Nyheter om Solbakken


Traktortog i Evenes

Siden vi heller ikke i år kunne møtes til tradisjonell 17. maifeiring på Bygdehuset Solbakken på Tårstad, så inviterte Tårstadbertene til traktortog fra Evenes kirke til Skar for andre året på rad.
Les mer om:

Viking-sjefene fikk advarsel av Solbakken: – Kanskje én glipper

TRONDHEIM (VG) Vikings trenerduo fikk sin første store nedtur i jobben. Så svarte Morten Jensen (41) på advarselen fra landslagssjef Ståle Solbakken (53).

Landskamper flyttes til Spania

Det blir ingen landskamper i fotball på Ullevaal stadion i juni. Herrelandslagets kamper mot Luxembourg og Hellas skal spilles i spanske Málaga. Norges Fotballforbund bekrefter flyttingen i en pressemelding. Det er norske karanteneregler for innreise som gjør det vanskelig å gjennomføre kampene i Norge. Også i mars spilte Ståle Solbakkens lag «hjemmekamp» i Málaga. Den gang ble det 0–3-tap for Tyrkia i VM-kvalifiseringen. – Vi håpet i det lengste at vi kunne spille på Ullevaal, men tar de norske myndighetenes avgjørelse til etterretning.

Trønderen som vil senke trønderne: – Kanskje løsner det mot Rosenborg

Ola Solbakken (22) har gjort det til en vane å score mål når han møter Rosenborg.
Les mer om:

Solbakken vil vise fram Norge i Oslo igjen: – UEFA-protokollen fungerer bra i alle land

Store kunstopplevelser i vakre omgivelser: Slik blir sommeren på Galleri F15
Les mer om:

Solbakken vil vise fram Norge i Oslo igjen: – UEFA-protokollen fungerer bra i alle land

Ståle Solbakken (53) har et stort ønske om å vise frem «nye Norge» på Ullevaal stadion i to kamper i begynnelsen av juni – men har foreløpig ikke fått noe klarsignal fra myndighetene.

Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

Solbakken på plass som tilskuer i serieåpningen

Landslagssjef Ståle Solbakken får med seg storkampen Vålerenga – Rosenborg ringside når Eliteserien i kveld sparkes i gang.

Norsk 25-åring vekker oppsikt i Sverige: Nå følges han tett av Solbakken

Aslak Fonn Witry (25) regelrett herjer i Allsvenskan for Djurgården. Nå bekrefter landslagssjef Ståle Solbakken at han har trønderen på blokka.

Solbakken og Rekdal roser Solskjær for cupfinale: – Stor mulighet for tittel

Landslagssjef Ståle Solbakken og Leeds-supporter Kjetil Rekdal er begge imponert over suksessen til tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager.

Landslagsledelsen følger Vikings serieåpning mot Brann

Landslagssjef Ståle Solbakken (53) opplyser at spilleransvarlig Brede Hangeland (39) vil være på tribunen når Veton Berisha (27) og Viking møter Brann i søndagens eliteseriepremiere.

Svarer på kritikken

Ståle Solbakken (53) får kritikk for sin tid i F.C. København. Nå svarer han på kritikken fra FCKs investor.

Solbakken slår tilbake mot kritikk fra investor

Ståle Solbakken (53) har slått tilbake etter å ha blitt kritisert av FC København-investoren Lars Seier.

Beskjed til Solbakken

Sist Pål André Helland (31) spilte landskamp, var for nesten fem år siden. Han har ikke gitt opp å gjøre det igjen. - Jeg er såpass naiv at jeg ikke legger bort drømmen ennå, sier han.
Les mer om:

Martin (31) fra Bodø tok en pause fra spillet da han ble pappa: – Da jeg kom tilbake, så jeg hvor ille det var blitt

Nå får Martin Solbakken og resten av Team Midgard en større rolle som rollemodeller innenfor e-sport.
Les mer om:

Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

I begynnelsen virket seg som om Jens Petter Hauge etter overgangen fra Bodø/Glimt til AC Milan skulle skyte inn i Serie A som er stjerneskudd. – Det var definitivt noen høydepunkter og spektakulære mål som hentet frem superlativene i både italiensk og norsk presse. Men nå går det tråere, 21 åringen har ikke spilt et eneste minutt de siste seriekampene, årsaken kan rett og slett være AC Milan forbereder seg på en gigantisk deal med Udinese.

Mens norske 20-åringer fortviler, får selv oldboys koronafritak her

Danskene fnyser av det norske forbudet. Ståle Solbakken mener norske myndigheter må innrømme at de har gått for langt i nedstengingen av fotballen. – Det får konsekvenser for fremtiden til mange, sier landslagssjefen.

Solbakken: – Aksjonene har skapt vrede og irritasjon

En drøy måned etter at de norske landslagsgutta markerte mot Qatar-VM har Ståle Solbakken mottatt en rekke tilbakemeldinger på aksjonen.

Andreas (16) fra Bodø imponerte foran Ståle Solbakken: – En av kampens helt store opplevelser

Med Ståle Solbakken på tribunen sørget Andreas Schjelderup fra Bodø for en av kampens "helt store opplevelser", ifølge danske B.T. Avisen kåret han også til banens beste i 3-2-seieren over Midtjylland.

Solbakken junior hardt rammet av corona: – En smell

BEKKESTUA (VG) Markus Solbakken (20) har vært gjennom et «brutalt» sykdomsforløp etter overgangen fra HamKam til Stabæk og jobber nå for å tilrive seg en plass i startelleveren til serieåpningen.
Les mer om:

Gazzetta dello Sport: Manchester United har tatt kontakt!

Det er ikke første gangen vi skriver om Ronaldo-link til United, og det blir garantert ikke siste. Det skjer så vanvittig mye om dagen i fotballens verden at vi ikke lenger kan utelukke noe. Super League-bomben som smalt og ble effektivt sopt tilbake under teppet av supportere, spillere, managere, UEFA, FIFA, Ståle Solbakken og resten av verden, har skapt kaos hos de tolv.

Solbakken gleder seg over superligafiasko

Landslagssjef Ståle Solbakken jublet da Super League-prosjektet kollapset tirsdag. Han kaller det tidenes fiasko i internasjonal fotball.

Solbakken jubler etter Superliga-kollapsen: – Tidenes fiasko i internasjonal fotball

Landslagssjef Ståle Solbakken kaller Superliga-prosjektet et «hjernedødt prosjekt.»

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

– Venstre vil ha klimakutt og nye arbeidsplasser
Les mer om:

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

Ståle Solbakken synes det var helt magisk da jubelen brøt ut blant Chelsea-supporterne utenfor Stamford Bridge. Landslagssjefen mener at eierne til favorittklubben Liverpool har gjort tidenes selvmål.