

Thomas Tuchel skulle ta sitt første trofé med Chelsea og fjerne all tvil om at han ikke bare kunne vinne kamper men også finaler. Schmeichel junior satte en stopper for planen. Bokstavelig talt. Nå er ikke Kasper Schmeichel lenger så junior, men vi kunne ikke dy oss. Youri Tielemans sørget for Leicester-scoringen som avgjorde FA Cupfinalen, men Schmeichel var en likeverdig matchvinner. Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez -Tielemans mål var som et gammeldags FA Cup-seiersmål, men også Schmeichels redninger var de du har bruk for i kamp, sier Rodgers til BBC.

Gullfeiringen ble voldelig

20 personer ble arrestert og tre polititjenestemenn påført skader da feiringen av seriemesterskapet til den skotske fotballklubben Rangers endte kaotisk lørdag, melder NTB. Rangers, som ledes av Liverpool-legenden Steven Gerrard, er seriemester for første gang på ti år. Etter kampen og ut i de sene nattetimer strømmet ekstatiske fans ut i Glasgows gater for å feire. Etter hvert måtte bevæpnet politi settes inn for å ta hånd om supportere som utagerte. – Mens festlighetene fortsatte, begynte deler av folkemengden i økende grad å oppføre seg uregjerlig.
Les mer om:

Vanvittig deilig med Leeds tilbake i Premier League!

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang. Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier. Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang.

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Sverige mister løven Zlatan

Vi hadde såvidt publisert artikkelen med «Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM». Noen timer senere kom bekreftelsen fra den svenske landslagstreneren på at: Det gjør han ikke. Hinkende av banen i 3-0 kampen mot Juventus så Zlatan rimelig betenkt ut. Han kjente nok hvor det bar hen. Les: Manchester United har sin første signering Idag har Zlatan meddelat Janne Andersson att hans skada stoppar honom från att medverka i EM i sommar. Krya på dig Zlatan, vi hoppas att få se dig på fotbollsplanen snart igen!

Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers

Seriemesterskapet var sikret for en god stund siden, men Rangers-spillerne vet at for Steven Gerrard er den ene kampen like viktig som den andre når du trer på deg klubbdrakta. Dermed stanset ikke Rangers-spillerne før det sto 4-0 mot Aberdeen på lørdag. Siste runde var unnagjort, og Rangers-supporterne kunne gå ballistic i sofaen. 32 seire, seks uavgjort og null (!!!) tap. Les: Manchester United har sin første signering Når det bare er ett år siden Celtic tok seriegullet, er dette en ektrem prestasjon.

Carragher skjønner ikke hva Manchester United skal med Jack Grealish

Den engelske landslagsspilleren har lenge vært linket til Manchester United. Roy Keane gikk så langt som å insistere på at klubben hans sørget for at Grealish blir del av United-troppen. På andre siden av Sky Sports-mikrofonen er Jamie Carragher mer kjøling til koblingen mellom Villa-stjernen og gjengen til Solskjær. Så hva er problemet, Carragher? Les: Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager -Jeg mener han ikke passer inn på Old Trafford på grunn av spillerne de har, ikke på grunn av talentet hans.

Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne

Et supporteropprør mot de amerikanske eierne av Arsenal har pågått lenge, men fikk fart da Super League-stuntet kom for noen uker siden. Planene ble torpedert og Kroenke-familien kom med en slags unnskyldning, men fungerte som startskuddet på et større opprør. Spotify-gründer Daniel Ek så sin mulighet.

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Belgias landslagssjef Roberto Martinez er en del annen type enn Jose Mourinho, han krever underholdende og eksplosiv fotball samtidig som han regnes for å være litt «ustrategisk» i sin tilnærming. Tottenhams styreformann har Daniel Levy ikke lykkes enda med å hente inn en manager som passer både på tid og pris. Ved at de øverst på hans liste er utilgjengelige har han kommet ned til en kandidat vi i Sporten tror virkelig passer. – Blir Roberto Martinez ny manager vil vi uten tvil på mer underholdene fotball med noen spektakulære seiere, men trolig også noen pinlige tap.

Ceferin om Florentino Perez: ‘President of nothing’

Real Madrid presidenten Florentino Perez får ikke mye sympati for hans pådriverrolle i forbindelse med Superligaen. prosjektet er skutt ned av fans og ligger i følge Perez på is i påvente av «bedre tider».

Steven Gerrard seiler opp som favoritt

Det er stadig flere som peker på Liverpool legende og Rangers manager Steven Gerrard som mulig arvtager for Jose Mourinho, vi Sporten synes det høres vært urealistisk ut, men ifølge bookmakere seiler han opp som en favoritt. For et par dager siden kunne du knapt skimte Gerrard langt nede på listen, men pr i dag er han oppe på femteplass. Steven Gerrard har lykkes med å snu rekkefølgen mellom de to skotske storklubbene Celtic og Rangers, den evige toer er nå en vinner. – Det er suksessen med Rangers som gjør han seiler opp som en solid kandidat til Tottenham jobben.

Steven Gerrard beundrer Arsenal-stjernene

Rangers-sjefen fullroser sine tidligere rivaler i Arsenal.

Like før Jose Mourinho slenger rundt vannflasker igjen!

Det var en tydelig gretten Tottenham manager vi kunne observere etter 1 – 3 tapet mot Manchester United på søndag. – Den normalt sparsommelige styrelederen Daniel Levy har åpnet opp lommeboka for best mulig legge til rette for suksess for den portugisiske manageren, men suksessen har latt vente på seg. Det begynner å bli rimelig klart at Champions League er utenfor rekkevidde og med det kommer også klubbens store stjerne Harry Kane mest sannsynlig gå videre. – Salget av Kane, kan faktisk være det som finansierer sparkingen av Jose Mourinho.

Bekreftet: Gerrard får kapteinen med videre

James Tavernier har spilt 289 kamper for Rangers, men kan først denne sesongen titulere seg som seriemester. Steven Gerrard har ledet Rangers til topps i Scottish Premiership første gang på ti år. Dette skal Tavernier ha mer av. Høyrbacken produserer som en angrepsspiller, og står med imponerende 11 scoringer og 10 assists på 29 seriekamper. 29-åringen har fortsatt kontrakt som løper til neste vår, men det var ingen grunn til å utsette neste signeringsrunde. Spiller og klubb er som skapt for hverandre, nå fortsetter arbeidsforholdet til 2024.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

«Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Tidenes målscorer i Liverpool Ian Rush er sikker på at femtemann på lista Steven Gerrard en dag vil overta managerstolen på Anfield. Jürgen Klopp har enorm suksess med på Premier League og Champions League pokaler på CVn og vil ikke, selv om denne sesongen har gått tråere, under noen omstendighet bli tvunget til å gå. Denne sesongen har Liverpool legende suksess som manager for Randers og vil hente hjem seriemesterskapet i Skottland.

Marca: Gareth Bale kan skrote planen

Når Gareth Bale har begynt å smile igjen, da forteller det mye om situasjonen på og utenfor gressmatta. Dagens situasjon er en ekstrem kontrakst til bildene hos Real, der waliseren satt på benken og halvssov med munnbindet over øynene. Likevel har Bale en plan om å returnere for sitt siste år i Madrid og sikkert bevise at han fortsatt duger. Les: Harry Kane holder kortene tett til brystet -Hovedårsaken til at jeg kom til Spurs denne sesongen var først og fremst for å spille fotball.

Trygler Cavani om å takke nei

Cavani senior har bedt Edinson komme seg hjem til Sør-Amerika, argentinske Boca Juniors skal ha viftet med treårskontrakt, Marcos Rojo er sendt ut for å overtale 34-åringen om å joine ham hos juniors.

Celtic henter inn Man United-legende for å sette på plass Steven Gerrard

Steven Gerrard leder Rangers til det første seriemesterskapet på altfor lenge. Celtic har hatt hegemoniet i den skotske byen de siste ni årene, men med Liverpool-legenden på plass i dress har styrkeforholdet mellom byrivalene endret seg.

Elyounoussi spilte hovedrolle i Old Firm

Hele byen holder pusten når det brygger opp til et av verdens tøffeste derbyer. Steven Gerrard har allerede løftet Rangers til ligagull, nå sto det om æren i Old Firm. At resultatet ikke betyr noe for ligaen, betyr null og niks for spillerne som opplever byrivalens drakter på samme måte som en rød klut (og et vepsestikk) for Ferdinand. Les: Ajer har ikke lenger noe valg Da er det spesielt kult for oss at det var Mohamed Elyounoussi som smatt frem på et hardt innlegg og headed til 1-0 for Celtic etter 23 minutter.

Gerrard anklaget motspiller for rasisme etter skandalekamp

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om:

Gerrard anklaget motspiller for rasisme

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om: