Nyheter om Sel


Årets ATV-forhandlar kjem frå Vang

Det er stadig nye trendar å spore når det gjeld sal av ATV og snøscooterar. No er den nye slageren UTV-ar, og Vang Auto-Service sel alt dei maktar å skaffe.
Les mer om:

Dømt til tvungent psykisk helsevern etter kirkebrann på Dombås

Den 29 år gamle mannen som i fjor tente på Dombås kirke og senere forsøkte å sette fyr på Sel kirke, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Les mer om:

Kirkebrannstifter dømt til tvungent psykisk helsevern

Den 29 år gamle mannen som i fjor som tente på Dombås kirke og senere forsøkte å sette fyr på Sel kirke, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Les mer om:

Halvorsen: - Veldig stolt, og nå bør Even Sel få sjansen

Etter ni kamper uten seier slo Bryne kraftfullt tilbake og viste tidvis kontringsspill av eliteklasse da Start ble utspilt på Bryne. Avtroppende trener Halvorsen peker på assistent Even Sel som sin etterfølger.
Les mer om:

Bryne-treneren: - Veldig stolt, og nå bør Even Sel få sjansen

Hva skal vi egentlig med Sigvart Dagsland?
Les mer om:

Felte sel i Reisaelva: – Når den først er i elva er det vanskelig å skremme den vekk(pluss)

Mandag morgen ble en sel felt i Reisaelva.
Les mer om:

Viltvakta sier selen på Isegran har noen små skader, men likevel et godt liv

Fredriksstad Blad er ikke alene om å få meldinger om en sel som stadig observeres på Isegran. Fredrikstad kommune har mandag lagt ut en melding om helsetilstanden til dyret.
Les mer om:

Her ligger selen på Isegran

Mange har fått med seg at det ligger en lys levende sel på berget på Isegran.
Les mer om:

Sel mummikopp til 1.350 kroner – fekk stygge kommentarar

Då Tone Opstad skulle selje den ettertrakta koppen fekk ho krass kritikk frå folk som meinte prisen var altfor høg. Ho sletta til slutt annonsen.
Les mer om:

Kollisjon mellom lastebil og personbil i Sel

En lastebil har kjørt inn i en personbil på E6 i Sel kommune torsdag ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, og luftambulanse er på vei til stedet.
Les mer om:

Nyter synet av en sel ved Tollbodbrygga

Vidar Hagberg er på tur med sin mor for å nyte folkelivet fra bil i kveld. Men det er en sel som trekker all oppmerksomhet klokka 21.30.
Les mer om:

Sjekk den lakseruggen: – Nå tar det av på børsen

Til tross for lav vannstand, sel og pukklaks tidligere i sesongen, ser det nå ut til å bli en god sesong i Beiarelva.
Les mer om:

Alle pratar om mangoøl, men ekspertane trur gamalt norsk urøl kan ta over

Øl med smak av all slags frukt sel som aldri før. Men øltrendar er ikkje eit nytt fenomen. Ekspertane trur noko heilt anna blir det nye.
Les mer om:

Fant to selkadavre med avkappet hode

På seilturen fra Kilsund til Halden fant de to seilerne to kadavre av ihjelskutte sel. Begge kadavrene var kappet hode av.
Les mer om:

Uønskede arter observert i elva: – Den er ekstremt aggressiv

I det siste har det blitt observert sel og pukkellaks i Beiarelva. Det ønsker Beiarelva Samvirkeforetak (SA) å gjøre noe med.
Les mer om:

Stølsvidda AS er begjært konkurs av Skatteetaten: – Vi er på tur til å løyse dette, seier Knut Ødegaard

Skatteetaten har begjært Stølsvidda AS konkurs. Selskapet foredlar og sel blant anna fjellgris. – Vi er på tur til å løyse dette, seier dagleg leiar og styreleiar i selskapet, Knut Ødegaard (45).
Les mer om:

Sel Ørsta Torg for ei krone(pluss)

- Ei trasig historie får ein lukkeleg slutt, seier adm.dir. Stig Brautaset i SpareBank1 Søre Sunnmøre
Les mer om:

Sel skutt i lakseelv: – Ikke sikkert vi er ferdige med dette

Elveeiere har skutt det de mener er en laksespisende sel. Nå tror de flere seler er på vei mot matfatet. Men den er ikke en trussel mot laksen, mener dyrevernere.
Les mer om:

Mannen sto bøyd over gjerdet og skulle til å stjele et lam da han ble oppdaget: Da startet biljakten

Et aldri så lite drama utspant seg på et beite i Sel torsdag ettermiddag. Politiet har fått melding om en sauetyv, trolig sulten på helgrilla lam, og naboer er varslet.
Les mer om:

Sarpsborg-trenaren til Göteborg

Sarpsborg sel hovudtrenar Mikael Stahre til IFK Göteborg. Der skal han skal erstatte sparka Roland Nilsson. Det opplyser eliteserieklubben på nettstaden sin onsdag kveld. – Vi fekk ein førespurnad frå IFK måndag om Micke Stahre. Sidan har det vore forhandlingar, før vi no har vorte samde om ein overgangssum vi er nøgde med, seier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg. Stahre tok over Sarpsborg før 2020-sesongen. – Micke er ein trenar vi gjerne skulle behalde i klubben, seier Berntsen. Stahr har òg tidlegare (2012–2014) vore IFK-trenar.

Endelig! – Nå er Eric Garcia hjemme igjen

Nå mangler det bare Georginio Wijnaldum denne og Memphis Depay neste uke før sjefene på Barcelona kan slappe av litt på overgangsmarkedet. Sergio Agüero kom på plass i går og nå følger den 20 år gamle midtstopperen Eric Garcia etter også han kommer fra Manchester City. Eric Garcia er født i Barcelona og var en naturlig del av ungdomsakademiet til Barcelona, men som ofte før, det er vanskelig å bli helt i eget land. – Manchester City sørget fro det ved å hente han i 2017.

Sel småbruk til 3,5 millionar: – Har forventingar om at det kjem til å gå over det

Stor respons etter at småbruket blei lagt ut for sal.
Les mer om: