Nyheter om Rui


Simple tyver stjal plantene til Bjørg på Ekeberg

– De har valgt seg ut enkelte planter og trukket de opp med roten, forteller Bjørg Rui i Stamhusveien på Ekeberg.
Les mer om:

Gunhild (49) tok et livsvalg etter terroren: – Det stod plutselig klart for meg at så mange sterke, unge røster hadde stilnet

Hvor mye er det lov å sørge når man ikke er direkte berørt? Det har mange Utøya-veteraner lurt på, blant dem kommunestyrerepresentant Gunhild Rui (49).
Les mer om:

Der fikk José Mourinho på plass keeperen som sender Robin Olsen ut i verden

Rui Patricio har egentlig ferie, men fikk tid til å svinge innom den italienske hovedstaden for å skrive kontrakt med sin landsmann Jose Mourinho. – Han har fått litt tid til å fordøye et slapt EM for Portugal og snart klar for oppkjøringen i Roma. Det er egentlig gode nyheter for svenske landslagsmålvakten Robin Olsen som nå 100% får avklart sitt forhold til Roma. – Det står ikke på friere, klubber i flere land er svært interessert i Olsen som har fått meget gode skussmål for sin opptreden i EM. Faktisk kan vi få en fotballversjon av stolleken.

Mourinhos første Roma-signering

José Mourinho har begynt å forsterke Roma-troppen foran portugiserens retur til Serie A. Tirsdag kveld ble landsmannen Rui Patrício klar for Mourinhos nye lag. Det bekrefter Roma på sitt nettsted. Patricio har signert en treårskontrakt og koster Roma 11,5 millioner euro, melder klubben. Det tilsvarer nærmere 119 millioner kroner. Portugals landslagskeeper har gjort sine saker svært bra i Premier League med Wolverhampton og er storfornøyd med å sikre seg en overgang til Roma.

Thorgan Hazard skjøt tittelforsvareren ut av EM

Portugals tid som europamester i fotball er over. Thorgan Hazards skuddfot stilte Rui Patrício på en prøve han ikke besto, og Belgia er kvartfinaleklar i EM.
Les mer om:

Julie og Gunhild har fått regnbuen inn i kommunen: – Skal oppleves trygt å være seg selv

Julie Stuestøl (MDG) og Gunhild Rui (Ap) fikk med seg de aller fleste i kommunestyret på at kommunen skal prioritere kjønns- og seksualitetsmangfold.
Les mer om:

Keiseren av Roma skaper kaos for Sveriges landslagskeeper Robin Olsen

Så langt har EM vert en suksess for våre naboer i øst Sverige. – De spilte uavgjort mot Spania og vant over Slovakia og Polen i gruppespillet og er med det klare for åttendedelsfinale. Den spilles på tirsdag mot Ukraina. Robin Olsen var på utlån hos Everton sist sesong og var tenkt tilbake til Roma etter sesongen, men mye har skjedd siden han reiste til fotballøya. Jose Mourinho har overtatt som manager og han insisterer på å rekruttere Portugals landslagskeeper.

José Mourinho har ikke fått nøkkelkortet engang før han sender Chris Smalling på dør

Det er ingen hemmelighet Roma manager José Mourinho ikke er begeistret for Chris Smalling. – Den tidligere Manchester United stopperen må ha følt seg forfulgt da den portugisiske manageren plutselig ble hans sjef igjen. Nå melder Sky Italia Mourinho er på jakt etter en midtstopper som har andre kvaliteter enn Chris Smalling.

Kron tilkjent etappeseier

Andreas Kron var toer over mål på fredagens etappe i Tour de Suisse, men ble tilkjent seieren fordi Rui Costa hindret ham i spurten. Portugiseren sjenerte dansken med sitt valg av linje på oppløpet, og Kron gestikulerte kraftig etter målpassering, mens Rui Costa unnlot å juble. 20 minutter senere ble Rui Costa deplassert og Kron utropt til etappevinner. Andreas Leknessund tråkket inn til 10.-plass ett minutt etter vinneren på den tøffe etappen med flere bratte stigninger. Den norske DSM-rytteren satte farge på etappen og var lenge med i kampen om en enda bedre plassering.
Les mer om:

Gunhild vil ha barnehageplasser der barn bor: – Må se på ekstraordinære tiltak

Gunhild Rui (Ap) ber om at kommunen finner ekstra barnehageplasser.
Les mer om:

Italiensk Media: Mourinho har planen klar for keepere

Da José Mouriho ble ønsket velkommen som ny Roma-manager noen timer etter at Paulo Fonseca måtte forlate Old Trafford som slagen, skjønte vi at det kommer til å bli noen aktive måneder. For det er fortsatt tid før Mourinho får nøkkelkortet fra Fonseca. 30. juni går Mourinho ut på Stadio Olimpico som en gråhåret versjon av Russel Crowe.

Juliane (39): – Det er en kjærlighetserklæring

SKIEN: – Barn som blir kjent med naturen fra de er små får en kjærlighet til miljøet og artene rundt seg, mener forfatter Juliane Rui. Engasjementet hennes for miljøvern ligger mellom linjene.
Les mer om:

Etterlyser offside-diskusjon etter Patrícios hodesmell

Wolves-keeper Rui Patrício fikk en stygg hodesmell i kampen mot Liverpool mandag. TV 2s fotballeksperter mener at den kunne vært unngått.
Les mer om:

Jota skjøt Liverpool tilbake på vinnersporet – Wolves-keeper ut med hodeskade

Diogo Jota scoret da Liverpool slo Wolverhampton 1-0 mandag. Wolves-keeper Rui Patrício måtte ut etter en hodesmell, men skal ha unngått en alvorlig skade.

Sikret poeng mot gamleklubben

Diogo Jota ble kampens eneste målskårer da Wolverhampton tok imot Liverpool mandag kveld. Med det sikret portugiseren tre poeng for rødtrøyene mot sin tidligere arbeidsgiver. Seieren var kjærkommen for Liverpool som kom fra fem tap på de seks siste seriekampene. Liverpool reiser fra Wolverhampton på 6. plass med 46 poeng, fem poeng bak den viktige fjerdeplassen. Wolverhampton holder seg på 13. plass med 35. Kampen ble avsluttet noe dramatisk da Rui Patrício måtte ut på båre etter å ha fått en smell. Det ble lagt til i underkant av 18 minutter i oppgjøret.

Borte best for Liverpool – Wolves-keeper fikk tøff smell

(Wolverhampton-Liverpool 0–1) Rui Patrício ble liggende på banen i et kvarter etter en tøff smell i hoderegionen. Wolverhampton-keeperen ble båret av i hjemmetapet for Liverpool.
Les mer om:

Stygg hodeskade overskygget Liverpool-seier

Diogo Jota ble matchvinner mot gamleklubben, men en alvorlig hodeskade på Wolves-keeper Rui Patrício overskygget Liverpool-seieren. - Han er bevisst, sier Wolves-trener Nuno Espirito Santo etter kampen.
Les mer om:

Stygg skade da Liverpool vant

Wolves-keeper Rui Patrício fikk en stygg hodeskade i kampen mot Liverpool mandag. Han fikk et kne i hodet, men var ved bevissthet etter kampen, som Liverpool vant 1-0.
Les mer om:

Burnley-spissene sikret seier

Burnley har funnet stimen etter marerittstarten i Premier League. Mandag ble Wolverhampton slått 2-1 da Ashley Barnes scoret for første gang på over ett år. Etter 35 minutter ruvet Barnes i luftet og stanget inn ledermålet mellom beina på Wolves-keeper Rui Patrício. Det var den rutinerte spissens første seriescoring på 970 minutter, ifølge statistikerne i Opta. Engelskmannens forrige Premier League-mål kom mot Watford i november i fjor. Chris Wood la på til 2-0, og på tampen av kampen satte Fabio Silva 2-1 på straffespark.

Leicester topper etter nye straffer

Leicester slo Wolverhampton 1-0 og klatret til en foreløpig ligaledelse takket være en straffescoring av Jamie Vardy. Leicester-spissen hadde muligheten til å score ennå en gang fra straffemerket, men ble stoppet av Rui Patricio. «The Foxes» har nå tatt åtte straffer i år, dobbelt så mange som noen andre i Premier League.

Hjernen bak Football Leaks i retten: – Håper å bli frikjent

Mannen bak bak dokumentlekkasjen Football Leaks, Rui Pinto (31), har inngått et samarbeid med portugisiske myndigheter. Fredag startet likevel rettssaken mot ham i hjemlandet.
Les mer om:

Saken ble verdenskjent – nå skal han for retten

Rui Pinto er siktet for 90 forskjellige lovbrudd når rettssaken mot Football Leaks-lederen startert fredag.Aktor ser på ham som en «ultra – kriminell – hacker.» Som har skaffet seg ulovlig konfidensielt materiale. Han beskriver seg selv som en av nåtidens største fotball-varslere, som har avslørt det mørket innad i fotballen. Rettssaken mot Football Leaks back Rui Pinto begynner på fredag ​​i Portugals hovedstad Lisboa. Hvor han er siktet for 90 forskjellige lovbrudd. Blant annet utpressing, hacking og tyveri av datainformasjon.

Kultursjefen skal dele ut penger til noen som fortjener det: – Vi har mange flinke folk

Har du gode kandidater på «blokka» vil kultursjef Hege Rui gjerne høre fra deg.
Les mer om:

Brennhett sommermarked for små leiligheter: Sturla utsatte boligsalget for å treffe studentmarkedet

Markedet for typiske studentboliger i de store studiebyene opplever stor pågang etter studieopptaket. Sturla Rui og eiendomsmegler Jens Myhrstad har holdt igjen Ruis ettromsleilighet på Torshov i halvannen måned for å treffe kjøpelystne studenter.
Les mer om:

Historisk isbar-åpning på sommerens varmeste dag

SKIEN: På sommerens varmeste dag åpnet Skiens første helårsåpne isbar. - Kjempegod og unik smak, var dommen til Linda Rui, en av de aller første kundene.
Les mer om: