Nyheter om Sogndal


Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Flere vaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege Jan Ove Tryti i Sogndal er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Espen Nakstad til VG.
Les mer om:

Sogndal kommune frykter vaksinen beskytter dårlig mot smitte

Sogndal kommune skriver i en pressemelding at kommunens pågående smitteutbrudd gir grunn til å tro at koronavaksinen ikke beskytter godt mot smitte.
Les mer om:

Smittevernlege slår alarm etter mange vaksinerte smittede i Sogndal

Flere av de smittede i utbruddet på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, har fått minst én vaksinedose.
Les mer om:

Minst 17 smittet på bar i Sogndal

Totalt elleve personer bekreftet smittet i Sogndal etter et utbrudd på baren Meat Point lørdag 17. juli.
Les mer om:

Tonny Brochmann tar farvel med Norge etter 10 år

Den meget omgjengelige og fremoverlente danske midtbanespilleren fikk ikke fornyet sin avtale med Mjøndalen og etter å ha sett seg om etter en passende klubb i Norge, hans andre hjemland hoppet han på danskebåten hjem til gamleklubben Horsens.

Brochmann klar for gamleklubben

Nylig ble det klart at Tonny Brochmann var ferdig i norsk fotball etter et tiår spredt over en rekke klubber. Nå vender han hjem til Horsens i Danmark. Det melder klubben selv på sitt nettsted tirsdag. Den 31 år gamle dansken har trent med moderklubben i en uke før overgangen gikk i boks. Siden 2011 har Brochmann vært innom Sogndal, Sandnes Ulf, Jerv, Stabæk og Mjøndalen i norsk fotball.

Tre strake tap for Grorud: I morgen vil de slå tilbake

Helgens bortekamp mot Sogndal ble som så ofte før tidligere denne sesongen for Grorud ILs fotballherrer – nesten, men ikke bra nok. Onsdag kveld håper gultrøyene å bryte tapsrekken når Ull/Kisa kommer på besøk.
Les mer om:

Bortesigrar for FFK og AaFK

Fredrikstad kneip innpå HamKam i toppen av 1. divisjon etter 1-0 i bortemøtet med Raufoss. FFK er berre målskilnaden to poeng bak Hamar-laget. Taofeek Ismaheel scora målet etter 53 minutt. Jerv låg lenge an til andreplass, men mista sigeren til Ull/KIsa fire minutt på overtid. Med 3-3 fall Jerv til fjerdeplass med den utlikninga. Det var seks ulike målscorarar i kampen. Aalesund er på fjerdeplass etter 2-1 over Grorud i Oslo.

Surt tap for Bryne mot Sogndal

Sandnes Ulf-krisen forverret - ligger sist på tabellen etter stortap
Les mer om:

20 år gammel gåte om Fimreiteulven er løst

Ved hjelp av DNA fra en gammel ulvelabb har en nesten 20 år gammel gåte blitt løst. Fimreiteulven som ble felt i Sogndal høsten 2001, kom fra Sverige.
Les mer om:

Håper å hente legendens sønn: – Han er en veldig spennende spiller

(Strømmen – Sogndal 1-1). For første gang på over 31 år kjørte Strømmen hjem med poeng fra Sogndal. Nå håper de også at sønnen til klubbhistoriens mest berømte spiller følger etter.
Les mer om:

Børsen: Sogndal-Strømmen

Historiens første bortepoeng i Sogndal fikk en bitter ettersmak. For utlikningen kom for sent til at Strømmen kunne nyte prestasjonen til det fulle.
Les mer om:

Overrasket

Ole Gunnar Solskjær (48) dukket opp i Sogndal. - Det er ikke hver dag det skjer. Det gir jo en ekstra boost, sier midtbanespiller Sivert Heggheim Mannsverk til Dagbladet.

Solskjær tok med familien til Sogndal – fekk sjå sonen spele

Ole Gunnar Solskjær kom til Sogndal for å møte sonen Noah. Men frå tribuneplass kunne han også sjå midtbanetalentet Sivert Mannsverk briljere mot Åsane.

Solskjær tok med familien til Sogndal – fekk sjå sonen spele

Ole Gunnar Solskjær kom til Sogndal for å møte sonen Noah. Men frå tribuneplass kunne han også sjå midtbanetalentet Sivert Mannsverk briljere mot Åsane.

Sogndal tar en ny seier på hjemmebane

Etter en litt rusten innledning på sesongen har Sogndal begynt å finne formen. Vi tror de tar en ny hjemmeseier mot Åsane søndag og Sogndal blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Sogndal tar en ny seier på hjemmebane

Etter en litt rusten innledning på sesongen har Sogndal begynt å finne formen. Vi tror de tar en ny hjemmeseier mot Åsane  dag og Sogndal blir en av våre sikre på  søndagens tippekupong.
Les mer om:

Sogndal tar en ny seier på hjemmebane

Etter en litt rusten innledning på sesongen har Sogndal begynt å finne formen. Vi tror de tar en ny hjemmeseier mot Åsane søndag og Sogndal blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Lyn mot Vålerenga i cupen

Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli.

Uff da! Start med hele 3 trenere tapte mot Ull/Kisa som var «uten»

Ull/Kisa gikk på fredag forbi Start i OBOS-Ligaen og det var uten deres hovedtrener Sindre Tjelmeland i boksen. – Selv om alle som var der viste hvorfor var det ingen som sa noe! Krisen fortsetter i Start, sørlandsklubben fortsetter å tape poeng og nå har folk (les oss i Sporten) begynt å snakke om det nesten utenkelige, nemlig at dårlige valg nå er i ferd med sende dem videre nedover i seriesystemet slik som det skjedde med Fredrikstad og HamKam for noen få år siden.

Frekk Flo scoring mot Aalesund

Per-Egil Flo sitt første mål for Sogndal sidan returen frå sveitsiske Lausanne var av det frekke slaget. I 1.-divisjonskampen mot Aalesund fekk Sogndal eit frispark i kampens siste speleminutt. Det blei slått hardt og lågt rett på Flo, som med hælen flikka ballen i lengste hjørne. Med det fastsette han resultatet i kampen til 2–0, etter at Mansour Gueye scora kampens første. Dermed ligg Sogndal på 6.-plass etter seks serierundar, medan Aalesund, poenget bak, ligg på 13.-plass.
Les mer om:

AaFKs mareritt på bortebane fortsetter. Tapte mot Sogndal.

Brann-spissen pøser inn mål på lån. Han setter pris på Ingebrigtsens brutale ærlighet.
Les mer om:

Følg Sogndal – AaFK, og chat med vår journalist

Her sitter Høgli klar. Så startet Glimt-kaoset: – Føles som noen har invitert en alle ikke ønsker skal være der
Les mer om: