Nyheter om Rustad


Slik blir skoleavslutningen for poden i år – videregående deler det opp over flere dager

Skoleavslutningen på Valdres vidaregåande skule blir akkurat som i fjor. Rektor Kari Rustad sier at tilbakemeldingene fra fjoråret gjør at lite endres fra 2020.
Les mer om:

Bråten tar friår frå friski-laget

Øystein Bråten (25) gir seg på friskilandslaget som neste sesong vil vere større enn nokosinne. Det vil òg ha det første elitelaget sitt. – Årets elitelandslag er utruleg sterkt. Vi har ei god blanding av godt etablerte utøvarar, og to nye tilskot gjennom Ulrik Samnøy og Tormod Frostad, seier sportssjef for friski Christoffer Schach i ei pressemelding. Øystein Bråten blir ikkje å sjå på laget.

Ber Utdanningsetaten om løsninger etter overføring av skolebarn: – Det burde ikke være så trangt om plassene

Representanter i Driftsstyret ved Abildsø skole ber om en lokal løsning for slippe å sende seks barn til Rustad Skole.
Les mer om:

Vil slå sammen Abildsø IL og Rustad IL til en klubb rundt Østensjøvannet: – Vi ønsker oss flere tilbakemeldinger

Både Abildsø og Rustad sliter med få fotballspillere på lagene sine. Nå vil sentrale skikkelser i klubbene lage en kruttsterk klubb rundt Østensjøvannet. Her lanserer de tre plattformer å samarbeide på.
Les mer om:

Helene skal frakte pappa Pål (80) fra Spania i ambulanse: – Vondt å ikke vite om han overlever morgendagen

Helene Mathé Rustad har satt i gang en Spleisaksjon for sin pappa Pål Rustad slik at den alvorlig syke 80-åringen får transport hjem fra Spania. Tirsdag ettermiddag har de samlet inn nærmere 100 000 kroner. Nå er datteren overveldet over støtten.

NRK-profilen fra Malmøya fikk korona: – Jeg var redd for å dø

Marianne Rustad Carlsen dekket koronapandemien da den kom til Norge for ett år siden. Så ble hun syk selv. Nå har hun skrevet bok for å advare andre.
Les mer om:

BILDESERIE: Se hvem som koste seg på skilekdagen på Skullerud i dag!

Lørdag arrangerte Rustad IL sin årlige skilekdag på Skullerud. Nordstrands Blad tok turen til anlegget på Skullerud, og selv om sola gjemte seg bak skyene, møtte vi på mange skiglade folk. Se bildene!
Les mer om:

Kristoffersen klar for Kitzbühel

Norges Skiforbund sender Henrik Kristoffersen og tre andre utøvere til helgens slalåmrenn i Kitzbühel. Kristoffersen ble kun nummer 9 og 27 i storslalåm i Adelboden forrige helg.

SE om du kjenner noen av de 195 fotballspillerne fra Rustad IL

Rekrutteringen blant de yngste er god i Rustad IL fotball. Her kan du sjekke om du kjenner noen av de håpefulle i hvitt og grønt.
Les mer om:

Norsk Redaktørforening oppretter sak mot Document-redaktør Hans Rustad

Redaktørforeningen skal avgjøre om Document-redaktør Hans Rustad har handlet i strid med foreningens formål, etter en kommentar om opptøyene i Washington.
Les mer om:

Tone og Roger måtte ta farvel med datteren for bestandig: – Jeg har tenkt mange ganger på hvordan jeg skal forklare den følelsen, men det går ikke an

Datterens bortgang gjorde at Roger og Tone Rustad fikk et brennende engasjement for hvordan det skal se ut på ens nest siste hvilested. Nå er de nominert til årets nordlendinger.
Les mer om:

Tomm mener frisbeegolf og Brannfjellskogen på Ekeberg er en dårlig miks: – Folk er redde for å bruke skogen

Frisbeene treffer mennesker, frontruta på biler og Tomm Rustad har til og med fått en frisbee inn gjennom vindu på huset sitt. I tillegg opplever turgåere å få grov kjeft av frisbeespillere. Til uken skal kommunen på befaring på banen.
Les mer om:

Rustad barneskole skal bygges ut – kan få flere hundre nye elever

Med et nybygg kan Rustad skole få plass til 840 elever. Nå er planleggingen i gang.
Les mer om:

Inspirasjoner: Signe Marie Rustad velger Ane Brun

Sanger og låtskriver Signe Marie Rustad har aldri lagt skjul på hvor mye Joni Mitchell betyr for musikken hennes, men da hun ble bedt om å velge et norsk forbilde var hun ikke i tvil. Det måtte bli Ane Brun. Innlegget Inspirasjoner: Signe Marie Rustad velger Ane Brun dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

SE 49 BILDER fra Nøklevann Rundt på Haraløkka

I høljende regnvær stilte godt over 300 spreke løpere til start i lørdagens Nøklevann Rundt. Med et bakteppe med strenge koronarestriksjoner leverte Bøler IF et flott arrangement selv om værgudene ikke akkurat var på arrangørens side. Anders Nøstdahl Gløersen (Rustad IL) var raskeste mann på de 9,6 km med tiden 33,57, mens raskeste kvinne var Eldbjørg Moxnes (OSI) på tiden 41,33.

Nybygg og paviljonger – her er de oppdaterte skoleplanene for Bydel Østensjø!

Utvidelse av Rustad skole blir tidligst ferdig i 2026, mens nybygget på Nøklevann skole allerede reiser seg. Skøyenåsen ungdomsskole skal bli nesten dobbelt så stor, men dette vil ta flere år. Her er de oppdaterte planene for skoler i Bydel Østensjø!
Les mer om:

Solfrid (79) ble koronasmittet på drømmereisen: – En tragedie

Solfrid Rustad (79) ble koronasmittet da hun var på Hurtigrutens ekspedisjonscruise rundt Svalbard. Hurtigruten beklager.
Les mer om:

Marianne (61) trodde hun skulle dø av korona. Slik har hun det nå – et halvt år etter

12. mars 2020 ble de strengeste tiltakene i fredstid iverksatt, og Norge stengte ned. Nå, seks måneder etterpå, er smittetallene igjen i ferd med å blusse opp i våre tre bydeler. Malmøyabeboer Marianne Rustad Carlsen trodde koronaviruset betød slutten.
Les mer om:

Fire smittetilfeller ved tre skoler i bydel Østensjø

Det er bekreftet smitte ved Skullerud skole, Rustad skole og Ulsrud videregående skole i bydel Østensjø i Oslo. En rekke personer er satt i karantene.
Les mer om:

Fire smittetilfeller ved tre skoler i bydel Østensjø

Det er bekreftet smitte ved Skullerud skole, Rustad skole og Ulsrud videregående skole i bydel Østensjø i Oslo. En rekke personer er satt i karantene.
Les mer om:

Smittet på «Roald Amundsen» — kastet av «Midnatsol»: – Ydmykende(pluss)

Solfrid Rustad (79) ble coronasmittet på MS «Roald Amundsen». Da Hurtigruten skulle gjøre det godt igjen, ble vondt verre: – Det var så ydmykende, sier Trondheim-kvinnen.
Les mer om:

Smittet på «Roald Amundsen» - kastet av «Midnatsol»: – Ydmykende

Solfrid Rustad (79) ble coronasmittet på MS «Roald Amundsen». Da Hurtigruten skulle gjøre det godt igjen, ble vondt verre: – Det var så ydmykende, sier Trondheim-kvinnen.
Les mer om:

Smittet på «Roald Amundsen» - kastet av «Midnatsol»: – Ydmykende

Solfrid Rustad (79) ble coronasmittet på MS «Roald Amundsen». Da Hurtigruta skulle gjøre det godt igjen, ble vondt verre: – Det var så ydmykende, sier Trondheim-kvinnen.
Les mer om:

Elever og lærere skal være heime om de er litt snufs: Skal være lav terskel for å være heime dersom man er forkjølet, eller har en infeksjon i kroppen

– Dersom elev eller lærer er litt snufs, eller kjenner at nå blir jeg forkjølet, så skal de holde seg heime, sier rektor ved Valdres videregåande skule (VGS) Kari Elisabeth Rustad.
Les mer om: