Nyheter om Sand


Skadet Haaland mister kamp

Erling Braut Haaland er ikke med i troppen til lørdagens Dortmund-kamp mot Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter Dortmund selv, og oppgir muskulære problemer som årsak. Det er urovekkende nyheter for Norge før skjebnekampen i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia 8. oktober.

Milliongaranti til a-ha-prosjekt skapte rabalder - dette går pengene til

Det skapte rabalder på sosiale medier da programsjef Henrik Sand Dagfinrud i Bodø 2024 i gikk ut med en milliongaranti for å få a-ha sitt store musikkprosjekt til Bodø.
Les mer om:

Krevde 300.000 kroner for Runa (20) – endte opp med ingenting

Runa Heimsjø Sand (20) måtte ha advokathjelp for å få muligheten til å bli FBK-spiller i sommer. Den ambisjonsrike nordtrønderen har funnet seg til rette i Plankebyen.
Les mer om:

Han klarte ikke to

Lars Nehru Sand kommenterer Kjell Ingolf Ropstads avgang.
Les mer om:

Odd Nerdrum kom ikkje med på Høstutstillingen: – Skammeleg!

Fleire målarar som definerer arbeidet sitt som klassisk figurativt, kom ikkje med på årets høstutstilling på Kunstnernes Hus. Kunstnaren Vebjørn Sand er sjokkert over at Nerdrum sitt måleri ikkje kom med. – Det er rett og slett skammeleg.
Les mer om:

- Dette er ikke siste gang korene slippes løs i byen

Korslepp i medbør, varsler Kari Spæren Sand som er styreleder i Østfold sangerforum.
Les mer om:

Hytteeier reagerer: – Føles urimelig at jeg blir nektet å fylle på sand som «Perlen» har skylt vekk

Kragerø fjordbåtselskaps tidligere hurtigbåt får skylda for å ha påført skader på en brygge og skylt vekk en liten sandstrand. Hytteeieren mener det er urimelig av kommunen å pålegge ham en omfattende søknadsprosess for å tilbakeføre strandflekken.
Les mer om:

Erstat­ningssak for tapt barndom: Kommunen ville bytte ut sakkyndig psykiater

Foran ankesaken ønsket Kristiansand kommune en annen sakkyndig psykiater enn den som har vurdert skadene Ronny Sand fikk i barndommen.
Les mer om:

Berge har testet positivt for covid

Sander Berge har testet positivt for koronaviruset etter at han, i likhet med resten av landslagstroppen, tok en hurtigtest ved ankomst til spillerhotellet. Det skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding. Berge ble deretter isolert på et eget rom og tok en PCR-test. Denne var også positiv. 23-åringen er fullvaksinert og symptomfri, og skal i følge pressemeldingen føle seg helt frisk. – Situasjonen er under kontroll. Vi var forberedt på at dette kunne skje på grunn av smittesituasjonen i Europa.
Les mer om:

Marita (28) har fremdeles store plager halvannet år etter koronasykdommen: – Folk forstår det ikke

Først i sommer fikk Marita Sand hjelp for plagene hun har slitt med i nesten ett og et halvt år. – Det er ikke uvanlig at man har hatt covid for ett år siden og fremdeles sliter med plager, forteller fysioterapeut.
Les mer om:

Lege Ola Sand på Holtet frykter fastlegekrise: – Tror ikke man skjønner alvoret i dette

Ola Sand tror det vil bli en flukt fra fastlegehjemmelen om ikke arbeidsmengden minskes.
Les mer om:

Ny informasjonstavle på Mærrapanna

Avdukingen ble nylig foretatt av Eva Sand Martinsen.
Les mer om:

Byttet kjønn: - Blir historisk

I 2019 tok Loui Sand et valg som skulle endre livet for alltid. - Det er en utrolig utfordring, sier håndballstjerna, som står bokført med over 100 landskamper for det svenske håndballandslaget.
Les mer om:

Aune Sand ble stoppet på gaten i Molde med flere tonn kunst i bilen – slik ble det utstilling (pluss)

– Hvis jeg ikke hadde blitt stoppet, hadde jeg kanskje kjørt videre, sier Aune Sand, som var på leting etter et nytt sted å sette opp en midlertidig utstilling.
Les mer om:

Stians (42) leilighet var oversvømt av kloakk: – Alt jeg hadde av klær har jeg brukt til å tørke opp med

Natt til torsdag forrige uke våknet Stian Sand opp til en merkelig lukt. Så satte han beina på gulvet.
Les mer om:

Familien kjørte lass på lass med sand fra Danmark: – De fortjener mer av gullet enn meg 

Anders Mol og Christian Sandlie Sørum er alt annet enn alene om å satse mot OL. Bak gullmedaljen står to familier som har lagt usedvanlig mye i å legge til rette.
Les mer om:

FBKs nykommer-duo bor sammen: – Vi utfyller hverandre

Den ene sliter med å bestemme seg. Den andre liker ikke salsa på tacoen. Men sammen har Runa Sand (20) og Ingeborg Furunes (22) virkelig funnet tonen etter overgangen til FBK.
Les mer om:

Regelbrudd å gjøre stranda fin nå

Å fylle på sand på vil være i strid med reglene, og kommunen må selv søke om unntak fra byggeforbudet i strandsonen. Dermed vil det tidligst i høst eller vinter bli gjort noe med kvaliteten på Bevø-stranden.
Les mer om:

Sola skinner på Hvalers uteliv: Har passert fjorårets juli-tall allerede

Sand Bar & Restaurant går så det suser. Jan Bergmann Johansen sier at de allerede har passert tallene for juli i fjor, som var bra. – Jeg har til og med en servitør som tikker mot millionen i omsetning, sier han. Andre aktører på Hvaler smiler også bredt.

Mol og Sørum testet OL-arenaen

Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) prøvde torsdag OL-stadionet for sandvolleyball i Tokyo for første gang. Stjerneduoen likte det de så. Torsdag kveld testet Mol og Sørum arenaen med litt treningsspill mot Italia. Det var første gang at nordmennene tok banen i nærmere øyesyn. – Det var veldig gøy. Jeg har lenge sett fram til å få spille på Shiokaze Park, sier Mol til NTB. – Det var mye sand på banen. Her det ekstreme lyskastere og mer vind enn jeg hadde trodd. Det var litt drag i vinden, men uansett er det en fantastisk stadion med fin sand og en utrolig fin tribune.
Les mer om:

Lover å spise hatten

Kunstparken «Roseslottet» har i sommer planlagt over 100 konserter. Blir det færre lover komponist og musikksjef Martin Romberg å spise hatten sin i et veddemål med Vebjørn Sand.
Les mer om:

Plages av råkjøring langs skoleveien: – Her kjøres det i opptil 140 kilometer i timen

Etter at strekningen mellom Jessheim og Sand ble asfaltert i fjor sommer, har råkjøringen tiltatt. Oddvar Solheim fortviler og er bekymret for skolestart.
Les mer om:

Etterlyser oppfølging av synkehull og sand som forsvinner

En stolpe stikker opp av vannet. Inne på land, og delvis ute i vannet, slanger en duk seg – en duk som tidligere var dekket av sand. Nå etterlyser flere Bevø-campere oppfølging fra kommunen.
Les mer om:

Anne Marie (72) har jobbet fulltid i 45 år og holder fortsatt koken: – De sier jeg er helt rå

Anne Marie Sand (72) har vært renholder i 45 år og har ingen planer om å gi seg med det første.
Les mer om:

Slår alarm: - Ekstremt

Det er ekstreme hetebølger verden over. I Norge er det målt hetebølger i 9 av 11 fylker så langt i 2021. Klimaforsker Maria Sand er bekymret for utviklinga.
Les mer om: