Nyheter om Spania


Det haster for Barcelona

Barcelona kjemper fortsatt mot klokka. Katalanerne er desperate etter å bli kvitt en rekke spillere i sommer for å kutte lønnskostnadene, men de ønskede resultatene viser seg å være vanskelig å oppnå. -Og for å gjøre saken verre starter La Liga om bare 14 dager. Rust i skruknottene! Varmen i Spania har drevet laget til Tyskland i en uke, hvor de kan gjøre doble økter i et mer behagelig klima. Manager Ronald Koeman håper å få mest mulig ut av oppholdet for å få spillerne opp i tempo og ha dem på topp fysisk til sesong start.

Studie: Også Pfizer-vaksinen kan gi økt risiko for blodpropp

De såkalte sikkerhetsprofilene til vaksinene fra AstraZeneca og Pfizer er ganske like med tanke på blodpropp, ifølge forskning i Spania.
Les mer om:

Frankrike viste styrke

Frankrike imponerte og kontrollerte Spania til 37-31-seier i Norges OL-gruppe i herrehåndball. Franskmennene ledet hele 18–12 ved pause og hadde siden et sikkert grep i 2.-omgangen. Norge tapte med ett mål mot spanjolene tidligere i turneringen. Seieren gjør at Frankrike har gode sjanser til å vinne puljen og møte nummer fire fra B-gruppen i kvartfinale. Norge møter franskmennene i siste kamp søndag. Det kan bli en duell om seieren i puljen. (NTB)
Les mer om:

Studie: Også Pfizer-vaksinen kan gi økt risiko for blodpropp

De såkalte sikkerhetsprofilene til vaksinene fra AstraZeneca og Pfizer er ganske like med tanke på blodpropp, ifølge forskning i Spania.
Les mer om:

Studie: Også Pfizer-vaksinen kan gi økt risiko for blodpropp

De såkalte sikkerhetsprofilene til vaksinene fra AstraZeneca og Pfizer er ganske like med tanke på blodpropp, ifølge forskning i Spania.
Les mer om:

En katastrofe: 50 branner på 24 timer

Skogbrann har spredt seg i deler av Sør-Europa og skapt store ødeleggelser i Spania, Hellas og Sardinia, ifølge CNN.
Les mer om:

Mange vaksinerte – høye smittetall: Spanjolene har allikevel tillit til vaksine

Antall koronasmittede i Spania skyter i været. Allikevel er spanjolene blant de mest vaksinerte, og de mest vaksinepositive.
Les mer om:

Hjemkommen Spania-turist raser mot byråkratiet etter karantenehotell: – Den type ansvarsfraskrivelse er helt på trynet

En mann ankom tirsdag formiddag Helganes etter endt ferie i Spania. Nå raser mannen mot manglende vakthold på karantenehotell og samarbeidet mellom etatene. – Det går i sirkel og sirkel og sirkel. Det er nesten som de vil at du skal gi opp.
Les mer om:

Ticket om årets sommertrafikk: – Vi merker at det tar seg opp nå(pluss)

Fremdeles reiser de fleste innenlands, men Spania er også et populært reisemål, tross pandemien.
Les mer om:

- Når jeg ikke er i Spania, så er jeg her

Når sommeren kommer, er det kun Dølemo camping i Åmli som gjelder for Liv.
Les mer om:

Les dagens VG her

Lyst på feriebolig i Spania? Nå kan det være tiden for å gjøre et kupp.
Les mer om:

Flere smittende landet på Torp tidligere i dag. I kveld lander nok et fly

De smittede ankom Torp fra Spania.
Les mer om:

– En viktig kontrakt for oss

Edda Winds spesialfartøy for havvind (SOV) ble tirsdag sjøsatt i Spania.
Les mer om:

Følg håndballgutta live

Norge må slå tilbake etter knepent tap mot Spania. Følg Norge - Argentina her.
Les mer om:

United bekrefter Varane-enighet

Manchester United bekrefter tirsdag kveld at de er enige med Real Madrid om en overgang for Raphael Varane (28). I en pressemelding skriver Old Trafford-klubben at det nå gjenstår medisinsk test og ferdigstillelse av de personlige betingelsene før avtalen er 100 prosent i boks. Også Real Madrid bekrefter overgangen på sine hjemmesider. Manager Ole Gunnar Solskjær har lenge vært på jakt etter en ny midtstopper, og Varane har vært en av nordmannens foretrekkende signeringer.

Smart! Granovskaia tar innersvingen på Tottenham etter «hemmelige» samtaler

Chelsea eier Roman Abramovitsj skaffet seg for noen år siden det som er en av fotballens aller dyktigste sjefer, Marina Granovskaia, etter han av økonomiske årsaker flyttet til Israel har helles handlingsrom og dermed også makt blitt betydelig større. Nå har hun gjennom hemmelige samtaler, bruk av sin manager Thomas Tuchel og superhelt N’Golo Kanté klart å overbevise 22 år gamle Jules Kounde om at en overgang til Chelsea er det beste. Den franske unggutten er forholdsvis fersk på det franske landslaget, han ser opp til N’Golo Kanté som med rette er en levende legende.

Knuste tittelforsvareren

Sverige var nådeløse og banket de regjerende OL-mesterne ROC med 36–24 i sin annen kamp i kvinnenes OL-turnering i håndball. Carin Strömberg ble svensk toppscorer med åtte fulltreffere. Det var Russland som gikk til topps i Rio de Janeiro for fem år siden, men denne gangen spiller russerne under symbolet til Russlands OL-komité (ROC). Etter kampen var Russlands stjernespiller, Anna Vjakhireva, nådeløs med egen og lagets innsats. – Det var en katastrofe fra vår side, men jeg vil også gi masse ros til det svenske laget.

Sigarettsneip fra bilvindu får skylda for storbrann

Kuttet strømmen til deler av Frankrike, Spania, Portugal og Marokko.

Skyhøyt nivå i sandvolley: – Bare tre lag er for dårlig til å ta medalje

TOKYO (Aftenposten): De norske gullfavorittene slet nok en gang. Rett nok var det bedring mot Spania. Men OL-turneringen blir superjevn.
Les mer om:

Ny seier etter nervepirrende finish: – Vi var heldige

TOKYO/OSLO (VG) (Mol/Sørum-Herrera/Gavira, Spania 2–0) Anders Mol var tilbake som blokkgiganten han vanligvis er da han sammen med Christian Sørum senket Spanias sandvolleyball-duo og vant OL-kamp nummer to.
Les mer om:

Han drev Norge til vanvidd: – Vi skal egentlig vinne

TOKYO (VG) Da håndballgutta øynet håp om Norges første seier mot Spania på 24 år, stengte Rodrigo Corrales (30) buret nesten helt igjen.
Les mer om:

Norges bitre tap: Dette betyr det for OL-sjansene

TOKYO (Aftenposten): Norge led et bittert nederlag mot Spania. Men betydningen trenger ikke bli stor.
Les mer om:

Spania reagerer: - Forstår ikke

Den norske benken tente på alle plugger etter en duell. Spanias Jorge Maqueda forstår lite av kritikken, og reagerer på benkens oppførsel.
Les mer om:

Krangling, drama og nytt norsk tap for Spania: 27-28-nederlag i siste sekund

Etter en voldsom keeperduell ble Spania igjen for god for de norske håndballgutta. Spanjolene vant OL-kampen 28-27 etter et tett og intenst oppgjør.
Les mer om: