Nyheter om Solbakken


Når Helga står ved tehylla i butikken, begynner tårene å trille: – Optimismen er på vei tilbake

Klesdesigner Helga Solbakken er vant til å tilbringe vintrene i India, omringet av fargerike stoffer og gamle venner, men pandemien har bydd på utfordringer.
Les mer om:

Tufte-makker langt nede: – Lurer på om jeg ikke hadde store nok føtter

Erik Solbakken har i OL vært bakerste roer i Norges dobbeltfirer. 26-åringen er usikker på om han fylte Olaf Tuftes sko i en mislykket finalejakt.
Les mer om:

Stefan Strandberg er klar for Serie A!

Den norske fotballnomaden er klar for sin 5. utenlandske klubb. Etter russiske Krasnodar og Ural, tyske Hannover, italienske Trapani, hva er ikke mer naturlig enn å få testet seg mot Ronaldo og gjengen i Serie A. Strandberg har signert for en nyopprykket Serie A-klubb med det velklingende navnet U.S. Salernitana 1919. Les: Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball Kontrakten løper for ett år, men mulighet for forlengelse på ett til. 30-åringen har vært klubbløs siden han forlot Ural etter kontraktsutløp i begynnelsen av denne måneden. Now it’s official!

Nå skal Morten Ramm lage serie om favorittklubben: – Ramm og Riise, hva kan gå galt?

Morten Ramm og Erik Solbakken skal i høst lage TV-serie om Flint Fotballs A-lag som skal sendes på Tv2 play – og duoen gleder seg til å komme i gang.
Les mer om:

Finalen glapp – har én sjanse igjen

Norges dobbeltfirer i roing bestående av Erik Solbakken, Oscar Helvig, Olaf Tufte og Martin Helseth, må ro oppsamlingsheat søndag for å nå en OL-finale. Natt til fredag havnet den norske kvartetten på 4.-plass i forsøksheatet. Kun de to første fikk billett direkte til finalen. Søndag venter oppsamlingsheat hvor det er nye sjanser for kvalifisering. Polen vant heatet 0,3 sekunder foran Italia, og de to landene tok seg direkte til finalen.

Solbakken hyller Ajer og Melings overganger – likevel er han bekymret

Landslagssjefen håper at flere landslagsspillere vil følge i fotsporene til Kristoffer Ajer og Birger Meling.
Les mer om:

Thomas Frank har samme plan for Kristoffer Ajer som for Brentford

På tirsdag kveld ble det endelig bekreftet: Kristoffer Ajer skal bruke alt han har lært hos Celtic og skotsk knokkelfotball til å holde Salah, Foden, Havertz, Cavani, Vardy, Rodriguez og resten av angrepsstjernene unna Brentford-målet. Manager Thomas Frank mener 23-åringen er klar fra start. Der Ståle Solbakken delvis har sett skotsk liga som en hemsko for Ajers utvikling, ser Frank det som en skikkelig topputdanning. Les: Brentford har valgt Frank Onyeka som sin første Premier League-signering -Kris er meget komplett, og kan finne den rette pasningen mellom linjene.

UEFA skal hjelpe Norge til EM

Ikke et vondt ord om norsk landslagsfotball. Likevel, etter å ha sett hvordan våre skandinaviske naboer vise at de har mye å gjøre i et EM-sluppspill, skjønner vi at gjengen til Ståle Solbakken har en jobb foran seg.

Landslagssjefene er enige: - Outstanding!

Raheem Sterling (26) har vært EMs beste spiller. Det mener i hvert fall Nils Johan Semb (62) og Ståle Solbakken (53).

Landslagsbacken Jonas Svensson følger etter Mario Balotelli

Det er helt tydelig den nyopprykkede SuperLig klubben Adana Demirspor har seriøse intensjoner om å bli en storklubb igjen, allerede har den hentet inn Mario Balotelli og nå henter de inn en av Norges mobile veisperringer Jonas Svensson. Tyrkisk presse skriver at Adana Demirspor også er tett på en overgang for den brasilianske forsvareren David Luiz.

Danmarks vinnerskalle ble nesten gitt opp av Solbakken: – Vi hadde noen krasjer

Tanken på at noen vil «kurere» homofili fikk Aurora til å skrive låt: – Dette er personlig for meg
Les mer om:

Danmarks vinnerskalle ble nesten gitt opp av Solbakken: – Vi hadde noen krasjer

Han brukte utsiden av skallen til å sende Danmark mot EMs semifinale, og på innsiden har Thomas Delaney (29) vært minst like nådeløs for å komme seg videre.
Les mer om:

Solbakken dukket opp i Parken for første gang siden sparkingen

Hyller utskjelt Spania-spiss.
Les mer om:

Overraskende grep fra start – disse 11 skal senke Stabæk

Det var neppe mange som gjettet riktig da man diskuterte om hvem som skulle erstatte Ola Solbakken på venstrekanten mot Stabæk.
Les mer om:

Nye utfordringer for Ola: – Jeg bruker 15 minutter på å smøre en brødskive

Ola Solbakken (22) kan ikke svare på hvor lenge Glimt må klare seg uten hans hjelp framover.
Les mer om:

Støtter desperat trener

Ståle Solbakken forlangte endring. Nå blir hans tøffe linje fulgt av stadig flere i fotballen. Det merket Åge Hareide.

Solbakken i strupen på UEFA-topper: – Lever ikke i den normale verden

Brann i blokk i Verven - én person skadet
Les mer om:

Solbakken i strupen på UEFA-topper: – Lever ikke i den normale verden

Landslagssjef Ståle Solbakken (53) er hard mot UEFA og mener organisasjonen kan være redd for å legge seg ut med maktpersoner i land som Ungarn.

Hyller Rekdals jobb i HamKam: – Det minner litt om Solbakken

HamKam har endt på nedre halvdel av OBOS-ligaen de siste tre årene. Plutselig topper Kjetil Rekdals mannskap på nivå to i norsk fotball. Hva har skjedd?

Landslagssjefen om Patrick: – Blitt glad i han på og av banen

Ståle Solbakken var ringside for å se Vålerenga – Glimt søndag kveld.

Uavgjort mellom VIF og Glimt

Vålerenga og Bodø/Glimt spilte 1-1 på Intility Arena søndag kveld. Ola Solbakken scoret for gjestene før Jonatan Tollås Nation utlignet for Oslo-laget. Les mer på tv2.no.

Udahl irritert etter dommertabbe

Det endte til slutt 1-1 i kampen mellom VIF og Glimt i hovedstaden søndag kveld. Ola Solbakken og Jonatan Tollås Nations scoret målene, men det er noe annet som blir snakket om etter kampen. Etter en halvtime trodde nemlig Henrik Udahl (24) at han scoret sitt tredje mål på tre kamper og sendte VIF i ledelsen mot Glimt. Men Rohit Saggis dommerteam valgte i stedet å annullere målet for offside. Reprisene viste at det var en totalt feil avgjørelse. - Han er ikke i nærheten av offside.

Solbakken vil fortsette å kjempe: – Må prøve å få med oss tyngre aktører

Landslagssjefen har ingen planer om å gå stille i dørene om Qatar-VM, selv om boikottforslaget ble nedstemt.
Les mer om:

Sandefjord knuste Viking

Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag. Den kjærkomne hjemmeseieren var Sandefjords første siden Molde ble slått 1. august i fjor. Trepoengeren kom på det 13. forsøket. Sandefjord var klart best i solsteika. Vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. Vidar Ari Jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. I forkant slo Kristoffer Normann Hansen inn lavt mot bakerste stolpe. – Det var fantastisk å se den gå inn. Jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn.

NFF tok kontakt med Fifa umiddelbart etter NRK-sak

Lise Klaveness tok selv affære da hun fikk vite at Fifa ikke ønsker å stille til intervju om Qatar-problematikken. Landslagssjef Ståle Solbakken tror det internasjonale fotballforbundet kjenner presset.