Nyheter om Sky Sports


Prisen er ikke lenger bare 1,2 milliarder

Det er ingen hemmelighet at West Ham stjerne Declan Rice er ettertraktet. I sommer var en rekke klubber på ballen, men da de fikk høre om prisen 100 millioner pund var det i realiteten bare Manchester United og Chelsea som var igjen. West Ham gjør det bra under David Moyes sin ledelse, London klubben er på god vei til å kvalifisere seg til Champions League. – For øyeblikket ligger de på fjerdeplass i Premier League og Declan Rice får sin fortjente del av æren. Les: West Ham på 4.

Sky: - United i kontakt med Conte

Manchester United skal ha teke kontakt med italienske Antonio Conte (52), melder Sky Sports. Conte slutta som trenar for Milano-klubben Inter i sommar, eitt år før kontrakten gjekk ut, etter å ha leia klubben til tittelen i Serie A. Han har ingen ny klubb etter det, og har vore langt framme i spekulasjonanen om kven som skal ta over Manchester United dersom Ole Gunnar Solskjær får sparken. Conte leia også Chelsea til ligameisterskap i 2017.

West Ham på 4. plass i verdens største liga – «skulle bare mangle»

Forrige sesong holdt London-klubben farten i Premier League nesten helt inn. Det endte med 6. plass, og vi var rimelig spent på om David Moyes og klubben har mer inne. På søndag kom både resultatet og uttalelsen fra West Ham-manageren som taler for det. Etter 1-2 tapet mot Brentford har det blitt 0-1 seier mot Everton, på søndag ble det full pott mot Tottenham. Dermed plasserte Moyes og gjengen seg på 4.

Ronaldo slår tilbake mot kritikk

Cristiano Ronaldo har den siste tiden fått kritikk om at han ikke gjør jobben sin i det defensive for Manchester United. Analyse viser at superstjernen er blant ligaens dårligste angrepsspillere når det gjelder å gå i press. Overfor Sky Sports fnyser portugiseren av kritikken. – Jeg vet når laget trenger min hjelp defensivt. Men min rolle i klubben er å vinne, å hjelpe laget vinne og score mål, sier han. Ronaldo mener det ikke er noe nytt at han får høre det. – Kritikk er alltid en del av gamet. Jeg er ikke bekymret for det. Og jeg ser det som en god ting å være ærlig.

Salah har nå sagt sitt – resten er opp til Liverpool

Liverpool har gjennom Klopps tid på Anfield vært varsome med å skalpe ubalanse i lønnsstrukturen. Chelsea er eksemplet på det motsatte. Her brukes lønnsvirkemidlet rått for å overbevise de største stjernene rundt om i europeiske klubber om å velge Stamford Bridge. For Chelsea-spillerne betyr dette at sistemann inn i troppen ofte blir en av de best betalte, mens de lojale sliterne blir nedprioritert (uten at de lider noen nød). Les: Newcastle-trener ferdig med jobben etter to kamper (fra spotrac.com) Liverpool er nå ved et veikryss.

Newcastle-trener ferdig med jobben etter to kamper

Steve Bruce visste godt hva som kom da Newcastle fikk nye eiere. Den tidligere United-kjempen er ikke sexy nok når det skal sprøytes inn godt med penger. «Gjensidig enighet» mellom manager og klubb ble nådd denne uken. Graeme Jones tok umiddelbart over som vikar, men vet også godt hva som kommer. Da José Mourinho ble robbet for ligacupfinale og sendt på dør hos Tottenham tidligere i år, ble klubbens egen Ryan Mason satt til å redde resten av sesongen. Mason gjorde en god jobb fra det gitte utgangspunktet, men ble veid for lett for den permanente stillingen.

José Mourinho kunne selvfølgelig ikke dy seg etter Bodø/Glimt-overkjøringen

Vi digger portugiseren og syntes synd på ham i kulda på Aspmyra. Det som ikke like attraktivt ved en av verdens mest suksessrike mangere er når han hever seg over troppen sinn. Vi så det hos Manchester United da Mourinho det siste året brukte vanvittig mye energi på å fortelle verden hvor misfornøyd han var med nivået på troppen han disponerte. Da det buttet hos Tottenham, kom noe av den samme lekse. Les: Alexander Sørloth gjorde jobben Hos Roma har det så langt vært fryd og gammen – frem til en kald og mørk høstkveld nær Nordpolen (som det måtte føles for Mourinho).

Youri Tielemans: «Jeg er åpen for alt»

Den belgiske midbanespilleren Youri Tielemans er tydeligvis klar for absolutt alt annet enn å fortsette for Leicester. 24 åringen var tydelig på allerede i september at han var «åpen for alt» og siden det har han sagt nei takk til to kontraktsforslag far klubben han har vært i de siste to årene. Hans tydelige hinting har gitt resultater, flere store klubber er interesserte. Tielemans kan forholdsvis fort få en ny arbeidsgiver og Leicester få en fortjeneste på deres kjøp på 50 millioner euro fra Monaco. Les: Real Madrid ønsker å kjøpe tilbake «barnestjerne» «Jeg er åpen for alt.

Tror Mourinho gir «blaffen»

Journalist i Sky Sports Italia, Paolo Assogna, mener Conference League ikke passer José Mourinho, og tror portugiseren allerede ser fram til å sette seg på flyet tilbake til Italia.

Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo

Siden Thomas Tuchel kom til Stamford Bridge har mye endret seg. Champions League-trofeet er tilbake, topp fire-plassering i Premier League ser også ut til å gå som planlagt. Men Chelsea stanser ikke der. Etter å ha hørt Tuchel tegne og forklare for tyske Bild, virker det som prikken over i´en skal plasseres i løpet av vinteren. Siden i sommer har Thomas Tuchel blitt vant til å få slengt spørsmål fra pressen om Haaland.

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

Chelsea har definitivt en plan med Haaland

I sommer hevdet tyske Sky Sports at Chelsea hadde sendt inn et bud på Erling Haaaland. En solid sum i tillegg til Tammy Abraham og Callum Hudson-Odoi på topp. Dortmund vendte tommelen ned, Chelsea hentet Romelu Lukaku til London og sendte Abraham til Mourinho hos Roma. End of Haaland story? Definitivt ikke. Vi vet ikke om Thomas Tuchel var bevisst da han kommenterte Chelsea-linken til Haaland, men det fikk oss til å ane at Lukaku ikke kom istedet for Haaland. Les: PSG-eierne fikk rett -Vi har flere ganger pratet om Erling Haaland, også i overgangsvinduet.

Vil innskrenke sponsorreglane

18 av dei 20 klubbane i Premier League vil ha forbod mot sponsorar som har koblingar med klubbeigarane, melder Sky Sports. Bakgrunnen er dei omstridde nye arabiske eigarane av Newcastle United, og frykta for at dei skal teikne sponsorkontrakter med saudiarabiske statseigde selskap. Forbodet er i utgangspunktet mellombels og varer ein månad. Då er det meininga at eit permanent forbod skal vere på plass. 18 av dei 20 klubbane i Premier League røysta for forbodet på det ekstraordinære medlemsmøtet måndag.

Brentford skremte vannet av Thomas Tuchel

En av verdens rikeste klubber og regjerende Champions League-mester skulle for første gang ta turen til Brentford. Sjelden har vi sett Thomas Tuchel så rystet etter en kamp de har vunnet. Chelsea scoret ved Ben Chilwell rett før pause og gikk inn i garderoben med følelsen av at nå var grunnlaget lagt for seieren. Les: Holdt ikke denne gangen for Hauge og Eintracht Caught it so sweetly! pic.twitter.com/12Ja2fh0Xm — Chelsea FC (@ChelseaFC) October 16, 2021 Men da Chelsea-spillerne gikk ut av spillertunnelen til andre omgang, sto hele gressmatta i fyr.

Koronatrøbbel i Tottenham

Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder. London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret. – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

Polititopp kritiserer PL-klubbene

Bare tre av klubbene i engelske Premier League har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder Sky Sports. Mark Roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i England, er skuffet over den dårlige responsen. Politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. Rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene.

Liverpool taper kampen mot Newcastle

Newcastle har planer om å bli den nye supermakten i fotballens verden. For Jürgen Klopp finnes det ingen vei utenom. Det er bare å akseptere at en gjeng med altfor mye penger omsider vil lykkes. Klopp kommenter de åpenlyse bekymringene om menneskerettigheter hos Saudi-Arabia, men pragmatikeren Klopp innser at han tvinges til å forholde seg til en klubb som får Liverpools virksomhet til å fremstå som knøttliten. Det uungåelige utfallet er ikke Klopp i tvil om. Les: Raheem Sterling lei av tresmak i rompa -Hele verden var med rette imot Super League-prosjektet.

Daily Mail: Brendan Rodgers styrer inn mot noe mye, mye større enn Newcastle

Newcastle er den store snakkisen i Premie League den siste uke. Nå er penga på plass, det jobbes iherdig for å glatte over PR-utfordringene og de store navnene linkes til klubben. Brendan Rodgers var en av de første som ble nevnt som kandidat til å bygge opp Newcastle til å bli en Premier League-klubben som en dag utfordrer de fire beste. Nordiren Rodgers har etter exiten fra Liverpool i 2015 vist både hos Celtic og Leicester at han forstår britisk fotball og har evnen til å holde trøkket oppe hos spillerne sine gjennom hele sesongen.

Barcelona bekrefter supertalent Pedri har signert ny avtale

Barcelona kom med en gladmelding til klubbens supportere i dag. Barcelona har avtalt med supertalentet Pedri om en ny kontrakt frem til sommeren 2026. – Han er en av de unge som skal redde et Barcelona lag som ikke har råd til å holde på sine etablerte stjerner. 18 år gamle Pedri slo stort igjennom i La Liga forrige sesong og har nylig også blitt en den av det spanske A -landslaget.

Matcher Haaland og Mbappé

Fotballverden har de siste sesongene pratet om hvordan Haaland og Mbappé tar over kampen om de gyldne støvlene etter Ronaldo/Messi. Battle of the giants. En annen 21-åring er fast bestemt på å gjøre denne duoen om til en trio. Samtidig med at Haaland løp rundt i østerrisk liga, ble Joao Felix kjøpt av Atletico for rundt 1,3 milliarder. Haaland dundret på i Champions League, ble hentet til Dortmund og så seg aldri tilbake. For Felix har de siste sesongene vært en blandet opplevelse.

Sky Sports: Brendan Rodgers er ikke interessert

Det som 100% sikkert for et par dager siden var at når Public Investment Fund hadde fått gjennomført sin overtagelse av Newcastle ville Steve Bruce bli sparket ut av portene på St James’ Park fortere enn enn svint. Men så, for mange er de nye eierne umulige å jobbe for, Saudi Arabia som nå eier klubben er tross alt verdens verste diktatur. – Det tynnes i rekkene av «mer sexy» managere enn Steve Bruce. Siste ut som ifølge Sky Sports ikke er interessert er Leicester manager Brendan Rodgers.

Newcastle-sjef med lovnad

Torsdag ble det klart at det saudiarabiske investeringsfondet PIF er Newcastles nye eiere. Investeringsfondet kontrolleres av styrtrike kronprins Mohammed bin Salman, og oppkjøpet har fått mye kritikk. Men klubbens direktør, Amanda Staveley virker fornøyd, og har store planer. – Newcastle fortjener å være i toppen av Premier League. Vi har lyst til å komme dit. Du kan være sikker på at vi vil investere på alle nivå. Vi vil forsøke å få den beste stallen vi overhodet kan, sier hun til Sky Sports.

PSG blir «lillegutt» i forhold til Newcastle

Ifølge Sky Sports blir kjøpet av Newcastle godkjent og gjennomført denne uken. Dette vil gjøre «lille» Newcastle til klubben i verden med de rikeste eierne. Smak på den. I sommer prøvde det saudi-arabiske konsortiet å kjøpe klubben (80 %), men ble nektet av Premier League i tillegg til noen voldsomme protester fra omverdenen.

Hadde planen klar for å raide Liverpool

Forrige sesong var det en del murring fra Mohamed Salah. Liverpools toppscorer smalt riktignok inn 31 mål på 51 kamper, men uttalelser fra egypteren ga ryktet om exit bein å gå på. Salah ble, fant tilbake humøret, og har vært gnistrende god i Premier League.

Serge Aurier garanterer at han aldri kunne ha gjort den største fotballdødssynden i Premier League

Det var Unai Emery og Villareal som til slutt kom med det beste tilbudet. Aurier og Tottenham gikk hver sin vei i sommer og 28-åringen sto som free agent med et hav av muligheter. Den ivorianske landslagsspilleren skal også ha fått tilbud fra byrival Arsenal, noe som fikk Spurs-supporterne til å gremme seg. Nå deler Aurier med verden at dette aldri, aldri, ALDRI kunne skje. -Jeg har aldri sett meg selv i andre klubber i England, hvis det ikke skulle være hos dere (Spurs-supportere).