Nyheter om Steen


Helsebyråden i Oslo håper å unngå shopping-bonanza

Byrådet i Oslo forventer at oslofolk opptrer ansvarlig når butikkene og kjøpesentrene åpner på nytt torsdag. Robert Steen (Ap) håper å unngå shopping-bonanza.
Les mer om:

Fødselslege vil ha fri abort

Fødselslege Thorbjørn Brook Steen sier dagens abortnemnder er en belastning for gravide som ønsker abort, og advarer mot politikere som vil sette grensen for fri abort ved uke 18.
Les mer om:

Tuva (18) i tvillingsøstrenes fotspor

De er alle født i 2002 og er påtenkt som FBKs fremtid. Nå har Oda Veum, Tuva Lande Thulin og Eline Bratteberg Steen alle skrevet elitekontrakt med klubben.
Les mer om:

Steen: Oslo trenger flere vaksiner

Snart har en av fire innbyggere i Oslo fått sin første vaksine. Likevel bønnfalt Robert Steen tirsdag om flere vaksiner til hovedstaden.
Les mer om:

Åpner opp for ti besøkende i private hjem

Byrådsleder Robert Steen (Ap) legger frem en plan for gradvis gjenåpning av Oslo. Nå innføres trinn 1 i gjenåpningsplanen.
Les mer om:

Ola er lei av at folk bruker parkeringsplassen ved utsikten på Ekeberg som privat parkeringsplass: – Det er veldig synd

– Det er nesten aldri ledige plasser. Det er mange som liker å stoppe der for å se på utsikten og kanskje gå en tur rundt i området, men de får jo ikke parkert, sier Ola Steen.
Les mer om:

Kjell (92): – Jeg verken røyker eller går på bar

Hver dag vinteren gjennom kjører Kjell Hamar (92) slalåm i alpinbakken på Oppdal, og hver morgen året rundt starter Dora Steen Johansen (81) dagen med gym. Hva driver dem?

Vurderer lettelser i Oslo

Forbudet mot å ha mer enn to på besøk i hovedstaden, er det første tiltaket som ryker, sier helsebyråd Robert Steen. Vurderingen starter allerede mandag.
Les mer om:

Spår hyggelig 17. mai i Oslo

Helsebyråd Robert Steen i Oslo tror at årets 17. mai-feiring kan likne fjorårets 17. mai-feiring. Regjeringen varsler 17. mai-råd i løpet av siste halvdel av april.
Les mer om:

Oslo vil gi elever så «normalt liv som mulig» med massetesting i skolen

Onsdag åpnet regjeringen for regelmessig massetesting av skoleelever. Oslo kommune vil starte testing av de eldste elevene så snart videregående skoler åpner opp igjen, forteller helsebyråd Robert Steen.

Påskebry i pandemi-kampen: Nå begynner innspurten

Helsebyråd Robert Steen håper og tror at Oslo-folket har tatt den britiske mutasjonen på nok alvor til at man unngår nok en «ferie-oppblomstring» nå som vaksineringen vil skyte mer og mer fart.
Les mer om:

Drastisk nedgang i testede – venter smitteøkning

Samtidig som nedgangen i smittetallene har gått ned i Oslo gjennom påskeuka, har også langt færre testet seg. Det bekymrer helsebyråd Robert Steen (Ap).
Les mer om:

Testtrykket i Oslo halvert i påskeuka – frykter skjult smitte

Samtidig som nedgangen i smittetallene har gått ned i Oslo gjennom påskeuka, har også langt færre testet seg. Det bekymrer helsebyråd Robert Steen (Ap).
Les mer om:

Bekymret for smittehopp i Oslo etter påsken – setter opp ekstra teststasjoner

Bare halvparten så mange testet seg i påsken i Oslo sammenlignet med de foregående ukene. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for at smitten vil øke igjen etter ferien.
Les mer om:

Håper på lettelser etter påskeferien

Oslos helsebyråd Robert Steen sier det er særlig ett spørsmål folk vil ha svar på.
Les mer om:

Oslos helsebyråd om R-tallet: – Vi må ha is i magen

Selv om R-tallet i Oslo er estimert til å være 0,7, er Oslo helsebyråd Robert Steen urolig for en smitteøkning etter påske.
Les mer om:

Oslos helsebyråd frykter smittetopp etter påsken

Coronasituasjonen i Oslo har vært alvorlig over lang tid. Helsebyråd Robert Steen (Ap) er bekymret for at en ny smittetopp etter påsken.
Les mer om:

Helsebyråden frykter smittetopp etter påsken

Koronasituasjonen i Oslo har vært alvorlig over lang tid. Helsebyråd Robert Steen (Ap) er bekymret for at en ny smittetopp etter påsken.
Les mer om:

Helsebyråden om Oslo-smitten: – Vi ser tydelig resultatene av at den engelske virusvarianten dominerer

125 har testet positivt for coronaviruset det siste døgnet. Byråd Robert Steen (Ap) mener tallene er farget av en hovedstad i ferieånd og sier den engelske virusvarianten dominerer smittebildet nå.
Les mer om:

– Folk bør unngå å få besøk

Helsebyråd Robert Steen kommer med en klar beskjed til Oslos befolkning.
Les mer om:

Sander (19) fra Kjelsås vant europacupfinalen i Østerrike

Alexander «Sander» Steen Olsen vant fredagens europacuprenn i slalåm i østerrikske Reiteralm. Timon Haugan ble nummer fire.

Oslos helsebyråd: Ber helsemyndighetene vurdere metersregelen

Nå er vi en situasjon der hvem som helst kan bli smittet hvor som helst, sier Oslos helsebyråd Robert Steen.
Les mer om:

Helsebyråden: Anbefaler Oslo i påsken

Helsebyråd Robert Steen (Ap) svarer på om det er greit for Oslo-folk å dra på hytta i påsken og kommer med tips til Oslo-påske.
Les mer om:

Oslo legger frem nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo.