Nyheter om Skau


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Dobbel opptur for Ask (19): – Jeg slapp med skrekken

Ask Tjærandsen Skau (19) fikk en svært innholdsrik avslutning på 2020-sesongen.
Les mer om:

Arild Skau (72) er død – en bauta i Fredrikstad-politikken

Den markante SV-politikeren og miljøverneren Arild Skau er død, 72 år gammel. Han satte et tydelig preg på Fredrikstad-politikken i flere tiår. Etter at han ble pensjonist, gledet han mange med bilder fra naturen i nærmiljøet.
Les mer om:

Trenerteamet til Sprint på plass

(FAUSKE) Tom Erik Lund, Peter Skau og Lars Jonas Hjemaas utgjør trenerteamet til Fauske Sprint kommende sesong.
Les mer om:

Mange ansatte tar kontakt med tillitsvalgte om problemene med fylkesrådmannen

SKIEN: – Vi har fått mange henvendelser fra våre medlemmer. Det sier Olaug Skau, hovedtillitsvalgt for Fagforbundet i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Man blir valgt, mottar en høy godtgjørelse og går i hi og varmer seg med sine politiske venner

Bodahl-Johanser maler på mot hemmelighold og «oppgjør i bøttekottene»: – Siden ingen har sett noe særlig til SV siden Arild Skau gikk ut av politikken, blir SV oppfattet som et haleheng til Arbeiderpartiet. Jeg gjentar advarselen til Rødt om ikke å gå samme vei.

Kanye West overrasker Kim Kardashian med forhekset skog på badet

KimYe holder kjærlighetskoken. Kanye West vet i alle fall at små overraskelsker i hverdagen er viktig. Som for eksempel å få laget en magisk skau på badet som overraskelse for kona. – Så jeg kommer hjem og hele badet er dekorert som en fortryllende forhekset skog, og det er så vakkert og så visuelt søtt, sier firebarnsmoren i telefonsnutten nedenfor. Se Kanyes enchanted forest-surprise til Kim Kardashian på badet: Kim, som fyller 4o i oktober, røper ikke hva ektemannen skrev på kortet som lå i skogen. Men kanskje det var en gratulasjon ettersom hun ENDELIG er dollarmilliardær. Noe Kanye, som

Trude og Jarl gjør suksess på Revetal: – Jeg har alltid jobbet i byen og var veldig skeptisk. Ute på landet, liksom

Trude og Jarl Espen Skau driver butikken Jobbklær AS på Revetal-måten. Det har vært en suksess.
Les mer om:

Dette har Jon Harald tenkt på i 20 år. Nå gjør han alvor av drømmen om å rydde skau og bygge boliger.

Jon Harald Gryte eier store områder med dyrka mark og skau i Stokke. I flere tiår har de lurt på om ikke skauen burde brukes til noe mer nyttig enn bare å stå der. Nå er avgjørelsen tatt, og reguleringsarbeid er påbegynt.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vixen-nominerte Victoria Frostmann Skau ✨

YouTube-stjerna Victoria Skau deler sine beste tips for en bra helg! Vi vet du har ventet på det hele uka. Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas, og denne uken tar vi en prat med den Vixen-nominerte over-all godsnuten Victoria. Bli bedre kjent med Victoria via Fredagsfjas – Du har kanskje sett meg innelåst på badet i 24 timer? (Sjukt bra bio på Tinder). Den (snart) 21 år gamle Nesodden-jenta har med 66 000 abonnenter på YouTube og Vixen-nominasjon i kategorien «Årets influencer, underholdning» vind i seilene om dagen. Grattis! – Det er så sinnssykt kult, wow.
Les mer om:

Medkila fortsatte seiersrekken

Mette Skau sikret seieren med sin 1-0-scoring for Medkila mot Nanset på Fagerli kunstgress i 1. divisjon kvinner søndag.
Les mer om:

Eivind Skau og de alternative

Les mer om:

Anmeldelse: Årets viktigste norske nettserie?

Norsk serie som kan gjøre en forskjell? Om du fikk valget mellom å leve på en frisk jord, med fugler, folk og fred, en jord der vi delte med hverandre – eller å leve på en planet, der luften er så tett at den er hard å puste i? Der noen har alt, mens andre nesten ikke har noe.

Tunet gikk fra 2-4 til 10-6 i kvart'n

Ole Martin Skau Jannson og Ole Mossin Olesen gikk foran da innebandyherrene til Tunet beseiret Slevik 10-6 i andre kvartfinalekamp fredag kveld.
Les mer om:

Coop Extra flytter noen meter over veien og inn i det gamle Bunnpris-bygget på Torp

– Om alt går i orden håper vi å kunne åpne ny butikk i slutten av februar, sier viseadministrerende direktør Bjørn Tore Skau i Coop Øst.
Les mer om:

Trekker seg etter konflikt med partiledelsen

PORSGRUNN: Arbeiderpartiets Tone Skau Jonassen trekker seg fra nominasjonen.
Les mer om:

Glimt-duo til Brighton

Mandag reiste Ask Tjærandsen Skau og Runar Hauge på besøk til Brighton.
Les mer om:

Endelig skjer det noe med ny Kjøkøysund bru – har satt av den første potten med penger

En ny bru over Kjøkøysund rykker nærmere. KrFs Olav Moe sier at fylkespolitikerne skal bestemme seg i november. Fylkesrådmann Anne Skau har satt av penger til planlegging i sitt forslag til fylkesbudsjett for 2019.
Les mer om:

Signerer proffkontrakter med fremtidens Bodø/Glimt spillere

Bodø/Glimt sitt akademi har som hovedoppgave å levere nye talenter opp i systemet og i dag har de gjort jobben med å signere proffkontrakter med hele tre unge spillere.  William Mikalsen, Tobias Johnsen og Ask Tjærandsen Skau har signert med FK Bodø/Glimt Les: Tagbajumi klar for Eliteserien «Vi har brukt mye tid i løpet av de siste månedene på å planlegge hvordan A-laget skal se ut over de neste årene.

Pensjonisten doblet formuen etter gambling

SKIEN: Tidligere møbelhandler Aage Bjørn Skau (82) fra Skien har mer enn doblet formuesverdiene etter at han i 2007 solgte Møbelsenteret på Kjørbekk.
Les mer om:

Nå er det istid på sykehjemmene!

Tor Skau (66) tok med glede imot en ekstra ispinne da rekordvarmen bakte over Gressvik sykehjem fredag. Is, hyppig drikke og innetid midt på dagen lindrer.
Les mer om:

De ville slippe å kjøre til sentrum. Nå samles de hver uke

Startet opp fellestrening på Skau for å slippe å kjøre til byen.
Les mer om:

Ungdommene irriterer seg: – Vi føler oss isolerte

Siste buss til byen forbi Skau på Nordstranda går klokka 12.15. Og siste buss fra byen klokka 16.30.
Les mer om:

Skolen med den stolte sangtradisjonen

– Dere på barneskolen har mye å glede dere til i årene som kommer, sa russepresident Sindre Skau Gulliksrud da han hilste alle på den stappfulle skoleplassen på Eikeli skole.
Les mer om:

Ille bra å være pensjonist

Politikerveteranen Arild Skau nyter nå pensjonlistlivet med fuglefotografering og reising som to kjære hobbyer..
Les mer om: