Nyheter om Sørli


Gikk glipp av dansk spisstalent, henter lovende Strømmen spiss

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang. Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Se den omdiskuterte scoringen - døm selv

Glimt vant 2-0 da de reiste ned til Kristiansund. Botheim og Sørli noterte begge hvert sitt mål i borteseieren. Høydepunktene fra Glimts andre serierunde finner du i vinduet over.
Les mer om:

Ny Botheim-scoring

I sin andre kamp for Bodø/Glimt sendte Sondre Sørli laget i ledelsen mot gamleklubben Kristiansund. En annen nyervervelse, Erik Botheim, sørget for 2-0-seier.

Bodø/Glimt fosser videre

Fjorårets seriemester Bodø/Glimt har fått en fin start på sesongen, og de tok sin andre seier mot Kristiansund i ettermiddag. Sondre Sørli og Erik Botheim sørget for at gultrøyene foreløpig topper tabellen i Eliteserien. Kristiansund har på sin side foreløpig ikke scoret mål i 2021. De hadde flere sjanser til å bryte den trenden, men svake avslutninger og litt uflaks sørget for at de ikke fikk hull på byllen i kveld heller. KBK hadde egentlig to baller i nettet, men begge ble annullert for offside.

Full pott for Glimt

Bodø/Glimt står med full pott etter to serierunder. Onsdag slo de Kristiansund 2-0 på bortebane. Sondre Sørli og Erik Botheim var målscorere.

Da Glimt la millioner på bordet var det gjort: – Jeg har ingenting å klage på

Sondre Sørli gleder seg til å komme hjem til Kristiansund.
Les mer om:

Ansvarsløs nedkutting i kommunen?

Elevrådsleder ungdomstrinn ved Testmann Minne skole, Hanne Sørli, har skrevet dette leserinnlegget om kuttene i skolen i Indre Fosen kommune.
Les mer om:

Sørli om det å erstatte Zinckernagel: – Jeg må løse rollen på min måte

Sondre Sørli vet at Glimt-fansen ble bortskjemt fra høyrevingen med Philip Zinckernagel i fjor.
Les mer om:

Motorsykler sperret sidespor og stengte Dovrebanen

Trafikken på Dovrebanen går igjen som normalt etter at mellom 20 og 30 crossmotorsykler kjørte i og rundt et sidespor ved Sørli i Innlandet tirsdag kveld.
Les mer om:

Her kommer Glimts nykommer til hotellet: – Det er kjekt å være på plass

Mandag ettermiddag ankom Sondre Sørli Glimts spillerhotell.
Les mer om:

Derfor henter Glimt Sondre (25): – Jeg tror han vil passe godt

Kjetil Knutsen har jobbet lenge for å sikre at Sondre Sørli (25) spiller i helgult framover.
Les mer om:

Eksperten er ikke i tvil: – Aller beste signeringen i Eliteserien

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson har kun ros å gi til Bodø/Glimt etter at de kapret seg Sondre Sørli (25) fra KBK.

Sondre Sørli frå KBK til Glimt

Sondre Sørli er så godt som klar for Bodø/Glimt. Han kjem frå Kristiansund. Det opplyser klubbane tysdag. Klubbane er samde om vilkåra for overgangen, og Sørli er samd med Glimt om dei personlege vilkåra sine. Det er berre den medisinske testen som står att før overgangen er klar. Sørli har spela for KBK i ti år, fått 127 kampar og scora 16 mål.

KBK selger Sondre Sørli til Bodø/Glimt

Kristiansunderen klar for å spille i Champions League.

Dr. Dropin åpnet ny testklinikk på Lambertseter

En ny testklinikk har åpnet i Langbølgen 11. Daglig leder i Dr. Dropin, Daniel Sørli, forteller at det fortsatt er mulig å ta en koronatest på Sæter, men da i forbindelse med en legetime.
Les mer om:

– Eg kjende meg litt annleis enn dei andre, og hadde det ganske vanskeleg ein periode

Cecilie Sørli, Vestringsbygdé, fødd 1988
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Klager på kommunens krav før de får bruke fabrikken(pluss)

Grøntvedt-konsernets arkitektfirma, Sørli arkitekter, har på vegne av Grøntvedt nutri klaget på betingelsene for hva som må på plass før den nye fabrikken kan tas i bruk.
Les mer om:

Karsten (71) klar for debuten: – Nå rives snart de gamle husene

I 2011 og 2012 ble de to eiendommene i Skåredalen solgt til et eiendomsselskap. I 2017 overtok Karsten Sørli eierskapet. Nå nærmer det seg riving og byggestart.
Les mer om:

Klager på avslag for disse ulovlige tankene: - Økonomiske konsekvenser av stans vil beløpe seg til flere hundre millioner kroner(pluss)

Sørli arkitekter har på vegne av Grøntvedt Nutri sendt inn en klage på Ørland kommunes avslag om tillatelse til oppføring av de tre fiskeoljetankene som er satt opp i Uthaug havn.

Sørli besøksgård i Østmarka åpner snart – Se hvordan det har blitt!

Det har lenge vært store planer for hvordan Sørli gård i Østmarka skal bli. Nå er besøksgården klar for åpning mandag 21. september. Bestyrer Ragna Kronstad sier de skal fortsette å utvikle gården.

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om:

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om:

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om: