Nyheter om Solen


Mai 2010: Slik mintes de «Jokkes» død i Afghanistan

Det er fredag ettermiddag 15. mai 2010 og solen steker i Nord-Afghanistan. Fredriksstad Blad har reist til fronten for å møte soldater fra Fredrikstad, de som få måneder tidligere var sammen med avdøde Jokke fra Gressvik.

Vær forberedt på dette i morgen tidlig

Mange har gått tur i solen i dag, og det klare været gjør noe med temperaturen i natt.
Les mer om:

Carlsen har tjent 2,7 mill. på Touren: Drar rett til solen

NYDALEN (VG) Magnus Carlsen (30) storspilte på siste dag av finalen i Champions Chess Tour. Nå bærer det rett på VM-leir før møtet med Jan Nepomnjasjtsjij (31) i november-desember.

Etter solen kommer regnet: – Det blir en fuktig affære

Den beste dagen på en god stund er lørdag.
Les mer om:

Etter solen kommer regnet: – Det blir en fuktig affære

Den beste dagen på en god stund er lørdag.
Les mer om:

United-seieren som hadde alt

David Moyes var klar for å skape problemer for Solskjær, som i sommer hindret Jesse Lingard fra overgang til West Ham. Litt tynn inngang til et kampreferat, men når samme Lingard ender som matchvinner for United, da blir det en historie. United skulle reise seg etter glippen i Bern tidligere i uken, West Ham skulle fortsette den gode steamen etter den sterke 2-0 seieren på bortebane mot Dinamo Zagrep. Les: Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til London-laget startet best, og spesielt Jarrod Bowen presset på til sjanser.

Her merker de ansatte stor forskjell i dag: - Det er som en kundemagnet

Solen har nok stjålet noen av Farmandstredet-kundene de siste ukene, men nå som både gråværet og kulden er i anmarsj merker de ansatte pågangen.
Les mer om:

Ikke pakk sammen badetøyet enda, i helgen kan du bade og sole deg: – Det er helt fantastisk

Til tross for at vi er kommet inn i september, varmer solen godt og mange nyter fortsatt luksusen av å kunne dra ned på stranda. Og godværet fortsetter i helgen.
Les mer om:

TikTok-stjerner og Youtuber laget festkveld: – Endelig er det lov å holde konsert igjen

Etter en utsolgt premiere på samiske undertekster burde solen skinne, ikke forsvinne, for filmfestivalen TIFF Junior.
Les mer om:

Valencia satser på Alexander Gurendal

Alexander Gurendal født i 2005 har allerede forlatt Trøndelag og vært en del av klubben Torrevieja. – Nå får han sjansen på noe større. Valencia har bestemt seg for å gi han plass på sitt akademi. Gurendal har tidligere spilt ungdomsfotball i trønderklubbene Freidig, Melhus og Rosenborg. Les: Ingen Mbappé på treningsfeltet, men Marcelo og Mendy har sluppet ut i solen Gurendal er født i 2005, og ble tidligere i år tatt ut på digital samling for det norske G16-landslaget.

Ingen Mbappé på treningsfeltet, men Marcelo og Mendy har sluppet ut i solen

La liga er tre kamper inn i sesongen. Som forrige sesong, har Real Madrid slitt med sine skader. Selv om Mbappé glimret med sitt fravær, ble onsdag en gledens dag på treningsfeltet til Real. Det er Marca som holder øye med treningsfeltet til kongeklubben for å få med seg de siste endringene.

Gnistret til i første kamp for Roma – nå lemper Chelsea to nye spillere til Serie A

Det begynner virkelig å bli trangt på Stamford Bridge. Det har alltid vært tøft å kjempe seg til spilletid i Chelsea-drakta, etter at Frank Lampard hentet inn en god håndfull spillere forrige sommer, fulgt opp av Tuchel med Romelu Lukaku, har det hvertfall ikke blitt noe lettere. Tammy Abraham skjønte at han trengte exit fra Stamford Bridge for å komme ut i solen.

Sommeren gir ikke slipp – melder finvær ut måneden

De neste dagene vil solen fortsette å skinne over landsdelen, og sommervarmen vil vare til langt ute i neste uke, skal man tro Meteorologisk institutt.
Les mer om:

Nå smiler Eivind om kapp med solen: – Jeg går bare rundt og føler meg som «ringenes herre»

En middelalderskatt fra Tønsberg er nå blitt gjenskapt. Og den kan bli din.
Les mer om:

Radja Nainggolan slutter ikke å sjokkere

Den helttatoverte belgieren har vært en del av toppfotballen i Serie A hos Roma og Inter Milan. De siste to sesongene har Nainggolan vært på utleie fra Inter til Caglieri, noe som har signalisert at det nærmet seg slutten på San Siro. Etter rundt femten år i Italia er det på tide å forlate solen og trekke nordover. Ifølge belgiske Gazet van Antwerpen er 33-åringen på fredag på vei mot den belgiske grensen for å signere en toårsavtale med Royal Antwerp. Les: Martin Ødegaard uten draktnummer Her fyller Nainggolan på lønnskontoen med tilsammen rundt 40 millioner kroner.

Philip Zinckernagel dundrer på hos Nottingham Forrest

I sommer ble det bestemt at dansken skal ta seg en tur tilbake til Championship før det blir Premier League-spill for Watford. Under en uke senere har han begynt å levere for sin midlertidige arbeidsgiver. Da det ble bestemt at Zinckernagel skulle på utleie, gliste vi når valget falt på skogvokterne i Nottingham. For de som har gått noen runder rundt solen, huskes Forrest som en av de kule klubbene på balløya.

Hytte med 60 meters strandlinje: – Slike eiendommer går gjerne utenfor markedet

VINJE: Det er lett å la seg lure av solen som skinner i det speilblanke vannet, og med 60 meters strandlinje er det ikke godt å si hvor dette stedet ligger plassert.
Les mer om:

Blir varmere i dagene fremover

Etter en regntung søndag, våknet vi mandag morgen til et stadig lettere skydekke, og snart kikket solen frem.
Les mer om:

Stillas-gåten er løst / Cato hadde rett i hva som kunne ha skjedd

Cato Haugsdal blir gjenforent med stillaset som forsvant som dugg for solen. Han håpet på en misforståelse.
Les mer om:

GUIDE: Kjeder du deg i regnet? Dette kan du finne på innendørs i vårt distrikt!

Du trenger ikke kjede deg selv om solen har tatt seg et par dager med fri. Vi har laget en oversikt over innendørsaktiviteter du kan finne på når det plasker ned.
Les mer om:

Her er folkets sommerfavoritter i Tromsø

Dette gjør folk i Tromsø når solen skinner en sommerdag.
Les mer om:

Gråværet fortsetter, men meteorologen har en lystig beskjed: – Ser lovende ut(pluss)

Været i Troms ser ut til å være på bedringens vei, men lengter du etter solen må du fortsatt vente en stund til.
Les mer om:

Slår alarm etter skrekk-opplevelse i pirattaxi: – Jeg var dritredd

Det er natt til søndag, solen begynner å stå opp, festen er på vei til å dø ut, folket vil hjem. For mange unge er skyss via sosiale medier, som blir løsningen.
Les mer om:

Slår alarm etter skrekk-opplevelse i pirattaxi: – Jeg var dritredd

Det er natt til søndag, solen begynner å stå opp, festen er på vei til å dø ut, folket vil hjem. For mange unge er skyss via sosiale medier, som blir løsningen.
Les mer om:

Se hvem som var på «Oktoberfest Summer Edition»

Solen strålte over Fredrikstad. Mange hadde tatt turen ut lørdag kveld. Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle, Dag Solheim og Christine Bastiansen sørget for god stemning med «Oktoberfest Summer Edition» på Idyllhagen.