Nyheter om Sørum


Utsetter kjempeplanen for 140 boliger: – Saken ble ikke behandlet

Grid Holding AS med Petter Sørum i spissen ønsker å legge til rette for utvikling av boliger, kontorer og næring på Træleborg.
Les mer om:

Ulykke mellom bil og skolebuss

Politiet er på vei til Borgenvegen i Sørum, etter å ha fått melding om at en personbil har krasjet med en liten skolebuss.
Les mer om:

- Vanvittig prestasjon igjen! sier Jetmund - Nå sitter de flyfast i Italia

Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) vant verdensseriefinalen på Sardinia søndag. Det er årets tredje store triumf for dem.
Les mer om:

Mol og Sørum vant intens verdenstourfinale i sandvolleyball

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum viste styrke igjen og avsluttet sesongen med seier i strake sett og tittel i verdenstourfinalen på Sardinia.
Les mer om:

Mol/Sørum vant verdenstourfinalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum viste styrke igjen og avsluttet sesongen med seier i strake sett og tittel i verdenstourfinalen på Sardinia. Det skjedde i en meget tett og intens finale mot tsjekkerne Ondrej Perusic og David Schweiner. Motstanderne ledet med flere poeng i begge sett, men OL-mesterne Mol og Sørum gravde fram superkrefter da det gjaldt. Det første settet ble vunnet 22-20 etter en solid opphenting på tampen, mens det ble 23-21-seier i et jevnt annetsett. Turneringen er selve finalen på verdenstouren i sandvolleyball og ble spilt i Cagliari på Sardinia.

Mol og Sørum vant intens verdenstourfinale

Sandvolleyballduoen sikret milliongevinst.
Les mer om:

Mol og Sørum tok årets tredje store triumf

Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) kroner et utrolig 2021 med å vinne verdensseriefinalen på Sardinia søndag. Det er årets tredje store triumf.
Les mer om:

Mol og Sørum tok årets tredje store triumf

Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) kroner et utrolig 2021 med å vinne verdensseriefinalen på Sardinia søndag. Det er årets tredje store triumf.
Les mer om:

Mol og Sørum frykter «on fire» Tsjekkia: – Et lag som passer oss dårlig

Anders Mol og Christian Sørum skal i kveld forsøke å krone en strålende sesong med sin andre verdenstourtriumf. I finalen, som du ser på TV 2 Sport 1 og Play, venter tøff tsjekkisk motstand.
Les mer om:

Mol og Sørum vendte til seier – finaleklare på Sardinia

Anders Mol og Christian Sørum lå tynt an, men snudde semifinalen mot Nederland mesterlig og er klar for tittelkamp i verdenstourfinalen i sandvolleyball.
Les mer om:

Sandvolleyball: Mol/Sørum måtte ut i tre sett – rett til semifinale

Anders Mol og Christian Sørum jobbet inn en tøff seier mot qatarerne Cherif Younousse og Ahmed Tijan i siste gruppekamp i verdenstourfinalen i sandvolleyball.
Les mer om:

Mol og Sørum tapte i tett oppgjør

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum tapte sin 2. kamp i verdenstourfinalen torsdag. Nederlandske Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen vant 2-1 i sett mot nordmennene. Nederlenderne vant det første settet 21-19, før nordmennene trakk det lengste strået i det andre. Der hadde Brouwer og Meeuwsen matchball på stillingen 20-19, men Mol/Sørum snudde settet og vant 25-23. Tredje sett var også veldig jevnt, men til slutt vant nederlenderne 24-22. Mol og Sørum vant sin første kamp onsdag, og har nå en seier og ett tap.
Les mer om:

Åpnet med seier

Anders Mol og Christian Sørum startet verdenstourfinalen i sandvolleyball med 2-0 seier over italienske Adrian Carambula/Enrico Rossi. Den norske duoen vant det første settet 21-19, og det andre 21-10. De 10 beste lagene deltar i finaleturneringen. Torsdag møter Mol og Sørum Brouwer/Robert Meeuwsen fra Nederland og Konstantin Semenov/Ilja Lesjukov fra Russland. Sistnevnte tapte de mot i OL, før de slo tilbake og tok gullet.

Hemmelig forlik inngått etter Sørum-skredet

Forsikringsselskap saksøkte Norsk Gjenvinning-selskaper etter kvikkleireskredet i Sørum der tre personer mistet livet. Partene ble enige i et hemmelig forlik.

Det ble bronse på Even (23) og det norske kokkelaget i Lyon

Even Strandbråten Sørum (23) fra Begnadalen og det norske kokkelaget tok bronse i konkurransen Bocuse d'Or.
Les mer om:

Følg Even Strandbråten Sørum og resten av Team Norway i Bocuse d'Or

Klokken 18.00 mandag starter premieutdelingen i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Even Strandbråten Sørum (23) fra Begnadalen er med som commis for kandidat Christian André Pettersen. Frem til klokken 18.00 er det stream med studio fra Norge. Kommentatorer Harald Osa og Jimmi Øien med gjester fra Lyon.

Mol og Sørum dropper turnering i Brasil

Anders Mol og Christian Sørum har en lang og innholdsrik sesong bak seg. Etter World Tour-finalen tar duoen seg en pause og dropper Brasil-tur i november.
Les mer om:

Står over turnering i Brasil

Anders Mol og Christian Sørum dropper firestjernersturneringen i Itapema (Brasil) i november, bekrefter duoen til NTB. – Vi har et ganske hektisk neste år foran oss. Vi har godt av å få volleyballen på avstand, trene på det fysiske og heller fokusere på det, sier Mol til NTB. Neste turnering på programmet er verdensserie-finalen på Sardinia, som starter 6. oktober.
Les mer om:

Bocuse d'Or søndag

Christian Andre Pettersen fra Bodø/Sandnes, Even Sørum fra Valdres og trener Geir Skeie fra Fitjar/Sandefjord har det norske flagget på brystet når de på søndag skal kjempe om en pallplassering i verdens desidert vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse – Bocuse d’Or Lyon i Frankrike.

Mol i tenkeboksen

Sandvolleyballtrener Kåre Mol er usikker på om han skal være med videre, etter stor suksess med Anders Mol og Christian Sørum. – Jeg har jo holdt på med dette prosjektet utrolig lenge. Anders og Christian har hatt og har som motto at «dette er kun begynnelsen». Jeg er i en litt annen fase, sier Kåre Mol til NTB. Faren til Anders Mol har vært med siden starten av eventyret i 2015, der målet var Tokyo - som endte med gull. I tillegg har de fire EM-gull, VM-bronse og 13 seirer i verdensserien – Jeg har bedt om betenkningstid for å se hvor mye jeg orker å være involvert.
Les mer om:

Mol/Sørum er årets lag i Europa

Den suksessrike sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum ble fredag kåret til årets lag i Europa under en galla i Ljubljana. – Det er utrolig gjevt. Nå har vi vunnet EM og OL, som er enormt i volleyballsammenheng. Det er veldig stas å få en sånn pris. Det er kjekt at folk ser hva vi gjør i europeisk volleyball, sier Anders Mol til NTB. Duoen er allerede som 24- og 25-åring det mestvinnende europeiske laget gjennom tidende. – Det er veldig stas. Det er en stor pris i volleyballmiljøet, og det er gøy å vinne den etter en god sesong, sier makker Sørum.
Les mer om:

Even (23) vokste opp på ei vegkro – nå kjemper han om topplassering i prestisjefylt kokkekonkurranse

Når Even Strandbråten Sørum (23) fra Begnadalen tropper opp på konkurransekjøkkenet i Lyon på søndag, er det bare en ting som gjelder.
Les mer om:

Direktesending fra Bocuse d'Or

Følg Even Strandbråten Sørum og resten av det norske teamet under Bocuse d'Or 2021 her. Norge er første team på konkurransekjøkkenet søndag. Kommentatorer: Harald Osa og Jimmi Øien.
Les mer om:

Vil ha sandvolleyfesten tilbake til Kristiansand

Husker du den årlige verdensserieturneringen i Tresse? Nå jobbes det for at Anders Mol og Christian Sørum endelig skal få spille verdensserie på norsk jord igjen.
Les mer om: