Nyheter om Sander


Alisson Becker er noe så sært som den mestscorende keeperen i Liverpools historie

Sam Allardyce startet søndagen og gjorde det han digger å gjøre: Ødelegge dagen for Goliat-klubbene i Premier League. Hal Rogson-Kanu sørget for 1-0 ledelse over ekstremt pressede Liverpool etter kvarteret. Mo Salah sørget for at de røde gikk til pause med 1-1, men for Klopp og gjengen er poengdeling ingen vei til spill i Europa neste sesong.

Arsenal ønsker seg Sander Berge

Det er litt overraskende at Arsenal ønsker seg en som har vært skadet store deler av sesongen, men det skal visstnok være tilfelle. Football.London er overbevist Sheffield Uniteds defensive midtbanespiller Sander Berge ønskes av Arsenal manager Mikel Arteta. Det var nesten som forventet de siste årene har vært som et eventyr for Sheffield United, med stadige opprykk fra skyggenes dal til øverste halvdel av Premier League, men det ble med to sesonger på topp, vi har sett det før og vi kommer til å se det igjen.

«Karantene-Svendsen» har flere dager i karantene enn ikke etter overgangen

SKIEN: Sander Svendsen sitt opphold i Odd har til nå har stort sett bestått av å være hjemme.

Sagosen tilbake i Kiel-seier

Sander Sagosen var tilbake i Kiel-laget etter sykdom og scoret fire ganger da Balingen-Weilstetten ble slått 38-34 i Bundesliga lørdag. Sagosen måtte stå over onsdagens kamp mot gamleklubben Paris Saint-Germain i mesterligaens kvartfinale.
Les mer om:

David Luiz er ferdig med Arsenal

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også. Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning.

Berge kan miste ligainnspurten

Sander Berge har pådratt seg en liten muskelskade og kan være ferdigspilt for sesongen. Sheffield United har tre kamper igjen i sitt Premier League-farvel. Berge var nylig tilbake etter et langt avbrekk. Midtbanespilleren fikk en hamstringskade i åpningsminuttene mot Manchester United 17. desember. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom understreker at den nye skaden ikke har noe med den forrige å gjøre. – Sander fikk en liten skade i sist kamp. Vi skal undersøke den nærmere, men vi kommer ikke til å ta noen sjanser, sa Heckingbottom ifølge Yorkshire Post under fredagens pressekonferanse.

Buffon fikk telefon fra regjerende seriemestere

Denne uken gikk Buffon ut for andre gang i karrieren og informerte Juve-supporterne om at nok var nok. 43-åringen har likevel ingen planer om å gi seg.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Usikker Sagosen før mesterligakamp

Det er høyst usikkert om Kiels Sander Sagosen spiller mesterligakampen mot gamleklubben Paris St. Germain onsdag. Lokalavisen Kieler Nachrichten skriver at håndballstjernen Sagosen fortsatt var syk mandag og hadde feber på grunn av en infeksjon. Avisen melder at «det står et stort spørsmålstegn bak Sagosen før kampen». Kiel har hjemmebane denne uka før returen spilles i Frankrike en uke senere. Sammenlagtvinneren er sikret plass i Champions League-sluttspillet 12. og 13. juni.

OL-start midt på natta

Ingen av Norges fem første OL-kamper i kvinnehåndball går på natten norsk tid. Men Sander Sagosen og co. åpner med 02.00-avkast for dem hjemme i Norge.
Les mer om:

Sagosen starter OL midt på natten

Ingen av Norges fem første OL-kamper i kvinnehåndball går på natten norsk tid. Men Sander Sagosen og co. åpner med 02.00-avkast for dem hjemme i Norge. Tokyo ligger sju timer foran Norge under OL i perioden 23.-8. august. Arrangøren offentliggjorde kampoppsettet for gruppespillet i håndball mandag. Det falt gunstig ut for norske TV-seere. Norges kvinner har to 09.15-kamper (Sør-Korea og Montenegro), én starter 12.30 (Angola) mens det ble to 14.30-oppgjør (Nederland og Japan). Når det gjelder gutta må håndballelskerne opp om natten for å se åpningskampen mot Brasil. Det starter 02.00.

Sander (22) krasjet med rådyr – fløy fem meter gjennom lufta

– Jeg rakk akkurat å tenke at nå går det galt – deretter smalt det.
Les mer om:

Sander Berge tilbake fra start

Sander Berge startet sin første kamp siden desember da Sheffield United tapte 0-2 for Crystal Palace etter mål av Christian Benteke og Eberechi Eze. Berge spilte 58 minutter.
Les mer om:

Der landet årets viktigste kontrakt

Det er stor lettelse i den franske hovedstaden etter Neymar forlenget med Paris Saint-Germain. – Med underskriften til superstjernen er også Kylian Mbappé sin signatur også rett rundt hjørnet. Nå er alle spekulasjoner om en retur til Barcelona parker en dag for alle. – Den spanske storklubben vil ikke ha råd til å kjøpe ut en langsiktig kontrakt, spesielt etter de med all sannsynlighet blir utestengt fra Champion League i minst et år.

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Alle snakker om supertalent James Carragher unntatt pappa som snakker om absolutt alt

Liverpool legende og Sky Sports kommentator Jamie Carragher vet absolutt alt om alle og slenger med leppa hver eneste dag.- Er du noe som helt i engelsk fotball har du fått passet ditt påskrevet. Pappa Carragher spilte absolutt hele sin karriere for Liverpool og kunne ikke tenke seg noe annet, derfor ble det litt oppstuss rundt bordet på søndagsmiddagen da sønn og forsvars-talent James Carragher for noen år siden forlot Liverpool sitt akademi. Som fjortenåring bestemte James Carragher å gå sine egne veier og byttet til League One-klubben Wigan.

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Sander Berges mor: – Han blir fremdeles sint på meg for det

Sander Berge (23) har snart halvannen sesong bak seg i Premier League, men at det var fotballspiller han skulle bli var slett ikke gitt for alle.

Zuccarello og Minnesota Wild avgjør på overtid

Minnesota Wild er klare for sluttspillet fra sin 2. plass i Western Conference, men skal fortsette å bygge på med selvtillit. Natt til lørdag dro villmennene inn seieren på overtid. Det var tett, tøft og utrolig jevnt. Ducks åpnet med scoring, og lagene fulgte hverandre til 3-3. På overtid tok Minnesota føringen umiddelbart, og fikk belønningen med Kaprizov-scoring etter få sekunder. Les: Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge Da gjestår returkampen mot Anaheim Ducks på søndag og to kamper mot St. Louis Blues neste uke.

Dennis Hauger dro til på åpningsdagen i Barcelona

Med en snittfart på 181,154 km/t (kjenn på den) nådde en norsk 18-åring en milepæl som baner vei for noe skikkelig stort. Raskest på trening og kvalifiseringen i årets første Formel 3-runde i Barcelona på fredag gir Hauger fordelsbilletten til pole position på søndag. Les: ESPN: Lewandowski på lista hos to Premier League-giganter Denne sesongen ble Hauger hentet inn til det dominerende Formel 3-teamet, Prema-team, og allerede under åpningsdagen av sesongen fikk italienererne bekreftelse på at de hadde ekstrem god teft. – Dette var forløsende. Han var kjempeglad.

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge

Etter Arsenal røk ut av Europaligaen mot Villarreal på torsdag fikk journalister tak i informasjon om at det de siste tiden er gjennomført en rekke krisemøter mellom manager Mikel Arteta og resten av den sportslige ledelsen i klubben. – Tema har ikke vært sparking av manageren, men hva som trengs for at de skal levere jevnere resultater. På niendeplass er de hektet av kampen om kvalifisering til både Champions League og Europaligaen.

Hattrick av Bale da Sheffield United ble knust i Sander Berges comeback

Sander Berge kom inn ved pause da Sheffield United ble utklasset av Tottenham søndag, til sin første kamp siden desember. Gareth Bale stjal showet.

Bale med hattrick i Berges comeback

Sander Berge starta på benken, men fekk spele heile andre omgang i Sheffield Uniteds kamp mot Tottenham. Berge har ikkje spela sidan 17. desember, då han blei skadd i kampen mot Manchester United. Men han måtte finne seg i stortap. Tottenham vann 4-0. Gareth Bale scora dei tre første måla, Heung-min Son det siste. Tottenham kleiv opp på femteplass og har ikkje gitt slepp på håpet om meisterliga. Sheffield United er forlengst klare for nedrykk.

Bale-hat trick og Berge-comeback: – Et steg i riktig retning

(Tottenham – Sheffield United 4–0) Tottenham rundspilte Sheffield United i Sander Berges (23) skadecomeback søndag. Gareth Bale scoret hat trick.
Les mer om: