Nyheter om Spill


Geir frykter juletrærne han har bestilt kommer etter jul: – En frustrerende og krevende situasjon å stå i

Koronapandemien, naturkatastrofer og politikk har ført til at mange hundre containerskip er ute av spill i Asia. Det skaper trøbbel for Geir Mellingen og Hageland Gjennestad i Stokke.

Tiger Woods’ USA-bidrag: – Han er en del av vårt lag

Golfikonet Tiger Woods (45) var uaktuell for spill i Ryder Cup etter bilulykken sist vinter. Men kompisene Justin Thomas (28) og Steve Stricker (54) forteller at Woods likevel hjelper USA i stor grad.

Ronald Koeman lever farlig

Før mandagens kamp mot Granada var spansk presse med Marca i spissen enige om at de neste tre kampene i La Liga ville avgjøre manager Ronald Koeman sin skjebne. – Etter det skuffende uavgjort resultatet var manageren ute med beskjed om at Barcelona måtte finne sin egen stil, og forklarte at de ikke har spillerne til å spille tiki-taka lenger. Nederlenderen uttrykte sin mening om at hans lag hadde spilt bra og antydet en stilendring i klubben.

Geir frykter juletrærne han har bestilt kommer etter jul: – En frustrerende og krevende situasjon å stå i

Koronapandemien, naturkatastrofer og politikk har ført til at mange hundre containerskip er ute av spill i Asia. Det skaper trøbbel for Geir Mellingen og Hageland Gjennestad i Stokke.

Magetrøbbel setter Klæbo ut av spill

Skistjernen er syk og får ikke trent for fullt om dagen.
Les mer om:

Dårlig nytt for Liverpool

Liverpools Trent Alexander-Arnold og Thiago blir ikke klare til ligacupkampen mot Norwich tirsdag. Thiago har en leggskade som setter ham ut av spill også mot Brentford i Premier League til lørdag. Det opplyste Liverpools assistenttrener Pep Lijnders på en pressekonferanse dagen før kampen mot Norwich. Alexander-Arnold sto ellers over helgens kamp mot Crystal Palace med sykdom. – Han føler seg fortsatt ikke 100 prosent. Han vil jogge litt, men kommer ikke til å være med troppen i morgen. Han har ingen covid-19-symptomer, men vi har testet likevel.

– Hvis det er negativt, må vi revurdere det vi holder på med

Bodø/Glimt har et mer hektisk kampprogram enn gullkonkurrentene. Molde-trener Erling Moe mener spill i Europa er en fordel for den regjerende mesteren.

Skadeplaget Henrik Ingebrigtsen vil sette nye rekorder: – Jakob legger lista

Henrik Ingebrigtsen er midt i opptreningen etter nok en skade som har satt ham ut av spill. Likevel har han tro på gode tider og kamp om medaljer neste sesong.
Les mer om:

«Jobbet sokkene av seg. Involvert i det meste av Branns offensive spill.»

Se BTs dom etter Tromsø–Brann.
Les mer om:

Glimt til topps

Viking hadde ledelsen inn til pause, men klarte ikke å stå imot da Glimt skrudde opp tempo i 2. omgang Veton Berisha sendte vertene i føringen etter seks minutters spill. Den beholdt de til det 67. minutt. Da pirket Glimt-stopper Brede Moe inn utligningen. Med et lekkert brassespark snudde Amahl Pellegrino kampen. Erik Botheim la på til 3-1 i overtiden. Seieren sender Glimt til topps av eliteserien. Den regjerende seriemesteren har 38 poeng, ett mer enn Molde, med tolv kamper igjen av sesongen.

ESPN: Manchester City tar ikke nei som et svar

Samtidig som Harry Kane trenger å minne alle på hvor viktig han er for Tottenham, noe han får sjansen til i dag mot Chelsea fortsetter Manchester City å presse på for en overgang. – Vinner de i dag er sannsynligheten stor for at Nord-London laget klatrer opp til topp fire og igjen er innafor deres største stjerne sitt krav. Spill i Champions League. Det snakkes om en forlengelse av Harry Kane sin kontrakt som går ut sommeren 2024, men det er uenighet på et viktig punkt. – Harry Kane krever en utkjøpsklausul som er realistisk.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League

Arsenal har fått opp farten. Det var ingen stor seier mot Norwich, heller ikke mot Burnley på lørdag. Likevel, etter tre tap på de første kampene har London-klubben og Arteta nå senket farten mot fotballavgrunnen. For oss på andre siden av Nordsjøen var det utrolig deilig å oppleve Martin Ødegaard i rollen som matchvinner i en skikkelig knokkelkamp. Les: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford -Kampen var en slags krig helt inn. Vi kjenner styrkene deres, og vi spilte mer på deres premisser enn våre. I andre omgang spilte vi deres spill, og det er de gode til.

Hærens Musikkorps frir til unge og gamle gamere(pluss)

Hærens Musikkorps skal fylle Harstad kulturhus med spillmusikk fra spill som Zelda og Super Mario, som både vil appellere til nye og gamle gamere.
Les mer om:

Heggebøs Brann-fremtid sto på spill i vinter. Så tok rådgiveren hans en viktig telefon.

Aune Heggebøs mentor ringte Brann-trener Eirik Horneland med et spørsmål: Trodde de virkelig på unggutten?
Les mer om:

Ruud vant første kampen i Davis Cup

Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3). Lagene spiller på nivå 1. Casper Ruud er ranket som nummer ti i verden og var naturlig nok stor favoritt mot Sultanov som er ranket som nummer 418 i verden. Ruud tok det første settet nokså enkelt etter 29 minutters spill. I det andre settet trengte Ruud litt ekstra tid på å avgjøre. Usbekeren brøt Ruuds serve på stillingen 5-2 til nordmannen. Ruud brøt direkte tilbake og tok settet 6-3.
Les mer om:

Bodø/Glimt henter landslagsspiller

Selv om det som finnes av vinduer for spill i Europa er lukket har Bodø/Glimt valgt å hente inn den 23 år gamle offensive midtbanespilleren Mattias Käit. – Til tross for sin unge alder har allerede spilt 37 A-landskamper for Estland. De regjerende seriemestre som akkurat nå bekler andreplassen i Eliteserien hadde en svært god kveld i går med seier mot Zorya Luhansk på Aspmyra stadion i Europa Conference League. Se Bodø/Glimts drømmescoring Det er bare signert for ut sesongen, med Bodø/Glimt har opsjon på forlengelse. «Jeg føler at Glimt passer meg perfekt.

Partiet som opptar sjakkverdenen: – Er så mye psykologisk spill

– Jeg gjorde en dårlig vurdering. Det vil jeg beklage.
Les mer om:

Valget i Russland er i gang

Valglokalene er åpne i Russland. Alle 450 setene i Dumaen er i spill, men en seier for regjeringspartiet Forente Russland anses som gitt, tross svake målinger.
Les mer om:

Må vinne mot Granada, Cadiz og Levante, hvis ikke er det slutt

Det er en siste advarsel som nå tildeles Barcelona manager Ronald Koeman. Litt som advarsler du kan få på hjemmebane hvis du lar oppvasken stå. Ikke overbevisende spill I La Liga har Barcelona tatt syv av ni mulige poeng uten sine to største stjerner Lionel Messi som nå er Paris Saint-Germain spiller og Antoine Griezmann som er tilbake i Atlético Madrid. Sport skriver at til tross for ekstrem sparekniv i klubben og en tynnere stall enn på lenge legges dårlige prestasjoner på manageren sine skuldre.

Valget i Russland er i gang

Valglokalene er åpne i Russland. Alle 450 setene i Dumaen er i spill, men en seier for regjeringspartiet Forente Russland, anses som gitt, tross svake målinger.
Les mer om:

Den svenske keeperlegenden Thomas Ravelli i godt humør etter operasjon

Thomas Ravell hadde bare spilt på svenske klubblag da han i 1989 ble plukket ut til landslaget. Hvis du ser bort i fra et år i USA med spill for en klubb som ikke eksisterer lenger (Tampa Bay Mutiny) har den svenske keeperlegenden bare spilt for Östers IF og IFK Göteborg. Den svenske keeperlegenden Thomas Ravelli (62) har gjennomgått en operasjon for en hjertefeil. «For en person som har spilt fotball og trent hele livet så kom det selvsagt som et sjokk» han skriver at «Det var under de rutinemessige undersøkelsene før Let’s Dance 2019 at jeg fant ut at jeg hadde en hjertefeil.

Rapporten hun etterlyste var ferdig i mars

Rødt ba før helgen ordfører og Bodø kommune sin administrasjon svare på om det var et valgtaktisk spill som gjorde at rapporter og sakspapirer i en betent sak, ikke ble lagt fram før stortingsvalget 13. september.

Kristoffer Ajer har bare såvidt begynt

Da Kristoffer Ajer hjalp Brentford til 2-0 seier mot Arsenal i debuten, gikk en drøm i oppfyllelse. Etter fem lærerike år hos Celtic var midtstopperen klar for verdens tøffeste liga. Status etter fire kamper tegner et bilde vi kan like. Som én av tre mann i Brentford-forsvaret, var Ajer med på å stanse Arsenals gjeng med angrepsstjerner – effektivt og nådeløst. Les: En av balløyas kuleste klubber er ikke lenger så kul for Philip Zinckernagel – For å være ærlig, siden jeg begynte med fotball har guttedrømmen vært å spille her i Premier League.

Klopp om nesten-kollapsen: – Vi ble revet med av vårt eget spill

(Liverpool – AC Milan 3–2) Etter at Liverpool nærmest hadde overkjørt AC Milan gjennom hele den første omgangen, fikk Jürgen Klopps menn et skremmeskudd inn i pausen.