Nyheter om Selmer


Personer med påvist korona etter Svalbard-besøk: – Nå er pandemien kjempenært

De siste ukene er det flere som har reist fra Svalbard og testet positivt for korona etter hjemkomst. Om smitten er medbrakt til Svalbard eller påført her er uavklart, sier smittevernlege Knut Selmer ved Longyearbyen sykehus.
Les mer om:

Smittevernlegen i Longyearbyen: Tror færre turister kommer hvis testregimet fjernes

Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer, mener at dagens ordning – hvor beskyttede slipper test før reise til Svalbard er «fint», og at det å ta beredskapshensyn på Svalbard er viktig.
Les mer om:

Smittevernlegen om gjenåpning: – Vaksinerte bør få slippe test

Smittevernlege Knut Selmer ved Longyearbyen sykehus mener at det nå er på tide at vaksinerte får slippe å teste seg ved reise til Svalbard.

Smittevernlegen om vaksineprioritet: – Vaksine vil ikke fjerne smitteverntiltak

Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer, er glad for at en større del av befolkningen skal bli vaksinert. Men det vil ikke gjøre noe med smitteverntiltakene, understreker han.
Les mer om:

En håndfull tilreisende i karantene

Smittevernlege Knut Selmer ved Longyearbyen sykehus forteller at en håndfull turister er i karantene i Longyearbyen.
Les mer om:

Ingen egne korona-regler: – Unngå unødvendige reiser

– Vi krysser fingrene for at det ikke blir aktuelt å lage noe strengere regime, sier smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer.
Les mer om:

Frifunnet av Høyesterett i «seismikksaken»

Christian Selmer er endelig frifunnet for grovt skattesvik i «seismikksaken». Bjarne Skeies juridiske våpendrager, Tom B. Knudsen, sier at boten på 85 mill. som Skeie Energy opprinnelig vedtok, nå blir frafalt.

Smittevernlegens råd: – Feir Halloween og gå på julebord

Til helgen er det Allehelgensaften og halloween-feiring, mens julebordsesongen er rett rundt hjørnet. Smittevernlege Knut Selmer oppfordrer folk til å delta – men også ta smittevernhensyn.

Fredrikstad har hatt gratis torgsalg i hele sommer – men Annike ble avkrevd leie

Småbruker Annike Selmer Thorkildsen vet iallfall om én årsak til at folk ikke har valfartet til byens torg for å stå der gratis og selge torgvarer: Hun ble avkrevd 300 kroner dagen da hun ville selge torgvarer i august.

Øystein skiller seg ut i sitt miljø: – Jeg har følt på fordommer

SKIEN: I 10 år var Øystein Selmer biskop i Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige. – Jeg har opplevd at folk kobler forestillinger om hva slags kirke jeg tilhører og det å være kunstner.
Les mer om:

– Kan ikke være strengere enn fastlandet

Flere enn noen gang blir testet for covid-19 ved sykehuset i Longyearbyen. Viruset er fremdeles ikke påvist, og smittevernlege Knut Selmer mener at aktivitetstilbudet blir ekstra viktig gjennom den kommende mørketiden.

Her blir den store drømmen knust

Eierne Kolbjørn og Ann Kristin Selmer måtte innse at Looking Superb kom til kort i kampen om plass i Elitloppet-finalen.
Les mer om:

Her blir den store drømmen knust

Eierne Kolbjørn og Ann Kristin Selmer måtte innse at Looking Superb kom til kort i kampen om plass i Elitloppet-finalen.
Les mer om:

Økokrim anker frifinnelse av tidligere direktør

Økokrim er ikke enig i Borgarting lagmannsretts frifinnelse av tidligere direktør Christian Selmer i Skeie Energy og anker derfor dommen.

Frifunnet i «seismikksaken»

I Oslo tingrett fikk Christian Selmer, Arne Helland og børsnoterte TGS Nopec strenge straffer for grovt skattesvik. I lagmannsretten ble de blankt frifunnet.

Advokater tilbyr gratis korona-råd

– Vi opplever at det er et enormt informasjonsbehov knyttet til juridiske spørsmål som permitteringer, kontrakter og lignende, uttaler Hildegunn Ravnås Lundbakk i Advokatfirmaet Selmer.
Les mer om:

Venter på flere prøvesvar

Tirsdag ettermiddag ventes det på fire prøvesvar på koronaviruset. Mest sannsynlig har man fått svar på prøvene innen torsdag, ifølge smittevernoverlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer.
Les mer om:

Smittevernlegens råd: – Kom dere ut på tur

Å være i karantene eller å ha hjemmekontor kan være belastende. Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer, forteller at noe av det viktigste nå er å ikke bli passiv.
Les mer om:

Skal vurdere ytterligere restriksjoner tirsdag

– Når Tromsø har stengt for personer fra Dovre og sørover, er det naturlig å spørre seg om ikke Svalbard burde gjøre det samme, sier smittevernoverlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer.

Smittevernoverlegen: – Ingen karanteneregler for de som jobber med turistene

Smittevernoverlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer, sier at de ansatte i turistbransjen skal forholde seg som normalt, med tanke på karanteneregler.
Les mer om:

Christian Selmer slått konkurs

Bjarne Skeie har slått sin tidligere medarbeider Christian Albrecht Selmer personlig konkurs.
Les mer om:

Marte har bodd på hotell i to uker: Tolv år gammelt hus er «invadert» av mus

Marte Selmer har måttet ta inn på hotell sammen med sønnene sine fordi huset deres på Eina er ubeboelig på grunn av en «museinvasjon».
Les mer om:

Hesteeier fra Trondheim rørt etter gjev triumf

Hesteeier Kolbjørn Selmer fra Trondheim fikk oppleve en emosjonell seier under søndagens norske galopp-Derby på Øvrevoll.
Les mer om:

Hesteeier fra Trondheim rørt etter gjev triumf

Hesteeier Kolbjørn Selmer fra Trondheim fikk oppleve en emosjonell seier under søndagens norske galopp-Derby på Øvrevoll.
Les mer om:

Selmer, Maja og Mattis går på byens minste skole: – Vi har mindre bråk i klassen

Dette skoleåret er det fire barn i førsteklasse på Nylende. Hele skolen har 53 elever og er med det den minste i Fredrikstad.
Les mer om: