Nyheter om Skar


Isak (16) satte rekord i tungeskjæring: – Det var så inni helvete masse hau

I løpet av 13 timer skar Isak Tøllefsen (16) på Husøy 402 kilo torsketunger.
Les mer om:

RESULTATER SINDRE BJØRNESTAD SKAR

Slik gikk det gjennom sesongen 2020-2021:
Les mer om:

Nå nærmer det seg 12 nye hyttetomter i Ullerøy

Forslaget til reguleringsplan for 12 nye hyttetomter på Skar og Værbau i Ullerøy samt en utvidelse av småbåthavna, er nå sendt inn til kommunens planavdeling.
Les mer om:

Isak (16) satte ny Husøy-rekord i tungeskjæring(pluss)

I løpet av en arbeidsdag på 13 timer siste torsdag skar Isak Tøllefsen 402 kilo tunger som han leverte til Brødren Karlsen. Det betyr en brutto inntekt den dagen på over 12.000 kroner.

Historien er muligens enda mer spennende enn du tror

Der bussen snur og byen møter Marka: Skar leir har en lang, og ikke minst veldig spennende historie, som Maridalens Venner og Stein Erik Kirkebøen nå har nedfelt i årboka.
Les mer om:

Plutselig sto en dame og gravde i treet til Tore: – Jeg lurer på hva som får folk til å gjøre sånt?

Tore H. Hansen vil gjerne vite grunnen til at noen kom inn i hagen hans og skar biter av ei bjørk.
Les mer om:

Skiprofil flytter til Trondheim

Landslagsløper Sindre Bjørnestad Skar har kjøpt seg leilighet like ved Granåsen.
Les mer om:

«Hasse» trodde løpet var kjørt – så kom tilbudet: – Går fort i svingene

PORSGRUNN: Da det skar seg med nye drivere, ringte gårdeieren til Hans Arne Frøland. Han og kona trengte knapt betenkningstid på å overta det velkjente stedet.
Les mer om:

Då eg var 20: Unni Wilhelmsen jobba på kasino og fekk høyre at songstemma hennar skar i øyra

Før musikarkarrieren tok av sjonglerte Unni Wilhelmsen tre jobbar og arbeidde døgnet rundt.
Les mer om:

Skar hull i isen og dykket ned: – Dette er ikke hverdagskost for oss

I slutten av januar 2020 sank charterbåten Elvekongen til bunns der den sto i vinterdvale. Nå har to dykkere svømt ned til båten og tatt en kikk. Se video av seansen øverst i saken.
Les mer om:

STIKK: Beskyldninger om same-hets, manglende budsjett og korona-kritikk hagler i retten: Forholdet mellom museumsdirektøren og styrelederen skar seg hel fra starten

Jeg ba om hjelp og støtte for å håndtere museet i en global pandemi, men ble møtt av utdrag fra arbeidskontrakten, forteller tidligere museumsdirektør Jérémie McGowan.
Les mer om:

Øyvind (47) har en helt spesiell plan for småbruket sitt: – Responsen har vært enorm!

Øyvind Skar (47) fra Tønsberg har et stort ønske om å hjelpe unge som sliter, og i den forbindelse vil han gjerne ha besøk på småbruket sitt. Han søker etter samarbeidspartnere, og allerede nå er det mange som vil å bidra.
Les mer om:

Banning og frustrasjon etter målgang – Skar misfornøyd med Kroghs taktikk: – Jeg var irritert på ham

Ingen nordmenn kom til finalen under gårsdagens individuelle sprint i Ulricehamn. Da Sindre Bjørnestad Skar og Finn-Hågen Krogh skulle slå tilbake på lagsprinten i fristil søndag, ble det ikke noe bedre.

Italia vant uten norske i finalen

Norge I med Sindre Bjørnestad Skar og Finn Hågen Krogh skuffet under lagsprinten i friteknikk i Ulricehamn på søndag, da de ikke klarte å ta seg til finale. Norge II stilte med Thomas Helland Larsen og Pål Trøan Aune, men også de røk ut i semifinalen. Dermed stilte herrene uten lag i finalen på lagsprinten. Med det var det klart for en finale hvor Italia I var favoritter sammen med Frankrike I. Frankrike falt før siste veksling og dermed var bordet duket for Italia. Francesco De Fabiani sendte Federico Pellegrino ut i god posisjon på siste runde.

De norske herrene ute i semifinalen

Lagsprinten i Ulricehamn ble, som gårsdagens sprint, ikke en god norsk konkurranse for herrene. Begge de norske lagene, som gikk i det første heatet, endte utenfor topp to og måtte satse på at tiden holdt til avansement til finalen. Dessverre for dem ble tempoet i den andre semifinalen mye høyere, og begge de norske lagene tøk ut. På Norges førstelag gikk Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar, mens på Norges andrelag gikk Thomas Helland Larsen og Pål Trøan Aune. Både Finland og Russland røk også ut i semifinalen etter fall på siste etappe.

Ingen norske i sprintfinalene

Norge sendte et reservepreget lag til svenske Ulricehamn. Det viste seg også på resultatlistene, som ble preget av de svenske hjemmehåpene. Verken blant kvinnene eller herrene greide noen av de norske å kvalifisere seg til finaleheatene. På kvinnesiden ble beste norske Magni Smedås, som tok en 11.-plass til slutt. På herresiden gikk både Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar itl semifinalen, men ingen av dem greide å nå finalen. På kvinnesiden tok svenskene storeslem, da Maja Dahlqvist vant foran Johanna Hägström, med Jessica Diggins på tredje.

Troppen til Ulricehamn

Skiforbundet har teke ut desse 12 løparane til verdscuprenn i Ulricehamn i Sverige komande helg: Kvinner: Kristin Austgulen Fosnæs, Elena Rise Johnsen, Julie Myhre, Mathilde Myhrvold, Kristine Stavås Skistad, Magni Smedås. Menn: Pål Trøan Aune, Finn Hågen Krogh,, Thomas Helland Larsen, Even Northug, Sindre Bjørnestad Skar, Sivert Wiig. Dei skal gå skøytesprint laurdag og lagsprint søndag.

Øyvind (47) skal forvandle småbruket til noe helt spesielt: – Jeg blir ikke arbeidsledig med det første

Mobbing og selvmordstanker preget ungdomstiden til Øyvind Skar (47). Han kom seg imidlertid ut av «mørket», og nå har han det bedre enn noen gang. Men han vet at mange unge sliter i dag. Dem vil han gjerne hjelpe.
Les mer om:

- Noe skar seg med Zidane

Martin Ødegaard (22) preger førstesidene i Spania i dag. Ekspert mener kamp mot Sjakhtar Donetsk i Champions League ble vendepunktet for Ødegaards status i Real Madrid.

Truet og skar av mann skjegget - slik endte saken

En mann ble ufrivillig barbert og truet med kniv i kolonihagen. Samtidig ble en annen slått med en glassflaske i hodet.
Les mer om:

STARTLISTE ROMJULSRENNET GEILO: GOLBERG OG SKAR I SPISS FOR NESTEN 400 SKINAVN

Folk har en hunger etter å delta i skirenn. Det kommer Romjulsrennet Geilo tilgode.
Les mer om:

Ber Byantikvaren verne veien til kruttlageret i Maridalen

Bydel Nordre Aker ber Byantikvaren vurdere mulig vern av veien fra Skarskroken og opp til kruttlageret i Maridalen. Både kruttverket i Skar leir og kruttlageret en kilometer unna, er fredet som kulturminner av Riksantikvaren.
Les mer om:

Her endte den dramatiske biljakten: – Skar ut frontruta og tok personen ut

En bilist forsøkte å stikke av fra politiet natt til torsdag, men endte i stedet i grøften. Brannvesenet måtte skjære hull i frontruten for å få ut alle.
Les mer om:

Skar ut foster: Nå skal Lisa henrettes

Baby overlevde makaber drapssak i USA - nå er Victoria 16 år.
Les mer om:

Frykter Norge dropper flere renn: – Da er jeg under fattigdomsgrensa i lønn, det er irriterende

LILLEHAMMER (NRK): Norges Skiforbunds avgjørelse om å ikke reise på verdenscup før jul rammer Sindre Bjørnestad Skar og Håvard Solås Taugbøl hardt. De mister halve årslønnen og kanskje enda mer dersom situasjonen fortsetter.