Nyheter om Ryan


Nå har Stjernen signert den siste import-spilleren

Canadieren Ryan Gropp (24) blir den siste importen til Stjernen. Han kommer til Stjernen fra Allsvenskan. – Vi får en spiller med store ambisjoner som vil vinne noe, sier sportssjef Darren Treloar.
Les mer om:

Ola Kamara fortsetter å banke inn mål

David Beckham sin klubb Inter Miami fikk trøbbel på Audi Field mot DC United i nattes oppgjør i MLS. – Det hjalp selvsagt ikke for Inter Miami at de måtte stille uten av to av sine store stjerner Rodolfo Pizarro og Gonzalo Higuaín og at DC United hadde sin norske målscorer Ole Kamara intakt og i form. Ola Kamara scoret kampens eneste mål i 1-0-seieren mot Inter Miami. – Det var en skikkelig knokkelkamp av god gammeldags bedriftsfotballs merke. Inter Miami manager Phil Neville måtte se både tidligere Stoke-stopper Ryan Shawcross og brasilianske Gregore bli sendt av gårde med rødt kort.

Tottenham-fans rister på hodet etter nok en manager fadese

Den italienske manageren Gennaro Gattuso var i samtaler med Tottenham om å overta etter Jose Mourinho, vi vet ikke helt hva som gikk galt, men det var trolig en kombinasjon av at Tottenham- fans som ville finne ut mer om sin potensielle manager snublet over kommentarer som de meget frittalende og engasjerte manageren har hatt og at styrelederen Daniel Levy og han hadde fullstendig kulturkrasj.

Satte utrolig verdensrekord

Ryan Crouser (28) slettet natt til lørdag en verdensrekord som har stått i mange år.
Les mer om:

OL-vinner tok 31 år gammel verdensrekord i kulestøt

Amerikanske Ryan Crouser (28) klinket til på et OL-uttaksstevne i Oregon og tok ny verdensrekord da han leverte et støt på 23,37 meter natt til lørdag.
Les mer om:

Slo 31 år gammel verdensrekord

Amerikanske Ryan Crouser klinket til på et OL-uttaksstevne i Oregon og tok ny verdensrekord da han leverte et støt på 23,37 meter natt til lørdag. Den forrige rekorden var på 23,12 meter og ble satt av Randy Barnes i 1990. Crouser klarte bragden under sitt fjerde støt på stevnet i Oregon, hvor han samtidig kvalifiserte seg for Tokyo-OL.
Les mer om:

Avisrazzia i Hongkong: Redaktørar arresterte

Politiet storma lokala til den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong torsdag morgon. Fem leiarar i avisa vart arresterte, mellom dei sjefredaktør Ryan Law.
Les mer om:

Fem pågrepet i razzia mot prodemokratisk avis i Hongkong

Politiet raidet lokalene til den prodemokratiske avisen Apple Daily i Hongkong torsdag morgen. Fem ledere i avisa ble pågrepet, blant dem sjefredaktør Ryan Law.
Les mer om:

Åpner opp om sin mentale helse

Skuespiller Ryan Reynolds (44) forteller om sine personlige kamper og viktigheten av å snakke om mental helse.
Les mer om:

Carlo Ancelotti vil ta med en av Evertons beste

Før Carlo Ancelotti signerte for Real Madrid var det ingen så vidt jeg kunne se som tippet han som en aktuell kandidat for å ta over for Zinedine Zidane. – Det til tross for et meget suksessrikt opphold i kongens klubb for ikke så lenge siden.

Leeds har funnet en fantastisk ving langt inne i moder Russland

Hvis du tar båten til Estland og så kjører i retning Moskva er du fortsatt bare halvveis til Kazan hovedstaden i den russiske delrepublikken Tatarstan. Byen har 1,5 millioner innbyggere som er fryktelig stolte av sin klubb Rubin Kazan. I år har den 21 år gamle vingen Khvicha Kvaratskhelia herjet i russisk fotball. Unggutten som allerede er en viktig de av Georgia sitt landslag har vekket interessen fra en rekke klubber.

Takk til Dani Ceballos, David Luiz, Leonie Maier, Martin Ødegaard og Mat Ryan

For noen minutter siden fikk vi svar på spørsmålet som har holdt oss oppe om natten de siste ukene, blir Martin Ødegaard i Arsenal eller reiser han hjem til Real Madrid etter endt låneperiode. Arsenal bekrefter at Ødegaard og fire spillere til er offisielt ferdige i klubben. Les: Nicklas Bendtner uten modellkjæreste og fotballsko De fem spillerne er: Dani Ceballos, David Luiz, Leonie Maier, Martin Ødegaard og Mat Ryan. «Vi takker alle spillerne overfor for deres bidrag til klubben under tiden med en fast kontrakt eller et lån hos oss.

NHL-profil utestengt etter lugging

NHL-profilen Ryan Reaves er ilagt to kampers utestengelse for å ha dratt ut hår av manken til Colorado Avalanche-spiller Ryan Graves i en kamp søndag. Reaves har vært utestengt utallige ganger i NHL-karrieren. Mandagens straff er han ilagt for usportslig oppførsel i episoden som oppsto midt i tredje periode av søndagens sluttspillkamp. (NTB)
Les mer om:

Fyrer løs: - Forbannelse

Ekspresident Donald Trump langer ut mot tidligere speaker i Representantenes hus, Paul Ryan.
Les mer om:

Fotballstjernen Giggs møter i retten neste år

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs må møte i retten i januar neste år for å forsvare seg mot voldsanklagene som er rettet mot ham.
Les mer om:

Fotballstjernen Giggs møter i retten neste år

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs må møte i retten i januar neste år for å forsvare seg mot voldsanklagene som er rettet mot ham.
Les mer om:

Fotballstjernen Giggs møter i retten neste år

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs må møte i retten i januar neste år for å forsvare seg mot voldsanklagene som er rettet mot ham.
Les mer om:

Giggs møter i retten neste år

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs må møte i retten i januar neste år for å forsvare seg mot voldsanklagene som er rettet mot ham. Datoen for rettssaken mot fotballprofilen ble satt i en 15 minutter lang høring i en domstol i Manchester fredag. Rettssaken er berammet til 24. januar. Giggs er anklaget for å ha påført sin tidligere kjæreste fysisk skade. Det er i alt tatt ut tre tiltalepunkter mot Giggs. I tillegg til voldsepisodene er han anklaget for kontrollerende og påtrengende atferd i perioden desember 2017 til november 2020. 47-åringen har avvist anklagene.
Les mer om:

Giggs møter i retten neste år

Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs må møte i retten i januar neste år for å forsvare seg mot voldsanklagene som er rettet mot ham. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

«Som å gå i krigen med Julius Cæsar i 2021»

Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale. Ventet til nå med å komme med kritikk Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen.

- Anonym sex på et flyplasstoalett

Ryan Reynolds' morsdagshilsen til Blake Lively hylles i sosiale medier.
Les mer om:

Blir konsekvenser: «Ikke prøv deg på Eric Dier eller Pierre-Emile Højbjerg»

Det er tydeligvis ikke noe tapt kjærlighet mellom Tottenham og deres sparkede manager Jose Mourinho. – Faktisk har poengsankingen i Premier League gått bedre etter den totalt uerfarne 29 år gamle Ryan Mason overtok som manager. Topp fire er utenfor rekkevidde, men femteplassen og kvalifisering til europaligaen er fortsatt en mulighet. Jose Mourinho var raskt til å skaffe seg en ny jobb, fra sommeren av skal han lede Roma. Paulo Fonseca som er manager frem til sommeren har litt overraskende sagt han tror den portugisiske manageren er en perfekt match.

Leeds stengte døra for Tottenham

Vi vet ikke om José Mourinho gidder å bry seg om hva som skjer hos Tottenham om dagen, men skader vel ikke på humøret hans at Champions League-plassen nå virker umulig – uten ham. Leeds kom med et bittert 2-0 tap mot Brighton, mens Tottenham luktet fjerdeplassen til Chelsea etter Bale-showet mot Sheffild United. Begge klubbene trengte selvfølgelig seier, men Spurs trengte poengene mest. Les: Der landet årets viktigste kontrakt Marcelo Bielsa og gjengen var ikke med på å dele. Leeds startet presset og ga seg ikke før Stuart Dallas hadde satt inn til 1-0 etter tolv minutter.

Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle

Vi regner med at Daniel Levy hadde en plan da José Mourinho ble sendt ut porten, men etter å ha fulgt den ene etter den andre av toppkandidatene forsvinne ut av bildet, begynner vi å lure. Nagelsmann forsvant til Bayern, Brendan Rodgers gikk ut og fortalte at Leicester-jobben er større, mens Gareth Southgate og Roberto Martinez har mer enn nok med å konsentrere seg om sommerens EM. Les: Det står mellom to klubber for Harry Kane Så kom ryktet fra italia om at Tottenham hadde tatt kontakt med Maurizio Sarri, noe som virket som et rimelig desperat valg.