Nyheter om Sørmo


Midtbanespiller Bent Sørmo fra Levanger reiser ut i den store verden

Det er et stort skritt, og på høy tid, hvis man leser lokalpressen i Kristiansund at Bent Sørmo kommer ut i den store verden. – De fleste tror det ville skjedd tidligere, men som vi vet, alt har vært annerledes det siste året. 24 år gamle Bent Sørmo er solgt til den belgiske toppdivisjonsklubben Zulte Waregem og skrevet under på en treårskontrakt. – Det er ikke avslørt overgangspris, men Transfermarkt mener å vite verdien er ca 5 millioner kroner.

Sørmo solgt til Belgia

Fotballspiller Bent Sørmo (24) er solgt fra Kristiansund til Zulte Waregem og den belgiske toppdivisjonen. Den belgiske klubben bekrefter overgangen på sin nettside. Forsvareren fra Levanger har en fortid i Levanger og Rosenborg. Deretter gikk han tilbake til moderklubben før han gikk til Kristiansund i 2018. Sørmo har skrevet under på en treårskontrakt med Zulte Waregem. 24-åringen har startet tre av Kristiansunds seks kamper i Eliteserien denne sesongen. KBK ligger på 3.-plass på tabellen. I fjorårssesongen var Sørmo på banen i alle Kristiansunds kamper.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Rart det tok så lang tid å hente Raufoss komet Snorre Strand Nilsen

Det er mulig å bli oppdaget selv om du spiller fotball i en by med 7597 innbyggere og langt inne i landet. – Snorre Strand Nilsen føyk ut av startblokka som en komet sist sesong for Raufoss som faktisk har et meget habilt lag. for øyeblikket befinner de seg på 8 plass i OBOS ligaen. (Til sammenligning befinner Asker med nesten 10 ganger så mange innbyggere seg på 5 plass i PostNord ligaen avdeling 2.

Kristiansunds første tap

Kornelius Norman Hansen scora sigersmålet to minutt før slutt då Stabæk slo Kristiansund 2-1. Det var Kristiansunds første tap i årets serie. Det stod 1-1 allereie etter eit kvarter av kampen. Først scora Bernt Sørmo for Kristiansund, men rette etterpå utlikna Emil Bohinen på straffe for Stabæk.

Meteorologene er like overrasket som haldenserne:– Helt uventet at det skulle komme snø nå

Hanne Sørmo Halvorsen våknet til snø da hun tittet ut av vindu tirsdag morgen. På Aspedammen snør det så mye at snøen legger seg.
Les mer om:

Fortsetter å hente unge og sultne spillere

Ung og sulten er et annet ord for billig, men det betyr ikke nødvendigvis de er dårlige.

Eirin (22) ble bitt av hest og alvorlig skadd – nå skal hun bli travtrener

Eirin Sørmo (22) ble alvorlig skadet og var nær ved å bli lam da hesten angrep henne. Nå har hun kommet seg opp av rullestolen og tar utdannelse som travtrener.
Les mer om:

Arne får ikke posten sin

(FAUSKE) Hver dag må Arne Sørmo ut og kjøre for å hente posten sin, til tross for at han har postkassen rett utenfor huset.
Les mer om:

Eirin (22) tilbake i konkurranse – kun 15 måneder etter at hun nesten ble lam

15 måneder etter ulykken som nesten gjorde henne lam var Eirin Sørmo tilbake i sulkyen tirsdag kveld. I Frankrike.
Les mer om:

Eirin (22) tilbake i konkurranse – kun 15 måneder etter at hun nesten ble lam

15 måneder etter ulykken som nesten gjorde henne lam var Eirin Sørmo tilbake i sulkyen tirsdag kveld. I Frankrike.
Les mer om:

Vilhjálmsson sikret poeng for VIF

Det endte med poengdeling da Vålerenga tok imot Kristansund i Eliteserien søndag. Bortelaget tok ledelsen etter scoring av Bent Sørmo, men med kvarteret igjen utlignet Matthías Vilhjálmsson for Vålerenga. Kampen endte 1-1.

– Sommerjobben gjorde at jeg flyttet hjem igjen(pluss)

Bedriftsrådgiver Ingunn Figenschou Eggen takker sommerjobben for at hun flyttet hjem igjen til Verdal. Karin Sørmo tenker seg også tilbake til Innherred etter endte studier.
Les mer om:

KBK-spiller om Høiland: – En slu jævel

STAVANGER (VG) (Viking-KBK 2–0) Kristiansunds Bent Sørmo mener Tommy Høiland er sleip. Det får Viking-spissen til å slå tilbake.

Her møter Eirin (20) hesten som gjorde henne lam

Eirin Sørmo fikk hovedpulsåren smadret, fire brudd i nakken og hull i lungen etter at en hest gikk til brutalt angrep. Da hun for første gang fikk permisjon fra sykehuset, var det kun én ting hun ville.
Les mer om:

Eirin (20) ble bitt i halsen av hest: – Var sikker på at jeg skulle dø

Hingsten Rofstad Odin bet hestepasseren Eirin Sørmo i halsen og kastet henne i bakken slik at hun brakk nakken. Nå håper Eirin at ulykken kan være en tankevekker for andre som driver med hest.
Les mer om:

Bitt av løpshest – alvorlig skadet

Eirin Sørmo skulle gi hesten Rofstad Odin gulrot, da ble hun angrepet. Venninnen trodde hun hadde mistet en god venn.
Les mer om:

Eirin (20) alvorlig skadet etter at stjernetraver gikk til angrep

V75-profilen Rofstad Odin kastet seg lørdag over sin oppasser Eirin Sørmo (20). Hun ligger alvorlig skadd på sykehus, men er på bedringens vei.
Les mer om:

Stjernehest angrep og beit - stalljente alvorlig skadd

V75-profilen Rofstad Odin kastet seg lørdag over sin oppasser Eirin Sørmo (20). Den unge jenta ligger alvorlig skadd på sykehus.
Les mer om:

Årets unge spiller i fjor forlenger

22 år og fortsatt ung, Kristiansund er meget fornøyde med å kunne signere midtbanespiller Sondre Sørli på en kontrakt ut 2020.  Kristiansund skriver på sine sider at den lokale gutten ble i fjor kåret til årets unge spiller i KBK, og har allerede satt sine spor i KBK-drakten. Han sto blant annet for et av de største øyeblikkene i fjorårets sesong, når han sendte KBK opp i en 3-2 ledelse på Kristiansund stadion mot Rosenborg etter en vanvittig snuoperasjon. Kristiansund er forøvrig videre i Cupen etter å han vunnet 0 – 4 over Sunndal borte. Det ender 4-0 på Sunndal stadion, etter at Bent Sørmo

– Kommuneøkonomien har ikke vært bedre siden 2006

Høyres Margunn Ebbesen mener Hadsel Sps Stig Sørmo tar grundig feil når han skriver at kommune-Norge har fått mindre å rutte med de siste fire årene.
Les mer om:

Bjørg var ni år da Halifax-en kom dundrende mot huset

Bjørg Sørmo Johansen er siste gjenlevende vitne til at det britiske bombeflyet Halifax TL-G krasjlandet i Markabygda 29. april 1942.
Les mer om:

Boligdrømmen som brast

Morten Brox Pedersen og samboer Andrea Sørmo kjøpte hus på Bønes i Sortland i 2013. Kort tid etter fikk de sønnen Noah, som i dag er to år gammel. Huset på Bønes skulle være starten på deres boligdrøm. Slik ble det ikke.

– Skal det går liv før styret gjør en ny vurdering av ambulansesituasjonen?

Kommunestyrerepresentant for Sp i Hadsel, Stig Sørmo, spør i et innlegg på VOL om det er nødvendig at det går liv før styret i Nordlandssykehuset gjør en ny vurdering av ambulansesituasjonen.

Urolig for vann og brann

Kommunestyrerepresentant Stig Sørmo, Sp, er urolig for brann- og vannordningen for Innlandet. Ha vil ha kommunal vannverksovertakelse og røykdykkere.
Les mer om: