Nyheter om Saleh


– Skuleeksempel på ein flyktning

FØRDE (TV 2): På få år har Ali Saleh Alsbaih vakse seg ut av fleire lokale. No skrik han etter arbeidskraft. – Skuleeksempelet på ein flyktning, seier Alfred Bjørlo (V).

Målshow fra Saleh Wael Deeb

Dirdal 9er fortsatte seiersrekken
Les mer om:

Saleh Wael Deeb i scoringshumør

Mer olje­skepsis i olje­land – vi er ikke lenger anner­ledes­fylket
Les mer om:

Saleh Wael Deeb i scoringshumør

Egersund 2 slo Riska på hjemmebane
Les mer om:

Medaljen glapp for Ordemann

Richard Ordemann måtte se seg slått i bronsekampen i 80-kilosklassen i taekwondo etter en eventyrlig OL-debut. Seif Eissa fra Egypt vant 12–4. Nordmannen tapte åttedelsfinalen mot jordaneren Saleh Elsharabaty på et straffepoeng idømt da han mistet balansen og falt på stillingen 4–4 tre sekunder før slutt.

Ordemann får ny sjanse

Richard Ordemann tapte åpningskampen i 80-kilosklassen i taekwondo, men får en ny sjanse til å kjempe om medalje etter at Saleh Elsharabaty tok seg til finale. Nordmannen skal ut i rekvalifisering etter at jordaneren Elsharabaty fulgte opp den dramatiske seieren i åttedelsfinalen med seier både i kvart- og semifinale. Ordemanns sjanse var at hans overmann tok seg til finale, og det gjorde han ved å slå marokkanske Achraf Mahboubi i kvartfinalen og usbekistanske Nikita Rafalovitsj etter forlengning i semifinalen. Ordemann møter Mahboubi i rekvalifisering, og vinneren får bryte om bronse mot en
Les mer om:

Ordemann tapte åttedelsfinalen tre sekunder før slutt

Richard Ordemann tapte åttedelsfinalen i 80-kilosklassen i taekwondo. Saleh Elsharabaty fikk vinnerpoenget tre sekunder før slutt.
Les mer om:

Ordemann tapte åttedelsfinalen

Richard Ordemann tapte åttedelsfinalen i 80-kilosklassen i taekwondo. Saleh Elsharabaty fikk vinnerpoenget tre sekunder før slutt. Nordmannen kom under 0–4 i den første av de tre rundene. Han kom tilbake og utlignet til 4–4 med to poeng i hver av de neste rundene, begge for kroppsspark. Tre sekunder før slutt mistet han balansen og falt bakover, og motstanderen ble tilkjent ett poeng. Dermed vant Elsharabaty 5-4, og jordaneren er klar for kvartfinale. Ordemanns lille håp om medalje avhenger av at Elsharabaty tar seg helt til finalen.
Les mer om:

Ordemann fikk vrien OL-trekning

Richard Ordemann får en tøff motstander i jordanske Saleh Elsharabaty i første runde av OL-turneringen i taekwondo. Trekningen ble klar torsdag. Nannestad-utøveren er Norges første mannlige OL-deltaker i taekwondo. I Tokyo skal han kjempe i -80-kilosklassen, og mandag skjer debuten mot Elsharabaty. Det er en motstander Ordemann har møtt to ganger tidligere. Ved begge anledninger har 27-åringen kommet til kort. Elsharabaty er rangert som nummer seks i verden, mens Ordemann ligger på 11.-plass. (NTB)
Les mer om:

Afghanistans visepresident lover å finne personene bak angrepet mot Kabul

Minst ti personer ble drept og 51 såret i granatangrepene som rammet boligstrøk og andre mål i Kabul. Visepresident Amrullah Saleh lover å finne de skyldige.
Les mer om:

To drept i angrep rettet mot Afganistans visepresident

Angrepet i Kabul var rettet mot bilkortesjen til visepresident Amrullah Saleh, opplyser myndighetene.
Les mer om:

Assistent pågrepet etter partering

En person er varetektsfengslet i forbindelse med drapet på gründeren Fahim Saleh. Han ble funnet partert i luksusleiligheten sin på Manhattan tirsdag denne uka.
Les mer om:

Trump og Saleh uenige om amerikansk militærnærvær

President Donald Trump og hans irakiske motpart Barham Saleh har ulik oppfatning om hva som ble sagt da de møttes i Davos.

Mohammed (28) overlevde Utøya: – Jeg tenkte «nå er det min tur til å dø»

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mener det er grunnlag for økt bekymring for høyreekstremisme i Norge. Mohammed Saleh (28) er en av dem som har opplevd de ytterste konsekvensene.

Iraks president fordømmer vold mot demonstranter

Iraks president Barham Saleh fordømmer volden under protester den siste tiden og ber nasjonalforsamlingen ta demonstrantenes krav på alvor.
Les mer om:

Ni drept i angrep mot partikontor i Kabul

Minst ni personer er drept og 25 såret i et angrep mot partikontoret til den afghanske visepresidentkandidaten Amrullah Saleh i Kabul.
Les mer om:

Partikontor under angrep i Kabul

En eksplosjon har rystet kontoret til den afghanske visepresidentkandidaten Amrullah Saleh i Kabul. Angrepet pågår, og minst 13 personer er såret.
Les mer om:

Stor eksplosjon rystet Kabul

Minst to personer er drept og 25 såret i et angrep mot partikontoret til den afghanske visepresidentkandidaten Amrullah Saleh i Kabul.
Les mer om:

Moderat kurder overtar som president i Irak

Nasjonalforsamlingen i Irak har valgt den moderate kurdiske politikeren Barhan Saleh til ny president.
Les mer om:

Saleh (17): – Pappa, ta bort bindet for øynene mine

GAZA BY (VG) Osama Ashour fikk melding om at sønnen Saleh (17) var død, og brøt sammen. Men da ingen kunne fortelle hvor sønnen befant seg, begynte letingen på Gazas likhus.
Les mer om:

Houthi-bevegelsens politiske leder drept i Jemen

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere.
Les mer om:

Starta i det små - no vil «alle» ha hjelp av Ali

FØRDE (NRK): Ali Saleh Alsabaih kom til Førde og sette seg til å sy i garasjen. Knappe halvanna år seinare driv han eiga suksessbedrift.
Les mer om:

16-åring i israelsk fengsel er blitt et palestinsk symbol

NABIH SALEH (NRK): Mange palestinere ser på 16-årige Ahed Tamimi som en heltinne etter en video der hun slår en israelsk soldat.
Les mer om:

Feiring og arrestasjoner i Jemen etter eks-presidentens død

Støttespillere av Jemens tidligere president Ali Abdullah Saleh går en risikofylt tid i møte.

Houthi-rørsla til NRK: – Stor siger at ekspresidenten er tatt av dage

– Det er ein stor siger at den tidlegare presidenten i Jemen, Ali Abdullah Saleh er tatt av dage. Det seier direktøren for informasjonsministeriet i hovudstaden Sanaa, som er styrt av houthiane. Saleh har brote med Houthi-rørsla, og måndag blei det stadfesta at han er drepen.
Les mer om: