Nyheter om Smith


Cleo (4) fortsatt sporløst forsvunnet: – Hvordan kom noen inn i teltet?

Politiet står fortsatt uten spor etter at fire år gamle Cleo Smith forsvant under en campingtur med sine foreldre. Hovedteorien er at jenta er kidnappet.
Les mer om:

Skotsk trenerikon er død

Den tidligere Skottland-, Rangers- og Everton-sjefen Walter Smith er død, 73 år gammel. Smith hadde slitt med sykdom i flere måneder før han nylig gikk bort.
Les mer om:

Trenerikonet Walter Smith er død

Den tidligere Skottland-, Rangers- og Everton-sjefen Walter Smith er gått bort, 73 år gammel.
Les mer om:

Trenerikonet Walter Smith er død

Den tidligere Skottland-, Rangers- og Everton-sjefen Walter Smith er gått bort, 73 år gammel. Det opplyser Rangers på sitt nettsted. Smith var manager i klubben i elleve år, fordelt på to perioder, og senere styreleder og direktør. Smith hadde slitt med sykdom i flere måneder før han nylig gikk bort. Rangers opplyser ikke når han døde. Smith vant ligaen ti ganger med Rangers, og han ledet også klubben til en rekke cuptitler og til finalen i Uefa-cupen i 2008. Han trente også Everton i fire sesonger, og han løftet Skottland 70 plasser på Fifa-rankingen som landslagssjef der fra 2004 til 2007.
Les mer om:

Nye, «rystende» detaljer

Fire år gamle Cleo Smith har vært savnet i en uke. Nå forteller piloten Justin Borg at jenta trolig var borte lenge før politiet ankom stedet.
Les mer om:

Arsenal kjørte over Villa

Martin Ødegaard var plassert på benken fra start for Arsenal mot Aston Villa, og fikk se hjemmelaget spille festfotball. Thomas Partey headet inn kampens første scoring etter 23 minutter. Dette var hans første scoring for London-klubben etter overgangen forrige sommer. Rett før pause fikk Arsenal en kontroversiell straffe etter at dommeren sjekket en situasjonen med VAR-skjermen. Pierre-Emerick Aubameyang sitt forsøk ble først reddet, men han satte inn sin egen retur. I andre omgang kontret Emile Smith Rowe inn 3-0.

Cleo (4) savnet: Mystisk detalj bekymrer

Søket etter fire år gamle Cleo Smith fortsetter - og nå forbereder politiet seg på det verste.
Les mer om:

Drepte fireåring - nå slippes han ut

Etter flere tiår i fengsel har Eric Smith fått innvilget prøveløslatelse. - Det jeg gjorde mot ham var brutalt.
Les mer om:

Leter etter fire år gamle Cleo: – Alvorlig bekymret

Australsk politi jobber på spreng for å finne fire år gamle Cleo Smith, som ble borte under en campingtur.
Les mer om:

Drepte fireåring - nå slippes han ut

Etter flere tiår i fengsel har Eric Smith fått innvilget prøveløslatelse. - Det jeg gjorde mot ham var brutalt.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Kun de flinkeste har fritt skolevalg

Adrian Smith Stenberg (FpU) skriver i et innlegg  at «Fritt skolevalg er det beste for Groruddalen». Men det Stenberg kaller ‘fritt skolevalg’ er karakterbasert skolevalg, dvs. elevenes karakter fra ungdomsskolen. Og hvor fritt er det? Ikke alle elever har samme utgangspunkt for å kunne prestere bra på ungdomsskolen. Her spiller bla. sosioøkonomisk bakgrunn inn og medfører at ‘fritt skolevalg’ ikke er så fritt allikevel.  

Ble drapsdømt som 13-åring – nå kan Eric (41) slippe løs

Eric M. Smith var 13 år da han drepte en fire år gammel gutt med en stein.
Les mer om:

Ny kleskolleksjon – 14 år etter hennes død

Anna Nicole Smith var hele verdens sexsymbol, og skandalene sto i kø. 14 år etter at hun døde av en overdose, er hun igjen brennaktuell.
Les mer om:

Disse skal bygge Skien brygge

SKIEN: Skien Brygge Utvikling AS har valgt Kruse Smith som samarbeidspartner når man skal utvikle første byggetrinn og det store prosjektet.

Blytungt for Manchester United – har faktisk ikke skjedd siden 2009

Manchester United gikk fra et ligacup-tap mot West Ham til møte mot Aston Villa uten Jack Grealish. Med et Old Trafford tapetsert i rødt, skulle dette være en kamp United skulle vinne. United hamret løs med 28 skudd, fire av dem traff mål, men ingen passerte målstreken. Aston Villa avfyrte totalt bare syv skudd, men fikk det ene avgjørende til å finne veien forbi David de Gea.

Mariell Smith Svendsen sikret poeng for Bogafjell

Mer skatt til de rike – sosialdemokratiet var ikke dødt likevel
Les mer om:

ESPN: Lacazette i faresonen

I sommer har Arsenal svidd av rundt 140 millioner pund med seks nye signeringer og sikring av forlengelser med Emile Smith Rowe og Kieran Tierney. Mikel Arteta og London-klubben jobber hardt med å få på plass en tropp som får til mer enn hederlig innsats. For Alexandre Lacazette kan dette bety slutten i klubben. Han ble hentet fra Lyon i 2017 som den kommende angrepsstjernen på Emirates, men har sammen med Arsenal levert altfor vekslende kvalitet.

Ukens låter: Sam Smith, A1 og The War On Drugs

… samt en nydelig coverversjon signert det norske landslaget i americana: Et utvalg av ukens viktigste låter er herved anmeldt.
Les mer om:

20 år siden USAs marerittdag: – Aldri ferdig med sorgen

NEW YORK (VG) I dag er det 20 år siden det dødeligste terrorangrepet på amerikansk jord noensinne. 2977 personer mistet livet. Irene Smith mistet sin eneste sønn.
Les mer om:

Brødrene fikk hver sin Ødegaard-drakt: – Alle synes det er helt sykt

– Vi er heldige, sier brødrene Jacob Smith Gravråk (11) og Albert Smith Gravråk (9) etter at de begge har sikret seg en ekte Martin Ødegaard-drakt, etter henholdsvis kampene mot Nederland og Gibraltar.

«Paradise»-vinneren fra Bodø tiltalt for voldtekt: Bistandsadvokaten sterkt kritisk til produksjonsselskapet

– De burde stanset hele sesongen, sier bistandsadvokat Finn Ove Smith.
Les mer om:

Danny Ings har allerede scoret sesongens mål

Vi har vist en god stund at Danny Ings er mannen som leverer de spektakulære målene, men det han leverte i går i sin andre kamp for Aston Villa var helt utrolig. – Hadde jeg vært oppmerksomhetssøkende politiker eller kommentator på tv ville jeg sagt at kommer det et bedre mål i år så skal jeg røyke sokkene mine på direkten. Danny Ings har i praksis allerede vunnet Premier League Goal Of The Season Award Seieren var en slags oppreisning for åpningskampens 3 – 2 tap mot Watford hvor Danny Ings overtidsmål på straffe ikke hjalp for å hente hjem noen poeng.

Hovland i tetstriden

Viktor Hovland leverte strålande på den tredje runden av den første turneringa i årets PGA-sluttspel. Han ligg på delt sjetteplass. Han enda den tredje runden seks slag under par, og er totalt 13 slag under par. Cameron Smith er i leiinga med 16 slag under par. Turneringa i New Jersey skal etter planen bli spelt ferdig på sundag, men vêrmeldingane er ikkje dei beste, så det er usikkert om dei får til å gjennomføre det i planlagt tid.
Les mer om:

Lokal person har kjøpt ett av Tønsbergs eldste hus

Thor Smith Stickler og kona Elisabeth har solgt den 300 år gamle boligen i Tønsberg sentrum.
Les mer om:

Brentford passer perfekt for Kristoffer Ajer

Det er klart vi har en norsk vinkling på det som skjedde i går kveld, men det som i historisk perspektiv var større er det faktum at Brentford ikke har spilt på øverste nivå i England omtrent siden krigens dager. Det var Brentford som inviterte til dans foran 15 000 tilskuere i seriestarten. Brentford var klart best og klubben som har vært utenfor Premier League siden lenge før øverste nivå het akkurat det (1946/1947 sesongen var den siste) var ikke overraskende meget godt organisert, mer overraskende var det totale fraværet av nervøsitet man burde forvente.