Nyheter om Saga


Her ryker seieren i siste sekund

PORSGRUNN: (Pors - OSI 32-32) Sekundet før slutt, etter at Pors tok ledelsen 32-31 ni sekunder før slutt, limes ballen i krysset bak Pors-keeper Marthe Saga.
Les mer om:

Hvordan marker du gjenåpningen? Send oss bilde!

Etter 562 dager med strenge koronatiltak, er de en saga blott klokken 16.00. Hvordan markerer du gjenåpningen? Send oss ditt bilde!
Les mer om:

Lokal mobilbedrift landet kjempeavtale: - Ekstra stas å kunne bruke en leverandør fra Nord-Norge

Saga Mobil fra Setermoen kapret mobilavtale med ambulanseflyselskapet Babcock.
Les mer om:

Molaupen fram i lyset - kan bli stor attraksjon i framtida(pluss)

Etter fleire tiår skjult av svart sitka-granskog vert den gamle garden hogd og saga fram i lyset igjen. Molaupen kan i framtida bli litt av ein attraksjon.
Les mer om:

Fikk toppjobb i Tønsberg, men velger å pendle

Porsgrunn-kvinnen Else Jorunn Saga (52) er ny kommunikasjonsdirektør i Helfo.
Les mer om:

Else Jorunn (52) fikk toppjobben

PORSGRUNN/TØNSBERG: Else Jorunn Saga (52) fra Porsgrunn er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helfo.
Les mer om:

Vil bruke den gamle flyplassen til noe nytt: – Kan bli en betydelig aktør

SAGA Aerospace AS vil etablere næringsvirksomhet på den gamle flyplassen på Værøy.
Les mer om:

Vil ikke anmelde tyven, men vil veldig gjerne ha motorsaga si igjen

- Det er nok en som håper at noen kan ha tyvlånt saga og at vedkommende vil sette den tilbake på plass igjen, sier krimvakta i Holt.
Les mer om:

ESPN: 9 Manchester United spillere foruten Paul Pogba til salgs

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet veldig godt det kreves mer av han og laget fremover. – Salgslisten som ESPN presenterer er et tydelig tegn på at det blir kommer flere store signeringer nå i sommer og i fremtidige vinduer. Sommerens vindu ser allerede veldig bra ut og mye bedre enn sist sommer, Jadon Sancho er endelig på plass og Raphael Varane er på vei.

Kristin Saga heier på ung arbeidskraft: – Handler absolutt ikke om latskap

– Ha god innstilling og vær bestemt på å gjøre en god jobb.
Les mer om:

Det haster for Barcelona

Barcelona kjemper fortsatt mot klokka. Katalanerne er desperate etter å bli kvitt en rekke spillere i sommer for å kutte lønnskostnadene, men de ønskede resultatene viser seg å være vanskelig å oppnå. -Og for å gjøre saken verre starter La Liga om bare 14 dager. Rust i skruknottene! Varmen i Spania har drevet laget til Tyskland i en uke, hvor de kan gjøre doble økter i et mer behagelig klima. Manager Ronald Koeman håper å få mest mulig ut av oppholdet for å få spillerne opp i tempo og ha dem på topp fysisk til sesong start.

Nav-sjefen: – Høy ledighet er en saga blott

Nav-direktør Stein A. Veland tror sysselsettingen i Møre og Romsdal vil bli høyere enn den var før kronaen. – Den høye arbeidsledigheten er en saga blott, sier han.

Jakob Ingebrigtsens rekordsko slapp unna saga – nå venter professoren på Warholms sko

Når Jakob Ingebrigtsen er tilbake etter sykdom fredag kveld, kan han snøre på seg skoene han brukte da han satte europarekord på 5000 meter i Firenze. Karsten Warholm må derimot bruke et annet par enn det han satte verdensrekord i.

Jakob Ingebrigtsens rekordsko slapp unna saga – nå venter professoren på Warholms sko

Når Jakob Ingebrigtsen er tilbake etter sykdom fredag kveld, kan han snøre på seg skoene han brukte da han satte europarekord på 5000 meter i Firenze. Karsten Warholm må derimot bruke et annet par enn det han satte verdensrekord i.

Naboer frykter leirskred. Nå har NVE satt på bremsa(pluss)

Må gjøres grundigere undersøkelser ved Saga skistadion.
Les mer om:

Bilist brukte baufil for å kome seg over stengt fjell

Bilisten kom for seint då Sognefjellet blei nattestengt onsdag. Då tok sjåføren like godt baufilen fatt og saga av låsebolten.
Les mer om:

– I ettertid skjønner jeg ikke hvordan man holder ut med slike forhold

Helsepolitiker Espen Saga (H) opplevde å måtte dele rom med tre og fire familier da datteren var syk. Nå maner han til opprør for å bedre forholdene på kvinneklinikken og barneavdelingen ved Sørlandet sykehus, Kristiansand.

Miljøpartiet SV - En saga blott

Les mer om:

Det er Høyre som mener tvang er et godt virkemiddel

Fredag 23. april spør Espen Saga fra Høyre om Arbeiderpartiet i Stortinget vil være med og tvangsoppløse Kristiansand kommune mot deres vilje. Svaret på det er nei.

Ceferin om Florentino Perez: ‘President of nothing’

Real Madrid presidenten Florentino Perez får ikke mye sympati for hans pådriverrolle i forbindelse med Superligaen. prosjektet er skutt ned av fans og ligger i følge Perez på is i påvente av «bedre tider».

Zlatan: «The Saga Continues»

Gleden er enorm i den italienske storklubben AC Milan etter deres største stjerne Zlatan Ibrahimovic bestemte seg for å bli en sesong til. – Det ble i kveld arrangert et forlengelsesintervju og som vanlig om dagen ble det gjennomført i passende avstand.

«RBK-professoren»: - Rosenborg er like godt trent som storlagene i Europa

RBKs fysiolog Ulrik Wisløff gjester Rasmus&Saga.