Nyheter om Solheim


Venter snarlig svar: – Vi vil ha en selvstendig høgskole

Rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord universitet har ikke fått noen formell henvendelse fra politikere om universitetets Nesna-campus.
Les mer om:

Sender kontrollører til OL

Antidoping Norge opplyser at de vil sende kontrollører til OL i Beijing og Paralympics etter at kvaliteten på kontrollarbeidet er blitt bedre.

Svindlere har overtatt Dag Solheims Facebook-konto med 5.000 følgere

– Får du noe fra meg via Facebook eller messenger, så ikke svar – det kommer ikke fra meg, sier Dag Solheim. Etter at han ble utsatt for samme type svindel som Sten Helberg, har Facebook-vennene hans fått tvilsomme tilbud og Facebook-tilgangen er kuttet.
Les mer om:

Nær dobling av omsetningen: – Det har vært helt enormt(pluss)

Hver mandag prater Fosna-Folket med unge ledere under 40 år på Fosen. Nå har turen kommet til Per Arne Solheim Martinsen (33).
Les mer om:

– Det var med 90 prosent sikkerhet en kreftsvulst

Dag Solheim delte ut pris på Fredrikstad Bryggeri onsdag kveld. Under genseren til kveldens konferansier røpet flere store kompress om operasjonen han nettopp var igjennom.
Les mer om:

Europa vann Solheim Cup

Det europeiske laget vann Solheim Cup for andre gongen på rad. Natt til tysdag norsk tid vart sigeren sikra med 15–13 over USA. – Eg er så stolt av dette laget. Eg er ikkje den som spelar, så all ære går til dei. Det er dei som har vunne dette. Dei fortener all æra. De fekk meg til å sjå bra ut, sa lagkaptein Catriona Matthew spøkefullt etter triumfen. Med sigeren vart ho den første europeiske kapteinen til å vinne turneringa to gonger og dermed forsvare Solheim Cup-trofeet. Grunnlaget vart lagt laurdag for det europeiske laget, då dei knuste USA 3,5-0,5.

Ringte legevakta fire ganger for å få hjelp til 34-åringen

Elektrikerlærling Maiken Regine Solheim (21) og hennes samboer som jobber som energimontør i Rakkestad har opplevd flere dramatiske og triste ting i sin første tid som sarpinger. Natt til lørdag ble paret flere ganger oppsøkt av en nabo som framsto som syk og svært engstelig.
Les mer om:

Maiken (21) ringte legevakta fire ganger og ba om hjelp – dagen etter ble 34-åringen skutt og drept av politiet

Natten før den 34 år gamle mannen ble skutt og drept av politiet, ringte Maiken Regine Solheim (21) legevakta fire ganger. Hun mente han trengte hjelp.
Les mer om:

Kent Håvard Eriksen var bare en svipptur innom Lillestrøm

I vinter i forkant av årets sesong som for øvrig går skikkelig bra for Lillestrøm kom Kent Håvard Eriksen fra Sandnes Ulf til Åråsen. -OBOS-Ligaklubben hadde vært hans tilholdssted de siste syv årene. Lillestrøm har solgt Kent Håvard Eriksen til Mjøndalen som lever farlig på en 13.plass i Eliteserien. Les: Mats Solheim spiller sin siste kamp på søndag! -Kanskje – Flere klubber har henvendt seg med et ønske om å hente Kent Håvard Eriksen.

Mats Solheim spiller sin siste kamp på søndag! -Kanskje

Den 33 år gamle forsvarsspilleren Mats Solheim reiser hjem til Stryn hvor han skal bli bankmann. – Hans karriere som fotballspiller startet i Sogndal hvor han var i fem år før han ble utenlandsproff i Sverige, først for Kalmar og så for Hammarby. Den siste tiden har han vært Stabæk spiller, den viktige Eliteseriekampen mot Sarpsborg på søndag blir den siste for Mats. «For en del er det sikkert gode nyheter, men jeg håper det er noen som syns det er litt trist også. Nå er det slutt.

Stabæk-spiller avslutter fotballkarrieren

Mats Solheim (33) gir seg som fotballspiller. Eliteseriekampen mot Sarpsborg søndag blir sannsynligvis hans aller siste.
Les mer om:

Stabæk-spiller avslutter fotballkarrieren

Mats Solheim (33) gir seg som fotballspiller. Eliteseriekampen mot Sarpsborg søndag blir sannsynligvis hans aller siste.
Les mer om:

Gikk lei råkjøringen – nå har Oddvar satt opp skilt: – Gjør det for å provosere

Oddvar Solheim føler at beboernes bekymringer om høy hastighet langs fylkesveien ikke blir tatt på alvor. Nå har han tatt saken i egne hender.
Les mer om:

Skarpnord trekker seg fra OL

Marianne Skarpnord blir ikke å se i Tokyo, bekrefter golfforbundet i en pressemelding tirsdag. – OL har alltid vært et mål for meg. Jeg var så privilegert å få representere Norge under OL i Rio i 2016, så det er etter grundige overveielser og med tungt hjerte jeg har meddelt golfforbundet og Olympiatoppen at jeg trekker meg fra lekene i Tokyo, sier Marianne Skarpnord i en uttalelse. Årsaken er at OL kolliderer med Ladies European Tour (LET). – Det er Ladies European Tour som er arbeidsplassen min.
Les mer om:

Se hvem som var på «Oktoberfest Summer Edition»

Solen strålte over Fredrikstad. Mange hadde tatt turen ut lørdag kveld. Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle, Dag Solheim og Christine Bastiansen sørget for god stemning med «Oktoberfest Summer Edition» på Idyllhagen.

Plages av råkjøring langs skoleveien: – Her kjøres det i opptil 140 kilometer i timen

Etter at strekningen mellom Jessheim og Sand ble asfaltert i fjor sommer, har råkjøringen tiltatt. Oddvar Solheim fortviler og er bekymret for skolestart.
Les mer om:

Iselin (25) har fått høre av menn at de skal «gjøre henne hetero»: - Jeg fikk tilsendt et spyfjes på Instagram i dag

Notoddens bryterstjerne Iselin Moen Solheim (25) har nådd mange målsetninger på matta, men på veien har det også vært mange ubehagelige opplevelser. Nå forteller hun åpent om hvilke holdninger hun møter i kulissene som homofil toppidrettsutøver.
Les mer om:

«Hvordan har dere sex?»

Landslagsbryteren Iselin Maria Moen Solheim (25) kom ut av skapet som 18-åring. Nå forteller hun åpenhjertig om diskimineringen hun mottar etter at hun åpent sto fram som homofil.
Les mer om:

Dag Solheim: – Ingen er uenige i at teltet var stygt, men vi må slutte å klage

– Jeg vil takke de ansvarlige i Glommafestivalen som jobbet knallhardt for å få det til. De gjør det ikke for egen vinning, de gjør det for alle oss i Fredrikstad, det står det stor respekt av. Derfor må vi slutte å krangle, gjør Fredrikstad til mulighetens by, til sommerby nummer en, skriver Dag Solheim.
Les mer om:

Branner skaper pyromanfrykt i Rogaland: – Rystet og oppgitt

Politiet ser sammenheng mellom flere branner i Rogaland den siste tiden. Søndag startet det å brenne i et bedehus på Solheim i Kvernevik. Nå foregår en klappjakt etter gjerningspersoner.

Flammer slo opp fra taket på bedehus i Stavanger

Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen som oppsto i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger søndag morgen. Bygningen har fått store skader.

Brann i bedehus i Stavanger

Tidlig søndag morgen begynte det å brenne i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt.

Linda (28) synes det er for mye rot rundt fødetilbudet i Møre og Romsdal

Linda Solheim (28) synes det er for mye rot rundt fødetilbudet i Møre og Romsdal. Helseministeren mener Stortinget har satt sykehusledelsen i en vanskelig situasjon.

De to mennene mener å ha videobevis på at de ikke voldtok tenåringsjenta

– Jeg lurer på hvordan en video kan bevise at noe ikke har skjedd? svarer jentas bistandsadvokat Benny Solheim.
Les mer om: