Nyheter om Sletta


Breddefotballen ruller igjen – se bildene!

Arnadals fotballag rykket opp høsten 2019. For første gang i historien var de klar for 5. divisjon. Etter koronanedstengningen var det endelig duket for A-lags kamp igjen på Sletta.
Les mer om:

Sel mummikopp til 1.350 kroner – fekk stygge kommentarar

Då Tone Opstad skulle selje den ettertrakta koppen fekk ho krass kritikk frå folk som meinte prisen var altfor høg. Ho sletta til slutt annonsen.
Les mer om:

Smedasundet blir testområde: – Vil bety mye for Haugesund og Karmøy

Smedasundet, Karmsundet og Sletta blir testområder. – Timingen for lanseringen passer fint for oss, sier daglig leder Olav Hansen i Haugesund-bedriften Deep Ocean.

Kari (52) og Baard (57) fant kjærligheten på Tinder: - Det var helt magisk

Kari Dale (52) turte nesten ikke bruke Tinder-appen, og Baard Førsund (57) hadde egentlig sletta sin. Men skjebnen stakk innom akkurat lenge nok til at de rakk å sveipe innom hverandres profiler. Det ble match made in heaven, som det heter på godt norsk.
Les mer om:

– Det er trist at denne delen av jernbanehistoria blir sletta frå vårt kollektive medvit

Transportkomiteen på Stortinget støttar regjeringa sitt framlegg til å ta Valdresbanen ut av det nasjonale jernbanenettet, men meiner lokale aktørar må involverast i bruken av frigjevne areal.
Les mer om:

Mot i Brøste(pluss)

Daglig leder Solveig Brøste Sletta (64) liker å gå i bratta, både metaforisk og fysisk. Med næringsprisen til Nordveggen har hun nådd en ny topp. I juni deles prisen ut - med gjester!
Les mer om:

Solveig drømmer om et yrende liv på sletta igjen

Nå er det stille, men om snaue to måneder håper Solveig Nekstad Grave igjen på yrende liv på det flotte idrettsanlegget i Vrådal.
Les mer om:

Madelene sletta mora sin 27 år gamle klubbrekord(pluss)

Madelene Almestad (J11) sletta den 27 år gamle klubbrekorden for aldersklasse J11 på 60 meter hekk med tida 12,73 sek. Den gamle rekorden frå 1994 var på 12,74 sek og var sett av mor til Madelene, Anita Kristiansen.
Les mer om:

Molde-rederi har bestilt nok et fartøy(pluss)

FSV Group i Molde har nå åtte nye båter i bestilling ved Sletta Verft i Aure.
Les mer om:

Nå har Molde-bedriften inngått enda en kontrakt: – Vi ønsker å ta en ledende posisjon(pluss)

FSV Group og Sletta Verft har inngått kontrakt på bygging av enda et 27 meter hybriddrevet frakte- og servicefartøy.
Les mer om:

Lundby tok historisk gullmedalje – lagvenninnen forlot sletta i tårer

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Maren Lundby skal ha all ære for at storbakke nå sto på programmet for første gang i et VM, og sikret samtidig at den historiske gullmedaljen ble hennes. En nedbrutt Opseth fikk hoppet spolert.

Hverdagshelten!

Arne Storøy ble hedret med prisen Hverdagshelten 2020 denne uka. Vi møtte ham på Lindeberg - på sletta der hvor han står i front for kulturfestivalen hvert år.
Les mer om:

Får sletta gamal gjeld(pluss)

Ulstein kommunestyre sa ja til å sletta Ulstein Fjernvarme AS si gjeld til kommunen på 11 millionar, men gjelda i banken på 6,6 mill. vil dei ikkje ta.
Les mer om:

Stor interesse for å flytte til Rauma(pluss)

Næringslivet i Rauma opplever stor interesse fra folk som vil flytte til Rauma. Solveig Brøste Sletta i Nordveggen, Pål R. Amundsen i Romsdalen AS og Fred Husøy i iSi tror det er flere grunner til at kommunen er satt på kartet.
Les mer om:

Kontraherer stort servicefartøy med nytt konsept: – En kraftplugg av en båt

Håløy Havservice AS inngår kontrakt med Sletta Verft AS som skal bygge et fartøy av typen Macho25W.
Les mer om:

Her synker frustrert Granerud sammen etter at VM-gullet røk med 0,5 poeng

PLANICA/OSLO (NRK): Halvor Egner Granerud leverte et kjempesvev da alt skulle avgjøres i skiflygings-VM. Norges nye hoppkomet plantet skiene på 243 meter og tok helt av nede på sletta, men til slutt var det kun godt nok til sølv.
Les mer om:

Skuespiller Nils Sletta er død

Skuespiller Nils Sletta døde natt til torsdag, 77 år gammel. Sletta har spilt en rekke ledende roller og vært tilknyttet både Riksteatret og Det Norske Teatret.
Les mer om:

Skuespiller Nils Sletta er død

Skuespiller Nils Sletta døde natt til torsdag, 77 år gammel. Sletta har spilt en rekke ledende roller og vært tilknyttet både Riksteatret og Det Norske Teatret.
Les mer om:

Nils Sletta er død

Skuespilleren ble 77 år gammel.
Les mer om:

Skuespiller Nils Sletta er død

Skuespilleren ble 77 år gammel.
Les mer om:

Nils Sletta er død

Skuespiller Nils Sletta er død, 77 år gammel. Det melder hans sønn på Facebook. Sletta fikk blant annet en Gullruten for sin rolle i Berlinerpoplene på NRK i 2008.
Les mer om:

Døde i natt

TELEMARK: Den kjente skuespilleren og spelemann Nils Sletta er død, 77 år gammel.
Les mer om:

FSV Group med kontrakt på bygging av fem nye fartøy(pluss)

FSV Group og Sletta Verft har inngått kontrakt på bygging av fem nye frakte- og servicefartøy. Første leveranse er i juni 2021.
Les mer om:

– Det hender vi anbefaler å kjøpe campingvogn – i stedet for å ha båt

Skal du krysse Sletta i båt og er usikker på været, kan du snakke med redningsskøyta «Bergen Kreds III». Eller vente på bedre vær.
Les mer om: