Nyheter om Rygg


Nå søkes det etter ny rektor på Munkerud skole: – Må være utviklingsorientert

Anton Rygg er blitt rektor på Smestad skole, og nå ser Utdanningsetaten etter en som kan ta over på Munkerud.
Les mer om:

Oppgjør om naken hud på Heggen(pluss)

Ledelsen på Heggen videregående skole ville ikke at jentene skulle vise naken skulder, mage og rygg i gymmen. Slikt blir det bråk av.
Les mer om:

Brannmann Balm har satt fyr på Nord: – Nå er det vi som er favoritter

Høsten 2017 lå A-laget til Nord med brukket rygg etter nedrykk til 6. divisjon. Så flyttet Simon Balm hjem. Og etter hvert vennene hans. I dag snakker de om en revolusjon på Norheim. Og 4. divisjon.
Les mer om:

Falch norgesmester for tredje gang

Forhåndsfavoritt Runa Skrove Falch (31) vant kvinneklassen på halvmaraton under Oslo maraton med tiden 1.14,42. Falch ble norgesmester også i 2017 og 2018. – Det kostet på slutten der, men det var helt garantert verdt det, sa NRKs kommentator Jann Post i det Falch krysset målstreken. – Jeg lå bare i rygg på en veldig god hare, så det var en enkel reise. Jeg slapp å tenke så mye, bare hang på, sier Falch til NRK. Sigrun Gjølberg kom på andreplass, 1,15 minutter bak vinneren. Maren Lie ble nummer tre, 2,43 bak.
Les mer om:

Ansatte gruppelederens nære venninne som stabssjef

I mai ble tidligere Sørum-ordfører Marianne Grimstad Hansen (47) ansatt som ny stabssjef i Høyres bystyregruppe i Oslo – men først i august ble de folkevalgte i Oslos største parti orientert om Hansens nære vennskap til gruppeleder Anne Haabeth Rygg.
Les mer om:

- Overrasket og bekymret

Anne Haabeth Rygg i Oslo Høyre er overrasket og bekymret over vaksinasjonstempoet i Oslo. Helsebyråd Robert Steen (Ap) synes at hun heller bør rose arbeidet som gjøres.
Les mer om:

Opposisjonen ut mot Ap-Raymond: – Var det bare tomme ord?

Oslo Høyre beskylder Raymond Johansen (Ap) for å somle med vaksinering av 16- og 17-åringer: – Her er det bare å komme i gang, sier gruppeleder Anne Haabeth Rygg.
Les mer om:

Rektorskifte på Munkerud – Anton Rygg har gått til Smedstad skole

Rektoren ved Munkerud skole har gått til en ny stilling.
Les mer om:

Internasjonal V65-omgang på Klosterskogen

Spennende V65-omgang, og i kveld er altså våre venner fra Sverige med å spiller. Det betyr HØY omsetning i samtlige spillformer! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V65-vurderinger?
Les mer om:

Mann fersket i å stjele datamaskiner – ble amper og ødela telefonen til vitnet

Politiet er på gjenvinningsstasjonen på Rygg.
Les mer om:

Karl Albert slår alarm om stengte fiskemottak: – Næringa ligger med brukket rygg(pluss)

Fiskemottak i Tromsø frykter konsekvensene av at svært mange andre mottak er stengt i sommer. De har dermed stengt midt i fiskesesongen for ungdommer som har sommerjobb som fisker.

Dopingordkrig: – Jeg svømmer i et løp som antagelig ikke er rent

Den russiske OL-komités svømmehelt Jevgenij Rylov (24) ble skyteskive for dopinganklager etter å ha vunnet gullmedaljen på 200 meter rygg.
Les mer om:

Løyning med norsk rekord i OL

Ingeborg Løyning knuste sin egen norske rekord på 200 meter rygg i forsøksheatene i Tokyo torsdag med tiden 2.11,68. Løyning forbedret sin gamle bestenotering 2.13,25 med god margin. Tiden holdt akkurat ikke til semifinale. Løyning endte på 17.-plass på distansen. Hun var 0,44 sekunder unna plass blant de 16 som gikk til semifinalen. Løyning var tidligere i OL svært nær å nå semifinalen på 100 meter rygg, men misset den med tre hundredeler.
Les mer om:

Kinas største interneringsleir har plass til 10.000 personer

I lange rekker sitter uigurene i lotusstilling, med kryssede bein og rett rygg. De er merket og nummerert, og alle stirrer på en fjernsynsskjerm som viser svart-hvittbilder fra det kinesiske kommunistpartiets historie.
Les mer om:

Løyning hundredeler unna semifinale

Ingeborg Vassbakk Løyning klarte ikke å ta seg til semifinale på 100 meter rygg søndag. Hun var tre hundredeler unna. I det sjette og siste heatet havnet Løyning bakpå etter en svak start, men jobbet seg imponerende inn igjen i heatet og avsluttet sterkt. Hun ble nummer fem i heatet med tiden 1.00,07, og var litt over to sekunder bak heatvinner Kaylee McKeown.
Les mer om:

Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.
Les mer om:

Disse står for en Finnsnes-revolusjon: – Klubben var skakkjørt. Vi måtte ta grep

Finnsnes IL lå med brukket rygg etter konflikter og elendig økonomi. Da bestemte de seg for å endre kurs og ta klubben tilbake til røttene.
Les mer om:

Endelig kan Susanne (24) representere landet sitt igjen

PORSGRUNN: Beachhåndballen har ligget nede med brukket rygg siden 2019 på grunn av pandemien, men nå arrangeres EM igjen, noe Susanne Denise Pettersen gleder seg veldig til.
Les mer om:

MDG utelukker samarbeid med Høyre i Oslo

Sirin Stav, som leder Oslo MDGs bystyregruppe, informerte søndag gruppeleder Anne Haabeth Rygg i Høyre om at MDG ikke ønsker noe samarbeid med Høyre i Oslo.
Les mer om:

Høyre vil prøve selv: – Uverdig av Raymond

Høyres gruppeleder, Anne Haabeth Rygg, sier at de får tid til å prøve å finne et annet flertall i Oslo bystyre. Det betyr at det trolig ikke kommer noen avklaring på nytt byråd før helgen.
Les mer om:

Høyre utelukker ikke å gå inn i byråd: – Bør få muligheten

Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg mener Høyre må få sjansen før ordfører Marianne Borgen (SV) henvender seg til de rødgrønne partiene om å danne byråd.
Les mer om:

Høyres gruppeleder klar til å ta ansvar hvis byrådet i Oslo går av

Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg sier partiet er klare til å påta seg byrådsansvar hvis det rødgrønne byrådet i hovedstaden går av.
Les mer om:

Trafikkuhell på Fjerdingby

Én person kjørt til Ahus med smerter i nakke og rygg.
Les mer om:

Rykket ut til trafikkulykke på Fjerdingby

Én person skal ha smerter i rygg og nakke etter ulykken.
Les mer om:

Svømming: Australsk tenåring smadret verdensrekord

Kaylee McKeown (19) fikk råsterke 57,45 på 100 meter rygg søndag. Den australske svømmeren knuste verdensrekorden med 12 hundredeler.
Les mer om: