Nyheter om Ruud


Ruud klar for Genevé-turnering

Tennisproffen Casper Ruud og hans entourage er klare for ATP250-turneringen i Genevé som starter søndag. Casper Ruud valgte å stå over denne ukens ATP 1000-turnering på grusen i Roma etter at han kjente litt småvondt her og der og at de ikke ville ta noen sjanser. – Vi reiser til Genevé i dag, sier trener og faren Christian Ruud til NTB.
Les mer om:

Ruud kjemper mot skader: – Må få kroppen til å holde

Casper Ruud (22) har spilt seg til semifinale i tre turneringer på rad. Det har han kjent på kroppen.
Les mer om:

Tveter til Sandefjord

Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)

Ruud-byks på tennisrankingen – 16.-plass og karrierebeste

Det norske tennisesset Casper Ruud (22) hopper fra 22.- til 16.-plass på verdensrankingen i tennis etter en sterk prestasjon i Madrid Masters.
Les mer om:

Ruud byks på rankingen

Det norske tennisesset Casper Ruud (22) hopper fra 22.- til 16.-plass på verdensrankingen i tennis etter en sterk prestasjon i Madrid Masters. Ruud røk til slutt ut i semifinalen i Madrid mot italienske Matteo Berrettini i strake sett lørdag. Foran ham på ATP-listen er det kun Denis Shapovalov (22) og Stefanos Tsitsipas (22) som er på hans alder eller yngre. Topp tre er uendret, men Daniil Medvedev har overtatt 2.-plassen fra Rafael Nadal. Novak Djokovic er stadig på topp.
Les mer om:

Ruuds overmann tapte finalen

Matteo Berrettini, som slo Casper Ruud i semifinalen, tapte mot Alexander Zverev i finalen av Masters 1000-finalen i Madrid. Zverev, som er nummer seks på verdensrankingen, vant finalen 6-7 (8-10), 6-4, 6-3 og tok sin tredje seier på dette nivået.
Les mer om:

Slik fikk Veslemøy og Harald inspirasjon til «Lange flate ballær 3»: – Det skjedde noe under en kjøretur i Nummedal

Det er med stor sikkerhet bare en sarping gjennom historien som har vært i forretningsmøte med Steven Spielberg og spilt i film med Liv Tyler. Nå er Veslemøy Ruud Zwart og ektemann Harald Zwart, som hun for øvrig hadde første date med ved Tunevannet, i gang med «Lange flate ballær 3».
Les mer om:

Ruud trekker seg fra prestisjeturnering

Tennisstjernen Casper Ruud sliter med småplager og står over ATP Masters 1000-turneringen i Roma kommende uke.
Les mer om:

Ruud trekker seg

Tennisstjernen Casper Ruud sliter med småplager og står over ATP Masters 1000-turneringen i Roma kommende uke.
Les mer om:

Ruud trekker seg fra turnering

Tennisstjernen Casper Ruud sliter med småplager og står over ATP Masters 1000-turneringen i Roma kommende uke. Snarøya-guttens navn er ikke oppført i trekningen av hovedtablået til Internazionali d'Italia. Til NTB opplyser far og trener Christian Ruud at sønnen har valgt å trekke seg. «Litt småvondter her og der. Han ønsker ikke å risikere at noe utvikler seg til det verre», skriver han i en tekstmelding til nyhetsbyrået. Ruud ligger an til å klatre seks hakk og innta 16.-plassen når en ny verdensranking blir offentliggjort mandag. Det blir en klar bestenotering for hans del.
Les mer om:

Semifinaletapene motiverer Ruud: – Dette er forhåpentlig bare starten

Casper Ruud jakter videre på sin første ATP Masters-finale etter tre sterke forsøk på rappen. Tennisproffen vil spille seg opp på et enda høyere nivå.
Les mer om:

Ruuds finaledrøm brast igjen: – Servingen sviktet

Casper Ruud spilte lørdag sin tredje semifinale i en ATP 1000-turnering, men italienske Matteo Berrettini ble for sterk og vant 6-4, 6-4 i Madrid Open.
Les mer om:

Nok et semifinaletap for Ruud

Italienske Matteo Berrettini ble hakket for sterk for Norges tennisstjerne og vant med sifrene 6-4, 6-4. I sin tredje strake semifinale på ATP-1000-nivå, ble det også det tredje tapet. Det betyr at det er Berrettini som møter Alexander Zverev i finalen i Madrid. – Det er som det er. Vi må akseptere tap, det er ikke noe å gjøre med det. Jeg synes at Berrettini servet fantastisk bra i dag, sa pappa og trener Christian Ruud til Eurosport etter kampen. Ruud må derfor vente videre på sin første Masters-finale.
Les mer om:

Stopp i semifinalen for Ruud

Matteo Berrettini tok seg til finalen ATP Masters-turneringen i Madrid på bekostning av Casper Ruud med 6-4, 6-4 lørdag. Det er tredje strake semifinaletap i ATP Masters for Ruud.
Les mer om:

Semifinale-stopp for Ruud igjen - røk ut mot Berrettini

Sju omkom i snøskred i de franske alpene
Les mer om:

Ruud møtte sin overmann

Det ble stopp i semifinalen i ATP Masters 1000 for Casper Ruud (22). Med ellevill serving ble italienske Matteo Berrettini (25) for sterk.
Les mer om:

Semifinale-stopp for Ruud igjen - røk ut mot Berrettini

(Casper Ruud – Matteo Berrettini 4–6, 4–6) Mot Italiensk motstand ble det bråstopp for Casper Ruud (22) etter storspill i Madrid. Masters 1000-semifinalene er dog blitt en lei vegg å passere for nordmannen.
Les mer om:

Ruud: – Ekstremt tøff motstander

Casper Ruud (22) skal prøve å tukte italieneren Matteo Berrettini i semifinalen i Madrid Open i kveld. Ruud storspilte da han slo kasakhstaneren Alexander Bublik 7-5, 6–1 i fredagens kvartfinale i Madrid Open. 22-åringen er i form og har vært det en stund. I kveldens semifinale venter en gammel kjenning i form av Berrettini. Tre ganger har de møtt hverandre tidligere. Sist gang var i Roma Masters i 2020. Casper Ruud har vunnet to og tapt ett av møtene. – Han er en ekstremt tøff motstander. Vi har hatt noen tøffe kamper. Vi har møtt hverandre tre ganger, og alle har vært harde.
Les mer om:

Pappa Ruud om sønnen: – Kanskje blant de ti beste i verden på grus

Christian Ruud (48) tror sønnen Casper Ruud (22) har muligheter mot alle de gjenværende motstanderne i Madrid Open og lar seg virkelig begeistre av det gode spillet hans på grusen.
Les mer om:

Ruuds semifinalemotstander er klar

Fredag gikk Casper Ruud videre til semifinalen i Madrid Masters. Nå er det klar hvem som blir hans motstander. For italienske Matteo Berrettini slo ut Cristian Garin fra Chile i den andre kvartfinalen, og blir dermed Ruuds motstander lørdag. Berrettini slo Garin 2-1 i sett, med sifrene 5,7, 6-3, 6-0.
Les mer om:

Pappa Ruud om sønnen: – Kanskje blant de ti beste i verden på grus

Christian Ruud (48) tror sønnen Casper Ruud (22) har muligheter mot alle de gjenværende motstanderne i Madrid Open og lar seg virkelig begeistre av det gode spillet hans på grusen.
Les mer om:

Ruud til semifinale i Madrid Open – lekte med motstanderen

Casper Ruud fortsetter å imponere på grusen i Madrid Open. Tennisproffen tok seg til ny ATP Masters-semifinale med seier over kasakhstanske Alexander Bublik.
Les mer om:

Ruud feide Bublik av banen

Dagen etter at han tok sin største skalp i karrieren, er Norges store tennisstjerne klar for nok en semifinale. For Casper Ruud slo kasakhstanske Alexander Bublik i kvartfinalen i Madrid Masters med sifrene 7-5, 6-1. Bublik er rangert som nummer 44 i verden. – Det var veldig jevnt i første sett, det kunne gått litt begge veier. Men i andre sett så var det nesten et feilfritt sett, sa Casper Ruud til Eurosport etter kampen. Dermed er nordmannen klar for sin tredje strake semifinale på dette nivået. Først i Monte Carlo, deretter i München – og nå i Madrid.
Les mer om:

Ruud til semifinale

Casper Ruud (22) vant i kvartfinalen i ATP-1000 turneringen i Madrid mot Alexander Bublik. Snarøya-gutten vant 2-0 i sett, og møter Matteo Berrettini i semfinalen.
Les mer om:

Ruud klar for semifinale i Madrid etter storspill: – Spiller mitt livs beste tennis

(Casper Ruud – Alexander Bublik 7–5, 6–1) Casper Ruud vant et jevnt førstesett og var helt overlegen i det andre settet - og spilte seg til semifinalen i Madrid Open.
Les mer om: