Nyheter om Singapore


Norge med viktig rolle før miljøtoppmøte

Norge og Singapore er bedt om å lede ministerkonsultasjonene i forkant av klimatoppmøtet i Glasgow til høsten.
Les mer om:

Formel 1-runden i Singapore avlyst

Formel 1 får ingen VM-løp i Singapore tidlig i oktober. Arrangøren kaster kortene på grunn av koronapandemien. Det er annet år på rad at Singapore ser seg nødt til å avlyse landets Grand Prix-løp. I en uttalelse står det at det var en «utrolig vanskelig avgjørelse». – Avlysningen er nødvendig sett i lys av restriksjonene for arrangementer i Singapore, sier Colin Syn på vegne av arrangøren. Singapores Grand Prix hadde 3. oktober som terminfestet dato.
Les mer om:

Mannskapet på skipet som brant utenfor Sri Lanka avhøres

Etterforskere på Sri Lanka har begynt avhør av mannskapet om bord på konteinerskipet fra Singapore som tok fyr 20. mai og slapp ut store mengder plastavfall.
Les mer om:

Kalt suksesshistorie - så snudde alt

Singapore og Taiwan har under coronapandemien blitt sett på som suksesshistorier med få smittetilfeller. Nå har begge landene sett en drastisk økning i smittede.
Les mer om:

Myndighetene i Singapore hevder at India sprer løgner om ny mutasjon

En indisk minister hevder at en ny og farligere mutasjon har oppstått i Singapore, «oppspinn» sier myndighetene i Singapore.
Les mer om:

Myndighetene i Singapore hevder at India sprer løgner om ny mutasjon

En indisk minister hevder at en ny og farligere mutasjon har oppstått i Singapore, «oppspinn» sier myndighetene i Singapore.
Les mer om:

«Verdens beste» covid-land stenger ned

Singapore, som har blitt regnet som et av de beste landene å oppholde seg under pandemien, føyer seg nå inn i rekken av asiatiske land med økende coronasmitte.
Les mer om:

MHWirth-jobb tas opp igjen

Før jul stoppet Keppel Fels-verftet i Singapore arbeidet på MHWirth-boreutstyr til Awilco-rigg nummer to. Nå gjenopptas det.
Les mer om:

Biontech skal bygge fabrikk i Singapore

Vaksineprodusenten Biontech skal bygge fabrikk i Singapore.
Les mer om:

Bjørn-Tore vender hjem etter 15 år ute: – Slekta er helt over seg for at jeg skal begynne i bank

Etter nesten 15 år i Oslo, Singapore og Beijing returnerer Bjørn Tore Markussen til Tromsø og ny jobb som konserndirektør i Sparebanken Nord-Norge. Familien kommer etter. – Det er ikke lønna som har vært utslagsgivende.

Litt kokain klarer ikke å holde Bundesliga-spiss Ken Ilsø ute av gressmatta lenger

Spiss Hen Ilsø er uten tvil på topp tre lista over danske fotballspillere som har vært eller er ute å kjøre. – For to år siden testet han positivt på kokain, fikk karantene og valgte å legge fotballskoene på hylla. Vi må si det er overraskende at den tidligere Bundesliga-spissen nå har bestemt seg for å gjøre comeback.

Flyttet hjem for et helt spesielt prosjekt: – At vi ønsker å bo i huset er litt uvanlig

MIDT-TELEMARK: I åtte år bodde familien Lindheim Kennedy i utlandet. Etter flere år i både Singapore og Australia bestemte de seg for å flytte tilbake til gården Audhild Lindheim Kennedy arvet på Lindheim. Nå er de i gang med å restaurere huset fra 1700-tallet.

Casper Ruud er strålende fornøyd med sin høyeste ATP plassering noensinne

Casper Ruud klatret til 24. plass på verdensrankingen til ATP mandag.

Innser kjempetabben for seint

Professoren blir svært fortvilet når han forstår at han har gjort en stor feil under forelesningen i Singapore.
Les mer om:

Morten og Egil sin idé er blitt til eit internasjonalt selskap med millionomsetning. I fjor fekk dei jobb hos Facebook-gründer Mark Zuckerberg

For ni år sidan ville kompisane Morten Harsvik og Egil Fallmyr skapa noko. Selskapet deira med avdelingar i Australia og Singapore, surfar no på ei grøn bølge, og fleire nye medarbeidarar skal inn.

Per Anders (56) leder selskap fra Singapore(pluss)

Per Anders Koien (56) fra Rissa, er administrerende direktør i et verdensomspennende selskap i Trondheim, som han styrer fra Singapore.

Macron ber Storbritannia velge retning etter brexit

Frankrikes president Emmanuel Macron ber britene velge om de vil være tettest alliert med EU eller USA eller bli et nytt Singapore.

Equinor ble svartelistet i Singapore

Singapore svartelistet Equinor i sommer fordi myndighetene mente selskapet hentet for mange ansatte fra utlandet, skriver Dagbladet.
Les mer om:

De har kontorer i blant andre USA, Guyana, Australia, Frankrike og Singapore. Nå åpner de på Norheim

Omega har hovedkontor i Ølensvåg og kontorer over store deler av verden. Denne uken åpner de kontor på Norheim.

2800 fast på «cruise til ingensteder»

Onsdag morgen venter passasjerene på å få gå i land i Singapore, etter at et corona-tilfelle tvang cruiseskipet «Quantum of the Seas» til å avslutte et «cruise til ingensteder» en dag for tidlig.
Les mer om:

Først i verden: Singapore åpner for salg av laboratoriekjøtt

Kjøtt som er dyrket fram i laboratorier, kan nå selges på restauranter i Singapore – det første landet i verden som tillater salg av denne typen kjøtt.
Les mer om:

Singapore åpner for salg av laboratoriekjøtt

Kjøtt som er dyrket fram i laboratorier, kan nå selges på restauranter i Singapore – det første landet i verden som tillater salg av denne typen kjøtt.
Les mer om:

Verdens lengste flyrute gjenåpnes

Singapore Airlines måtte i mars koronastenge verdens lengste flyrute. Nå er det bestemt at den kan gjenåpnes om et par uker.
Les mer om:

Singapore Air bruker fly som restaurant. Vil norske flyselskap gjøre det samme?

Verdens største passasjerfly får andre nytteområder under pandemien.