Nyheter om Sandberg


Ohi-dobbel mot gamleklubben

De tidligere Stabæk-spillerne Ola Brynhildsen og Ohi Omoijuanfo senket Stabæk på Nadderud da Molde vant 3-0 lørdag i Eliteserien. Molde leder nå serien. 1-0 kom etter 17 minutter, etter at Omoijuanfo spilte ut venstre til Brynhildsen, som slo inn. Ivan Mesik klarte på klønete vis å klarere ballen i eget mål. Og fire minutter ut i den andre omgangen var rollene snudd. Brynhildsen spilte Ohi alene med Marcus Sandberg i Stabæk-målet, og Eliteserie-toppscoreren var iskald da han satte inn sitt 23. mål for sesongen. Seks minutter før slutt fastsatte spissen resultatet til 3-0.

Ringte politiet da han så dette: – Drømmer jeg, eller?

Timo Sandberg skulle bare handle litt på Elkjøp, da en flokk med sauer kom løpende. Vaktsjef Britt Jorunn Løvereide ved Haugesund politistasjon ble kjent med rømlingene allerede kvelden i forveien.

Sandberg prøver å forklare hva som er galt med FKH om dagen: – Luften har gått litt ut av oss

FKH har ikke vært til å kjenne igjen etter det sure tapet mot Kristiansund for tre kamper siden. – Selvtilliten har forsvunnet, sier Niklas Sandberg om hva som har skjedd.
Les mer om:

Etterlyser mer trøkk på Stadion: – Det er noe vi spillere snakker om

– Vi fortjener mer støtte fra tribunen, mener FKHs Niklas Sandberg og får støtte fra Kristoffer Velde.
Les mer om:

Kristiansund snudde til seier

Snorre Strand Nilsen sørget for jubel i Kristiansund da han dukket på bakre stolpe og satte 3–2 mot Haugesund i det 89. minutt. Seieren fører KBK opp på 3.-plass i Eliteserien etter 19 runder. Sander Kartum sørget for at vertene fikk en drømmestart etter ni minutter, men FKH-stopper Benjamin Tiedemann sendte lagene til pause på 1–1. Haugesunds Niklas Sandberg sendte gjestene i føringen like etter pause. De klarte imidlertid ikke å forsvare ledelsen. Torgil Gjertsen satte 2–2 kvarteret før slutt. Strand Nilsen fikk æren av å bli matchvinner.

Krøp opp i ryggen på serielederen etter «annulleringsbonanza»

(Kristiansund - Haugesund 3–2) Haugesunds Sondre Liseth fikk annullert hele tre nettkjenninger. Lagkamerat Niklas Sandberg så lenge ut til å bli den store helten, men et gulljagende Kristiansund snudde kampen helt på tampen.

- Risikerer livet

Fire romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. - Ikke uten risiko, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg.
Les mer om:

Første amatørbesetning til verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som tok av natt til torsdag.
Les mer om:

- Frp renset opp i rekkene

For to uker siden kunne Dagbladet avsløre at det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker som stiller i høstens stortingsvalg. Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg hevder at partiet har brukt «betydelige ressurser» på å motvirke seksuell trakassering.
Les mer om:

Nakstad på Rehabiliteringskonferansen: – Seks viktige uker nå

Mens smittetallene når nye høyder, sier FHIs Espen Rostrup Nakstad at om seks uker bør vi være ganske nær et normalt liv i Norge. – Fordi vi har glemt hva som er normalt, mener NRKs Halvard Sandberg.
Les mer om:

Aurora (21) kom inn på studiet i Tromsø etter å ha følt seg urettferdig behandlet i fjor: – Føles veldig bra

I fjor kom hun ikke inn på juss-utdanninga, trolig fordi 2020-kullet på videregående slapp eksamen. Nå har Aurora Sandberg fått svar på årets søknad.
Les mer om:

Endelig klart for Hvalermila

I fjor inviterte Hvaler IL til det nyoppstartede løpet Hvalermila. Det ble avlyst grunnet korona – men endelig kan Cicilie Sandberg og Hvaler IL invitere til åpningsløpet.
Les mer om:

Vanvittig målfest i Molde

Målene kom tett som hagl i åpningen av kampen mellom Molde og Haugesund. Med «bare» tre mål etter pause kunne Molde til slutt juble for 5-4-seier. Det ble en målfest av de sjeldne da kampen eksploderte etter snaut elleve minutter. Ohi Omoijuanfo ga Molde oppskriftsmessig ledelsen, men så stoppet målene aldri å komme de neste snaue 20 minuttene. Niklas Sandberg utlignet ett minutt og 51 sekunder etter åpningsmålet, før Ohi scoret igjen ett minutt og 29 sekunder etter Sandbergs utligning.

Liberalistene får en halv million i pengegave fra Bahamas

Frp-veteran Per Sandberg og hans nye parti Liberalistene mottar en pengegave på til sammen 560.000 kroner fra en privat giver på Bahamas.

Samtaleforsterkere på plass i ambulansene: – Øker pasientsikkerheten(pluss)

Ambulansesjåfør, Morten Sandberg, forteller at de er tatt godt i mot, og allerede kommet i bruk.
Les mer om:

Stabæks marerittrekke over

Stabæk hadde tapt ni av lagets ti siste seriekamper, men fikk en svært etterlengtet seier da Mjøndalen ble beseiret med 2-1 i Eliteserien onsdag. Stabæk lå helt i bunnen av tabellen før kampen, men seieren gjør at de nå klatrer opp én plass, og er foran Brann. Mjøndalen er foreløpig nummer 13 i eliteserien. Simen Wangberg scoret det første målet for Stabæk, og Oliver Edvardsen det andre. – Det er samme hvordan vi vinner, bare vi gjør det.

Politiet jakter på to båter fredag kveld, mistanke om promille

Båtfolket er flinke til å varsle politiet ved mistanke om fyllekjøring på sjøen. Fredag kveld er politibåten ute og ser etter to spesifikke båter. Tom Sandberg.
Les mer om:

Enorm keepertabbe i LSK-seier

Stabæk og deres nye trener Eirik Kjønø er på desperat poengjakt, og hadde en god mulighet til å klatre opp fra jumboplass i hjemmekampen mot Lillestrøm. Det startet på verst tenkelig vis for Stabæk da keeper Marcus Sandberg slapp et enkelt skudd fra Lillestrøms Ifeanyi Mathew mellom bena. En keepertabbe YouTube verdig, men dessverre for Stabæk skulle skåringen vise seg å bli avgjørende. For selv om Oliver Edvardsen og Herman Geelmuyden leverte to perlescoringer, klarte ikke Stabæk i å hindre Thomas Lehne Olsen fra å bli tomålsskårer.

Stabæk tapte mot Lillestrøm

Lillestrøm vant 3-2 mot Stabæk på Nadderud onsdag. Kampens første mål var en stor keepertabbe fra hjemmelagets keeper Marcus Sandberg. Se tabben og alle målene på tv2.no/sport.

Stabæk-krisen fortsetter – Sandberg med vanvittig keepertabbe

BEKKESTUA (VG) (Stabæk - Lillestrøm 2–3) En keepertabbe fra Marcus Sandberg og en LSK-spiss i storform sørget for nok et Stabæk-tap.

Hun er en av Norges mest populære bloggere. Nå selger Trine eksklusiv Tromsø-helg til eksklusiv pris

Matblogger Trine Sandberg har hatt suksess med kulinariske reiser rundt om i verden. Nå går turen til Tromsø. 
Les mer om:

Her er forsvareren på vei inn på politihuset for å møte den siktede i Lørenskog-skytingen

– Mannen meldte seg selv ved Lillestrøm politistasjon klokka 22.03 etter en avtale med advokaten hans, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Etterlyst mann fortsatt på frifot etter skytingen i Lørenskog

– Vi bruker fortsatt en del ressurser i jakten på å finne han, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Tidligere Frp-topper angriper Listhaug: – Frp har blitt et sosialdemokratisk parti

De var partifeller, men nå er Christian Tybring-Gjedde, Geir Ugland Jacobsen og Per Sandberg toppkandidater for hvert sitt parti i Oslo. Sandberg slår hardt til mot Frp-leder Sylvi Listhaug.

Per Sandberg og Bahareh Letnes utsatt for hærverk: Vurderer å flytte

Lørdag kveld ble Per Sandberg og Bahareh Letnes utsatt for hærverk utenfor boligen i Halden. Nå vurderer de å flytte til hemmelig adresse.