Nyheter om Skille


Stjernen kjørte over Manglerud Star

Manglerud Star holdt unna i 36 minutter lørdag, men derfra var Stjernen i en klasse for seg og vant 6-1. I Lillehammer vant Sparta etter spilleforlengelse. Dermed holder Sparta serieledelsen i eliteserien ishockey poenget foran naboen Stjernen. Lillehammer er tre poeng bak lørdagens motstander. På Lillehammer tok hjemmelaget ledelsen allerede før to minutter var spilt da Frank Gymer fant veien forbi keeper. Kristian Jakobsson utlignet for Sparta 37 sekunder etter første pause. Derifra ble det 39 målløse minutter i Kristins Hall, og spilleforlengelse måtte til for å skille lagene.

Har det nødvendige lille ekstra

Var noen bekymret for om Audi skulle klare å skille seg ut i konsernets nye elbil-trekløver? I så fall var det ubegrunnet. 
Les mer om:

Lena (34): - Unner ingen slikt hat

Lena Marie Hansen (34) liker å skille seg ut. Valgene hennes har ført til mye hets.
Les mer om:

Går mot skilsmisseoppgjør i fylket: Men det mest verdifulle selskapet forblir i Troms

Det var en lang prosess å slå sammen de to nordligste fylkene til ett. Nå begynner en ny debatt: Hvem skal ha hva når fylkene skal skille lag?
Les mer om:

Racet mellom fem målmaskiner

Verdens beste angrepsspillere kjemper om topplasseringen hver eneste uke, men en har begynt å skille seg ut, men det er fortsatt åpent hvem som tar hjem tittelen som 2021s toppscorer. I og med at det bare er noen få måneder igjen av 2021 er det svært sannsynlig en av de fem på listen under tar hjem tittelen. Les: Der løste det seg for David Luiz Det er fem spillere som har produsert noen fantastiske resultater foran mål for både klubb og land dette kalenderåret Pr dato leder Bayern München og Polens Robert Lewandowski med god margin, han har scoret 45 ganger i år.

Støre avviser Vedums oppløsningsmodell

Senterpartiet ønsker at folk i tvangssammenslåtte kommuner skal kunne skille seg ut igjen ved folkeavstemning. Det avviser Ap-leder Jonas Gahr Støre.

FHI venter forkjølelsesbølge – kan bli vanskelig å skille fra corona

Forkjølelsesvirus sprer seg i befolkningen. Kan bli vanskelig å skille fra coronasymptomer, mener professor.
Les mer om:

Lyst på Pulisic og ytterligere to Chelsea -spillere

Bayern München har ikke tenkt til å la Chelsea sitte igjen med ingenting i dealen de nå jobber med, men de tilbyr en spiller som London-klubben har ønsket seg lenge.

Tips for å finne de beste sportsgamblingsidene

Sportsgambling, altså å satse penger på sport, har lange tradisjoner, og er veldig populært verden over. Internettet har gjort denne typen gambling lettere tilgjengelig, og har også økt antall steder der du kan satse penger på sport. Det er slutt på den tiden da det bare var tippekommisjonæren som tilbød slike ting. Med økt antall gamblingsteder, har det også blitt mulig å satse penger på nesten alle typer sport, uansett hva du liker å følge med på. Finn gode gamblingsider Det finnes mange brukbare gamblingsider, og mange som er gode.

Foreldrene til Erik måtte skille seg for at han skulle få bytte skole

Reality-kjendis Erik Sæter vokste opp i bygda Storjord i Nordland. Da han som 13-åring ønsket å bytte skole for å få være sammen med vennene sine, måtte foreldrene ta et uvanlig grep.
Les mer om:

Mæland om NNPF: – Gir inntrykk av at det ikke har vært klar rolleforståelse

BJØRNAFJORDEN LENSMANNSKONTOR (VG) Justisministeren sier hun forstår at folk har slitt med å skille mellom politiet og Norsk Narkotikapolitiforening.
Les mer om:

Åpner ny butikk midt i Storgata: – Passer for alle

I november åpner en ny butikk midt i Storgata. Den vil skille seg ut med utsmykking og pynt på fasaden – ulikt det vi har i byen fra før.
Les mer om:

Liverøds knusende dom over toppfotballen i Norge

Terje Liverød (66) tok i sommer et kraftig oppgjør med norsk fotball. Den gamle fotballagenten er «sinna på mange» og ber Norges Fotballforbund skille seg fra Eliteserien.

Mener politikeren ikke klarer å skille rollene sine: – Jeg har reagert flere ganger

Lars F. Hjetland (Ap) mener KrF-politikeren er for dårlig til å skille rollene sine som lokalpolitiker og næringsdrivende i kommunen. Lise Kragset Furuseth (KrF) tar kritikken med knusende ro.
Les mer om:

Benedikte (43) om oppveksten: – Vi skulle holde oss unna verden, og skille oss fra den

Benedikte Nes er én av ti kandidater vi i TA vurderer som de mest sannsynlige til å få en plass på Stortinget etter høstens valg. I denne serien lar vi leserne blir kjent med dem på det private plan. Følg med for å lese om resten av kandidatene.
Les mer om:

Idétørke Down Under

Det australske krimdramaet «The Dry» gjør lite for å skille seg ut blant filmer i samme sjanger.
Les mer om:

Kan stå overfor en «dobbelepidemi» til høsten

Norge og Danmark forbereder seg på en voldsom influensasesong oppå en ukontrollerbar koronasituasjon: – Vanskelig å skille de fra hverandre.
Les mer om:

– Han er ikke i stand til å skille sant fra usant

Ordfører Jan Oddvar Skisland sier nå rett ut at Demokratenes bystyrerepresentant Nils Nilsen ikke klarer skille sant fra usant.
Les mer om:

Får ikke lov til å skille seg

Prinsessen kan ikke følge sitt hjerte - hun er fanget i et kjærlighetsløst ekteskap …
Les mer om:

Politiet tilkalt etter håndgemeng

Måtte skille flere personer som laget bråk.
Les mer om:

Robotstemmer på frammarsj – men stemmeskuespillerne er ikke bekymret

Kunstige robotstemmer blir stadig vanskeligere å skille fra ekte mennesker, sier NTNU-ekspert. Norsk Skuespillerforbund er imidlertid ikke bekymret for at yrket er truet.
Les mer om:

Mol og Sørum til EM-finalen

Den norske superduoen kan bli historisk med sitt fjerde strake EM-gull, men de måtte virkelig kjempe for å komme seg til finalen. I semifinalen slo de nederlenderne Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen, men det måtte tre sett til for å skille lagene. Nordmennene tapte det første settet 17-21, men slo tilbake med 21–17 i det andre settet. I det tredje og avgjørende settet endte det til slutt 15–13. Mellom slagene så man tydelig at sandvolleyballparet var slitne.
Les mer om:

Frykter barnesmitte-bølge

Skolestart nærmer seg med stormskritt, og assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad tror vi kan vente oss en smitteøkning blant uvaksinerte unge. - Viktig å skille mellom smitte og sykdom, sier vaksineekspert.
Les mer om:

Vegar Forren forlater Brann i krise

På søndag starter Eliteserien opp igjen for Brann sin del, de tar imot Sandefjord som har mer en dobbelt så mange poeng som Bergensklubben. – Brann som har tidligere Rosenborg og Haugesund trener Eirik Horneland som midlertidig hovedtrener er på en klar sisteplass med bare syv poeng etter fjorten kamper. Kampen mot Sandefjord blir uten midtstopperen Vegard Forren. Les: Ny skade på midtbanen gir Ancelotti mer å tenke på Den tidligere landslagsspilleren kom til Brann i fjor og hadde kontrakt ut 2021. Nå avsluttes kontrakten!

Vegard Forren ferdig i Brann

Midtstopperen Vegard Forren og Brann er blitt enige om å avslutte kontrakten, opplyser eliteserieklubben. Den tidligere landslagsspilleren kom til Brann i fjor og hadde kontrakt ut 2021. Nå avsluttes kontrakten hans med klubben, varsler Brann. – Vi har de siste ukene sett etter muligheter for Vegard til å finne seg en ny klubb. Han har ikke fått bidratt som ønsket på banen denne sesongen på grunn av skader, og han har en familiesituasjon som har gjort den siste tiden krevende for han, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. – For min del er timingen god nå.