Nyheter om Sommer


Premier League klubb overrasker stort, vil signere utestengt keeper

Ajax-keeper André Onana drømmer om spille i Premier League, nå kan en avtale komme på plass selv om han trolig må vente et år på å få stå i mål Goal skriver at Arsenal har is i magen og gjerne signerer Onana nå i sommer selv om de må vente. Kameruneren er nemlig utestengt for doping fram til februar neste år, men han har anket dommen og kommet med en forklaring som virker fornuftig. Les: Real Madrid kan hente tilbake gammel mester Han testet positivt på det vanndrivende stoffet Furosemid i februar.

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Fra og med 17. mai er russetiden i gang for Oslorussen: – Vi må være strenge for at dette skal gå, sier russepresidenten

Fra og med 17. mai er russetiden offisielt i gang i Oslo. – Sist vi var samlet var i sommer, vi er veldig spente, forteller Johanne Haarklou Jensen (19).
Les mer om:

Frykter elsparkesykkel-kaos i Oslo i sommer

Operatøren Bolt forventer nok et år med oppskalering av antall elsparkesykler i Oslo, melder E24. Men de frykter også at det vil bli kaos.
Les mer om:

De to kampene som kan avgjøre når Haaland blir solgt

Dortmund kan sikre seg plass i mesterligaen i dag. Skulle de gå glipp av turneringen, vil sjansene øke for at de selger Erling Braut Haaland i sommer.
Les mer om:

BBC peker på en som kan fylle vakuumet etter Sergio Agüero

Det spekuleres flittig om hvem som skal erstatte Sergio Agüero en av de aller viktigste spillerne til Manchester City de siste ti årene. – Alt fra Romelu Lukaku til vår egen Erling Braut Haaland blir foreslått. BBC spiller spørsmålet: Kan høyrevingen Ferran Torres være erstatning for spissen Sergio Aguero? – (Og svarer nesten umiddelbart) Les: Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalenFerran Torres kom til Manchester City for 21 millioner euro fra Valencia i august 2020 og er ifølge Transfermarkt verdt ca 50 millioner euro nå.

Real Madrid kan hente tilbake gammel mester

Etter alle solemerker forlater Real Madrid manager Zinedine Zidane sin post et år før tiden, det står ikke på rykter om hvem som kommer til å overta kongens klubb i sommer. Den tidligere storspilleren Raúl, for tiden leder for klubbens akademi, har blitt nevnt, men han har trolig ikke nok erfaring enda. Det snakkes også om tidligere Juventus manager Massimiliano Allegri, men i det siste snakkes det høyere om en retur til den gamle dame som erstatter for Andrea Pirlo.

Manchester United kan plukke en av verdens råeste midtstoppere på salg

Kalidou Koulibaly regnes som en av midtstopperne på aller øverste hylle. Den senegalesiske landslagsspilleren har blitt linket til Liverpool de siste sesongen, men med Napoli-eierens totalt urealistiske forventninger til overgangssum ble det aldri noen exit på midtstopperen. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Viruskaoset har tvunget Napoli-eieren til å stikke finger´n i jorda, Koulibaly runder snart 30 og interessen fra Liverpool har kjølnet.

Oslo har allerede suverent flest i Europa. I sommer kommer det 10.000 til.

Bolt er positiv til Oslo-byrådets forslag om gategrunnsleie. Konkurrenten Tier mener på sin side at avgiften vil…
Les mer om:

Virusekspert om vaksineringen: – Vi er ikke trygge før dette skjer

Regjeringen håper på vaksinert befolkning i sommer, men en av Norges fremste viruseksperter mener man ikke er i nærheten av å kunne slippe jubelen løs.
Les mer om:

Dette er årsaken til rekordhøy pris: – Vi snakker om «all time high»

Barkebillene spiser opp overskuddet. Skogeierne taper enorme summer. Du som forbruker må betale rådyrt for materialer. Vi trenger en våt og kald sommer.
Les mer om:

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

Bilen for deg som vil dra på ekspedisjon i sommer

Det er bare ett lite problem...
Les mer om:

- Et selvmordsoppdrag

Administrerende direktør i den japanske nettgiganten Rakuten, Hiroshi Mikitani, går hardt ut mot landets planer om å arrangere OL i sommer. Han omtaler lekene som «et selvmordsoppdrag».
Les mer om:

Sveriges største talent får napp der «Team Haaland» feilet

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer. Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt.

Har fått gladbeskjed – kan åpne dørene i sommer

Daftöland er et yndet reisemål for mange haldensere. Nå har fornøyelsesparken fått beskjed om at de kan åpne dørene for gjester i sommer.
Les mer om:

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

350.000 OL-nei: – Liv er viktigere enn penger

Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene.
Les mer om:

350.000 sier nei til OL

Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene. Det er ventet at myndighetene i Japan utvider krisetilstanden i Tokyo fredag, kun ti uker før lekene skal starte. Det er tidligere kandidat for guvernør i Tokyo, Kenji Utsunomiya, som står bak underskriftskampanjen som hittil har samlet rundt 350.000 underskrifter. – Det er tid for å bestemme seg om vi skal prioritere liv eller OL, sier Utsunomiya.
Les mer om:

Forberedte seg på sommerstengte dører – endte med tidenes beste omsetning(pluss)

Bios Café og Vollan Gjestestue har begge til felles at de alltid havner høyt oppe på listen når landets beste spisesteder langs landeveien skal kåres. Og begge opplevde tidenes beste sommer da Norge koronastengte. Stikk i strid med egne spådommer.
Les mer om:

Moussa Dembele reiser fra fryseboksen i Spania tilbake til England

Den franske spissen Moussa Dembele er 100 % mentalt ferdig med sin eierklubb Lyon, tanken i vinter var at den spanske storklubben Atlético Madrid etter en låneavtale ut sesongen skulle kjøpe han ut i området 40 millioner euro, det blir usannsynlig når han bare har spilt fire kamper i serien og to i cupen etter sin ankomst i januar. Det startet som det ofte gjør, med fyrverkeri og fanfarer, men rimelig raskt fant manager Diego Simeone ut at han hadde andre og bedre alternativer i angrepet og Dembele ble henvist til fryseboksen.

Mjelde håper på retur i september

Maren Mjelde gjennomgikk en kneoperasjon i midten av mars. Hun håper å kunne spille kamper igjen for Chelsea i september. Landslagskapteinen håper fortsatt å være tilbake på fotballtrening i sommer. – Sommeren er jo lang. Jeg har hatt en ganske stor skade. Jeg har fått beskjed om at jeg har cirka fire måneder igjen før jeg kan spille. Det kan fort bli i september, men det er vanskelig å si akkurat når, sier Mjelde til NTB. I mars måtte hun opereres etter smellen hun pådro seg i ligacupfinalen mot Bristol City. (NTB)
Les mer om:

Deler ut 2,63 millioner – se hvem som får penger

Tønsberg Båtrace får en god slump penger fra fylkeskommunen til sitt arrangement i sommer. Se hele listen lenger ned i saken!