Nyheter om Størdal


Person alvorlig skadd i møteulykke på E6 i Størdal

To biler kolliderte på E6 Vollsdalen i Stjørdal fredag kveld. Tre personer er involvert, og én av dem er alvorlig skadd.

Pasjonsgudstjeneste på langfredag, 2.april kl. 11:00

Fra Fredrikstad domkirke. Med sokneprest Endre Fyllingsnes og domprost Kari Mangrud Alvsvåg. Musikk ved Dan Rene Dahl, Tore Erik Mohn og Arne Halvor Thingstad Pedersen. Sang ved Helga Johanne Størdal.

Har åpnet gårdsbutikk: - Det er noen innom hver eneste dag

På Størdal lukter det nystekte kanelsnurrer. Britt Elisabeth Fossdal setter gjerne en gjærdeig mens hun jobber med produktutvikling av grisekjøtt på gårdskjøkkenet sitt.
Les mer om:

Brit og Øyvind vil selge hustomter for å bygge utleiehytter

På Størdal Gård i Tvedestrand holder de på med å ferdigstille et lenge planlagt gårdskjøkken. Men Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal har også planer i et lengre perspektiv.

Finnøyelevar gjorde stas på gamlelæraren 60 år etter(pluss)

Kolbjørn Størdal (86 år) var lærar på Holmane skule på Finnøya frå 1958 til 1961. I desse tre skuleåra var han lærar i alle fag i den todelte skulen for 30 elevar frå 1.–7 klasse.
Les mer om:

Helga (42) har skrevet barnebok om korona: – Blir både biljakt og forsøk på undercover-virksomhet

Sanger og tekstforfatter Helga Johanne Størdal debuterer som forfatter i barneboka «Virre Virus». – Vi ville lage en spennende historie ut av det, og ikke bare en kjedelig faktabok.
Les mer om:

Lager gårdskjøkken: - Vi solgte et tonn kjøtt til jul

På Størdal Gård er det hektisk aktivitet. Innen jul håper Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal at gårdskjøkkenet de bygger skal stå klart, og da kan kundene komme til gards og få kjøpt både ribbe og leverpostei.

Klager på tillatelse til skyting

Tvedestrand kommune ga nylig fellingstillatelse for fem grågås på Størdal gård i Dypvåg. Nå har NOAH - for dyrs rettigheter, klaget.
Les mer om:

De spiste opp maten til husdyra deres og var ikke lettskremte - men til slutt innså de alvoret

30-40 beitende grågås ved Størdalsvann i Dypvåg har skapt problemer for Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal. De driver Størdal gård, og de beitende fuglene har lagt sin elsk på en av gårdens beite- og slåttemarker.
Les mer om:

Bach – for folk flest?

– Uansett forhold til Bachs musikk. Vi tror dette treffer alle som setter pris på god musikk og formidling, skriver Ketil Størdal i Borg vokalensemble – sammen med Tord Gustavsen, Gjermund Larsen og Berit Opheim inviterer koret til ny konsert.

Konsert med rykende fersk klassisk musikk

Helga Johanne Størdal og Ole Martin Huser-Olsen tar med seg «poesiprosjektet» til Østre Fredrikstad Kirke.

Lanserer planer om hyttefelt i Dypvåg

Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal har satset stort på utviklingen av Størdal gård i Dypvåg. Nå lanserer ekteparet planene om et hyttefelt på Storefjell.
Les mer om:

Stor gårdssatsing - får 800.000 kroner av Innovasjon Norge

Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal har spenstige planer for en videreutvikling av Størdal gård. Planen omfatter blant annet utbygging av grise-fjøset med ny purkeavdeling, frilandsgriser som sendes til fjells, og etablering av en liten gårdsbutikk med kjøkken og kurslokale.