Nyheter om Said


United-seieren som hadde alt

David Moyes var klar for å skape problemer for Solskjær, som i sommer hindret Jesse Lingard fra overgang til West Ham. Litt tynn inngang til et kampreferat, men når samme Lingard ender som matchvinner for United, da blir det en historie. United skulle reise seg etter glippen i Bern tidligere i uken, West Ham skulle fortsette den gode steamen etter den sterke 2-0 seieren på bortebane mot Dinamo Zagrep. Les: Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til London-laget startet best, og spesielt Jarrod Bowen presset på til sjanser.

OSCE head: - Technology companies must not overlook the abuses on their platforms

- It is easy for criminals to slip under the radar, says a former employee of a live streaming company where several hundred "models" are said to have offered children for abuse. The Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE) is now criticizing that internet companies are ignoring the extent of abuses taking place on their platforms.
Les mer om:

Nabil Fekir: Det var ikke kneet som stanset Liverpool-overgangen

I 2018 gikk det knapt en uke uten at Liverpool-linken til Fekir ble omtalt. Det endte som kjent aldri med overgang, der et trøblete kne fikk skylda for at Liverpool trakk seg. Fekir har fotsatt ikke kommet over skuffelsen, og prater villig om hva som egentlig gikk galt. Kanskje ikke så rart da det i 2019 ble alt annet enn Champions League-trofé på den franske midtbanespilleren. Ikke et vondt ord om Real Betis, men det er rimelig mye Fekir har gått glipp av på Anfield. Les: FC Midtjylland sendte Beckham hjem med sine 6 millioner dollar -Det var en mørk tid.

West Ham fossa til topps

West Ham knuste Leicester 4-1 i kveldens kamp i Premier League. Pablo Fornals scora for West Ham etter 26 minutt, og fem minutt før pause fekk Leicesters Ayoze Perez raudt kort. Det er andre kamp på rad med fire mål for West Ham, som kleiv heilt til topps på tabellen. Said Behnrahma fobla for heimelaget etter 56 minutt. Yuri Tielemans reduserte 13 minutt seinare, men to raske av Michail Antonio mot slutten gav West Ham sikker siger.

Full panikk på T-banen etter skytingen: – Jeg skrek «løp, løp, løp!»

Said Aamin forteller om panikk og kaos da det plutselig falt flere skudd på T-banen søndag kveld. Selv brukte han et munnbind for å stoppe blødningen til en av de skadede.
Les mer om:

Brukte munnbind for å behandle skuddskadet tenåring

Said Aamin satt på t-banen og leste om den politiske situasjonen i Afghanistan da det brøt ut panikk på t-banens linje tre søndag kveld. Han forteller om kaotiske og skremmende minutter.
Les mer om:

Fløy 2-duo fikset poeng

Marcus Aslaksen og Mansor Said scoret hjemmelagets mål da Fløy 2 spilte 2-2 mot Lyngdal.
Les mer om:

Da de hørte skuddene, løp de til. Slik var de dramatiske minuttene

Ismail Mohamed Ali (18) og Said Aamin (48) var på vei hjem fra fisketur. Så ble de vitne til en dramatikk de aldri før har opplevd.
Les mer om:

Solid siger for West Ham

West Ham hadde ein god sesong i fjor, og opna sterkt også denne sesongen, med 4-2 i ein underhaldande kamp borte mot Newcastle. Men det opna dårleg for London-laget. Callum Wilson gav Newcastle leinga etter fem minutt. Aaron Cresswell utlikna, men Jacob Murphy gav heimelaget 2-1 ved pause. Men så snudde West Ham kampen. Said Benrahma,, Tomas Soucek og Michail Antonio scora tre mål i løpet av 13 minutt i andre omgang.

Ikke bare én, men to klubber kastes ut av Ligue 1

Det ble 12. of 13. plass i Ligue 1 på de to klubbene. I betryggende avstand fra nedrykk – trodde supporterne. Rundt to måneder senere kastes Angers og Bordeaux ut av toppdivisjonen i Frankrike. Ikke på grunn av fotballprestasjonene, men for rot i kokebøkene. Les: John Obi Mikel har fått et mer lukrativt tilbud DNCG er organet som har ansvaret for å kontrollere de franske klubbenes økonomi, og har kommet til konklusjonen om at såkalte økonomiske uregelmessigheter fører til nedrykk for Angers og Bordeaux. Hos Angers er det ingen panikk.

BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått

Granit Xhaka har hatt litt av en berg-og-dalbane-karriere hos Arsenal. Hentet i 2016 fra Gladbach for 35 millioner pund, kaptein for The Gunners, strippet for kapteinsbindet av Unai Emery, i trøbbel med supportere. For José Mourinho er dette tegnet på en skikkelig fotballkriger. Xhaka er tydeligvis i toppform. Selv om Arsenal snublet i altfor mange åpne skolisser, var Xhaka valget til Arteta i 45 kamper denne sesongen og en viktig bidragsyter til at London-klubben i det minste nådde semifinalen i Europaligaen.

– Performed with steaming human blood, as Hans Jæger would have said

How the dramatic life of Kirsten Flagstad, one of the world's greatest voices, came to life as an opera, despite a pandemic. Here described in composer Ketil Bjørnstad's own words: – Fuck the Corona Virus! Innlegget – Performed with steaming human blood, as Hans Jæger would have said dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

West Hams mesterligahåp ute

West Ham kan vinke farvel til drømmen om mesterligaspill neste sesong etter 1-1 i lørdagens bortekamp mot Brighton. Laget kom under i det 84. minutt da Danny Welbeck kontret inn 1-0 for hjemmelaget, men Said Benrahmas skudd i returrommet tre minutter senere tente et nytt håp. Jakten på et vinnermål førte ikke fram, og dermed må David Moyes innse at det ikke blir mesterligaspill til høsten. Med to kamper igjen å spille er West Ham på 6.-plass. Det er fem poeng opp til Chelsea på den viktige 4.-plassen.
Les mer om:

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Palestinsk tenåring skutt og drept av israelske soldater

Den 16 år gamle palestineren Said Youssef Muhammad Oude ble onsdag skutt og drept av israelske soldater, ifølge palestinske helsemyndigheter.
Les mer om:

Ny Tottenham-manager slipper å ha Real Madrid bankende på døra

Forrige sommer var smilet bredt hos José Mourinho. Da hadde (nå tidligere) Spurs-manageren fått en forsterkning i forsvaret han ønsket å bygge på. Sergio Reguilon var tilbake til Real Madrid etter å ha imponert på utlån til Sevilla, så sendt direkte til London. Tottenham måtte ut med ca. 28 millioner pund, men Reguilon skjønte raskt det engelske spillet, og ble valgt ut til venstreback-posisjon (og noen på venstre midtbane) i 30 kamper.

Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær

For kort tid siden ble det bekreftet at Sergio Aguero blir ledig på markedet til sommeren etter å ha levert Manchester City minst 257 scoringer. Selv om argentineren har vært delvis ute av gamet denne sesongen med skader, er det liten tvil om at 32-åringen fortsatt har noen virkelig gode sesonger igjen i beina. Få andre i Premier League er i nærheten av målteften til Aguero, så da argentineren forrige uke ble linket til Man United, begynte diskusjonene å gå på sosiale medier.

Solskjær garanterer for at en spektakulær free agent-overgang ALDRI kommer til å skje

Etter at Manchester City bekreftet at klubbhistoriens største scoringsprodusent skifter drakt til sommeren har spekulasjonene selvfølgelig vært til hvilken? Da Aguero ble linket til en ikke-til-å-tro-det overgang til byrivalen, mente Solskjær det var på tide å tørke støv av den uskrevne lovboka på Old Trafford. Før søndagens Brighton-kamp kom et kontant svar på Aguero-ryktene. Les: Dybala sier igjen nei til Premier League-klubb -Lojalitet er en av de verdien jeg virkelig, virkelig setter høyt.

Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

VAR tar bort noe av sjelen fra fotballen hvor alt skal være kjemisk fritt for tyvtriks, med VAR ville vi f.eks aldri fått «guds hånd». – Problemet kommer når en hel verden som analyserer videoen i etterkant ikke er enig i det som dømmes. På lørdag første VAR til beslutningen om å sende West Ham United-midtbanespiller Tomas Soucek ut for det som helt klart var en utilsiktet albue. – I det 97. minutt i kampen mot Fulham kom Soucek sin albue utvilsomt i kontakt med Fulhams Aleksandar Mitrovic.

«Bra spørsmål, men du fortjener ikke svar»

Tottenham er i praksis ute av gullkampen i Premier League, etter tapet 1 -0 mot Chelsea på torsdag har de falt ytterligere og det begynner å bli vanskelig å se hvordan de skal kvalifisere seg til Champions League. Hjemkommet stjerne Gareth Bale kom ikke utpå i tapet mot Chelsea, sa en reporter stilte spørsmålet hvorfor?

Jason Tindall har gode nyheter

Den norske angrepsspilleren Joshua King har de siste fem årene vært i Bournemouth, men det har ikke stått på forsøk på å komme seg bort. – Spesielt etter klubben sist sesong rykket ned fra Premier League. Joshua King var aktuell for en retur til sin ungdomsklubb Manchester United. West Ham var nær en overgang, men de valgte istedenfor å hente Said Benrahma på en låneavtale fra Brentford. Skader og dårlig form denne høsten, i tillegg til at det er vanskeligere å bli solgt fra en klubb i Championship kommer det ikke til å skje noen ting i vintervinduet.

Said Benrahma slår stiften etter Lingard avtale

Det er en hoppende glad ving som i dag kunne signere en fast overgang til West Ham. I Oktober kom Said Benrahma på en låneavtale fra Brentford, på grunn av en engelsk regel om maks to lånespillere satte Premier League advokatene i arbeid etter de skjønte en låneavtale med Jesse Lingard var mulig. Jesse Lingard var klar for mer spilletid, men ikke for å slutte i Manchester United, en klubb han har vært en del av i 20 år. -Etter først litt motvilje fra manager Ole Gunnar Solskjær ble alle parter enige om at de ville være lurt å komme bort fra benken og spille for West Ham ut sesongen.

Filip Delaveris ferdig i Vitesse, klar for Eliteserien

Tilværelsen som utenlandsproff ble ikke som håpet på for Filip Delaveris. Den 20 år gamle angrepsspilleren fra Oslo hadde en fantastisk sesong i Odd før han i 2019 ble hentet av den nederlandske storklubben Vitesse. – I Nederland ble det benkesliting og, for å si det rett ut, rimelig kjedelig. Nå er han tilbake i Brann som definitivt trenger å styre sitt forsvar foran årets sesong. Les: Jesse Lingard avtale sørger for endring for enten Said Benrahma eller Craig Dawson Filip Delaveris har signert en avtale med bergensklubben ut 2024.

Data ethics: A Nordic perspective

This article is part of a three-piece series DAMA is running on data ethics, during the first quarter of 2021. The themes touched upon in this series are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2, which can be found here. Article number one is aimed at establishing data handling ethics and its connection to data governance.

Juventus drar til med byttehandel: To spillere mot én

Andrea Pirlo vet når han ser en midtbanespiller med et særskilt potensiale. På fredag sikret Juventus-manageren seg en spiller som er tiltenkt store oppgaver i Torino de kommende årene: Nicolo Rovella. 19-åringen har vist seg frem i 11 førstelagskamper for Genoa denne sesongen, prestasjoner som har overbevist Juventus om at den defensive midtbanespilleren er blinket ut for større oppgaver.