Nyheter om Sevilla


Hevder Zinédine Zidane gir seg

Zinédine Zidane har informert spelarane i Real Madrid om at han sluttar som trenar etter sesongen, melder spanske medium. Det er radiostasjonen Onda Cero og nettstaden Goal som hevdar å kjenne til at franskmannen nyleg gav spelarane beskjed om at han ikkje blir å finne i trenarrolla på Santiago Bernabéu til hausten. Zidane har kontrakt også ut neste sesong. Ifølgje Goal skal spelarane ha blitt informert om fotballprofilens standpunkt i forkant av ligamøtet med Sevilla sist søndag.
Les mer om:

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Barcelona tjener godt på Inter Milans suksess

Vi husker alle hvordan Vidal, Rakitic og Luis Suarez forrige sommer ble definert som overflødige veteraner som sto i veien for Barcelonas suksess. Luis Suarez gjør det vilt bra hos Atletico, Rakitic bidrar sterkt til at Sevilla får med seg Champions League neste sesong – og Arturo Vidal har gjort sitt for at Serie A-titlen ble vunnet av Inter for første gang siden 2011. Uansett om det var rett eller galt av Barcelona å kvitte seg med de tre, Vidals suksess hos Inter gir nå hvertfall en kjærkommen utbetaling til Barcelona.

Sint Zidane: – Noen må forklare meg reglene

Real Madrid-trener Zinédine Zidane var forbannet etter 2-2 hjemme mot Sevilla i spansk toppfotball.
Les mer om:

Real Madrid utnyttet ikke muligheten mot Sevilla

Real Madrid kunne kommet à jour med byrival Atlético, men de ble bare 2-2 mot Sevilla i La Liga søndag.

Real Madrid utnyttet ikke mulighet

Real Madrid kunne kommet à jour med byrival Atlético, men de ble bare 2-2 mot Sevilla i La Liga søndag. Toni Kross ordnet den viktige 2-2-scoringen helt på tampen. Det er ekstremt tett i toppen med Atlético Madrid to poeng foran Real Madrid og Barcelona. Sevilla ligger seks poeng bak på fjerdeplassen. Det gjenstår tre serierunder.

Utnyttet ikke muligheten

Real Madrid kunne kommet à jour med byrival Atlético, men de ble bare 2-2 mot Sevilla i La Liga søndag. Dermed er det to poeng opp til Atético med tre kamper igjen av sesongen.

Ny Tottenham-manager slipper å ha Real Madrid bankende på døra

Forrige sommer var smilet bredt hos José Mourinho. Da hadde (nå tidligere) Spurs-manageren fått en forsterkning i forsvaret han ønsket å bygge på. Sergio Reguilon var tilbake til Real Madrid etter å ha imponert på utlån til Sevilla, så sendt direkte til London. Tottenham måtte ut med ca. 28 millioner pund, men Reguilon skjønte raskt det engelske spillet, og ble valgt ut til venstreback-posisjon (og noen på venstre midtbane) i 30 kamper.

Sjokktap: - Tittelhåpet er ute

Athletic Club kapret alle tre poengene i det som kan bli et skjebnesvangert tap for Sevilla.
Les mer om:

Messi-show og tilspissa gullkamp

Gullkampen i spansk fotball lever for fullt etter at Lionel Messi bar Barcelona til 3-2-seier borte mot Valencia søndag. Valencia tok ledelsen tidlig i 2. omgang ved Gabriel Paulista, og det så mørkt ut for gjestene da Messi bommet på straffe i det 57. minutt.

Liverpool eierne sjokkerer: Vil bruke store penger på Klopp-erstatter i sommer

Det er store nyheter som kommer fra Fijaches i kveld, de skriver at Liverpool manager Jürgen Klopp forlater Anfield i sommer og at eierne FSG allerede har allerede besluttet å bruke store penger for å hente inn en erstatter. – Denne sesongen har vært mer normal! – Litt som vi husker fra gamle Liverpool, men fans, presse og klubb har blitt vant med evigvarende suksess, alle som elsker fotball vet at det er umulig. Liverpool eierne skal ha kontaktet Julen Lopetegui allerede, men først bare for å høre om det var aktuelt etter utløp av Jürgen Klopp sin kontraktsperiode (sommeren 2024).

Her skjer det utenkelige

I oppgjøret mellom Granada og Sevilla i LaLiga hadde dommer Ricardo de Burgos Bengoetxea (35) rett og slett glemt tiden.
Les mer om:

Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Sergio Ramos informert Real Madrid om at han ikke vil forlenge i sommer – et meget innbringende tilbud har kommet inn i løpet av de siste dagene. – Det er passende å bruke store ord om Sergio Ramos sine 16 år i Real Madrid, man kan godt si det er en ære som nærmer seg slutten. Kaptein Ramos har informert ledelsen i den kongelige klubben han ikke ønsker å forlenge. – Real Madrid har nemlig ikke rikket seg en millimeter fra deres opprinnelige forslag til ny avtale, kun et år og 10% lønnsreduksjon.

Simeone skjelver etter tap - håpet tent for Messi & co

(Sevilla - Atlético Madrid 1–0) Atlético Madrids luke i La Liga-toppen er i ferd med å bli spist opp.
Les mer om:

Daniel Sturridges ørkenvandring er snart over!

Endelig etter et begredelig år ser det ut til at den tidligere Manchester City, Chelsea og Liverpool-spisse Daniel Sturridge får sin karriere tilbake på sporet. For litt over et år siden ble landslagsspissens verden revet i stykker da han ble suspendert på grunn av brudd for brudd på FA reglene om gambling.

Haaland må slutte å spille for Norge – får spansk storavis til å miste trua

Spansk media har vært helt i fistel over Haaland denne sesongen. Nå viser Marca at fallhøyden har blitt rimelig stor for 20-åringen. Det var etter 3-0 tapet mot Tyrkia – og for Haaland noe så sjeldent som to kamper uten scoring – at den spanske sportsavisen dro frem overskriften: Haaland fails to turn up for Norway: Far from a 180m euro striker Les: Bodø/Glimt kliner til og henter Brasiliansk spiss Så drar Marca frem den sørgelige statistikken til Norge om at vi ikke har spilt VM siden 1998, og at håpet har vært at Haaland skulle score Norge tilbake til det beste selskapet.

Football Insider: Lucas Ocampos skal hentes til Premier League

Sevilla gjør sakene sine under Julen Lopetegui, en suksess som også har fått Premier League-klubbene på døra hos den andalusiske klubben. Manchester United har sett United-materiale i Jules Koundé, nå har også Nuno Santo sett noe han liker og trenger hos La Liga-klubben. Lucas Ocampos ble hentet til Sevilla fra Marseille i 2019 for 13 millioner pund. På spansk jord og under Lopeteguis ledelse har argentineren fått virkelig fart på karrieren.

Sevilla-keeperen står nå registert med verdens beste målfeiring!

Alle fotballspilleren med respekt for seg selv har tenkt ut og trent på en original målfeiring. I beste Fortnite-stil har feiringen blitt like viktig som selve målet. På lørdag kom Sevilla-keeperen i en skikkelig kinkig situasjon. Real Valladolid ledet 1-0 godt ut i forlengelsen i andre omgang. For Sevilla vil hvert eneste poengtap kunne bety en tapt Champions League-kvalikplass neste sesong.
Les mer om:

Solskjær irriterer seg fortsatt over den gedigne tabben United gjorde i 2015

i 2015 takket Manchester United nord-iren Jonny Evans for følget, og sendte midtstopperen videre til West Bromwich. I 2021 ønsker Solskjær seg at «noen» hadde handlet anderledes. Historien om Jonny Evans hos United er laaang. Han gikk gradene på akademiet fra 2004-06 da han ble hentet opp til førstelaget. Etter dette ble det en miks med førstelagskamper og utlån. Royal Antwerpen og Sunderland x 2 og 198 førstelagslagskamper for United. Så sa det stopp på Old Trafford, og veien videre gikk altså til West Bromwich.

Nytt Haaland-show var ikke nok, men reddet Dortmund

Nå samler ikke Dortmund på uavgjort, men med et Eintracht Frankfurt foran seg på den dyrbare 4. plassen i Bundesliga, ville et tap på lørdag ha kostet. For Frankfurt gjorde jobben og sendte Union Berlin tilbake til hovedstaden med et 5-2 tap. Dortmund skulle opp mot nedrykkskandidaten FC Köln. Les: Le Parisien: Pochettino rapper Barcelonas toppmål Tre minutter etter avspark takket Erling Haaland for den nydelige pasningen fra Emre Can og lurte inn 1-0 scoringen. Vi hadde halvveis ventet oss at det nå kom til å rakne helt for det 14.

Le Parisien: Pochettino rapper Barcelonas toppmål

Da Ronald Koeman ble hastehentet inn til Camp Nou, var en av de første spillerne som lyste på blokka til nederlenderen Memphis Depay. Den heltatoverte løven fra Lyon var spilleren som skulle inn og reparere det haltende Barca-angrepet. Det ble aldri noen Depay-overgang, faktisk fikk Koeman ingenting av det han pekte på (bortsett fra unggutten Sergino Dest fra Ajax).

Sevilla har allerede blinket ut erstatter for United-målet

Julen Lopetetgui vet utmerket godt at hvis Manchester United banker kraftig nok på døra hos Sevilla, kommer verdens største klubb til å få det som de ønsker.

United kan skaffe seg neste generasjon midtstopper – legges ut for salg til sommeren

Han er 1,78 høy. Ikke nødvendigvis noe drawback som fotballspiller, men når spilleren skal stenge muren i midtforsvaret, blir Jules Koundé som en liten mygg sammenlignet med midtstoppere som Maguire og van Dijk. Likevel, 21-åringen har vært på radaren til Manchester United en god stund. Nå åpner det seg en mulighet. Manchester United skal og må ha inn en langsiktig forsterkning i midtforsvaret, nå viser det seg at Koundé skyves ut på overgangsmarkedet i sommer.

«Haaland er juks»

Spanske aviser har ryddet spalteplassene, og fått på plass de enorme overskriftene etter Haalands kamp mot Sevilla.
Les mer om:

Lopetegui har bare én ting å si om Erling Haaland

Julen Lopetegui og Sevilla ble slått ut i Copa del Rey av en sen scoring av 34-åringen Gerard Pique.