Nyheter om Runde


Da er alt klart for John Terry

Kompisen Frank Lampard fikk hard medfart da han valgte jettespranget fra Derby i Championship til det som må være toppen av Premier League for Chelsea. Nå er Terry klar for neste trappetrinn på karrierestigen, vi tipper han har lært en del av Lampards skjebne i runde to på Stamford Bridge. Det ble tidlig klart Terry hadde ambisjoner om å forbli i fotballsirkuset da han i en glidende overgang i 2018 gikk fra å være Aston Villa-spiller til assistenttrener.

Denne gangen er det Borussia Dortmund som har gitt Manchester United en tidsfrist

Ting er snudd på hodet etter sist sommer hvor den tyske storklubben Borussia Dortmund benyttet seg av det som fantes av uthalingstaktikker for hente ut maksimalt fra sjefene på Old Trafford for Jadon Sancho. «Hard to get» strategien lykkes ikke nå som klubbene er inne i runde to (eller tre) er utropsprisen 400 millioner kroner lavere. Mirror melder at hvis Manchester United skal sikre seg Jadon Sancho i sommer må det ligge et bekreftet bud på bordet innen 23.juli.

Stjernen skal runde 17 millioner kommende sesong

Stjernen har stålkontroll på økonomien og satser videre. Sesongbudsjettet for 2021–22 blir på over 17 millioner kroner. Forrige sesong ble det notert et overskudd på nesten 400.000 kroner.
Les mer om:

Fire nye har søkt på lederjobben - en har trukket seg

Vegårshei kommunen var ikke fornøyd med antall søkere i første runde, og lyste i mai ut enhetsleder-stillingen på nytt. Nå har fire nye meldt seg på i kampen.
Les mer om:

Ekspertene uenige

EM er godt i gang og lagene er nå inne i siste runde av gruppespillet. Ekspertene feller nå sin dom over prestasjonene hittil i mesterskapet.
Les mer om:

Ruud enkelt videre

Casper Ruud gjortde kort prosess på Tennys Sandgren i andre runde av Mallorca Championships tirsdag. Nordmannen vant i to strake sett og kan møte DaniilMedvedev i neste runde.
Les mer om:

Legia Warszawa - Bodø/Glimt

Første runde, kamp to, i kvalifiseringen til Champions League 21/22.

Casper Ruud videre i Spania

Casper Ruud (22) slo franske Gilles Simon (36) i første runde av Mallorca Championships og tok sin første seier på gress mandag. Ruud vant med settsifrene 6-4, 7-6.
Les mer om:

Videre i ATP-turneringen

Casper Ruud spiller for tiden ATP 250-turnering på Mallorca. I første kamp møtte han franske Gilles Simon. Nordmannen vant første settet 6–4. Det andre settet for Ruud under singles-turneringen endte med tiebreak etter at Ruud ledet 6–5. Etter matchball endte tiebreaket 7–6 til Ruud. Kampen endte 2–0 i sett til Ruud. I neste runde skal Ruud opp mot vinneren av Tennys Sandgren og Jaume Munar. 22-åringen er nå ranket som nummer 14 i verden på ATPs ranking.
Les mer om:

Ny karrierebeste for Ruud

Casper Ruud rykket opp til 14.-plassen på siste ATP-ranking og nordmannen har tidligere aldri vært høyere på listen. Avansementet kommer etter at belgieren David Goffin falt to plasseringer fra sin 13.-plass. ATP-rankingen toppes fortsatt av Novak Djokovic foran russiske Daniil Medvedev. Mandag skal Casper Ruud spille ATP 250-turneringen på gress i Palma de Mallorca. Han møter den 36 år gamle franske Gilles Simon i første runde. (NTB)
Les mer om:

Laveste valgdeltakelse på over 50 år i Frankrike

Marine Le Pens Nasjonal samling ser ut til å ha gjort det dårligere enn ventet i første runde av regionalvalget. – Velgerne dukket ikke opp, sier hun. Valgdeltakelsen var generelt lav.
Les mer om:

Skuffende regionalvalg for Le Pen

Marine Le Pens Nasjonal samling ser ut til å ha gjort det dårligere enn ventet i første runde av regionalvalget. – Velgerne dukket ikke opp, sier hun.
Les mer om:

De konservative tar ledelsen i fransk regionalvalg

De konservative Republikanerne ligger an til å vinne første runde i regionalvalget i Frankrike, foran høyrepopulistene, ifølge de første resultatene.
Les mer om:

Kristoff har brutt NM etter velt

Alexander Kristoff måtte bryte NM-rittet i Kristiansand etter bare én runde søndag. Årsaken er en flaske inn i hjulet på den første runden. Kristoff stilte var på startstreken med konkurrentene i 12.30-tiden søndag, men veltet på den første av totalt seks runder på 35 kilometer. – Det var noen som klarte å miste en flaske. Den sklir jo selvfølgelig inn i mitt forhjul. Jeg smeller ankelen rett inn i betongen. Jeg tror ikke den er brukket, men jeg klarte ikke å tråkke, sier Kristoff til VG og andre medier i Kristiansand. Han forteller at han klarer å bevege ankelen.
Les mer om:

Fikk sand i øyet og trakk seg

Viktor Hovland var totalt ni slag over par da han trakk seg på runde nummer to av US Open fredag. Årsaken var at Hovland skal ha fått sand i øyet under oppvarmingen til runde nummer to. Likevel startet han runden og spilte med solbriller, noe som ikke så ut til å fungere. Etter en dobbeltbogey på hull nummer ti valgte han å trekke seg fra turneringen. Han skal ha uttalt at det var for smertefullt til å kunne fullføre, og man kunne se TV-bilder av Hovland etter at han trakk seg, der han gned seg i øynene og tydelig ikke var i toppslag.
Les mer om:

Sand i øyet hindret Hovland – trakk seg fra US Open

Golfspiller Viktor Hovland var totalt ni slag over par da han trakk seg etter ti hull på runde nummer to av US Open fredag fordi han fikk sand i øyet.
Les mer om:

Mange kunne juble men Ole Kristian og Karolina sto ikke på lista: – Jeg er utrolig skuffet

Fredag var det ny runde med gjenåpning. Det hjelper ikke kjæresteparet.
Les mer om:

Drømmen om 8 millioner kroner så ut til å være knust. Så fikk Tønsberg-gutten en uventet gladmelding

Marthin Hamlet så ut til å ha god kontroll på sin amerikanske motstander, men i tredje runde snudde det.
Les mer om:

MMA-Hamlet tapte etter drama i Atlantic City – får likevel semifinaleplass

Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og siste runde tapte han på «rear naked choke» da 51 sekunder gjensto.
Les mer om:

Tøff start for Hovland

Viktor Hovland måtte virkelig slite på åpningsrunden i US Open. Han brukte 74 slag etter en eneste birdie og fire bogeyer og er dermed tre slag over par. Da han notterte seg for en bogey på det 16. hullet, var det hans fjerde for dagen. Med kun en birdie på kortet, endte han altså et stykke ned på listene. Mange hadde ennå ikke slått ut da Hovland hadde spilt ferdig for dagen, og hans plassering etter første runde blir klar først natt til fredag norsk tid. Han starter fra det tiende hullet på fjerde runde fredag, men han spiller da på ettermiddagen lokal tid.
Les mer om:

Ny runde med Råkollen og Gudeberg: – Vi er blitt et bystyre som ikke tar hensyn til innbyggerne godt nok

Flere partier tok nok en gang til orde for at løsningen med ny Råkollen skole oppå dagens Gudeberg skole må avvises. Det skjedde da politikerne hadde en aldri så liten klagestorm på bordet.
Les mer om:

Solskjær møter Leeds i første kamp

Onsdag publiserte Premier League terminlista for sesongen 21/22. Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United åpner med hjemmekamp mot Leeds på Old Trafford 14. august. Jürgen Klopp og hans Liverpool derimot, må forberede seg på tur til Norwich i første runde. Den største godbiten i åpningsrunden er kanskje regjerende seriemester Manchester City, som møter superduoen Harry Kane og Son Heung-Min - om begge blir værende i klubben, vel å merke - på Tottenham Hotspur Stadium. Hele terminlista kan du se her.

Nå er det klart hvem Glimt eventuelt møter i andre kvalikrunde til Champions League

Tirsdag trakk de helgule tøff motstand i første runde.
Les mer om:

FN-sjef frykter nytt kaos

Våpenhvilen mellom Israel og palestinerne ble brutt i natt. Den norske FN-utsendingen Tor Wennesland ber partene om å roe seg for å unngå «ny runde med konfrontasjon».
Les mer om:

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen. Det har lenge vært spekulert i om Norges tennisess ville satse på OL i Tokyo, men mandag kom altså bekreftelsen på at han dropper lekene. – Jeg er fortsatt ganske ung og både tror og håper jeg kan få deltatt i flere OL i min karriere. Mitt fokus vil være deltakelse i 2024 i Paris.