Nyheter om Stenersen


Frp og Venstre i Oslo: Mener Sps Ullevål-kompromiss er «svik» og «mageplask»

– De har nærmest garantert videre drift av Ullevål sykehus i valgkampen, så dette kjennes ut som et stort mageplask, sier Aina Stenersen (Frp). Både Frp og Venstre i Oslo tordner mot at Senterpartiet har gitt slipp på valgløftet om nei til nedleggelse av Ullevål sykehus i regjeringsplattformen.
Les mer om:

Steen om test-kritikk: – Hvor lenge er det igjen til valg?

Aina Stenersen (Frp) mener Oslo burde ha forberedt seg bedre på smitteøkningen i høst. Helsebyråd Robert Steen (Ap) tror det blir færre slike utspill etter 13. september.
Les mer om:

Vil jobbe for at hunder skal få kjøre rosa buss

– Det gjelder å tenke litt løsningsorientert, og også ha en tett dialog med brukerne av de rosa bussene, sier lederen for Helse- og sosialutvalget i Oslo bystyre, Aina Stenersen (Frp).
Les mer om:

Kritisk til nedleggelsen av Ammerudhjemmet: Kaller byråden inn på teppet

Aina Stenersen (Frp) leder helse- og sosialutvalget i Oslo bystyre. Hun er ikke fornøyd med beslutningen om at Ammerudhjemmet skal legges ned på så kort varsel. Nå har hun kalt inn utvalget til ekstraordinært møte for å diskutere saken.
Les mer om:

Thor Helland er død

Friidrettsprofilen Thor Helland døde natt til 2. august, 84 år gammel. Han løp inn til åttendeplass på 5000 meter i Tokyo-OL i 1964. Helland gikk bort mens han var innlagt på Aker sykehus, skriver VG. BUL omtaler dødsfallet i et minneord på Oslo-klubbens nettsider. – Det er veldig spesielt at Thor skulle sovne inn midt under OL i Tokyo 57 år senere. Han har betydd enormt mye for BUL og norsk friidrett, sier Rune Stenersen til VG. Stenersen var selv aktiv i BUL gjennom mange år.
Les mer om:

Oslo-politiker om Frps kvinnemangel: – Vi har en utfordring

Fremskrittspartiet ser ut til å få støtte fra én av ti velgere i høstens valg, men partileder Sylvi Listhaug kan bli eneste Frp-kvinne på Stortinget. – Vi har en utfordring, sier Aina Stenersen fra Oslo.

Aina Stenersen (Frp) fra Skullerud sier ja til Manglerudtunnel og Maskorama

Frp-politikeren klarte 14 spørsmål i vår serie "Spørsmålsbonanza". Sjekk ut videoen for å se om det var det nok til å slå Audun Lysbakken.

Her får Aina Stenersen (Frp) første dose: – Vaksinering er viktigere enn ferieplaner

Ikke utsett vaksineringen selv om du har lyst til å dra på ferie. Det er den klare oppfordringen fra bystyrepolitikeren fra Skullerud.
Les mer om:

Sparket igang valgkampen med topp-besøk

Stovner Fremskrittsparti markerte valgkampstart på Stovner vel med besøk av partiets topp tre kandidater i Oslo; Christian Tybring-Gjedde, Jon Helgheim og Aina Stenersen (digitalt).

Stenersen om veien videre: – Ikke sikkert det blir konkurranser i vinter(pluss)

Med flere tunge sesonger hadde Torstein Stenersen håpet at satsing utenfor landslaget skulle gi gode resultater. Dessverre skulle også 2020-2021 sesongen vise seg å være av det tøffe slaget, nå er han usikker på hva fremtiden bringer.
Les mer om:

Emilie og Lene vil vite hvor du mener syklene og bussene skal kjøre: – Det er viktig å blåse ut alt nå før vi tar en avgjørelse

Skal busstrafikken gå gjennom Møllegaten med kollektivterminal ved Farmannstorvet, eller skal syklene råde grunnen? Emilie Lassen Bue og Lene Stenersen vil høre hva du mener.
Les mer om:

Den ene arbeidsgiveren sier ja, den andre nei. Derfor støtter ikke Bjørn Vidar (41) TIL

Boikott eller ikke? Bjørn Vidar Stenersen er ikke enig med TIL i at det er et riktig virkemiddel.
Les mer om:

Sigve (51) ble kreftfri på to uker - Staten sier nei til behandlingen i Norge

I 2018 ble Sigve Stenersen (51) friskmeldt, kort tid etter han mottok såkalt CAR-T-behandling i USA. I Norge blir metoden vurdert som for dyr til å tas i bruk.
Les mer om:

Jørund (62) har ALS:- Jeg nekter å gi opp, og skal kjempe så lenge det går

15. februar i år fikk 62 år gamle Jørund Stenersen beskjed om at han hadde fått ALS. I dag finnes det ingen behandling som kan helbrede sykdommen. Jørund har bestemt seg for å kjempe mot sykdommen så lenge det går, og mener det er viktig å tenke positivt og holde humøret oppe.
Les mer om:

Tonje (23) på nye veier: – Salg var ikke min greie, jeg elsker å kjøre (pluss)

Tonje Stenersen (23) tok nettopp sitt andre fagbrev.
Les mer om:

Carl I. Hagen tapte kampvotering i Oslo Frp - innstilt på førsteplass til Oppland Frp

Partinestor Carl I. Hagen tapte kampen mot Aina Stenersen om tredjeplassen på stortingslisten til Oslo Frp lørdag formiddag.
Les mer om:

Carl I. Hagen tapte kampvotering i Oslo Frp: – Jeg er lettet

Partiveteranen Carl I. Hagen tapte kampen mot Aina Stenersen om tredjeplassen på stortingslisten til Oslo Frp. En lettelse, sier han.
Les mer om:

Aina Stenersen seiret over Carl I. Hagen

For fire år siden trakk Aina Stenersen (37) seg fra kampen om en plass på Oslo Frps stortingsliste. Denne gangen ga hun seg ikke, selv om utfordreren var den samme: partinestor Carl I. Hagen (76).
Les mer om:

Carl I. Hagen tapte kampvotering i Oslo Frp

Partinestor Carl I. Hagen tapte kampen mot Aina Stenersen om tredjeplassen på stortingslisten til Oslo Frp lørdag formiddag.
Les mer om:

Carl I. Hagen foreslås til listeplass i Oslo

Frp-veteranen Carl I. Hagen blir av Gamle Oslo Frp foreslått til tredjeplassen på stortingslista til Oslo Frp. Han utfordrer dermed igjen Aina Stenersen.
Les mer om:

Ber om lettelser: - For forsiktige

Aina Stenersen i Oslo Frp ønsker lettelser i coronatiltakene. - Vi skal ikke holde Oslo stengt én dag mer enn nødvendig, svarer byrådslederen.
Les mer om:

Oslo Frp ber byrådet svare om omstridt utkastelsessak

Leder Aina Stenersen (Frp) av Oslo kommunes helse- og sosialutvalg sier hun vil ta opp saken om utkastelsen av en barnefamilie på Tøyen i Oslo bystyre til uken.
Les mer om:

Oslo Frp ber byrådet svare om omstridt utkastelsessak

Sosialbyråd Aina Stenersen (Frp) i Oslo sier hun vil ta opp saken om utkastelsen av en barnefamilie på Tøyen i Oslo bystyre til uken.
Les mer om: