Nyheter om Sæter


Tårene rant da Karoline (30) fikk åpne klesbutikken sin på Sæter: – Det var litt sånn 17. mai, julaften og bursdag på en gang

Tre tunge måneder med stengte dører gikk hardt utover den lille familiebedriften Me and more på Nordstrand. Gleden var derfor stor da Karoline Ottersen Akinyemi kunne åpne dørene igjen torsdag morgen.
Les mer om:

– Klart det er provoserende(pluss)

Mens barn og unge i Hustadvika må vente med trening og kamper til 10. mai, får treningssentrene holde åpent. – Veldig provoserende, sier barnefotballtrener Arne Sæter. Halve laget hans har sluttet under pandemien.
Les mer om:

Utendørs på Sæter samles folk i hopetall ute, mens kafeene har stengt: – Det blir jo bare parodisk

– Vi er sterk motstander av at Oslo kommune holder stengt og håper de åpner så snart som mulig, sier nordstrandsmannen Jon Anders Henriksen i Oslo Handelsstands Forening.

Klagene ble avvist – nå kan utbygger gå videre med boligprosjektet på denne tomten på Sæter

Herkules Invest vil bygge 22 nye leiligheter på Sæter, på en tomt som nå brukes til parkering. Statsforvalteren har avvist klagene på den vedtatte reguleringsplanen for Ekebergveien 231–235.
Les mer om:

Nina (46) fra Ljan er kiropraktor på Sæter. Her er hennes ni beste tips til hverdagen med hjemmekontor

Langvarig hjemmekontor har tatt knekken på mange kropper. Hos Eureka kiropraktorklinikk Nordstrand har de hatt 30 prosent økning siden koronaen kom. Kiropraktor Nina Lærum Harloff gir deg noen råd i hverdagen.
Les mer om:

Søndag måtte Asle (46) skru ned ett av skiltene med Rein Park på Sæter etter klage fra naboen. I dag skrudde han opp ett nytt

Asle Rein fra Nordstrand lar seg ikke stoppe så lett. Tirsdag formiddag var han på plass med drillen for merke parken han har jobbet for de siste årene med sitt eget etternavn.
Les mer om:

Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp

Da den norske midtbanespilleren Ole Selnæs reiste fra Saint-Étienne i Frankrike i 2019 etterlot han seg ikke noen tapt kjærlighet, fansen følte han valgte penger fremfor lojalitet til klubben, noe som for så vidt stemte godt. Vel på plass i kina for den styrtrike klubben Shenzhen gikk det meget bra, men etter sønnen til Johan Cruyff, Jordi, overtok som manager sist sommer har det ikke vært like inspirerende. Jordi Cruyff har fylt opp med nye spillere og sprengt utenlandskvoten, stort sett med midtbanespillere, dermed ble Ole Selnæs overflødig og lånt ut.

Asle (46) kalte opp parken på Sæter etter seg selv: – Jeg vet jeg har tatt meg noen friheter

Planene om en barnehage på tomten bak Sæter Torg er lagt på is, og det er Asle Rein glad for. Nå har han tatt seg friheten til å skru opp to skilt ved inngangene til parken med sitt eget navn på.
Les mer om:

Her på Sæter skal det bygges nye eneboliger - gammel villa rives trolig før sankthans

Snart skal en arkitekttegnet villa på Sæter jevnes med jorda og erstattes av tre nye eneboliger. Byantikvaren frarådet, men motsatte seg ikke riving.
Les mer om:

Vurderer å låne spiss

Nyinnkjøpte Ole Sæter trenger fortsatt tid. Nå snakker Åge Hareide om å låne spiss når overgangsvinduet åpner 17. april.
Les mer om:

Avklaring om millionstøtte til ungdomsklubb på Sæter: – Har vært nervepirrende

Lederen for Nordstrand Kulturarena fryktet at offentlig støtte til ungdomsklubben Kjeller'n ville ryke. Nå er Karen Johanne Strømstad beroliget.

Interessen for dette boligprosjektet på Sæter har vært enorm - nå håper utbygger å sette spaden i jorda om et år

I Poppelstien-kvartalet på Sæter planlegges nye boligblokker med 122 leiligheter. Utbygger håper på et ja fra bystyret før sommeren.
Les mer om:

Kontorlokaler på Sæter kan bli bolig – to fysioterapeuter flytter til Holtet

Eieren av Sæter fysikalske institutt har søkt om å omgjøre kontorlokalene til bolig. Samtidig flytter to av fysioterapeutene til Holtet.
Les mer om:

Spellemann-programleder Sandeep Singh (34) er fersk Nordstrand-boer. Dette er hans lokale favoritter

Musikkeksperten flyttet til Sæter med familien i fjor høst. – Søsteren min mente det er det beste stedet å bo i Oslo.
Les mer om:

Nå skal dette røde huset på Sæter straks rives for å gi plass til nye leiligheter: – Vi skulle gjerne ha begynt for lengst

Straks rivetillatelsen er innvilget, vil Kobro-huset på Sæter og den hvite eneboligen bakenfor bli jevnet med jorda. Så skal det bygges nytt.
Les mer om:

Disse to næringslokalene på Sæter står fortsatt tomme: – Ikke så lett å finne noen

Lokalet ved siden av Egon på Sæter har stått tomt siden i fjor høst. En aktør som var interessert, trakk seg, opplyser megleren. Heller ikke under Rema 100 er det kommet inn ny leietaker.
Les mer om:

Sæter nummer ti på VM-sprinten

Jørgen Solhaug Sæter gikk inn til 10.-plass og var med det best av de norske på sprinten under junior-VM i skiskyting. Franske Emilien Claude var både feilfri på standplass og rask i løypa og tok gullet foran Mikulas Karlik fra Tsjekkia og russiske Mikhail Pervusjin. Jørgen Solhaug Sæter hadde en bom på hver av skytingene og endte 1.03,4 minutter bak vinneren i mål. Mats Øverby var feilfri på standplass, men holdt ikke like høy standard i langrennet og endte 1.16,6 bak på 13.-plass.
Les mer om:

Fra tirsdag må Ka­ro­li­ne (30) på Sæter holde butikken sin stengt: – Jeg ble litt satt ut

De aller fleste butikker må stenge fra i dag. En av dem er Me and More på Sæter.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Siste Stamnett-status

Stamnett-prosjektet, som er en del av Oslos nye vannforsyning, er inne til vurdering hos Plan- og bygningsetaten. Jon Sæter og Gro Haldis Elden fra Vann- og avløpsetaten kom med en liten oppdatering på prosjektet.
Les mer om:

To gamle hus står for fall i Ekebergveien - se hva som skal bygges

I Ekebergveien på Sæter skal to hus snart rives for å gi plass til dobbelt så mange boliger.
Les mer om:

Nå er yoga byttet ut med massasje på Sæter: – Vi vasker ned rommet mellom hver kunde

I dag åpnet dørene til massasjekjeden Squeeze på Sæter. I de gamle lokalene til Northbeach Yoga.
Les mer om:

Valentines Day og morsdag på samme dag resulterer i fullt trykk hos blomsterhandlerne - dette går det mest av

Med Valentines Day og morsdag på samme dag i år, er det nok å gjøre for de ansatte hos Mester Grønn på Sæter og Holtet.
Les mer om:

Håkon (29) fra Nordstrand har startet klesmerke og skrevet Spotify-suksess: – Biinntekt i millionklassen

Musikken hans er strømmet over 100 millioner ganger på Spotify. Men det tok tid før Håkon Raugland fra Sæter merket suksessen på lommeboka.
Les mer om: