Nyheter om Sky Sports


Alle snakker om supertalent James Carragher unntatt pappa som snakker om absolutt alt

Liverpool legende og Sky Sports kommentator Jamie Carragher vet absolutt alt om alle og slenger med leppa hver eneste dag.- Er du noe som helt i engelsk fotball har du fått passet ditt påskrevet. Pappa Carragher spilte absolutt hele sin karriere for Liverpool og kunne ikke tenke seg noe annet, derfor ble det litt oppstuss rundt bordet på søndagsmiddagen da sønn og forsvars-talent James Carragher for noen år siden forlot Liverpool sitt akademi. Som fjortenåring bestemte James Carragher å gå sine egne veier og byttet til League One-klubben Wigan.

Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge

Etter Arsenal røk ut av Europaligaen mot Villarreal på torsdag fikk journalister tak i informasjon om at det de siste tiden er gjennomført en rekke krisemøter mellom manager Mikel Arteta og resten av den sportslige ledelsen i klubben. – Tema har ikke vært sparking av manageren, men hva som trengs for at de skal levere jevnere resultater. På niendeplass er de hektet av kampen om kvalifisering til både Champions League og Europaligaen.

Arsenal har visst et stykke igjen

Med 1-2 var alle muligheter åpne for Arsenal før den andre kampen i Europaligaens semifinale. Roma reddet litt av æren mot United, men det skulle vise seg at Martin Ødegaard og gjengen endte med å levere en snorkende tam forestilling. For Villareal ble 0-0 på torsdag og 2-1 totalt billetten til klubbens første Europaligafinale noensinne.

Sky Sports: Aguero i forhandlinger

Da Ronald Koeman kom inn hos Barcelona forrige sommer ble Luis Suarez definert som has been. Opprydningen skulle begynne med gamlegutta (bortsett fra fredede Messi og Pique). Exiten ble høylydt, sår – og kostbar for Barcelona. Nå har tydeligvis holdingen til hva som fortsatt kan bo i veteraner, endret seg på Camp Nou. Sergio Aguero forlater Etihad Stadium til sommeren på free transfer (forhåpentligvis med CL-tittel i samlingen). Hadde exiten skjedd forrige sommer, ville trolig Barca-ledelsen plassert argentineren i samme bås som Suarez.

Tottenham i gang med manager-jakten

Tottenham er i gang med identifisere en rekke potensielle etterfølgere til Jose Mourinho. Spurs har begynt en grundig vurdering av deres situasjon og hvilken retning klubben skal gå videre, og de har derfor tenkt å vurdere en rekke forskjellige alternativer for sin neste faste manager i løpet av de kommende ukene. Sky Sports News skriver at vi ikke forvente en kunngjøring før den nåværende sesongen er slutt, noe som tyder på at trenerne de ønsker å snakke med allerede er i jobb og må fullføre sine nåværende sesonger først. En rekke navn er koblet til jobben, men Leicester-sjef Brenda

Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne

Et supporteropprør mot de amerikanske eierne av Arsenal har pågått lenge, men fikk fart da Super League-stuntet kom for noen uker siden. Planene ble torpedert og Kroenke-familien kom med en slags unnskyldning, men fungerte som startskuddet på et større opprør. Spotify-gründer Daniel Ek så sin mulighet.

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Moyes har gjort om West Ham til ei skute med vinnerskaller

Vi har latt oss imponere av hva David Moyes har fått til med West Ham denne sesongen. Fra 16. plass og en tå ned i Championship forrige sesong, til å holde følge med de beste, største og rikeste klubbene på balløya. Likevel har vi, som flere andre , ventet på at «nå er det vel slutt». Men David Moyes nekter å senke tempoet. Den tidligere United-manageren leder klubben som han skulle ha hatt ressursene på Old Trafford, og har lykkes med å holde tempoet oppe.

Det oser det ikke akkurat forlengelse på Mo Salah

I takt med Liverpools svake resultater (sammenlignet med to siste sesongene, vel å merke), har Mo Salahs fremtid hos klubben blitt mer usikker.

90min: To spillere Manchester United skal ha på plass i sommer

Fly me to the moon. Forrige sesong var Manchester United under consctruction, etter torsdagen opphenting til 6-2 mot Roma er byggeperioden over. Nesten. Solskjær og United nøyer seg ikke med andreplasser i Premier League og suksess i Europaligaen. Da er det fortsatt noe som mangler før neste sesong. Les: Kastes ut av Serie A Vel, den ene spilleren har de allerede i hus, den andre befinner seg fortsatt i Dortmund. Da Eric Bailly signerte på forlengelse denne uken, frigjorde dette pennestrøket midler som var øremerket ny midtstopper.

Bekreftet: Er ingen bedre klubb i verden for Edinson Cavani

Vi sa det da United hentet Edinson Cavani ned fra de sør-amerikanske fjellene. Etter 12 scoringer på 33 kamper finnes det bare ett utfall etter denne sesongen. Cavani blir, basta! Glem Cavani senior som maser om hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford, glem assistenttreneren til det urugayanske landslaget som hevdet Solskjær ødelegger deres helt.

«Den eneste måten å få meg bort er ved å gi meg sparken»

Sam Allardyce er nær nedrykk med West Bromwich, men det betyr ikke nødvendigvis at han forlater klubben i hvert fall ikke frivillig.

Nok en toppkandiat til Tottenham-jobben trekker seg

Da det bare var gått noen timer etter at José Mourinho var historie hos Tottenham, dukket to navn opp på ryktebørsen. Begge favoritter til Spurs-sjef Daniel Levy. To uker senere har begge sagt takk, men nei takk. Julian Nagelsmann valgte jobben han har drømt om siden han var ung (som han fortsatt er), og bekreftet på tirsdag at han starter for rivalen Bayern München fra 1. juli. Les: Bommet totalt om Mourinho Dermed kunne Levy strykke toppkandidaten. Neste navn på lista skal være Brendan Rodgers.

Brendan Rodgers trenger ikke Tottenham, han har allerede sin «Harry Kane»

Hva er det med Leicester? Brenden Rodgers får maksimalt ut av en tropp med spillere som sammenlignet med de største stjernene i Premier League holder seg utenfor radaren til media og supportere utenfor London. Nå er det på tide at Leicester-spillerne får mer cred. London-klubben startet bra denne sesongen, men har bare økt på etter nyttår. En av spillerne som har dratt Leicester fremover, er uten tvil Kelechi Iheanacho. Les: Bekreftet: Solskjær får viljen sin På mandag gikk det mot poengdeling mot Crystal Palace. 1-1 med ti minutter igjen på klokka.

Matic: United-spillerne følger supporterne

Super Leauge er historie (selv om Real-presidenten kaller det «midlertidig utsatt»). Hos Manchester United kostet tabben Ed Woodward en tidligere tilbaketrekning enn planlagt. I United-garderoben på søndag var stemningen i høy. Ikke over 0-0 resultatet mot Leeds, men at Super(ego)-planene effektivt ble torpedert. Les: Eric Bailly er ute av tenkeboksen – har fått tilbudet som fanger Vi kan ikke annet enn å undre oss over hva klubbledelsen og United-eierne tenkte med. Spillerne som til enhver tid bærer drakta, er selve hovedproduktet hos United.

Evighetsmaskinen Zlatan Ibrahimovic

39 år gamle Zlatan Ibrahimovic har ingen planer om å senke tempoet, ikke bare er han tilbake på det svenske landslaget i god tid før sommerens fotball EM, nå har kan i følge Sky Sports Italia forlenget sin avtale med AC Milan. Etter å ha levert en fantastisk sesong hadde alle lyst til å fortsette, forlengelsen skal presenteres før helgen. Les: Bekreftet: Zidane satser på Modric Ryktene har pekt på en forlengelse med AC Milan en stund, og endelig skal det være på plass en forlengelse på et år.

Mourinho er klar som et egg

The Special One forlater Tottenham med en seiersprosent på 51 prosent. Siden de første ferskingdagene som trener for Uniao de Leiria i 2001 har det ikke vært svakere. Går portugiseren rett inn i et mørkt rom og blir der?

Hansi Flick er Tyslands neste landslagssjef

De som var i tvil for noen dager siden har fått den bekreftelsen de trengte da Hansi Flick før helgen ga beskjed om at han ville gi seg som manager i Bayern München til sommeren.

Sjokkerer alle ved å gi fra seg verdens viktigste managerjobb

I fjor kunne Hans-Dieter Flick løfte Champions League trofeet over hodet etter å ha vunnet finalen mot Paris Saint-Germain. – I midten av forrige uke røk Bayern München i kvartfinalen mot nettopp den franske hovedstadsklubben. Rett etter tirsdagens tap hvor Paris Saint-Germain gikk videre til semifinalen på bortemålsregelen ga Flick beskjed om at han trekker seg til sommeren. – Det sammenfaller med at det Tyske landslaget har en ledig jobb som landslagssjef, men viktigere.

Bekreftet: Bayern München må ut på managerjakt

Da Karl-Heinz Rummenigge måtte ut tidligere i år og avvise ryktene om at det var full konflikt mellom sportsdirektøren og Hansi Flick, skjønte vi noe var på gang. På lørdag kom bekreftelsen. Hansi Flick tok over et Bayern i fall (sammenlignet med forventingene) i 2019. Niko Kovac fikk aldri orden på sakene hos Bundesliga-giganten, nå skulle assistenten redde sesongen. Det endte med trofeer i Champions League, Bundesliga og DFB Pokalen.

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

West Bromwich er ferdig med oppvarmingen

Tidligere i sesongen var det englene til Ralph Hasenhüttl som rystet flere av gigantene i Premier League. Så gikk futten ut, og en kamp om spill i Europa neste sesong ble erstattet av sulling ti poeng over nedrykksstreken. Men der Southampton har gått av toget, har West Bromwich betalt billett for en heidundranes sesongavslutning. 5-2 mot Chelsea, på mandag ble det en like overbevisende 3-0 seier over The Saints. Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp Scoringer av Pereira, Phillips, Robinson gjorde at West Brom nå ser ryggen til Newcastle, 8 poeng over nedrykksstreken.

Arsenal snublet, Manchester United viste hvem som fortjener en finale denne sesongen

Arsenal fikk en tøff kveld mot Slavia Praha i første kvartfinale i Europaligaen. 1-1 gur ingen god magefølelse før neste ukes returkamp. For Manchester United ble torsdagskvelden en helt annen opplevelse. Marcus Rashford sendte inn første United-scoring etter halvtimen mot Spanias 9. beste lag. Da hadde gjengen til Solskjær styrt hele spillet.

Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

Forrige sommer hadde Newcastle-eier Mike Ashley begynt å planlegge hva han skulle gjøre med pengene fra salget en gruppe saudi-araberne. Så startet proteststormen, som endte med at Ashely ble sittende igjen med planene sine – og som fortsatt eier i pengesluket Newcastle United. Supporterne har hatt en langvarig kamp med Ashley om styre, stell og behandlingen av managere.

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.