Nyheter om Sand


Nå har flere lass med sand ankommet denne stranda: – Vi gleder oss til sommeren

Flere tonn med ny sand har nylig blitt fraktet til den populære Melsomstranda i Stokke.
Les mer om:

Frykter at EM blir en ren sykestue etter brutalt kampprogram

Stjerner som Bruno Fernandes, Karim Benzema og Marcus Rashford går inn i et «minefelt» i fotball-EM. – Høyrisiko for skader, sier landslagslege Ola Sand.
Les mer om:

Turister tok med sand og skjell som suvenir – fikk opptil 3000 euro i bot

Italiensk politi har konfiskert totalt 100 kilo med sand, steiner og skjell som er stjålet fra strender på middelhavsøya Sardinia. Sanden, som turister ønsket å ha med hjem som suvenir, ble en dyr tabbe for mange av dem.
Les mer om:

Hvordan polere bilen for hånd og med maskin

Ikke bare ser en nypolert bil lekker ut i sola med skinnende overflate, den er også mer motstandsdyktig mot sand, støv, salt og uttørking.
Les mer om:

Runa (20) har herjet i 1. divisjon – nå er hun FBK-aktuell

Med et snitt på 6,8 mål per match ble Runa Heimsjø Sand (20) toppscorer i årets 1. divisjon. Nå bekrefter Levanger-spilleren at FBK-spill kommende sesong er høyaktuelt.
Les mer om:

Bestekompisene Fredrik og Jan nyter livet på Brygga i millionbåten: – Vi treffer flere jordnære damer her ute

Sommerturistene har ankommet Tønsberg. Vi tok en prat med båtturistene Jan Mortensen og Fredrik Sand. De har ankommet byen i en båt som oser av luksus.

Velforeningen: – Man lærer av sine feil

Å tippe sand i sjøkanten uten å spørre om lov er ikke helt innenfor, selv om Framnes og Kuholmen velforening har gjort det i alle år.
Les mer om:

Nytt smittetilfelle i Suldal

En elev ved Sauda videregående skule i Sand har fått påvist koronaviruset.
Les mer om:

Nå kan du skaffe deg en hytte signert Vebjørn Sand

Vebjørn Sand har tegnet seks ulike hytter. «Hjertehytta» er den mest spektakulære. Den har form som et hjerte.
Les mer om:

Vebjørn Sands hytter

Her er illustrasjonene som viser hyttene Vebjørn Sand har tegnet.
Les mer om:

Politikerne om å spare penger ved å droppe sand i lekekasser: – Magen vrenger seg

Lista som viser at kommunen kan spare 40.000 kroner på ikke å etterfylle sand i barnehagenes sandkasser, skapte sterke reaksjoner blant politikerne.
Les mer om:

Rune Jarstein ut av sykehus og rett til kontraktsforhandlinger

I begynnelsen av april måtte landslagskeeper Rune Almenning Jarstein rushes på sykehus med høy feber og surstoffmetning. – Fortsatt sitter ettervirkningene av Covid 19 i kroppen så det vil ta litt tid før han er klar til kamp. I går vant Hertha Berlin 3 – 0 over Freiburg og klaret opp til 14 plass og er med syltynn margin over både rød og gul sone. – De fleste tror nå plassen i Bundesliga er reddet, de tre neste kampene er skal være «lette» de møter Schalke som allerede rykker ned, FC Köln som er på nest siste og Bielefeld som er i alvorlig trøbbel på kvalifiseringsplass.

Mot ny kontrakt for Jarstein

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) ser ut til å fortsette karrieren i Hertha Berlin og signerer snart en ny kontrakt. – Vi er så å si enige. Jeg regner med å skrive under snart, sier landslagskeeperen til Telemarksavisa. Den nåværende kontrakten går ut i sommer. Jarstein har vært i Hertha Berlin siden vinteren 2014. Han er fortsatt ikke spilleklar etter å ha vært ute med covid-19-sykdom.
Les mer om:

Positivt nytt om Ødegaard

Martin Ødegaard føler seg «helt ok» etter at han ikke fullførte Arsenal-kampen mot Villareal torsdag. Ødegaard gikk av banen etter 66 minutter i europaligaens semifinale. Det skjedde etter en taklingssituasjon. Han hadde et resignert uttrykk i ansiktet da han gikk mot Arsenals innbytterbenk. Nordmannen ble ikke nevnt på pressekonferansen etter 0-0-kampen. TV-bildene kunne tyde på at det var snakk om ankelproblemer, men det virker som 22-åringen har kommet rimelig bra fra situasjonen. Norges landslagslege Ola Sand var i kontakt med Ødegaard fredag og melder til NTB at «han er helt ok i dag».

Håndballprofilen var født i feil kropp - gjør comeback på herrelaget

Den svenske håndballprofilen Loui Sand (28) gjør comeback på håndballbanen med et herrelag etter å ha gjennomført kjønnskorrigerende behandling.
Les mer om:

Eks-ordfører vilt begeistret for 20 etasjers hotell på Sand: – Dette et genialt prosjekt!

Tidligere Hvaler-ordfører Eivind N. Borge støtter helhjertet et 20 etasjer høyt hotell på Sand. – Her er det helt riktig å satse på et fyrtårn, sier han til FB. Men i Arbeiderpartiet er det ingen jubel over et hotell i 20 etasjer, som nå henger i en tynn tråd.

Tonnevis med ny sand til populære badestrender

Både Hvervenbukta og Ingierstrand får i disse dager påfyll av sand.
Les mer om:

Utbygger med klar beskjed: – De som er imot enhver form for hotell på Hvaler, er for sent ute

Investor Rune Kilebu holder kortene tett til brystet når det gjelder hvordan han skal skaffe penger til å bygge et 20 etasjer høyt hotell på Sand. Han kan heller ikke forstå at noen bekymrer seg for hvor alle hotellgjestene skal bade om sommeren.
Les mer om:

Ola Sand feirer ti år med Best Helse på Holtet: – Vi har lagd en modell hvor legene slipper å jobbe med det de ofte misliker

I dag fyller Best Helse på Holtet ti år. Den store jubileumsfesten er satt på vent på grunn av korona, men lege og gründer Ola Sand kan se tilbake på ti år med med suksess for helsesenteret i Kongsveien.
Les mer om:

Flere og flere familier kaster seg på dette: – Særlig i byene blir andelene revet vekk på et blunk

Det er trendy å dyrke sin egen mat. Camille Nord fra Paris og mannen Eric fra Dublin forelsket seg i andelslandbruket på Sand.
Les mer om:

Bor på 25 kvm

Vebjørn Sand (55) frykter han blir revet i filler av kjærligheten, dersom han finner en kvinne og stifter familie.
Les mer om:

Nå kan du spille volleyball på Værste

Værstebanen har fått byttet ut is med sand, og strandvolleyballsesongen er i gang. Det er sjette sesongen du kan sjekke spensten og smashen.
Les mer om:

Snart åpner vinbaren i et av Gamlebyens mest attraktive lokaler

Nå kan det snart bli liv på torget i Gamlebyen: Quarteret VinCafé skal åpne vinbar og utstillingslokale i tidligere Galleri Sand. – Kjærkomment, sier «turistsjef» Maya Nielsen.
Les mer om:

Jarstein skrives ut av sykehus

Fotballandslagets keeper Rune Almenning Jarstein skrives ut fra sykehuset søndag etter koronasykdom. Det opplyser landslagslege Ola Sand.
Les mer om:

Tar over etter avgått 2024-direktør

Henrik Sand Dagfinrud skal lede det kulturelle og kunstneriske arbeidet i Bodø2024 videre.
Les mer om: