Nyheter om Sagbakken


Fasttelefonen er fortsatt viktig for Anett: – Av og til må vi ty til dette apparatet!

Anett Christensen bor langt til skogs, i et område uten ordinær mobildekning. – Før fasttelefonen fases ut, må alle være sikret fullgode løsninger, ber hun. Også John Sagbakken opplever problemer.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

– Tilskuere har ropt til oss at vi er dyr

De tre siste årene er det kun registrert 25 rasistiske hendelser i breddefotballen. Aristide Mutula Sagbakken (19) og Naftali Yakobo (19) er ikke en del av statistikken.
Les mer om:

Mye feriepenger til overs? I august kommer 12 boligbygg med 100 leiligheter for salg her(pluss)

Hele Stuevollen-området rett nord for sjukehuset forberedes nå for salg etter fellesferien. Samtidig begynner jobben med å taksere sjukehuset, sjukehusapoteket og Sagbakken, før salg i det åpne markedet.
Les mer om:

Fra arkivet: Hvem er bredest over hekken?

I 2014 sjekket Ole K. Sagbakken hvem av av far og sønn Sørloth som hadde bredest rumpe!
Les mer om:

SE DIREKTE: Åga IL møter Innstranda i cupkamp på Sagbakken

Søndag kan du se Åga IL sin første hjemmekamp i NM direkte på ranablad.no.
Les mer om:

- Hvorfor bygges det ikke vindmøller i Oslo-området?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Spørsmålet ble stilt av grunneier Lars Å. Thorsland fra Eiken - og høstet godord fra salen.Hægebostad-ordfører Margrete Handeland fant det for sikkerhets skyld nødvendig å be de fremmøtte avstå fra å skjelle hverande ut da hun ønsket velkommen.Det var mer eller mindre helt fullt, om lag 400 personer.

Kjørte av vegen med lett motorsykkel

Nødetatene rykket ut til Sagbakken i Tysværvåg, etter at en fører av en lett motorsykkel hadde kjørt ut av vegen. Politiet fikk melding om uhellet klokken 20.45 mandag kveld.
Les mer om:

- Kystjegerne er modell for Forsvaret

Avdelingstillitsvalgt for Befalets fellesorganisasjon ved Kystjegerkommandoen (KJK) på Trondenes, Harald Hole Sagbakken, hevder støtteapparatet ved KJK, er unikt i landet.
Les mer om: