Nyheter om Sander


Årets første heimetap for Odd

Odd gjekk på sesongens første heimetap med 2-3 mot formsterke Sandefjord. Med toppscorar Mushaga Bakenga framleis på skadelista hadde Odd lite å by på framover. I tillegg fekk Sandefjord ein kjempestart med scoring av Sander Risan Mørk før det var spela to minutt. Odd utlikna på eit sjølvmål etter 36 minutt. Eit Odd-skot strefte stolpen, dertter i ryggen på keeper Jacob Storevik og i mål. Men bortelaget gjekk til pause med leiing likevel.

Folkebørsen: Sagosen tok regi

TOKYO (VG) (Norge-Argentina 27–23) Norges største stjerne sto frem da det lugget for laget. Sander Sagosen to regien og styrte håndballgutta til seier.
Les mer om:

Sagosens straffefloke: – For dårlig rett og slett

TOKYO (VG) Sander Sagosen (25) er alt annet enn fornøyd med å ha bommet på halvparten av straffekastene i OL-innledningen.
Les mer om:

Sander (24) vil motivere andre: – Du trenger kun din egen kropp for å trene

Sander Heieren (24) flyttet i 2016 til USA for å satse på fotballen. Nå spisser han formen inn mot NM – i en helt annen gren.
Les mer om:

Reddet cupdrømmen på overtid: – Var like greit å score slik at vi slapp å spille ekstraomganger

(Lørenskog-Strømmen 1-2). Det så lenge ut til å bli en cupbombe i Kurlandsparken søndag, men på overtid dukket supeinnbytter Sander Birkeland opp på bakerste og reddet Strømmen fra tap.

Plager seg selv!

Sander Sagosen trenger ikke å være så selvkritisk.
Les mer om:

Sagosen etter OL-triumf over Brasil: – Ingen pen start

Sander Sagosen åpnet OL med en fryktelig innledning i 27-24-seieren over Brasil, men kom tilbake som storscorer. I neste kamp venter et marerittlag.
Les mer om:

Folkebørsen: Løftet Norge i krisestarten

TOKYO (VG) (Norge-Brasil 27–24) Da Sander Sagosen slet blytungt i OL-starten sto Harald Reinkind frem. Kiel-proffen holdt sammen med Torbjørn Bergerud Norge inne kampen med sine fire scoringer.
Les mer om:

B-mennesket Sagosen våknet: – Prinsessen på erten må få seg enda en overmadrass

TOKYO (VG) (Norge – Brasil 27–24) B-mennesket Sander Sagosen (25) og resten av det norske laget gjorde feil på feil på det første kvarteret, men håndballgutta hevet seg etter hvert og vant til slutt åpningskampen mot Brasil.
Les mer om:

B-mennesket Sagosen våknet: – Prinsessen på erten må få seg enda en overmadrass

TOKYO (VG) (Norge – Brasil 27–24) B-mennesket Sander Sagosen (25) og resten av det norske laget gjorde feil på feil på det første kvarteret, men håndballgutta hevet seg etter hvert og vant til slutt åpningskampen mot Brasil.
Les mer om:

Football-Insider: Sheffield United har kontaktet Liverpool – trenger forsterkning fra Anfield

Det var rimelig kaotisk i vinterens overgangsvindu da Liverpool bestemte seg for at midtstopper-situasjonen (les: mangel på friske midtstopperbein) var umulig, og halset ut på markedet med Ozan Kabak og Ben Davies som nødløsninger. Ozan Kabak sto i 13 Liverpool-kamper og løste noe, men overbeviste ikke nok til at Klopp og gjengen valgte å benytte seg av kjøpsklausulen. Ben Davis ble hentet fra Championsship-klubben Preston, og var neppe klar for å kastes ut i Premier League uten oppkjøring.

Sander Sagosen om 22. juli: – En av de svarteste dagene jeg har levd

Sander Sagosen sendte varme tanker til alle etterlatte på 10-årsdagen for terroranslagene i Norge i 2011.
Les mer om:

Sagosen: – En av de svarteste dagene jeg har levd

Sander Sagosen sendte varme tanker til alle etterlatte på 10-årsdagen for terroranslagene i Norge i 2011.
Les mer om:

Ungdommens sommerjobber: På sykehjem, butikk og UNN(pluss)

Safiya Henriksen (16), Oline Lundemo Heide (15) og Sander Forsland (18) er ute i jobb i sommer. Selv om de jobber på vidt forskjellige områder, er alle enige om viktigheten i å ha sommerjobb.

Norske OL-profiler om 22. juli: – En av de svarteste dagene i norsk historie

TOKYO (VG) 10 år etter terrorangrepet i 2011 tenker landslagskaptein Bjarte Myrhol (39) og superstjernen Sander Sagosen (25) på ofrene og de pårørende.
Les mer om:

Fikk tydelig beskjed av treneren. Nå har sørlen­dingen scoret i to kamper på rad

Sander Sjøkvist scoret for andre kamp på rad. Nå håper han å få sitt store gjennombrudd i Start.
Les mer om:

Selvmål reddet Haugesund

Sandefjord ville tilbake på vinnersporet mot Haugesund, men måtte ta til takke med 1-1 onsdag. Et selvmål fra Alexander Ruud Tveter sørget for uavgjort. Haugesund har slitt på bortebane denne sesongen. Onsdag møtte de et hjemmesterkt Sandefjord, som kom til kampen med tre strake seirer på eget underlag. Sandefjord var best i en relativt sjansefattig 1. omgang, og vertene tok fortjent ledelsen ved Sander Risan Mørk etter 23 minutter. Men med ledelsen til pause lettet Sandefjord på trykket og lot Haugesund komme inn i kampen igjen etter hvilen.

Sander (16), Gustav (16) og Theodor (16) var tre av mange som tok seg et kveldsbad i Melsomvik: – Bra vær og deilig vann

Folk badet, spilte petanque og husket i den store huska i Melsomvik mandag kveld. Det var ordentlig sommerstemning, rett og slett.
Les mer om:

Bakenga fikk strekk etter straffe

Mushaga Bakenga scoret to mål i Odds 3-2-seier mot Viking. Han måtte byttes ut etter å ha pådratt seg strekk i skuddøyeblikket fra straffemerket. Kampens store samtaleemne kom i det 68. minutt. Odd fikk straffe, og Bakenga steg fram for å ta den. I det han skjøt, fikk spissen det som så ut som en lårstrekk. Ballen gikk i mål, men Bakenga måtte byttes ut. – Det hadde krammet seg litt tidligere, men i det jeg skulle skyte, kjente jeg at det strakk til. – Jeg er spent, sa Bakenga til Discovery om skaden. En relativt jevnspilt 1. omgang fikk en scoring helt på tampen.

Brennhet Sagosen: – Klarer vi det, kan du kalle det et drømmeår

Champions League-triumf, seriegull og forlovelse: Én ting gjenstår før Sander Sagosen (25) kaller 2021 for et drømmeår.
Les mer om:

Statsforvalteren trekker innsigelsen – Grundvig håper å starte forvandlingen av Cewex-kvartalet til høsten

Statsforvalteren har ikke lenger innsigelser mot det planlagte prosjektet i Cewex-kvartalet. Sander Grundvigs spenstige planer om hotell, boliger, restaurant, bar og delikatessebutikk er nå et langt steg nærmere realisering.
Les mer om:

Snart utløper lånekontrakten: – Det er selvfølgelig noe jeg kunne tenke meg

SKIEN: Sander Svendsen sin låneavtale går ut i midten av august, og foreløpig er framtiden til kantspilleren usikker, men han har et klart ønske.
Les mer om:

Berge kobles bort fra Sheffield. Dette tror ekspertene om hans kommende valg

Sander Berge hadde en god sesong for Sheffield United før skaden i vinter. Klubben rykket ned, men nordmannen skal nærme seg et klubbytte før den kommende sesongen.
Les mer om:

Sto i kø på E6 og ventet på at det skulle bli midnatt: – Vi fikk ordentlig trafikkaos

Akkurat ett minutt før midnatt begynte køen å bevege seg i sakte fart mot tollstasjonen på Svinesund. Morgan Olsen og Sander Johansen fra Fredrikstad var blant dem som hadde planlagt å ankomme grensen akkurat rundt midnatt.