Nyheter om Sogndal


KFUM forbi Sogndal etter hjemmeseier

Tre mål den første halvtimen sørget for at KFUM kunne juble for 3-2-seier over Sogndal søndag. Tidligere i uken stakk sistnevnte av med avansementet da lagene møttes i tredje runde i cupen. Etter snaue tre minutter var det vidåpent bak hos Sogndal, som måtte se Dadi Dodou Gaye kontrollert sette inn 1-0. 17 minutter senere la Simen Hestnes på til 2-0 etter effektivt kontringsspill, og før halvtimen var spilt rakk Petter Dahl å sette vertenes tredje for dagen. Sogndal rakk å få med seg et reduseringsmål før hvilen ved midtstopper Andreas van der Spa.
Les mer om:

Toulouse spør folk på gata: – Kjenner du til denne personen Kjetil?

Det er ikke vanskelig å tenke seg svaret på den franske Ligue 1-klubben Toulouse sin anket på gata. – Svaret er nei, men det har de tenkt til å gjøre noe med. Vålerenga sin førstekeeper Kjetil Haug er solgt uten at pris er oppgitt, til Oslo klubben sine hjemmesider bekrefter. «Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om. Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien.

Brann med ny seier – Ranheim på opprykksplass

Aune Heggebø og Sivert Heltne Nilsen scoret målene i Branns 2-0-seier over Grorud i 1. divisjon mandag. Ranheim vant 4-1 over KFUM Oslo. Brann har vært sterke på bortebane, dagens seier var den sjette på rad på fremmed gress. – Utrolig deilig. Det blir en ekkel kamp når vi ikke utnytter sjansene. Men vi tar tre poeng på vanskelig bortebane, sa Heltne Nilsen til Discovery etter kampen. Ranheim tok over annenplassen i divisjonen med 4-1-seier over KFUM.

Dummer seg ikke mot dårligere lag: – Vi går ikke på noen bananskall

Onsdag røyk både Sarpsborg og Strømsgodset ut av NM, mens Vålerenga var helt ute å kjøre. KFUM/Oslo var derimot bunnsolide da de slo Ullern 2–0 i kveldens cupkamp. Nå venter Sogndal i neste runde.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Sandefjord henter Flo fra konkursrammet klubb

Fredrik Flo (25) har signert for eliteserieklubben Sandefjord. Han kommer fra konkursrammede Øygarden FK på en kontrakt ut året. – Jeg har to og en halv sesong i Øygarden bak meg – men det laget gikk jo nylig konkurs og dermed ble jeg arbeidsledig. Nå ser jeg virkelig fram til å prestere her i Sandefjord. Her ligger alt til rette for fullt fokus på fotballen, sier Flo til klubbens hjemmeside. Midtstopperen er sønn av Håvard Flo, som igjen er søskenbarn til Jostein og Tore André Flo.

Grei KE var klart best, men gikk likevel på årets første poengtap

Grei Kvinner Elites fotballdamer var best i det meste, men maktet ikke å få ballen i mål hjemme mot Sogndal. Med det ble også årets to første poeng tapt.
Les mer om:

«Sandnes Ulf har vunnet i Sogndal på imponerende vis!»

Mastra seiret i målfest
Les mer om:

Slik skal andre runde spelast i cupen

Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med.

Wangberg hentet i ambulanse i Stabæk-seier

Åsane tok årets første seier i 1. divisjon med 3-2 i Sogndal. Stabæk slo Raufoss, men måtte se Simen Wangberg bli hentet i ambulanse etter en hodesmell.

Pálsson fikk hjertestans igjen

Sarpsborg-spiller Emil Pálsson forteller i et intervju med TV 2 at han fikk hjertestans for andre gang da han trente på Island. – Det er dårlige nyheter. I forrige uke fikk jeg ny hjertestans på trening da jeg var på Island, forteller han til kanalen. Det var i november at Pálsson falt om på banen da han var på utlån hos Sogndal og spilte kamp mot Stjørdals-Blink. Han er per nå tilbake i Sarpsborg, men har ikke vært på banen siden hjertestansen.

Bekrefter at Start ønsker å kjøpe Brunes

Leiesoldaten Jonatan Braut Brunes (21) er på alles lepper etter hat-tricket mot Sogndal. Nå ønsker Start å signere toppscoreren.
Les mer om:

Brunes-trippel i Starts storseier – Mjøndalen fortsatt ubeseiret

Jonatan Braut Brunes klinket til med hattrick i 1. divisjon da Start banket Sogndal 5-1. Mjøndalen styrket grepet om tabelltoppen med 2-1 over et tafatt KFUM.
Les mer om:

«Han slutter aldri å score»

Her er Start-børsen etter prakt-kampen mot Sogndal.
Les mer om:

"Fetter Braut" med tre mål mot Sogndal

Jonatan Braut Brunes, fetter til meir kjende Erling Braut Haaland, laga hattrick i Starts 5-1-siger over Sogndal i 1. divisjon søndag. Sigeren sende Start opp til andreplass, seks poeng bak suverene Mjøndalen, som slo KFUM 2-0. Bryne tok sine første poeng med 2-1 over Åsane søndag, og klatra opp på trygg plass: Ranheim slo Stjørdals-Blink 1-0 borte. Kongsvinger vann 4-1 over Raufoss, og dei tre siste kampane i runden går måndag.

Braut-show for Start

Jonatan Braut Brunes scoret tre nye mål for Start i søndagens 5-1-seier mot Sogndal i Obos-ligaen. Jærbuen står nå med ni mål på seks kamper for kristiansanderne.
Les mer om:

Sogndal med stortap mot Start

Les mer om:

Følg Start - Sogndal og chat med Daniel Aase

Start får besøk av Sogndal søndag klokka 18.00. Sendestart er klokka 16.45.
Les mer om:

Forventer sesongbeste mot Sogndal – flere felt utsolgt

Det er ventet godt med folk på tribunen når Start møter Sogndal hjemme søndag.
Les mer om:

Tøff start for HSIL

Høybråten og Stovners fotballdamer fikk en svært tung start på sesongen da Sogndal kom på besøk til Groruddalen. Saftkokerne rundspilte de lyseblå og stakk hjem med en femmålsseier.
Les mer om:

«For et hode den mannen har»

Se BTs børs etter Brann - Sogndal.
Les mer om:

Brann gikk på ny hjemmesmell

Brann ledet lenge mot Sogndal, men måtte ta til takke med ett poeng. Vegard Leikvoll Moberg ordnet 1-0, men Jonatan Jonsson utlignet til 1-1 etter at Brann ble redusert til ti mann

Faktisk.no: Bilde av brenn­ende krigs­skip er falskt

Direkte fra 18.00: Følg Sogndal - Bryne og chat med vår reporter
Les mer om:

Professor tror ikke Sverige-opptøyer ville skjedd i Norge

Direkte fra 18.00: Følg Sogndal - Bryne og chat med vår reporter