Nyheter om Shala


Edita fant dette i bagetten hun nettopp hadde kjøpt: – Jeg løp på do og kastet opp

I flere måneder har det vært fast vane for Edita Shala å kjøpe seg en bagett i lunsjen. Det blir det sannsynligvis en slutt på nå.
Les mer om:

Edita fant dette i bagetten hun nettopp hadde kjøpt: – Jeg løp på do og kastet opp

I flere måneder har det vært fast vane for Edita Shala å kjøpe seg en bagett i lunsjen. Det blir det sannsynligvis en slutt på nå.
Les mer om:

Klar for et nytt eventyr i utlandet

SKIEN: Herolind Shala reiser ut av landet, og fortsetter karrieren på nye jaktmarker.
Les mer om:

Shala til tyrkisk 2. divisjon

Herolind Shala (29) forlèt Stabæk til fordel for tyrkisk andredivisjon og BB Erzurumspor. Det stadfestar Stabæk på eigen nettstad. Shala signerte ein eittårskontrakt med Stabæk i mars. – Då han kom til Stabæk, hadde han eit sterkt ønske om at vi skulle vere positivt innstilte dersom det kom eit bod frå utlandet – og det har skjedd no, seier Torgeir Bjarmann. Shala har spelt elleve kampar for Stabæk denne sesongen. Han har starta åtte av dei. Han har bidrege med to mål og tre målgivande pasningar. Erzurumspor ligg på 6.-plass på nivå to i Tyrkia etter tre kampar.

RBK snudde fra 0-1 til 4-2

Rosenborg leverte en svak første omgang mot Stabæk på Lerkendal og Simen Wangberg ga Stabæk ledelsen på en keepertabbe av RBKs André Hansen. Men Åge Hareide gjorde omfattende endringer i pausen og trønderne snudde til 4-2. RBK-treneren tok ut Guillermo Molins og Edvard Tagseth og satte innpå to nye kanter i Emil Ceide og Rasmus Wiedesheim-Paul. Det ga umiddelbart resultater da Zachariassen og Ceide kombinerte før Wiedesheim-Paul headet inn 1-1 etter ett minutt på banen. Ceides første seriemål, Kristoffer Zachariassens sjuende på sju kamper i år og Besim Serbecics hodestøt ga 4-1.

Overrasker med valg av ny arbeidsgiver: – Det var et litt lukket marked

SKIEN: Herolind Shala (29) fortsetter karrieren i Norge.
Les mer om:

Shala fra Vålerenga til Stabæk

Midtbanemannen Herolind Shala (29) har skrevet ettårskontrakt med Stabæk og fortsetter karrieren i Eliteserien. Shala har spilt for Vålerenga de to siste sesongene, og kontrakten hans med Oslo-klubben gikk ut på tampen av fjoråret. Ifølge Stabæk var Shala en ettertraktet mann. Han har i første omgang skrevet under for én sesong med bærumsklubben. – Jeg prøvde å komme meg ut, men det var et litt lukket marked på grunn av korona. Og så følte jeg at Stabæk kunne være et godt alternativ for meg i denne perioden, sier han til Stabæks nettsted.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Vålerenga har heng på lagene om medalje:- Poengfangsten er enorm for VIF

INTILITY ARENA: (SPORTEN) (VIF – ODD Grenland 2-0)Herolind Shala og Matthias Vilhjalmsson ble avgjørende for Vålerenga i toppkampen mellom VIF og Odd Grenland, som tok alle tre poengene i kampen. Hjemmelaget utnyttet feil skjærene til Rosenborg og Molde, og knappet inn forspranget til de to lagene. Seieren gjør at Oslo-klubben går opp på A-poeng med Rosenborg. Herlolind Shala banket inn ledelsen for hjemmelaget etter 40 minutter spilt, etter at ballen gikk via hælen til Vidar Örn Kjartansson. – Første omgangen vår er fryktelig elendig, vi henger ikke med på noe som helst.

Vålerenga presser medaljerivalene etter ny seier: – Skal være med helt inn

Herolind Shala og Matthias Vilhjalmsson scoret målene som ga Vålerenga 2-0 i hjemmemøtet med Odd søndag. Kun målforskjell holder laget unna medaljeplass.
Les mer om:

Vålerenga slo Odd

Med 2-0 over Odd krabba Vålerenga opp på fjerdeplass, berre målskilnaden bak Rosenborg. Herolind Shala scora mot gamleklubben seks minutt før pause, og Matthias Viljamsson dobla like før slutt. Med 13 poeng på dei siste fem kampane er Vålerenga dermed for fullt med i medaljekampen, og sende Odd ned på femteplass.

Vålerenga slo Odd i den viktige kampen om europacup: – Skal være med helt inn

VALLE HOVIN (VG) (Vålerenga-Odd 2-0) Én før pause og en rett før slutt var nok, og Vålerenga fortsetter sin klatring oppover stigen i norsk fotball - takket være Herolind Shala og Mathias Vilhjalmsson.

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

VIF brøt en vond rekke i oppgjøret mot Strømsgodset: – I dag spiller vi som et «fotballag»

MARIENLYST: (SPORTEN) (STRØMSGODSET – VÅLERENGA 0-2) Vålerenga slo voldsomt tilbake etter forrige hjemmekamp og henger med topplagene i Eliteserien, bak suveren Bodø/Glimt. – Det var ekstremt deilig å slå tilbake etter den skuffende hjemmekampen mot Kristiansund forrige helg. Vi jobber som et fotballag og det får vi betalt for i dagens kamp, sier Henrik Bjørdal til Sporten.com. Det ble en fartsfylt oppgjør på Marienlyst stadion. Når Strømsgodset tok i mot Vålerenga på eget gress. Kampen var bare ett kvarter gammel, når Henrik Bjørdal sendte bortelaget i ledelsen.

Før kampen Strømsgodset – Vålerenga: – Tror det blir en jevnspilt og intens kamp

MARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand. Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst.

Vålerenga forlenget Moldes mareritt

VALLE (Sporten) (Vålerenga – Molde FK 2-1) Vålerenga berget seieren, etter scoring av Kjartansson, Aron Dønnum. MFK fikk ett trøstemål ved Ohi. Det var Vidar Örn Kjartansson på godt og vondt da Vålerenga slo Molde med 2-1 i Eliteserien fotball. Islendingen ble matchvinner, men brente også en straffe. Det var islendingen Kjartansson som skilte Vålerenga og Molde i lørdagens toppoppgjør i hovedstaden. VIF påførte den regjerende seriemesteren det sjette tapet for sesongen.

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

Slik starter Vålerenga og Bodø/Glimt i rundens toppkamp

Vi har kommet til runde 13 av årets Eliteserie, når serielederen tar den lange veien til hovedstaden for møte med Vålerenga fotball i rundens toppkamp. Tenk at jeg satt her for ett år og en måned siden og så at Enga vant 6-0 over Glimt! Og etter det vant ikke Oslo-laget en kamp på mange måneder, mens Glimt på sin side kombinerte seg fram til sølvmedaljer. Revansjen tok Glimt allerede i august i Bodø med 4-0-seier. I årets sesong har Bodø/Glimt vært en åpenbaring med sitt fantastiske angrepsspill. 11-1-0 og 34 poeng på 12 kamper med en målforskjell på 43-15 sier sitt.

Lagoppstillinger: slik starter Vålerenga og Strømsgodset

(Intility Sporten.com) Slik stiller de to lagene før kveldens kamp. Flere endringer blant gjesten fra Drammen. Etter helgas runde er vi faktisk én tredel inn i denne spesielle sesongen. Og det er Vålerenga som har kommet best fra det av dagens aktører så langt.

Sjansesløseri da Kristiansund – Vålerenga delte poengene

Kristiansund (Sporten.com) (Kristiansund – Vålerenga 0-0) En sjansebonaza uten sidestykke endte i poengdeling på Nordvestlandet. Det skulle ikke stå på antall sjanser og vinnerviljen fra de to klubbene i denne kampen. Det var helt klart to lag som begge var ut etter alle poengene, men hverken Kristiansund eller Vålerenga fikk hull på byllen. Ballen lå i nettet tidlig ifra Matthías Vilhjálmsson, men scoringen ble korrekt annullert og i stedet fikk hjemmelaget frispark.

NFF har ombestemt seg – Vålerenga-profil får likevel spille mot Rosenborg

NFF snur og stryker begge de gule kortene Vålerengas Herolind Shala fikk mot Stabæk. Dermed kan midtbanespilleren spille onsdagens kamp mot Rosenborg.
Les mer om:

NFF har ombestemt seg – Vålerenga-profil får likevel spille mot Rosenborg

NFF snur og stryker begge de gule kortene Vålerengas Herolind Shala fikk mot Stabæk. Dermed kan midtbanespilleren spille onsdagens kamp mot Rosenborg.
Les mer om:

Shala må sone mot Rosenborg: – Veldig rart

Selv om Vålerenga-spiller Herolind Shala slapp suspensjon etter to gule kort i Stabæk-kampen, må han likevel stå over onsdagens eliteseriemøte med Rosenborg.
Les mer om:

Shala må stå over mot Rosenborg

Herolind Shala slapp suspensjon etter det røde kortet fra kampen mot Stabæk i 2. runde. Begge de gule kortene ble stående, selv om suspensjonen ble strøket. Nå har han pådratt seg totalt fire gule, og må dermed stå over mot Rosenborg onsdag.