Nyheter om Steven Gerrard


Hamret inn 49 scoringer forrige sesong – ikke rart Aston Villa måtte sikre seg Rory Wilson

De siste fem årene i fotballsirkuset har vist oss at en tenåring ikke lenger trenger å være en spiller du såvidt legger merke til før han rundt 20. Sancho, Vinicius jr., Haaland, Bellingham, Pedri, alle gutta spilte seg inn på stjernehimmelen som tenåringer. Vi velger derfor å ta med en overgang for en skotsk 16-åring. Når du har 49 scoringer forrige sesong, da har du potensialet inne.

Skal overtale Liverpool til å selge Gomez

Midtstopperposisjonen er et sårt punkt for Jürgen Klopp. Han vet han har verdens beste og en solid bredde, men vet tilsvarende godt at skader kan komme «i flokk», tidlig i sesongen og snu opp ned på planene. Etter at Everton-keeper Pickford måkte ned Virgil van Dijk i Merseyside-derbyet i oktober 2020, og Joe Gomez og andre Liverpool-midtstopperne fulgte etter med skade, handlet denne sesongen stort sett om å redde det som reddes kunne av poeng. Så når noen banker på i sommer og skal overbevise Klopp om å slippe Joe Gomez, da skjønner vi at det kan bli tøft.

Liverpool-legenden Sadio Mané forklarer hvorfor det var tid for exit

Det har gått inflasjon i Legende-tittelen, men i tilfellet Sadio Mané mener vi 30-åringen fortjenter det. Seks år i klubben som del av Jürgen Klopps angrepshorde, 120 scoringer og 48 assists i en periode der de største trofeene endelig ble busset gjennom Liverpools rød-dekkede gater. Spilleren som tok posisjonen Klopp pekte på. I den siste sesongen ble det 30 kamper som venstreving, 18 som senterforward og 3 som høyreving. Nå har senegaleseren takket for seg. Det er noe vondt når en spiller av så stor betydning forlater klubben, for enkelte Liverpool-supportere oppleves det som et svik.

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.

Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez

Aston Villa manager Steven Gerrard ønsker seg intenst sin tidligere lagkamerat fra Liverpool Luis Suarez. – Og alt peker egentlig i retning av at det kommer til å skje når kontrakten med Atlético Madrid går ut på dato om noen dager. For de som er i tvil, Suárez som har spilt for Barcelona, Liverpool, Ajax og Groningen (for de som husker det) har det fortsatt. Han kom til Groningen i 2006 etter å ha spilt toppfotball i hjemlandet for Club Nacional de Football og resten er, som man sier, historie.

Gerrard overtalte et av de største spisstalentene til å velge Aston Villa – fremfor Liverpool

På mandag var det Erling Haalands dag i Premier League. «Vår mann» i Bundesliga er nå «vår mann» i verdens tøffeste liga. Ekstra kult etter å ha satt på plass illsinte svenske landslagsspillere med sine to scoringer og 3-2 seier på Ullevaal. 1. juli kommer en signering som ikke kommer til å skape spesielt baluba på balløya, men vel så interessant for Villa-supporterne. Aston Villa had fulgt Rory Wilson siden mars og har vært linket til Rangers-spilleren siden mai.

Slet med selvtilliten og gruet seg til løp. Nå er han en av Norges beste

Han skulle bli den nye Steven Gerrard. Nå handler alt om en 1500 meter i Los Angeles i 2028, for 24-åringen fra Norheim som lenge slet med dårlig selvtillit og mentale sperrer.

Sky Sports: Kontraktstilbud sendt til Christian Eriksen

Når Eriksen nå løper rundt i den danske landslagsdrakta mot noen av verdens beste spillere, er dette helt naturlig. Egentlig vilt å tenke på når spilleren for ett år siden hadde et hjerte som sluttet å jobbe. Etter comebacket i Premier League for Brentford og comebacket for Danmark tidligere i år, er Eriksen på stø kurs mot å reetablere seg på toppen.

Kevin de Bruyne kommer med klar beskjed til Haaland

Det er slutt på tiden der Erling Haaland hamret løs i Bundesliga og Champions League, for så å løpe rådvill og målløs rundt i den norske landslagsdrakta. I torsdagens råsterke 0-1 seier mot Serbia ble gutten med Rolex’ene matchvinner. I Belgia forbereder Premier Leagues beste spiller seg for kampen mot Nederland, og har samtidig store forventninger til Citys nye nr. 9. Når du bilr kåret til Premier Leagues beste spiller 2021/22-sesongen med tittel, 15 scoringer og 8 assists, da har du en du en solid posisjon i verdens tøffeste liga.

Bekreftet: Steven Gerrard har på plass neste viktige Villa-brikke

Vi må innrømme at vi synes Aston Villa ble noen hakk mer «sexy» etter at Liverpool-ikonet flyttet sørover. Ikke at Dean Smith ikke gjorde jobben, men når det gjelder Gerrard har vi også den potensielle «neste Liverpool-manager»-faktoren. Nå tenker Stevie overhodet ikke på tiden etter Klopp, oppsummering av det første halve året og planlegging av arbeidshverdagen og Villa-troppen fremover har full fokus. LES: Har bestemt seg for å rappe Tchouameni foran snuten på Real Madrid På torsdag kom en viktig brikke på plass for en strålende fornøyd Villa-manager.

Aston Villa går for den STORE signeringen

Da Luis Suarez spilte avskjedskampen sin mot Sevilla på Metropolitana, ble han møtt av stående applaus. Rørt til tårer var det helt tydelig at uruguayaneren med 34 scoringer på 83 Atletico-kamper ikke var helt klar for å forlate klubben. Kanskje ikke rart, når han hadde fått beskjed dagen før at Atletico var ferdig med ham. For Aston Villa byr dette på en gedigen mulighet. Det er ikke noe nytt at 35-åringen er linket til en gjenforening med Steven Gerrard i Premier League, men etter at Suarez har sin definitive exit i Madrid er en overgang lenger ikke bare teoretisk.

Ikke i tvil: Edin Terzic er den beste løsningen for Borussia Dortmund

Vi får vel aldri helt vite hvorfor Marco Rose fikk bare én sesong som trener for Dortmund, men andreplass i Bundesliga som eneste nesten-suksess er ikke lenger nok for å møte forventningene til klubben. På mandag kom bekreftelsen på at vikar-Terzic returnerer som permantent hovedtrener. Vel, hos Dortmund er Terzic en kjent mann. Da Lucien Favre ble veid for lett i i desember 2020, var det assistent Terzic som fikk jobben med å vikariere ut sesongen. Selv om det var Marco Rose som ble hentet inn før forrige sesong, har Dortmund nå skjønt de allerede hadde den rette i klubben.

Steven Gerrard har allerede landet sin sommerfavoritt

For de som har fulgt Aston Villa denne sesongen er det helt opplagt at forsvaret trenger å styrkes. Manager Steven Gerrard har advart om at hvis ikke dette løses vil neste sesong, som de fleste mener blir enda tøffere enn årets, føre Birmingham-klubben ubehagelig nærme nedrykksstreken. Sevilla har en svært god sesong bak seg og ønsket å ha med seg sin brasilianske midtstopper Diego Carlos inn i neste sesong. Når de likevel velger å selge to år før utløp av kontrakten er det fordi de har fått en god deal, noe president José Castro bekrefter.

United-manageren varsler Liverpools og Citys fall

På søndag ble det klart at Manchester City i en skikkelig «Real Madrid-virvelvind, med tre scoringer på fem minutter mot Aston Villa, snudde minus to til seier og Premier League-tittelen. Nummer to, Liverpool, var klar til å få hånda på trofeet hvis Steven Gerrard skulle lykkes med å nekte City tre poeng på Villa Park. Dette betyr at på de fem siste sesongene har City fire PL-trofeer, Liverpool ett. Erik ten Hag bruker første intervju på Old Trafford til å vise ambisjonene til Manchester United.

Klopps beskjed til Gerrard før liga-avgjørelsen

Liverpool må ha hjelp av klubbikonet Steven Gerrard og hans Aston Villa for å ta gullet i siste serierunde. Men Gerrard trenger ikke vente seg en telefon fra Jürgen Klopp før runden.

– Ikke rettferdig å stille det spørsmålet

Steven Gerrard og Aston Villa har fått en nøkkelrolle i tittelkampen.

Langtidsskade for Villa-stopper Konsa

Aston Villa-midtstopper Ezri Konsa er ute i inntil fire måneder etter å ha blitt skadd i helgens Premier League-kamp mot Crystal Palace. Det opplyser manager Steven Gerrard foran torsdagens hjemmekamp mot Burnley. Konsa går glipp av de to siste seriekampene og muligens også starten på neste sesong. – Ezri Konsa har vært til undersøkelse, og det er bekreftet at han har en kneskade. Han er ute i inntil 16 uker.

Gerrard kan vente seg en telefon fra Jordan Henderson

På tirsdag gjorde Liverpool jobben mot Southampton med 1-2 seier. Knepen, men nok til tre poeng og fortsatt press på Manchester City om Premier League-tittelen. Når Guardiola skal inn i sin siste og avgjørende kamp, der tap kan slippe Liverpool forbi til topps, er dette mot en av de mest ihuga Liverpool-supporterne og hans Aston Villa. Steven Gerrard skal stanse Manchester City på Etihad Stadium for seg selv og Villa, men indirekte for klubben i sitt hjerte. Manchester City – Aston Villa, Liverpool – Wolverhampton.

– Vil være et stort plaster på såret for Gerrard

Steven Gerrard kan hjelpe Liverpool til tittelen han aldri fikk som spiller.

5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen

Da den uruguyanske landslagsspilleren var ferdig med sin siste kamp for Atletico Madrid på søndag, ble det en emosjonell avskjed med Atletico-supporterne. Fra å spille for rivalen i den katalonske hovedstaden til å dukke opp i Madrid har supporterne tatt skiftet på en super måte, noe som har gjort Suarez evig takknemlig. Nå er det supporterne til én av fem klubber som trolig får æren av å ønske Suarez velkommen. Da Barcelona-stjerna ble sett på som olding og hemmende for utviklingen hos Koeman, hentet Diego Simeone spissen til Metropolitana sommeren 2020.

Suarez på vei tilbake til Premier League

Luis Suarez er på jakt etter ny klubb neste sesong og flere klubber er interessert.Spissens Atletico Madrid-exit ble annonsert søndag. Den spanske klubben bekreftet at Suarez forlater etter sesongen ved å legge ut en melding på Twitter der de kunngjorde at kampen mot Lopeteguis-lag på hjemmebane vil bli en hyllest til både ham og Hector Herrera.

Manchester United har funnet den perfekte partneren til Frenkie de Jong

Erik Ten Hag ser ut til å satt sin tidligere elev øverst på ønskelisten og prøver å signere Frenkie de Jong til sommeren. Men de Jong trenger den perfekte partneren på midtbanen for å utnytte sine beste sider. Manchester United trenger forsterkninger på midtbanen, og klubben har ikke mange defensive midtbanespillere, og de må også erstatte Paul Pogba.

Steven Gerrard byr på Liverpool-stjerne

Steven Gerrard er ikke fremmed for å hente spillere fra Liverpool. Nylig signerte han Phil Coutinho på en permanent avtale og hadde flere røde innom Glasgow Rangers. Nå skal han styrke forsvaret med Liverpool-forsvareren Joe Gomez i det kommende overgangsvinduet.

Barcelona fikk endelig solgt med over 1 milliard i tap

En lønn på 8,58 millioner euro satte fart på Barcelona og fikk dem til å godta et gigantisk tap i salget av Philippe Coutinho. Torsdag ble Barcelona og Aston Villa etter intense forhandlinger enige salg av Philippe Coutinho for 20 millioner euro, samt 50 prosent av gevinst på et eventuelt fremtidig salg. Katalanerne var først til å annonserte avtalen mellom de to klubbene de siste dagene så fulgte Aston Ville opp noen timer senere.