Nyheter om Runde


Nadal greit til tredje runde

Rafael Nadal tok seg greit videre til tredje runde av Grand Slam-turneringen Australian Open. Han slo tyske Yannick Hanfmann 6-2, 6-3, 6-4. Nadal er 5.-seedet i turneringen, men etter at verdensener Novak Djokovic ble kastet ut av landet, er han den klart mest meriterte spilleren i turneringen. Han er den eneste spilleren som tidligere har vunnet Australian Open. Det gjorde han i 2009. Om han vinner årets turnering blir han den første med 21 seire i en av de fire Grand Slam-turneringene. Han står i likhet med Roger Federer og Djokovic med 20 seire.

Remis for Carlsen

Magnus Carlsen klarte ikkje å utnytte fordelen med kvite brikker og spelte remis mot nederlandske Jorden van Foreest i Wijk aan Zee-turneringa. Van Foreest vant turneringa i fjor og møtte den regjerande VM-vinnaren. Begge spelarane sto med 2 poeng etter tre parti før tysdagens møte. Partiet starta roleg, men det begynte å skje noko meir mellom 30. og 40. trekk. Det blei remis etter 52 trekk. Onsdag er det kviledag. Neste runde skal spelast torsdag. Då er svenske Nils Grandelius motstandar for Carlsen, som skal spele med svart.

Nye farevarsler - melder ny runde med kraftig vind

Fra onsdag kan det bli opp mot liten storm enkelte steder i Agder.
Les mer om:

Tabbe kostet italiener VM-gull

Giuseppe Romele var på vei mot et klart gull på 18 kilometer i para-VM, men tabbet seg ut på oppløpet. I stedet for å krysse målstreken tok han fatt på en ekstra runde.
Les mer om:

Mistet VM-gullet etter kjempetabbe

Italieneren Giuseppe Romele var på vei mot et klart gull på 18 kilometer menn sittende i langrenn i VM i snøsport, men tabbet seg skikkelig ut på oppløpet. I stedet for å krysse målstreken etter fullførte 18 kilometer, tok 29-åringen fatt på en ekstra runde tirsdag. Dermed ble det 13.-plass og ikke 1.-plass og gullfeiring. (NTB)
Les mer om:

Treneren trekker seg etter tap mot Norge

Mindaugas Andriuska, som tok Litauen til landets første mesterskap i håndball siden 1998, trekker seg fra trenerjobben etter tapet mot Norge mandag, skriver dansk TV 2. – Alle var fornøyde med å kvalifisere seg til mesterskapet, men skulle gjerne sett bedre ut. Vi satte oss et slags mål om å gå videre til neste runde, men det klarte vi ikke. Det betyr at det må tas en passende beslutning, sa han etter kampen, ifølge det litauiske mediet 15min.lt.
Les mer om:

Carlsen-remis mot Duda i Wijk aan Zee

Verdensener Magnus Carlsen spilte remis med svarte brikker mot polske Jan-Krzysztof Duda i tredje runde i Wijk aan Zee-turneringen i sjakk.

Søk om pengestøtte fra Haugesunds Avis

Haugesunds Avis skal gjøre Haugalandet enda bedre. Nå er vi i gang med en ny runde der lokale lag og foreninger kan søke om støtte til aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge.
Les mer om:

Carlsen-remis mot Duda i Wijk aan Zee

Verdensener Magnus Carlsen spilte remis med svarte brikker mot polske Jan-Krzysztof Duda i tredje runde i Wijk aan Zee-turneringen i sjakk.

Carlsen-remis mot Duda i Wijk aan Zee

Verdensener Magnus Carlsen spilte remis med svarte brikker mot polske Jan-Krzysztof Duda i tredje runde i Wijk aan Zee-turneringen i sjakk.

- Ny runde annethvert år

Loven tillater terroristen å begjære prøveløslatelse hyppig.
Les mer om:

Misfornøyd Zverev videre i Australian Open

OL-mester Alexander Zverev overbeviste ikke, men tok seg videre til 2. runde i Australian Open med 7–6 (7-3), 6-1, 7–6 (7–1) over landsmannen Daniel Altmaier. I neste runde må tyskeren få has på australske John Millman, som tok ham til fem sett i Roland-Garros i 2019. Zverev brøt tilbake til uavgjort på 4-4, men bommet på fire matchpoeng før han til slutt seiret i dagens andre tiebreak på sin femte mulighet da den 87.-rangerte Altmeier slo en bred backhand. – Det må bygges videre. Jeg må begynne å spille bedre.

Nadal enkelt videre

Rafael Nadal vant tre strake sett mot amerikanske Marcos Giron, og tok seg dermed sikkert videre til andre runde i Australian Open. Spanjolen vant med sifrene 6-1, 6-4 og 6-2 etter nesten to timer med tennis. Dette var hans første deltakelse i Australian Open på to år, ettersom han slet med skade i 2021. På tampen av året slet han også med korona, noe som han mener har en påvirkning på dagens form. – Jeg lå flere dager i sengen, og jeg fysisk ødelagt i flere dager med symptomer, sa Nadal.

Brady førte tittelforsvareren videre

Tom Brady noterte sin 35. sluttspillseier i NFL da han førte tittelforsvarer Tampa Bay Buccaneers videre fra 1. runde med 31-15 over Philadelphia Eagles.
Les mer om:

Brady førte tittelforsvareren videre

Tom Brady noterte sin 35. sluttspillseier i NFL da han førte tittelforsvarer Tampa Bay Buccaneers videre fra 1. runde med 31-15 over Philadelphia Eagles. Det var rått parti da Brady innledet jakten på sin åttende NFL-tittel.
Les mer om:

Ny runde med uvær: – Det blir ikke veldig trivelig

De neste dagene blir preget av snøfokk, dårlig sikt og betydelig snøskredfare.
Les mer om:

BigBang-sjefen hedres i «Hver gang vi møtes» – VG anmelder låt for låt

I sesongens tredje runde av «Hver gang vi møtes» er det Øystein Greni (47) som blir hedret. VGs anmelder triller terningen underveis.
Les mer om:

BigBang-sjefen hedret i «Hver gang vi møtes» – VG anmeldte låt for låt

I sesongens tredje runde av «Hver gang vi møtes» var det Øystein Greni (47) som ble hedret.
Les mer om:

BigBang-sjefen hedret i «Hver gang vi møtes» – VG anmeldte låt for låt

I sesongens tredje runde av «Hver gang vi møtes» var det Øystein Greni (47) som ble hedret.
Les mer om:

Odd med hjemmekamp i både 1. runde og 16. mai: Slik spilles eliteserien

SKIEN: Odd serieåpner hjemme mot Tromsø 2.- eller 3. april. 16. mai blir det hjemmekamp mot Haugesund, mens sesongen avsluttes borte mot Viking.

Rosenborg åpner borte mot Glimt

Terminlisten for eliteserien i fotball for menn ble klar mandag. Den byr på storkamper allerede fra starten av. Blant annet skal Rosenborg og nytreneren Kjetil Rekdal besøke seriemester Bodø/Glimt allerede i åpningsrunden første helgen i april. I samme runde spilles også Molde – Vålerenga. Nyopprykkede HamKam, Jerv og Aalesund åpner med hjemmekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Strømsgodset og Kristiansund. Førstnevnte kamp åpner Eliteserien 2. april klokken 16. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med åttedelsfinaler i NM. De spilles 12. og 13. mars.

Fantasy: - Stor usikkerhet

Kommende runde ser nærmest umenneskelig spennende ut på papiret med en rekke lag som får «Double Gameweek».
Les mer om:

Jerv har signert en spiller de tenker å beholde i mer enn noen timer

Pietistiske Jerv som nå er en Eliteserieklubb for første gang, må styrke laget for å ikke rykke rett ned igjen, deres første signering var en gedigen tabbe. Grimstad klubben kunne ikke moralsk kunne stå inne for å ha Sonni Nattestad som en del av laget. – De terminerte hans kontrakt samme dag de signerte fordi den tidligere Molde spilleren ikke i runde to i rettssystemet fikk stilt som vitne i en sak om Molde spiller Babacar Sarr. Jerv styrker stallen med 27 år gamle Amadou Diallo.

Rektor: Oppdaget skytehull på skolen

– Da vi så nærmere etter fant vi fire andre steder med samme type runde skader og hull i vinduer, sier rektor Birgitte Arctander Stub ved Disen skole.
Les mer om:

Ruud møter slovak i Australia

Casper Ruud skal opp mot slovakiske Alex Molcan (24) i den første runden av Australian Open. Molcan er rangert som nummer 74, og deltar for første gang i Australian Open i år. Ruud kommer inn i turneringen som 8.-seedet, etter at han herjet på ATP-touren sist sesong og vant hele fem titler. Nordmannen røk ut i fjerde runde i fjorårets utgave av turneringen.