Nyheter om Sander


Sagosens Kiel trakk Barcelona

Det tyske storlaget Kiel med Sander Sagosen og Harald Reinkind i stallen møter Barcelona i semifinalen i mesterliga-håndballen. – Jeg vet ikke om det er noen fordel for oss. Vi har en del nye spillere, men vi kan kanskje komme til Köln og overraske. Det er en stor begivenhet for oss, og noe vi har trent for hele sesongen, sa Sander Sagosen etter trekningen i Wien. – Jeg ser fram til helgen og håper vi kan å bringe pokalen tilbake til Kiel, men det blir tøft, la trønderen til. I den andre semifinalen skal Kielce (Polen) opp mot Veszprém (Ungarn). Finalehelgen spilles i tyske Köln 18.-19. juni.

ØIF Arendal utnyttet matchballen – vant håndballthriller mot Drammen

Lars Haubro Jakobsen scoret tolv mål og ledet an da ØIF Arendal slo Drammen 30-28 og sikret seg plass i sluttspillfinalen i håndball mandag. Avgjørelsen falt helt på tampen etter at lagene hadde fulgt hverandre tett gjennom store deler av oppgjøret. Seieren gjør at ØIF Arendal er klare med 3-1-seier i best av fem kamper. Scoringer av Magnus Søndenå og Sander Løvlie Simonsen, kombinert med en sen Drammen-utvisning, var hovedingrediensene i den tette og spennende avslutningen. (NTB)

Svela-dobbel og strafferedning

Jasper Silva Torkildsen reddet straffespark og Sander Svela scoret Starts mål i 2-2-kampen mot Urædd.

Norsk 20-åring nær VM-plass etter gull

Mangekjemper Sander Aae Skotheim tok NM-gull i tikamp med hele 8126 poeng søndag. Poengsummen betyr at han klatrer til en 20.-plass på verdensrankingen, og de 24 beste blir invitert til VM. – Sesongens mål er egentlig EM, men VM hadde vært utrolig kult. Vi må gå for det når vi har mulighet, sier Skotheim til NRK. Markus Rooth satte norsk rekord tidligere i mai med 8307 poeng.
Les mer om:

Sander (23) var på full fart framover. Så skjedde det som ikke skulle skje: – Det var veldig vondt

– Det eneste jeg kan kontrollere er hvordan jeg reagerer. Det er ingen vits å bli deppet av ting jeg ikke får gjort noe med.
Les mer om:

Glimt-spissen ble for sterk for Sander (20): – Boniface er som en okse

Rana-spilleren sier han måtte ta i for å måle krefter mot Glimt-spissen.
Les mer om:

Reinkind og Sagosen hjalp Kiel til sluttspill

Sander Sagosen kunne juble for semifinaleplass i mesterligaen etter å ha hjulpet Kiel til 33-32-seier over gamleklubben Paris Saint-Germain. Han kunne feire sammen med Haarald Reinkind, som scoret seks av målene i den svært dramatiske returkampen. Sagosen scoret tre mål på en dag da ingen av nordmennene hadde god uttelling. Reinkind skjøt hele tolv ganger, Sagosen åtte. Derimot var Magnus Landin dødelig effektiv, med sju mål på like mange avslutninger.

Sagosen og Kiel til finalespillet i Champions League

(THW Kiel-Paris Saint-Germain 33–32) Etter å ha fått PSG-bank i første omgang, var norske Sander Sagosen (26) og spesielt Harald Reinkind (29) sentrale da Kiel med et nødskrik snudde thrilleren til sin fordel i den andre - og tok seg til finalespillet i håndballens mesterliga.

Supertalentet forsvant til tysk storklubb. Nå skal han trene med Brann.

Sander Christiansen skal på A-lagstrening i Brann.

Berges lagkamerat overfalt etter Forest-tapet – mann pågrepet

Sheffield United-kaptein Billy Sharp ble overfalt da Nottingham Forest-fansen stormet banen etter kvalifiseringskampen tirsdag. Nottingham Forest vant på straffesparkkonkurranse, og supporterne feiret vilt. Sharp sto ved sidelinjen da han ble «løpt ned» og skallet til av en supporter. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom sa at Sharp trengte noen sting etter hendelsen. – En av våre spillere har blitt angrepet.

PL-håpet sluknet for Berges lag etter straffedrama: Forest kan stoppe 23 år lang ventetid

Comebacket til Sander Berge og Sheffield United var ikke nok til å klå Nottingham Forest i opprykksjakten. 29. mai spiller Forest om Premier League-plass.
Les mer om:

PL-håpet sluknet for Berges lag etter straffedrama

Comebacket til Sander Berge og Sheffield United var ikke nok til å klå Nottingham Forest i opprykksjakten. 29. mai spiller Forest om Premier League-plass. Det skjer mot Huddersfield på Wembley i det som ofte kalles «fotballens mest verdifulle kamp». Vinneren er garantert over 1 milliard kroner i inntekter. Tirsdag snudde Sheffield United 0-1 til 2-1 i Nottingham. Dermed sto det 3-3 sammenlagt, men i straffesparkkonkurransen feilet gjestene. Der åpnet de med to strake bom før Berge scoret på deres tredje forsøk.

Berge ble rundstjålet av frekke tyver

Sheffield United-proffen Sander Berge skal ha blitt frastjålet verdier for flere hundre tusen kroner fredag.
Les mer om:

Innbrudd i hjemmet til Berge: – Vi støtter Sander så mye som mulig

Den norske landslagsspilleren er den siste i rekken av fotballspillere i England som har blitt rammet av innbrudd.
Les mer om:

Innbrudd i hjemmet til Berge: – Vi støtter Sander så mye som mulig

Hjemmeseier for Buøy 2 over Randaberg 3

Innbrudd i hjemmet til Berge: – Vi støtter Sander så mye som mulig

Den norske landslagsspilleren er den siste i rekken av fotballspillere i England som har blitt rammet av innbrudd.
Les mer om:

Klubben bekrefter: Berge ranet av tyver

Forrige uke meldte britiske tabloider at Sheffield United-proffen Sander Berge skal ha blitt frastjålet verdier for flere hundre tusen kroner. Nå bekrefter Sheffield United tilfellet, som skjedde den 13. mai. – Vi er klare over hendelsen og støtter Sander så mye som mulig. Saken er nå hos South Yorkshire Police og vi håper de kan stille gjerningspersonen eller gjerningspersonene for retten, uttaler klubbens talsperson til Yorkshire Post. Ifølge avisen skal Berge ha blitt frastjålet klokker og smykker. Tyvene skal angivelig ha tatt seg inn i boligen via et vindu.
Les mer om:

Opplysninger til TV 2: Sander Berge kom hjem til maskerte tyver

Sander Berge (24) ble frastjålet verdisaker for flere hundre tusen kroner. Dagen etter scoret han målet som holder Premier League-drømmen i live.
Les mer om:

Langt til PL trass Berge-scoring

Sheffield United med Sander Berge på laget tapte 1 -2 heime for Nottingham i første kamp om opprykk til Premler League. Det betyr at dei får ei svært vanskeleg oppgåve med å snu det på bortebane tysdag. Jack Colback tidleg i første omgang og Brennan Johnson midt i andre omgang gav gjestene 2-0. Sander Berge sette inn reduseringa på overtid.
Les mer om:

Stortalentet blir rosa for ekstremt val – går motsett veg av konkurrenten

Markus Rooth (20) smadra nyleg EM-kravet og sette norsk rekord i tikamp. Han er nær å kunne få oppfylt VM-draumen på første forsøk, men det er uaktuelt for han å reise til USA. Sander Aae Skotheim (19) klarer ikkje å motstå freistinga.
Les mer om:

Naboer hørte dyreskrik om natten - Dette er tragisk, sier erfaren jeger

- Den har kjempet for å komme løs, forteller leder i fallviltgruppa, Kåre Sander Nilsen.
Les mer om:

Asker etterlyser Berge-penger fra Sheffield United

Asker Fotball har fortsatt ikke fått årets andel av solidaritetspengene Sheffield United forpliktet seg til å betale ved kjøpet av Sander Berge i 2020. Det forteller klubbens daglig og sportslig leder Rolf-Magne Walstad til Budstikka. Han sier Asker skulle hatt 1 million kroner inn på konto innen 1. mars. – Man føler seg liten i en stor verden når de store gutta leker med millioner av pund. Beløpet vi skal ha er sikkert maurpiss i havet for dem, men rundt 10 prosent av vår omsetning, sier Walstad og fortsetter: – Det er betydelig for likviditeten vår, for å si det forsiktig.

Spektakulær vingård på Hvaler: – Vi skal lage vin som folk har råd til å kjøpe mer enn en gang

Anders H. Lier, Knut Harry Hansen, Sander Z. Hansen og Lars Reidar Huth har store planer på Søndre Sandøy. I helgen tok de et viktig steg.

Berge scoret da Sheffield United herjet med Fulham

Sander Berge bidro med scoring og målgivende pasning da Sheffield United slo Fulham 4-0 og sikret billetten til opprykkskvalifiseringen i mesterskapsserien. Lørdagens storseier gjør at håpet om spill i Premier League neste sesong lever for Berge og lagkameratene. I semifinalen i opprykkskvalifiseringen venter Nottingham Forest. Fulham topper tabellen i mesterskapsserien og er for lengst klare for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball fra høsten av.

Sheffield United sikret kvalik

To norske spillere ble sentrale i dramaet om hvem som sikret de to siste plassene til opprykkskvalifisering til Premier League. Sander Berge scoret og Ørjan Nyland tabbet seg ut.

Mest lest siste uke