Nyheter om Ruud


Kniver om plass i ATP-finalene

Casper Ruud er foreløpig i rute til å nå ATP-finalene i Torino hvor de åtte beste i kalenderåret møter hverandre. Etter Indian Wells har imidlertid kampen blitt tøffere.
Les mer om:

Karrierebeste for Ruud

Casper Ruud er nå nummer ni på verdensrankingen i tennis. Det er karrierebeste for 22-åringen, som passerte Roger Federer på listen.
Les mer om:

Casper Ruud nummer 9 i verda

Tennishåpet Casper Ruud (22) klatrar ein plass på den ferske ATP-rankingen og er framleis i posisjon til å kome med i tourfinalen i Torino i midten av november. Nordmannen er på same poengsum som på førre ranking, men klatrar likevel eitt hakk til 9.-plassen. Det skuldast at den sveitsiske veteranen Roger Federer mister 480 poeng og fell til 11.-plass. 9.-plassen er Casper Ruuds beste så langt i karrieren. Han ligg 200 poeng bak austerrikaren Dominic Thiem og 237 poeng framfor Hubert Hurkacz frå Polen. Nettopp Hurkacz kan bli Ruuds argaste konkurrent om ein plass i finalen.
Les mer om:

Slått ut i «71 grader nord»: – Skjønner ikke helt det med tårer

Cecilia Brækhus (40) tok et valg under duellen mot Birk Ruud (21) som trolig avgjorde kampen tidlig. Men hun angrer ikke.
Les mer om:

Casper Ruud slått ut av Indian Wells: - Stemte aldri

Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett.
Les mer om:

Ruud slet og tapte

Casper Ruud måtte få behandling i armen underveis i kampen da han tapte åttedelsfinalen i ATP Masters-turneringen i Indian Wells onsdag kveld. Den norske stjernen tapte i to strake sett (6-3, 6-3) mot Diego Schwartzman fra Argentina. Schwartzman brøt sin norske motstander allerede i kampens første servegame, og beholdt initiativet gjennom en kamp der Casper Ruud ikke fikk vist seg fra sin aller beste side. Ruud vant en ATP-turnering i San Diego fem dager før turneringen i Indian Wells.
Les mer om:

Ruud røk ut av Indian Wells

(Schwartzman - Ruud 6-3, 6-3) Casper Ruud er ute av ATP Masters-turneringen i Indian Wells etter tap mot Diego Schwartzman.
Les mer om:

Casper Ruud gjekk lei tilskodar: – Eg bad dei fjerne han

Casper Ruud (22) vart tydeleg provosert då ein tilskodar forstyrra han mellom servane. Nokre minutt seinare vart bråkmakaren sendt ut stadiondørene.
Les mer om:

Ruud vant slitekamp – nærmer seg ATP-sluttspillet

(Casper Ruud – Lloyd Harris 6–7(4), 6–4, 6–4) Lloyd Harris (24) hadde Casper Ruud (22) i kne, men på mesterlig vis snudde nordmannen og tok seg til fjerde runde i Indian Wells. Dermed tok han nok et godt skritt mot ATP-sluttspillet i november.
Les mer om:

Ruud videre i Indian Wells etter slitekamp

Casper Ruud var lenge på defensiven, men et heldig servebrudd hjalp ham i snuoperasjonen mot Lloyd Harris i Indian Wells-turneringen i tennis.
Les mer om:

Ruud videre etter slitekamp

Casper Ruud var lenge på defensiven, men et heldig servebrudd hjalp ham i snuoperasjonen mot Lloyd Harris i Indian Wells-turneringen i tennis. Nordmannen vant kraftanstrengelsen i California-ørkenen med settsifrene 6-7 (4-7), 6-4, 6-4. Dermed er Ruud klar for fjerde runde. Snaut tre timer måtte til for å kåre en vinner.
Les mer om:

Ruud videre i Indian Wells

Casper Ruud slo sørafrikanske Lloyd Harris i den tredje runden i Indian Wells og avanserte etter tre sett med sifrene 6-7, 6-4, 6-4.
Les mer om:

Murray videre til tredje runde

Den tidligere verdenseneren i tennis Andy Murray slo stortalentet Carlos Alcaraz (18) og tok seg videre til tredje runde i Masters-turneringen i Indian Wells. Murray, som har meldt at Alcaraz er en kommende verdensener, slo tenåringen 5-7, 6-3, 6-2. Murray kom inn i turneringen med wildcard og nå venter verdensfirer Alexander Zverev. Murray jobber med å kjempe seg tilbake fra sine mange skader. Den tidligere verdenseneren er nummer 121 på rankingen. I den samme turneringen har det norske tennisesset Casper Ruud sin første kamp mandag.
Les mer om:

Ruud går forbi Federer

Casper Ruud vil klatre forbi tennislegenden Roger Federer på verdensrankingen når den oppdateres mandag. Federer har slitt med skader og derfor sanket svært få poeng det siste året. Ruud vil rykke opp fra 10. plass til 9. plass. Det er ny karrierebeste. Det er gode muligheter for at han snart blir å finne på en 8. plass også, ettersom Dominic Thiem i likhet med Federer har avsluttet sesongen. Nordmannen er for tiden aktuell i Masters-turneringen i Indiana Wells, der han møter sørafrikaneren Lloyd Harris i 3. runde. Novak Djokovic er i øyeblikket rangert som verdens beste spiller.
Les mer om:

Durasovic vant ITF-turnering

Viktor Durasovic slo franske Arthur Reymond 6–2, 6–4 i finalen av ITF $25K-turneringen i Nevers. Det er hans syvende triumf på ITF-touren. Seieren gir 20 rankingpoeng og rundt 30 000 kroner i kassen. Nordmannen ligger an til å klatre til 340. plass på verdensrankingen foreløpig. Hans bestenotering er 298. plass. Neste måned er Durasovic en del av Norges lag i Davis Cup sammen med blant andre Casper Ruud. De møter Ukraina til landskamp i Oslo.
Les mer om:

Ruud videre i Indian Wells

Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett. Etter 6–1 i første sett fulgte Ruud opp med 6–2 i andre, og med det var kampen ferdig. Sist helg tok 22-åringen sin sjette ATP-tittel da han vant turneringen i San Diego. Det var hans første på hardcourt. Carballés er ranket som nummer 85 på siste ATP-liste. Ruud er seedet som nummer seks i turneringen og er inne blant topp ti på verdensrankingen. Den russiske verdenstoeren Daniil Medvedev er toppseedet i ATP 1000-turneringen i California.
Les mer om:

Ruud slo Carballés – videre i Indian Wells

Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett.
Les mer om:

Ruud slo Carballés – videre i Indian Wells

Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett.
Les mer om:

Heidi Ruud Ellingsen ute av «Stjernekamp»

Lørdag kveld fikk deltagerne testet sine ferdigheter innenfor sjangrene visesang og latinopop. VG har anmeldt låt for låt.
Les mer om:

Heidi Ruud Ellingsen ute av «Stjernekamp»

Lørdag kveld fikk deltagerne testet sine ferdigheter innenfor sjangrene visesang og latinopop. VG har anmeldt låt for låt.
Les mer om:

Møter argentiner eller spanjol

Casper Ruud skal opp mot enten Renzo Olivo (Argentina) eller Roberto Carballés (Spania) i 2. runde i Indian Wells-turneringen i tennis. Kampen går trolig først lørdag. Olivo er ranket som nummer 199 på siste ATP-liste. Carballés ligger på 85.-plass.
Les mer om:

Birk Ruud i «71 grader nord»: – Lærte kart og kompass av pappa før han døde

Birk Ruud (21) kunne ingenting om å navigere med kart og kompass før TV-innspillingen. Det sørget hans dødssyke far for å gjøre noe med.
Les mer om:

Ruud slipper 1.-runden i USA

Casper Ruud fikk walkover i tennisturneringen i Indian Wells. Han skal følge opp seieren fra forrige uke. Nordmannen er sjetteseedet. For noe dager siden vant han en ATP-250-turnering i San Diego. I Indian Wells er det vesentlig hardere motstand i vente. Den har status som ATP-Masters-1000-turnering. I Ruuds del av tablået ser argentineren Diego Schwartzman ut til å være tøffeste utfordrer i kampen om en plass i semifinalen. Det ligger over 70 millioner kroner i premiepotten. Finalen i Indian Wells spilles søndag neste uke. Det er ventet at Ruud skal i aksjon i andrerunden fredag.
Les mer om:

– En stor drøm å komme til tourfinalen

Christian Ruud mener tennis-sønnen Casper nå har vist at han virkelig har noe å gjøre i ATP-finalen.
Les mer om:

Casper Ruud utklasset Norrie: – En av mine beste kamper

Oljeleverandør Aibel: Overgangen til fornybar godt i gang
Les mer om: