Nyheter om Samnøy


Bråten tar friår frå friski-laget

Øystein Bråten (25) gir seg på friskilandslaget som neste sesong vil vere større enn nokosinne. Det vil òg ha det første elitelaget sitt. – Årets elitelandslag er utruleg sterkt. Vi har ei god blanding av godt etablerte utøvarar, og to nye tilskot gjennom Ulrik Samnøy og Tormod Frostad, seier sportssjef for friski Christoffer Schach i ei pressemelding. Øystein Bråten blir ikkje å sjå på laget.

Birk Ruud sikret sammenlagtseier

Birk Ruud sikret sammenlagtseiereren i verdenscupen i big air da han endte på en 2.-plass i avslutningsrennet i Destne i Tsjekkia lørdag. Ruud endte med totalt 191,50 poeng. Ulrik Samnøy overrasket og endte på tredjeplass i konkurransen med 188,50 poeng. Franske Antoine Adelisse var det vanskelig å gjøre noe med etter at han fikk 98 poeng av dommerne for sitt siste run. Han endte til slutt opp med 194,24 poeng. Finske Elias Syrja falt stygt og måtte fraktes bort av medisinsk personell. Det er foreløpig usikkert hvordan det gikk med finnen.

To norske til verdenscupfinale i Big air

Friskikjørerne Ulrik Samnøy og Christian Nummedal imponerte i kvalifiseringen torsdag og er klare for lørdagens verdenscupfinale i Big air i Canada.
Les mer om:

Kraftig vind stoppet friski-kjørerne

Ulrik Samnøy og Tormod Frostad klarte ikke kvalifisere seg for big air-finalen under verdenscupåpningen i fristil på New Zealand. Kraftig vind skapte trøbbel.