Nyheter om Spurs


talkSPORT: Paratici med managerkandidaten Tottenham-ledelsen ikke ønsker

Det begynner å brenne under beina til Tottenham-ledelsen. Midten av august sparkes Premier League-sesongen igang, og mye skal på plass for å unngå at Spurs supporterne må se klubben sin kjempe om 7. plass i ligaen. Ifølge talkSPORTs kilde har det i tillegg blitt småskumping på bakrummet mellom nyansatt direktør Fabio Paratici og resten av ledelsen. Les: Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea Paratici bragte inn Paulo Fonseca, men forhandlingene ble brutt helt på slutten.

Klarte ikke å hente midtbanespiller til Juventus, nå akter Paratici å lykkes for Tottenham

Den delvis genierklærte fotballdirektør Paratici sløser ikke bort tiden i London. Noen uker etter ansettelsen som fotballdirektør er han sterkt involvert i jakten på ny manager og på valget av den riktig balansen i Spurs-troppen mellom eksisterende spillere og forsterkninger. Manuel Locatelli er Paraticis bidrag til Tottenhams midtbane, skal vi tro den italienske journalisten Marcello Chirico.

Tottenham dropper Fonseca – i samtaler med manageren som trakk seg etter 23 dager i ny jobb

Paulo Fonseca var varslet på vei inn til Tottenham, nå har noen såkalte skattemessige teknikaliteter spent bein på partene. Den alltid tilstedeværende overgangseksperten Farbrizio Romano forklarer situasjonen, og melder om at manageren som rev istykker kontrakten med Fiorentina etter 23 dager er inne i varmen hos Daniel Levy. Les: Sergio Ramos takket ja til Real Madrid, men da var tilbudet makulert Paulo Fonseca to Tottenham is 100% OFF.

Tottenham har trukket seg fra avtalen – ny manager aktuell

Tottenhams kaotiske managerjakt vil ingen enda ta. Premier League-klubben er fortsatt på utkikk etter erstatteren for José Mourinho, som fikk sparken i april. Utallige navn har blitt nevnt og like mange har blitt utelukket en etter en. I går kom terminlisten for den kommende Premier League-sesongen. Tottenham er et av lagene som det stilles størst spørsmålstegn ved foran sesongstart, og regnes foreløpig ikke som noe tittelkandidat i år. Tror du Manchester City, Liverpool eller kanskje Manchester United vinner Premier League?

Tottenham klasket 250 millioner i bordet for fullblods argentinsk spiss

Vi vet fortsatt ikke hvem om skal styre skuta i London neste sesong, men blir Paulo Fonseca bekreftet som manager denne uken, kommer det ikke som noen overraskelse. Men om han har rukket å engasjere seg i prosessen med Stuttgart-spilleren, det tviler vi på. Daniel Levy og gjengen har allerede definert Nicolas Gonzalez som Spurs-materiale, og da ikke for et Spurs som ender på 7. plass i Premier League. Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått Den 23-årige argentinske landslagspilleren ble hentet til Europa av Bundesliga-klubben Stuttgart i 2018.

The Guardian: Tottenham enig med ny manager

Fabio Paratici setter umiddelbart spor hos Tottenham. Før den nye fotballdirektøren har rukket å sette familiebildene på kontorbordet, har italieneren sikret kontrakt med ny manager. Ifølge The Guardian var det Paratici som tok kontakt med Paulo Fonseca etter at forhandlingene med Antonio Conte gikk i vasken.

Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller

Det ble en tung uke i Liverpool da Wijnaldum avbildet i PSG-drakt fjernet det siste håpet om at nederlenderen skulle forlenge. Når vi vet hva vingen har betydd for Klopps suksess med Liverpool, skjønner vi vilken ekstrem seier på overgangsmarkedet Pochettino har fått med seg. Og det kommer mer. Nå er ikke Serge Aurier helt på Wijnaldum-nivå.

Vil heller ha Gabriel Jesus enn Cristiano Ronaldo

Massimiliano Allegri er tilbake der han hører hjemme hos den gamle dame, den 53 år gamle italienske manageren har til tross for tilbud fra klubber over hele verden slappet av og ventet på at Juventus, som han ledet med suksess fra 2014 til 2019 tok kontakt og hentet han tilbake. Max er en «no bullshit kind of guy» som ikke slik sin eier og sjef Andrea Agnelli bryr seg om navn og status, kun om du leverer på banen. Cristiano Ronaldo har fortsatt krutt i støvlene, men han har hodet andre steder. Allegri har gitt beskjed han ønsker seg Manchester City-spiss Gabriel Jesus.

Harry Kane-exit skaper trøbbel for Tottenham

For noen dager siden kom meldingene fra The Guardian, Sky Sports Italia og andre sværinger om at Antonio Conte og Tottenham var tett på å sette de nødvendige signaturene på kontrakten. Så kom to krav fra Conte. Det handler selvfølgelig om Harry Kane. Ifølge den engelske avisen skal Conte klokelig nok ha krevd at spillere som Kane ikke vil bli solgt.

Antonio Conte slenger ut et spiss-navn på vei til London

Det ser stygt ut for en retur for Mauricio Pochettino til Tottenham, selv om lysten er der er hans nåværende klubb Paris Saint-Germain ikke klar for å frigjøre sin argentinske manager fra kontrakten. – Signalene om at de er misfornøyde stemmer tydeligvis ikke. Ta et dypt pust! – Antonio Conte, som nettopp sørget for seriegull til Inter Milan for så fortelle ferden går videre er i forhandlinger med Tottenham om å overta etter Jose Mourinho.

Sky Sports: Conte igang med forhandlinger

De siste ukene har Pochettino vært sterkt linket til Tottenham. Først hyllet som helt, tuppet ut halvveis i sesongen og så hentet tilbake. Ikke helt etter boka, men når desperasjonen i styrerommet dominerer, da styrer desperasjonen. Likevel, PSG er lite lystne på å slippe Pochettino, som ifølge Sky Sports Italia har ledet Spurs inn på det italienske sporet. Les: Gamlegutta er superhappy, men hva med Martin Ødegaard? Antonio Conte. Vinnerskallen over alle vinnerskaller. Sky Sports Italia hevder forhandlingene er i gang mellom Conte og Spurs.

Stan Collymore tror løpet er kjørt for Manchester United

Harry Kane er i spill. Vi har inget behov for å se Kane forlate Tottenham, men når spilleren selv gikk ut med at han nå skal spille i en klubb som kjemper om trofeet Phil Foden og Kai Havertz knivet om på lørdag, da er ikke lenger Spurs veien videre. Dessverre. Men for Manchester United, City og Chelsea, byr dette på en mulighet som kan påvirke utdelingen av trofeene neste sesong. Harry Kane er Premier League-kongen av assists og scoringer for klubben som endte på syvende plass i serien. Say no more.

Tottenham ber på sine knær og er villige til å betale det det koster

Tottenham sliter med å vinne stolleken mellom managere om dagen. – Det var helt nødvendig å sparke Jose Mourinho som overhodet ikke fikk grepet om laget og kulturen. På andre siden var det helt unødvendig å for snart to år siden etter en dipp å sparke klubbens meget populære manager Mauricio Pochettino. Styreleder Daniel Levy skjønner etter hvert hva han hadde og nå står også han egen jobb i fare, pengebruk, misnøye og manglende resultater tærer kraftig på Levy sitt image.

Peker på utgangsdøra for Danny Rose og Paulo Gazzaniga

Det er ikke dagens mest overraskende nyhet, men likefult litt trist, Danny Rose som har 214 kamper for Tottenham har blitt fullstendig oversett av tidligere manager Jose Mourinho. Kritikken mot klubbens politikk og at han ikke har fått en reel sjanse til å bevise hva han har inne har tydeligvis ikke falt i godt jord hos ledelsen i Tottenham selv etter Mourinho fikk sparken.

Bekreftet: To Tottenham-spillere ferdige

Det kommer til å skje en del utskifting hos Spurs denne sommeren, be adviced. Men de to første ut døra kommer ikke som noen overraskelse. På torsdag ble det klart at spilleren som kom til klubben i 2007 har nå levert fra seg nøkkelkortet. 14 år i en Premier League-klubb er imponerende. Danny Rose gir seg etter 214 kamper for London-klubben. Selv om venstrebacken har brukt sesongen på utleie hos Newcastle (13 kamper), har 30-åringen vært en klippe for Tottenham. Les: Bekreftet: Omar Richards skal spille for Nagelsmann Med seg ut døra får han Paulo Gazzaniga.

Dele Alli er ferdig

Da José Mourinho gikk inn i forrige overgangsvinduet sto Dele Alli på ut-lista. Midtbanespilleren ble, Mourinho prøvde seg på nytt i januar-vinduet, men Danel Levy ned foten for en utleieavtale da PSG ikke var villig til å betale 3 millioner pund for leien. Ifølge Football-Insider har ikke Mourinhos exit gjort situasjonen lettere for 25-åringen. En kilde hos Tottenham har fortalt at klubben er klar for å ta imot bud på Alli til sommeren. 3 scoringer på 1355 minutter holder ikke.

Gareth Bales dobbel sender Tottenham til Europa

Tottenham fullførte et imponerende comeback over Leicester i en 4-2-seier som sørget for at de vil spille europeisk fotball neste sesong. – De har kvalifisert seg til Europa Conference League foran Arsenal.

Ikke våg å fortelle Kasper Schmeichel at fotball er rettferdig

All honnør til Tottenham som tok en ekstremt sterk seier mot Leicester som ikke hadde råd til å tape. Det hadde forsåvidt ikke Spurs heller, men for Brendan Rodgers sto det om billetten til Champions League. Som Leicester har hatt god kontoll på hele sesongen – frem til de siste rundene. For Rodgers ble det en slags deja vu fra forrige sesong, bare mye bitrere. Europaligaspill er småpent, men ikke for en klubb som har holdt topp-fire trøkket oppe hele sesongen.

Tottenham har funnet sin Nagelsmann

Tyske Bild tar stolthet i å ha oversikt over det som foregår i kulissene i Bundesliga. Nå hevder den tyske avisen at Dortmund-vikar Edin Terzic har brukt utstillingsvinduet mot Premier League godt. Marco Rose er på vei til Dortmund i sommer, så Terzics vikariat fra desember til juni blir med vikariat. Dette skal ikke stanse 38-åringen fra neste steg på karrierestigen.

Harry Kane er ikke lenger bare en drøm for Manchester United

Exit-ryktet rundt Harry Kane har gått konstant de siste månedene, spesielt da det ble klart at Spurs ikke får være med på Champions League-moroa. Selv om Tottenham kan karre seg til Europaliga-spill, har det vært tydelig at Kane nå står ved et veiskille. 27-åringen opplevde selv Champions League-finale i 2019, denne sesongen ser han misunnelig bort til City og Chelsea som skal oppleve det sammen. Les: Kan bli dyrt for Liverpool å hente Ramsey for latterlige 120 millioner -Jeg vil spille i de største kampene og oppleve de største øyeblikkene.

Sparker i gang sommerens slag med et kontraktsforslag på 900 millioner kroner

Det begynner å bli klinkende klart at Tottenham ikke har det som trengs for å holde på deres største stjerne Harry Kane. – London klubben er ikke kvalifisert til Champions League og de må spare penger. Harry Kane kan se frem til en femårs kontrakt verdt 80 millioner pund eller 900 millioner kroner som det blir på norsk. Les: Viktigere å vinne EM enn å fortsette å være sur på verdens mest effektive målscorer Det koker nå ned til en kamp mellom den røde og blå delen av Manchester, eller mellom serievinner og andreplassen i årets Premier League.

Hevder Kane vil vekk fra Spurs

Tottenhams stjernespiss Harry Kane skal ha fortalt klubben at han ønsker seg vekk, ifølge Sky Sports. Den britiske TV-stasjonen melder at Kane på nytt har bedt Spurs-ledelsen om å bli solgt. Også tidligere i sesongen kom det rapporter om at 27-åringen vil til en ny klubb. Storscoreren skal ha et ønske om å bli værende i Premier League. Av den grunn blir han koblet til den pengesterke trioen Manchester City, Manchester United og Chelsea. Kane har tre år igjen av kontrakten med Tottenham. En kjøper må regne med å måtte bla opp en betydelig overgangssum.

Kane herjet i viktig seier

Spisskjempen Harry Kane (27) strålte da Tottenham slo Wolverhampton 2–0. Kane har vært direkte involvert i 35 Premier League-mål denne sesongen. 1–0-scoringen mot Wolves var et skikkelig goalgettermål, og et godt bilde på Kanes suverene sesong. Han har scoret 30 mål i en sesong tidligere, men med 22 mål og 13 målgivende denne sesongen viser Kane ny dybde i spillet. Ifølge Opta er kun Lionel Messi og Robert Lewandowski bedre i de store ligaene. Med søndagens seier holder Spurs liv i håpet om Europa-spill også neste år. Pierre-Emile Højbjerg ordnet 2–0 i 2.

Serge Aurier har fått en hyggelig telefon fra sin gamle sjef

Det har vært så som så med prestasjonene til Serge Aurier etter han kom til Tottenham fra Paris Saint-Germain i 2017. – Stikkordet for 28 åringen har vært skadeavbrekk og opptrening, likevel rakk han å imponere gamlesjefen Mauricio Pochettino som nå jobber iherdig med å ta han med tilbake til Paris. Serge Auriers avtale med Tottenham går ut sommeren 2022 og nå hevdes det at Spurs kan komme til å selge den ivorianske backen i det kommende overgangsvinduet. FootMercato melder at Auriers tidligere arbeidsgiver har satt kontakt med tanke på en overgang i sommer.

«Som å gå i krigen med Julius Cæsar i 2021»

Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale. Ventet til nå med å komme med kritikk Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen.