Nyheter om Singh


Spellemann-programleder Sandeep Singh (34) er fersk Nordstrand-boer. Dette er hans lokale favoritter

Musikkeksperten flyttet til Sæter med familien i fjor høst. – Søsteren min mente det er det beste stedet å bo i Oslo.
Les mer om:

Venter på å få møte familien(pluss)

Både Hilde Bø og Ewa Singh fikk en helt annen permisjonstid enn de hadde sett for seg. Singhs familie har så langt ikke møtt det nye familiemedlemmet.
Les mer om:

Silje fra Hamarøy skal lede Spellemann

Sandeep Singh og Silje Nordnes er programledere når årets Spellemenn kåres den 16. april.
Les mer om:

Singh fortsetter i Sandefjord

Harmeet Singh har skrevet under for to nye år med Sandefjord. Dette melder klubben på sine nettsider. Den tidligere A-landslagsspilleren sier at det var aktuelt med et nytt utenlandsopphold, men at situasjonen med korona og familie i Oslo gjorde at han ville bli i Norge. – Sandefjord var rett og slett det som passet best nå, sier Singh. At banen i Sandefjord har gress, og ikke kunstgress, var også en faktor i avgjørelsen, ifølge Singh. Daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen, gleder seg over at Singh har signert ny kontrakt.

Spionsiktet 51-åring satt fri mot meldeplikt

Harsharn Singh Tathgar er siktet for å ha solgt informasjon til Russland. Nå er det ikke lenger fare for at han kan ødelegge bevis, mener PST.
Les mer om:

Levde i skjul på flyplass i tre måneder – ville ikke fly hjem på grunn av korona

Den 19. oktober 2020 gikk Aditya Singh av flyet fra Los Angeles og inn på O'Hare internasjonale flyplass. Der ble han til han ble oppdaget lørdag.
Les mer om:

Turte ikke reise hjem - bodde på Chicago-flyplass i tre måneder

Aditya Singh (36) turte ikke fly hjem til Los Angeles på grunn av Covid-19, og ble boende på O'Hare lufthavn i Chicago i tre måneder. 
Les mer om:

Stenger butikken etter smittebombe. Forberedt på økonomisk stortap

Kuldeep Singh regner med å tape en halv million kroner på koronautbruddet i Hamarøy.
Les mer om:

Om tre dager er det slutt for den velkjente butikken: – Kundene blir som en familie

På årets siste dag stenger Tønsberg-paret Balhar Singh og Jail Kaur «Åtte til åtte» i Horten. Det skjer ikke uten tårer.
Les mer om:

– Folk tilbyr utrolig mye rart. Én ville gi oss 100.000 kroner og en bil

Jagjit pal Singh og kameraten kjøpte hele varelageret til en nyoppstartet klesbutikk for nesten en halv million kroner. Planen var egentlig å starte opp en nettbutikk, men så kom koronapandemien.
Les mer om:

Singh om Sandefjord-treneren: – Han kan havne i en europeisk toppklubb

SARPSBORG (VG) Harmeet Singh (30) er så imponert over Marti Cifuentes (37) at han tror katalaneren kan ende opp i en europeisk storklubb. Men neste steg kan bli Sverige eller Danmark.

Singh om Sandefjord-treneren: – Han kan havne i en europeisk toppklubb

SARPSBORG (VG) Harmeet Singh (30) er så imponert over Marti Cifuentes (37) at han tror katalaneren kan ende opp i en europeisk storklubb. Men neste steg kan bli Sverige eller Danmark.

Omsatte for mer enn noen gang. Så fikk han korona

Det er gode tider for dagligvarebransjen. Dette har ført til at kjøpmann Inderjeet Singh har opparbeidet seg en solid formue på 109,8 millioner kroner.
Les mer om:

Da krisen inntraff brukte han én million på å pusse opp - nå har Diyal flere planer

Eier Diyal Singh av Beiarn kro og hotell er fornøyd etter regnskapet for fjoråret er gjort opp.
Les mer om:

Næringsbygg på Nordstrand blir til to tremannsboliger: – Vi skal prøve å holde den samme stilen

Inderjeet Singh (54) kjøpte nylig næringsbygget i Leirskallhellinga 1. Til våren begynner byggingen av to tremannsboliger.
Les mer om:

Dette næringslokalet på Sæter får nye leietakere: – Ble rett og slett for mye utgifter til sammen

Mobilreparatør Jagjit Pal Singh har flyttet virksomheten sin ut av dette 12 kvadratmeter store lokalet på Sæter.
Les mer om:

Velde ble redningsmann i Haugesund

Kristoffer Velde scoret like før full tid og fikset 3-2 mot Sandefjord. Benjamin Tiedemann Hansen og Ibrahima Koné scoret de to andre for Haugesund. Sandefjord spilte de siste ti minuttene med ti mann etter at Harmeet Singh pådro seg sitt andre gule.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Surfer på Finn.no hver dag: Nå har han kjøpt eiendom i Tvedestrand

Gurkirpal Singh fra Drammen bruker mye tid på Finn.no. Nå har han kjøpt eiendom i Tvedestrand, og der skal det blir boliger. Om en stund.

Sandefjord senket Start

Harmeet Singh (snart 30) viste at han fortsatt er mer enn god nok for eliteserien da han var tilbake fra start og scoret seiersmålet i Sandefjords 1-0-seier over Start lørdag.

Singh storspilte da Sandefjord vant nøkkelkampen mot Start

Harmeet Singh (snart 30) viste at han fortsatt er mer enn god nok for eliteserien da han var tilbake for start da Sandefjord slo Start 1-0 lørdag.

Singh storspilte da Sandefjord vant nøkkelkampen mot Start

Harmeet Singh (snart 30) viste at han fortsatt er mer enn god nok for eliteserien da han var tilbake for start da Sandefjord slo Start 1-0 lørdag.

Singh senket Start

Med et skudd fra rundt 16 meter scoret Harmeet Singh kampens eneste mål etter 52 minutter da Sandefjord slo Start 1-0 i en eliteseriekamp i fotball i Kristiansand lørdag kveld.

Super-Singh sikret vital Sandefjord-seier

(Start - Sandefjord 0–1) Han har slitt med skader og mangel på arbeidsgiver. Men i den uhyre viktige bunnkampen mot Start ble Harmeet Singh helt for Sandefjord.
Les mer om:

Følte seg lurt da han hørte den enorme prisforskjellen: Krevde kjøpet hevet

GRENLAND: Baldev Singh Pandher går hardt ut mot låseforhandleren, som tok betalt tre ganger så mye som en konkurrent for samme produkt og jobb. – De visste at jeg var avhengig av varen og utnyttet det, sier han. 
Les mer om: