Nyheter om Sander


Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse. Sagosen var ikke med da hans Kiel spilte uavgjort mot Lemgo søndag. Han spiller heller ikke mot Pick Szeged i mesterligaen onsdag.

Sagosen avventer ny kontrakt

Sander Sagosen har foreløpig ikke signert ny kontrakt med storklubben THW Kiel, og dermed lever Kolstads drøm om å hente trønderen hjem. Sagosen sier han må bestemme seg snart.
Les mer om:

Reinkind scoret åtte

Harald Reinkind scoret åtte mål og Sander Sagosen seks da Kiel slo Zagreb 36-28 i Mesterligaen.
Les mer om:

Sander Solberg klar for FFK

Etter tre år i Sarpsborg 08 takker Sander Solberg for seg i nabobyen. Nå tar han over FFKs G16-lag.

City skal i forhandlinger med Haaland i januar

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola forventes å ha samtaler med Manchester City i januar om et potensiell overgang for 21-åringen neste sommer, skriver troverdige The Times Borussia Dortmund -angriperens kontrakt, som løper til 2024, inneholder en utkjøpsklausul på beskjedne 64 millioner pund som trer i kraft i 2022. Nordmannens agent Mino Raiola skal ivrig etter å sette i gang med forhandlinger når overgangsvinduet åpnes igjen på nyåret, og City vurderes som den største favoritten til å signere nordmannen.

Sander (27) satser på MMA: – Mamma var skeptisk, men har fått respekt for sporten

Sander Aune fra Harstad er MMA-utøver for Frontline Academy i Oslo. Sist helg vant han i England. – Vi lever litt på kanten, sier 27-åringen. Se kampen hans i denne saken.

Slik gikk fjoråret for Sanders Cityplan

Cityplan AS dro inn 45 millioner på aksjesalg og andre finansinntekter i fjor, og endte med 30 millioner i pluss i regnskapet. Selve driften gikk med røde tall. Resultatene svinger når man driver eiendomsutvikling, sier Sander Grundvig.
Les mer om:

Tromsø mangler et par hundre som Sander (25): – Tryggeste yrket å velge

Det er transportkrise i Tromsø. Mandag ble det sparket i gang en landsdekkende turné for å starte rekruttering av unge til transportbransjen.
Les mer om:

Donn-sjefen med det store Start-hjertet

Da Sander Frøyså fikk beskjed om å møte i Donnhuset, fryktet han at han hadde gjort noe galt. Så ble han tilbudt mediesjef-jobben i klubben.
Les mer om:

Kristoffer Ajer er med på noe skikkelig stort

Jyplingen Brentford sendte Arsenal-spillerne tilbake i garderoben med 2-0 tap i sesongåpningen. Da ble manager Thomas Frank og gjengen hyllet på hele balløya. Etter at Brentford fortsatte å ta poeng de neste runden, begynte supportere hos Premier League-klubbene å ane at dette var en motstander som ville skape trøbbel utover enkeltkamper. Tre poeng mot Arsenal, poeng mot Crystal Palace og Aston Villa, tap mot Brighton, tre poeng mot ulvene på Molineux. 8 poeng på 5 kamper. Så var det tid for å møte de store gutta.

Håndballklubben ligger midt på tabellen – vil hente Sander Sagosen og landslagssjefen

– Jeg snakker med Sander kanskje en gang i uken, sier sjefen i Kolstad.
Les mer om:

Kolstads drøm: – Jeg snakker med Sander kanskje en gang i uken

– Jeg snakker med Sander kanskje en gang i uken, sier sjefen i Kolstad.
Les mer om:

Kolstads drøm: – Jeg snakker med Sander kanskje en gang i uken

– Jeg snakker med Sander kanskje en gang i uken, sier sjefen i Kolstad.
Les mer om:

Nå er det klart: Bygger splitter nytt boutiqehotell med 160 rom

160 hotellrom, restaurant på bakkeplan, delikatessebutikk og en egen bar på takterrassen. Slik ser Cityplan-eier Sander Grundvig for seg at det nye boutiquehotellet i Nygaardsgaten vil bli når det etter planen står klart i 2023.
Les mer om:

Ajer, Normann og Svensson ute

Kristoffer Ajer, Mathias Normann og Jonas Svensson, meldt forfall til Tyrkia-kampen. Det melder Norges Fotballforbund i en pressemelding. – Ajer og Svensson har tatt MR som viser at skadene er for langvarige i forhold til landslagssamlingen, sier landslagslege Ola Sand. Ajer fikk en muskelskade i forrige Premier League og var ikke i Premier League-troppen til Brentford søndag. Normann har fått et tilbakefall med en tidligere skade, og det er visstnok for kort tid til landskampene til at han skal rekke det.

Uklart med Haaland - King til MR

Erling Braut Haaland blir i Dortmund og følges opp av klubbens medisinske eksperter i tiden som kommer. Det sier landslagslege Ola Sand til NTB søndag. Han har likevel ikke gitt opp håpet om at Haaland rekker de kommende landskampene. Sand informerer også om at Joshua King, som måtte ut med skade før pause i Watfords kamp lørdag, skal gjennom en MR-undersøkelse i England mandag. Dermed er det usikkert om han kommer til landslagssamlingen. Keeper Per Kristian Bråtveit fullførte heller ikke sin kamp for Nimes lørdag, men han reiser til Oslo og gjennomfører undersøkelser der.

Nå tar familiebedriften over nok en sentrumseiendom – Cityplan og Sander Grundvig selger seg ut

Det blir eierskifte ved Nygaardsgaten 55 i Fredrikstad sentrum etter at Cityplan har bestemt seg for å selge sin del videre til Sørlie Næringseiendom.

Handballforbundet kritiserer Berge

Handballpresident Kåre Geir Lio meiner landslagssjef Christian Berge har trakka over streken i sin involvering i Kolstad sitt prosjekt. Ifølgje VG skal Berge mellom anna ha kontakta norske spelarar med tanke på å få dei til Kolstad, som satsar hardt og ønskjer å byggje eit topplag i Trondheim. TV 2 meldte tidlegare i haust at klubben ønskjer å hente spelarar som Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Magnus Gullerud tilbake til Noreg, og få noverande landslagssjef Berge inn som trenar. I samtalar med norske landslagsspelarar skal Berge ha vore for offensiv i eit forsøk på å få dei heim frå utan

Tre debutantar i Tyrkias tropp

Tyrkias nye landslagstrenar Stefan Kuntz gir sjansen til tre debutantar i sin tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Noreg på fredag. Berat Ayberk Özdemir (Trabzonspor), Berkan İsmail Kutlu (Trabzonspor) og Serdar Dursun (Fenerbahçe) kan alle få sine første minutt med landslagsfotball når Tyrkia tek imot Noreg i Istanbul. Tyrkia må klare seg utan Çaglar Söyüncü (Leicester) og Ozan Kabak (Norwich) som må sone ein suspensjon mot Noreg. Noreg slit på si side med skader før den viktige kvalifiseringskampen.

Svendsen om den voldsomme forvandlingen: – Det er en litt sånn Matrix-følelse, egentlig

SKIEN: To mål på de første 34 kampene. Nå har han sju mål på de siste fem. Sander Svendsen (24) har sluttet å stresse.
Les mer om:

Hansen mister kvalifiseringskamper

Rosenborg-keeper André Hansen er kneskadd og kan ikke spille for Norge i de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro i oktober. Det melder Rosenborg. Hansen måtte byttes ut på grunn av knesmellen i søndagens seriekamp mot Mjøndalen. – Undersøkelser viser at André pådro seg en lettgradig båndskade i kneet.

Agenten: Sagosen diskuterer ny kontrakt med Kiel

Sander Sagosen har kontrakt med THW Kiel frem til 2023. Det er ingen selvfølge at han vender hjem til Kolstad om to år. Sagosens agent opplyser at han allerede diskuterer forlengelse med sin tyske klubb.
Les mer om: