Nyheter om Ski-VM


Ustjugov slår tilbake mot Välbe: – Hun vet bedre

Sergej Ustjugov og hans treningsgruppe fikk krass kritikk fra den russiske langrennssjefen Jelena Välbe under ski-VM. Nå tar den russiske stjernen bladet fra munnen.
Les mer om:

Må ikke gi medaljen tilbake

Andrus Veerpalu er utestengt i fire år etter dopingskandalen under Ski-VM i Seefeld 2019. Likevel ber ikke Skiforeningen han om å levere tilbake Holmenkollmedaljen, til tross for endringer i regelverket tidligere samme år.
Les mer om:

Sjur Røthe har blitt pappa: – Vi er veldig stolte

Sjur Røthe og samboeren Siv Emilie Løvvold ble pappa til Didrik 18. mars. Barnet kom til verden 12 dager etter at han dro hjem fra ski-VM i Oberstdorf.
Les mer om:

Sjur Røthe har blitt pappa: – Vi er veldig stolte

Tønsberg-bosatte Sjur Røthe og samboeren Siv Emilie Løvvold, ble mamma og pappa til Didrik 18. mars. Barnet kom til verden 12 dager etter at han dro hjem fra ski-VM i Oberstdorf.
Les mer om:

Babylykke for Sjur Røthe og Siv Emilie Løvvold

Ski-esset Sjur Røthe (32) fikk ingen gull i ski-VM denne gang. Det gjorde han derimot da han kom hjem.
Les mer om:

Langer ut mot FIS

Johannes Høsflot Klæbo (24) snakker ut om dramaet som oppsto på oppløpet på femmila under Ski-VM i Oberstdorf. Samtidig kommer han med krass kritikk mot Det internasjonale skiforbundet (FIS).
Les mer om:

Svensk langrennshelt hjerteoperert

Sveriges tidligere langrennsstjerne Torgny Mogren (57) har fått fikset en alvorlig feil på en hjerteklaff. Han trodde først han var koronasyk. Mogren begynte å føle seg dårlig mot slutten av ski-VM i Oberstdorf. – Jeg kjente på feber og trodde at jeg hadde fått covid, men det var det ikke, sier han til Radiosporten. Der har 57-åringen i lang tid vært skiekspert. Mandag var Mogren gjennom en akutt hjerteoperasjon. Nå hviler han på sykehuset. Torgny Mogren vant ett OL-gull og ble verdensmester fire ganger på 1980- og 1990-tallet. Blant annet vant han femmila i både 1991 og 1993.

SLUTT FOR SUNDBY – SKIFTER BEITE TIL NOE HAN HAR GJORT TIDLIGERE MED STOR SUKSESS

Til tross for en trøblete sesong stormet Martin Johnsrud Sundby inn til en knallbra prestasjon under Ski-VM. Det snudde rundt på alle tanker.

Magekatarr ødela VM-avslutningen for Kalla

Den svenske langrennsstjernen Charlotte Kalla mener å ha funnet svaret på hvorfor avslutningen på ski-VM i Oberstdorf ble en gedigen nedtur.
Les mer om:

Kalla fikk VM ødelagt av magekatarr

Den svenske langrennsstjernen Charlotte Kalla mener å ha funnet svaret på hvorfor avslutningen på ski-VM i Oberstdorf ble en gedigen nedtur. Kalla måtte bryte tremila i klassisk stil som avsluttet mesterskapet i Tyskland. I etterkant ga den svenske veteranen uttrykk for at hun slet med magen. Ifølge Kallas personlige trener Magnus Ingesson handlet det etter alle solemerker om en magekatarr. – Mageproblemet kom på torsdag kveld, mye tyder vel på katarr, hun hadde kjempevondt høyt oppe i magen, sier han til Expressen. – Hun var ikke sikker på om hun skulle starte, men hun ville prøve.

Granerud var i kjempeform i «comebacket»: – Helt fantastisk

I to uker satt han isolert i Oberstdorf etter å ha testet positivt for korona under ski-VM. Nå er han hjemme igjen.
Les mer om:

Svenske skistjerner tok «hevn» under Heidi Wengs seiersintervju

Under Ski-VM i Oberstdorf ble svenskene provosert da Heidi Weng plutselig kom jublende inn i TV-kamera mens Frida Karlsson ble intervjuet om den skuffende 6. plassen på stafetten.

Control alt delete for Sundby – satser trolig mot nytt OL

7.-plass i ski-VM ga blod på tann. Det meste tyder på at Martin Johnsrud Sundby (36) vil forsøke å kvalifisere seg til neste års OL i Beijing.

Rekord-VM for Dagbladet TV

Dagbladet TV leverte rekord på rekord under ski-VM i Oberstdorf.
Les mer om:

Ut mot rykter:- Ingen konflikt!

Russlands langrennsduo vakte oppsikt på lagsprinten i ski-VM.
Les mer om:

Vinteridrettssjefen: – En fare for at vi kan bli for høye på oss selv

Ett år før OL i Beijing har norsk idrett et godt utgangspunkt etter ski-VM. Samtidig er det mye mer usikkerhet enn det har vært før tidligere leker.
Les mer om:

Johaug vant mest og tjente best i VM

Therese Johaug ble alene om ta fire gull i ski-VM i Oberstdorf. Det åpnet også bonuskranene for henne.

Johaug vant mest og tjente mest

Therese Johaug ble alene om ta fire gull i ski-VM i Oberstdorf. Det åpnet også bonuskranene for henne.

Johaug vant mest og tjente best i VM

Therese Johaug ble alene om ta fire gull i ski-VM i Oberstdorf. Det åpnet også bonuskranene for henne.

Ski-VM ga NRK milliontall

VMs femmilsdrama hadde flest seere hos NRK under mesterskapet i Oberstdorf. I alt tre renn ble fulgt av over én million nordmenn.
Les mer om:

Ski-VM: Granerud ble den siste som testet positivt for korona

22.500 koronaprøver har blitt gjennomført i VM-byen Oberstdorf. Halvor Egner Graneruds positive test som ble kjent onsdag morgen, ble den niende og siste.

Klæbo ble VM-konge etter dramatisk femmilsgull

Johannes Høsflot Klæbo gikk inn til sin første seier på en 50 kilometer da han tok sitt fjerde gull under ski-VM i Oberstdorf.
Les mer om:

Karlsson kjørt bort i ambulanse – fikk oppløftende nyheter på sykehuset

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Røntgenbilder viste at hun ikke har brudd i armen.

Karlsson kjørt bort i ambulanse – kan miste verdenscuprenn

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Hun ble fraktet ut av stadionområdet i ambulanse.