Nyheter om Steven Gerrard


Blir ikke med Rangers til Armenia

Steven Gerrard er ikke med Rangers når de møter armenske Alashkert i Europa League-kvalifisering torsdag. Årsaken er et stort koronautbrudd i troppen. Årsaken er at det har vært et koronautbrudd i Rangers-troppen. Flere spillere er heller ikke med til returoppgjøret. Det betyr blant annet at tredjekeeper Robby McCrorie kommer til å debutere. Rangers bekreftet i en pressemelding tirsdag at de hadde fått flere positive koronatester. Derfor er det assistentene Gary McAllister og Michael Beale leder laget mot Alashkert. (NTB)

Demba Ba fikk sparken etter bare 48 minutter

Bare halvannen måned etter og lunkne 48 spilleminutter etter den sveitsiske klubben Lugano annonserte sitt store varp har Demba Ba fått fyken. Den senegalesiske spissen har spilt for flere Premier League klubber som West Ham, Chelsea og Newcastle. – Han har også klubber som Hoffenheim og Besiktas på sin meget imponerende CV. Mange tror at det handler om at han er 36 år og ikke i stand til å spille på toppnivå, det kan tenkes, men det er slettes ikke grunnen.

Gerrard har skaffet seg midtbanespiller med Premier League-erfaring

Juninho Bacuna ble hentet fra Groeningen til Huddersfield av David Wanger i 2018. Her fikk den sentrale midtbanespilleren testet seg i Premier League og kan skryte av 21 kamper i verdens tøffeste liga. Etter to sesonger i Championship skal 24-åringen inn og fotballkrige for Gerrard og Rangers. Bacuna har ti landskamper for Curacao, var fast på banen hos Huddersfield forrige sesong, og leverte 5 scoringer og 4 assists på 43 Championship-kamper.

Messi må virkelig savne meditative svømmeturer med kompis Luis

Det kom ikke som noen overraskelse etter at Barcelona-ikonet ikke dukket opp på trening denne uken. Fortsatt kontraktsløs bar det inn i forhandlinger på torsdag, noe som resulterte i at Barcelona måtte bekrefte at klubbhistoriens største (og det er mange av dem på Camp Nou) ikke returnerer. Vi så forrige sesong at Messi gikk hardt ut for å presse frem forandringer hos Barcelona før han forpliktet seg, men denne gangen virker det definitivt. Les: Harry Kane må gjøre som som ikonet Steven Gerrard Det store spørsmålet som dukker opp er: Hva nå?

Harry Kane må gjøre som ikonet Steven Gerrard

Harry Kane er i limbo. Englands finest forventer at han slipper ut av kontrakten med klubben han har tjent lojalt, men skulderen fra Daniel Levy har vært iskald. Fortsatt borte fra trening, ser det ut som Kane kan gå glipp av Premier League-start mot Manchester City, en kamp Nuno Santo garantert vil mislike å spille uten Premier Leagues assist -og målkonge. Les: Wilfried Zaha gir neppe fra seg muligheten til å være med på noe stort Det bærer mot full konflikt, en konflikt som kan endre ettermælet til Kane.

Hurtigtoget Leon Bailey har ankommet Villa Park

Villa-supporterne kunne våkne opp på ondag til den gnistrende gode nyheten om at Bayer Leverkusens stjerneving bringer en ny dimensjon inn til angrepet på Villa Park. 15 scoringer og 11 assists på 40 Bundesliga-kamper forrige sesong. Nå skal Bailey bruke de neste fire årene på å hjelpe Dean Smith noen hakk videre i verdens tøffeste liga. Les: Ancelotti har muligheten til å vise verden at Real Madrid er klar for Martin Ødegaard -Leon er en ekstremt spennende og ung angrepsspiller med stor fart og kreativitet.

Ancelotti har muligheten til å vise verden at Real Madrid er klar for Martin Ødegaard

Idrettsbrokk. Det høre ubehagelig ut, spesielt når jobben er å presse kroppen til det ytterste og strekke frem beina i mulige og umulige stillinger. Toni Kroos har fått diagnosen, og legeteamet hos Real Madrid skal nå bruke minimum seks uker på å reparere. Dette betyr at tyskeren går glipp av La Liga-starten, noe som igjen kan bety en mulighet for Martin Ødegaard til å få en skikkelig start hos Carlo Ancelotti. Les: Steven Gerrard møter keeperen han beskrev som en av verdens beste Sorry, Kroos. Kroos medical report.#RealMadrid — Real Madrid C.F.

Steven Gerrard møter keeperen han beskrev som en av verdens beste

Joe Hart er en av de største engelske keeperkjempene balløya. Selv om det ikke vanket noe Premier League på 34-åringen hos Tottenham forrige sesong, forteller 348 kamper for City, 24 for Burnley, 23 for West Ham, 37 for Torino og senest 10 for Spurs, historien om en gigant. På tirsdag ble det bekreftet at Hart hentes nordover for å fotballkrige mot Rangers. Nå består Scottish Premiership av flere tøffe lag, men etter at Steven Gerrard kom til Glasgow har styrkeforholdet tippet i favør Rangers.

Hjalp Olivier Ntcham lite at han ikke var tilstede da Celtic tapte seriegullet

Før forrige sesong visste Scottish Premiership allerede før nyttår hvor de skulle bestille transport for trofeet. Destinasjon var Celtic-delen av Glasgow – punktum. Så entret Steven Gerrard scenen, og dynamikken endret seg i byen. For Celtic betyr dette behovet for en makeover. Mer av det samme holder ikke lenger for å vinne ligaen. For den franske midtbanespilleren Ntcham betyr dette at seremonien med kontraktsforlengelse aldri kommer.

Tidligere supertalent hos Liverpool Bobby Duncan med prøvetrening på torsdag – på fredag var det hele over

På torsdag skrev vi om at det Livepool-talentet (han fettern til Steven Gerrard, ja) hadde «rømt» balløya for andre gang før han runder 21. Det var nemlig klart for testtrening hos danske Velje. På torsdag kveld var Danmark-planen allerede skrotet. Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard Egentlig rimelig symptomatisk for Duncan (bakgrunnen kan du lese mer om her). 20-åringen har fortsatt kontrakt med Derby til 2023 (spiller for U23-laget), men prøvetrening hos Velje skulle gi Duncan en vei ut.

Steven Gerrard sendte en grublende Ancelotti hjem fra Ibrox Stadium

Det er ikke hverdagskost for Rangers-supporterne å få besøk av Real Madrid, men med Steven Gerrard ved roret har klubben for alvor gått ut av skyggen til Celtic. Dette fikk Carlo Ancelotti også erfare. Med to treningskamper bak lukkede dører var dette første mulighet til å se Real med Ancelotti på sidelinjen.

Steven Gerrard med helt spesiell hilsen til Flint: – Jeg håper dere får et fantastisk resultat

John Arne Riise benyttet seg av sin tidligere Liverpool-lagkamerat for å motivere Flint før årets første kamp.

Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United

Forrige sesong viste Solskjær og United så mange tegn på å være på bedringens vei at de fleste har tatt det for gitt at Ole får fortsette prosjektet sitt. Likevel, da bekreftelsen kom på lørdag, måtte vi minne oss på hvilken ekstrem prestasjon det er av 48-åring. Det er en haug med tidligere United-stjerner som har hatt oppskriften klar for hvordan Manchester United skal reise seg i post Ferguson-perioden, men det er bare Solskjær som har stått i stormen (Giggs hadde en gjesteopptreden), gjort den daglige jobben og overbevist klubben om at the Ole way is the right way.

Tottenham har på plass Pierluigi Gollini

Gollini har bakgrunn fra ungdomsavdelingen til United og Aston Villa, men enda viktigere for Tottenham: Dette er en keeper som har stått for en klubb i toppsjiktet i Serie A og har spilt sine kamper i Champions League. Nå er ikke Champions League et tema for Tottenham denne sesongen, men Atalanta-keeperen har vist at han er mannen før de større kampene. Les: Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene På lørdag ble det klart at 26-åringen hentes til London på leie med kjøpsklausul inkludert i kontrakten.

Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris

Det rustes opp mot kick off i Premier League. Den siste uken har Thomas Frank og gjengen fått på plass Frank Onyeka og vår mann i fotballkrigen, Kristoffer Ajer. På fredag kom nok en interessant signering for Premier League-klubben. Myles Peart-Harris hentes fra akademiet til Chelsea for å utvikle seg sammen med Brentford. 18-åringen har tydeligvis vært et stykke unna debut på førstelaget til Champions League-mesterne, men viste på Chelseas U18-lag at han var vass foran mål.

Anklager: Ryan Giggs har sparket kjæresten bak, og deretter kastet henne naken ut av hotellrommet

Den tidligere Manchester United legenden og ekskludert landslagssjef for Wales Ryan Giggs har tydeligvis hatt et særdeles ustabilt forhold bak seg. Etter å ha blitt arrestert og sluppet ut igjen var det i går klart for en ny runde i retten.

Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene

Da Carlo Ancelotti avbrøt det halvferdige prosjektet i den blå delen av Liverpool, fikk ryktene fart om hvem som var kandidater til jobben. En periode ble navnet til Steven Gerrard linket til Goodison Park. Det endte med at tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez tok frem den pragmatiske siden, og signerte for sin tidligere byrival. Benitez måtte tråkle seg gjennom hatmeldinger og dødstrusler på vei mot signering, et tydelig tegn på en tidligere Liverpool-manager i sjefstolen på Goodison Park mildt sagt ikke var uproblematisk.

Premier League handler heldigvis raskt etter Eriksen-kollapsen

Det er vansklig å glemme bildene av Christian Eriksen, legeteamet som jobbet dansken tilbake til livet og de danske spillerne som sto i ring rundt lagkompisen sin. Det endte heldigvis bra.

Har en favorittklubb blant de som kan betale 4 millioner i uka

Den franske superstjernen Raphaël Varane som for øvrig har samme mellomnavn som en skalla mann i rullestol «Xavier» er svært opptatt av å gjøre en siste stor overgang. – Han begynner etter 10 år å bli lei av veggene på Santiago Bernabéu. En forlengelse av hans avtale som går ut neste sommer ser ut til å ha sittet langt inne, og selv om Real Madrid president Florentino Pérez og Varane fortsatt snakker sammen tror de fleste neste stopp blir Premier League. Independent skriver i dag at Raphaël Varane er svært positiv til en potensiell Manchester United-overgang.

Nordsjællands stortalent var på vei til Ajax helt til Manchester United kom på banen

Bold skriver at Manchester United har fulgt etter den nederlandske klubben Ajax og lagt inn et bud på Nordsjællands stortalent Kamaldeen Sulemana. – Sikkert lurt for en gangs skyld å ikke vente et år og så sende dobbelt så mye penger til Amsterdam et år senere. Nå står 19 åringen ovenfor et luksusproblem, skal han gå til talentfabrikken Ajax og så håpe å bli plukket opp senere eller skal han rett og slett ta steget helt ut og kjempe om manager Ole Gunnar Solskjærs gunst.

Steven Gerrard kobles til det utenkelige

Nå er ikke Tottenham den argeste og mest bitre rivalen til Liverpool, men skulle Steven Gerrard ende i London kommer han til å gjøre alt for å sende Liverpool av gressmatta som tapere. Det er ikke sikkert Liverpool-supporterne har mage til å tåle dette. Les: Tikket inn gigantbud fra Liverpool timer etter Skottland ble sendt ut av EM Det er London Evening Standard som hevder Rangers-treneren er på den stadig kortere lista over kandidater hos Spurs.

The Telegraph: Manchester City åpner døra for Raheem Sterling

Sterling ble matchvinner for England mot Kroatia. Hos Manchester City denne sesongen har det meste dreid seg om Phil Foden. Etter at det var tydelig at Sterling ikke var spesielt fornøyd med tingenes tilstand, trodde de fleste på en sikker exit i sommer. Nå kan det vise seg at EM ikke trenger å bli utstillingsvinduet for 26-åringen. Les: Spania tapte poeng, men dro til med EM-rekord Ifølge The Telegraph er Manchester City åpen for å tilby Sterling forlengelse etter EM-sluttspillet.

The Times: Leicester henter fransk målmaskin

Brendan Rodgers har tydeligvis ikke brent alle broer til Celtic etter at han valgte bort byderby mot Rangers for en retur til Premier League. Nå er Leicester tett på kjøpet av en ung fransk målmaskin fra Celtic. The Times hevder Arsenal, Inter og Leicester har kjempet om Odsonne Edouards signatur, der Brendan Rodgers og gjengen kommer til å gå seirende ut. Les: Sergio Ramos er bare ungsauen i forhold til Hilton Selv om Celtic måtte se seg slått av Steven Gerrard og Rangers i Premiership, gjorde Edouard sitt med 16 scoringer på 26 seriekamper.

Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss

Everton-legende Duncan Ferguson var raskt til å si nei takk til Real Madrid manager Carlo Ancelotti sin forespørsel om å bli en del av hans trenerteam. – Det overrasker mange at det er mulig for en som aldri har hatt en manager rolle å si nei takk til kongens klubb, men den 49 år gamle tidligere angrepsspilleren mener det er på tide å ta neste skritt. Duncan Ferguson sa NEI til en rolle i Real Madrid da han ønsker å være Everton manger, en stilling det slettes ikke er sikkert han får. – Siden desember 2019 har han vært assisterende manager.

Solskjær lover forsterkninger: «Må ta noen grep»

Manchester United ble nummer to i Premier League i år og tapte i finalen i Europa League. For neste sesong vil troppen styrkes med en eller flere spillere. Uansett! Det lover manager Ole Gunnar Solskjær. «Selvfølgelig vil det skje noe i overgangsvinduet. Verden er annerledes i dag sammenlignet med for 15-16 måneder siden, men vi må gjøre noen grep i overføringsmarkedet» sier manageren til TV2.Les: 710 grunner Steven Gerrard ikke overtar Everton «Du kan aldri lene deg tilbake.