Nyheter om Rosenborg


Rosenborg kontrollert videre i cupen: Fire seirer på de siste fem kampene

(Sandnes Ulf – Rosenborg 0–2) Ingen har vunnet cupen flere ganger enn Rosenborg. I jakten på cuppokal nummer 13 tok de seg enkelt forbi Sandnes Ulf i den tredje runden.
Les mer om:

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

Linja skulle eigentleg leggjast ned. Nå blir det kamp om plassane

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

Boligselger i Rogaland hadde ikke plikt til å opplyse om at naboen var dømt i sedelighetssak

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

Matvareprisene stiger merkbart fra fredag

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

TV 2-journalist beklager egen oppførsel

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

Utenlandske oljepionerer kjemper for millionoppgjør

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

En person pågrepet i trusselsak

Direkte: Følg Sandnes Ulf - Rosenborg og chat med vår reporter
Les mer om:

Trøbbel for Rosenborg før møtene med Sandnes Ulf og Viking

Nabokonflikt i Stavanger: Dame tiltalt for ha slått nabo i hodet med en hengelås

Dansk talentfabrikk henter norsk 16-åring

De har treningsfasiliteter som holder premier League-klubbnivå og startet som første danske klubb i 2004 med sitt eget fotballakademi. Det rekrutteres spillere til A-laget fra egne rekker, får så å videreselge til storklubber i Danmark og ute i Europa. Resultatet har vært imponerende. På mandag signerte en norsk tenåring med klubben. Det var en meget fornøyd akademisjef som bekreftet signeringen med RBK-spilleren Sander Brostrøm. LES: Blir en stor uke i Milano: To Premier League-spisser presenteres -Vi er veldig glade for å kunne ønske Sander velkommen til FC Midtjylland.

RBK-spiller skal være på vei til Glimt – på plass i Bodø

Julian Faye Lund er etter alle solemerker ferdig i Rosenborg.
Les mer om:

Hyller strupetak: – Herlig

RBK-yndlingen Ole Sæter grep fast i strupen til 18 år gamle Max Williamsen under lørdagens oppgjør mellom Rosenborg og Kristiansund. Trenerne mener slike ting må tolereres.

Ole Sæter herjet for Rosenborg – hattrick og håndgemeng

«Gærningen» Ole Sæter fortsetter å bygge seg opp som publikumsfavoritt i Rosenborg. Lørdag scoret han tre mål da RBK slo Kristiansund 3–1 hjemme i Eliteserien.

Brennhet Ole Sæter med hat trick

Ole Sæter ble lørdagens største stjerne i kampen mellom Rosenborg og Kristiansund. Sæter var ansvarlig for samtlige av Rosenborgs tre mål. Med målgivende fra Carlo Holse scoret han kampens første mål etter kun fire minutter. I det nittende minuttet utlignet Amidou Diop, og satte gjestenes eneste mål i kampen. – Jeg signerte her i fjor, og da tvitret jeg at det kom til å bli veldig kjedelig å score hat trick her.

Brann trakk tyrkisk lag i mesterligakvalifiseringen

Rosenborg møter Breidablik i mesterligaens første kvalifiseringsrunde. Brann går inn i 2. runde og spiller mot ALG Spor fra Tyrkia. Det ble klart i Uefas trekning i Nyon fredag. Rosenborg må slå Breidablik og deretter nok en motstander, enten Minsk eller Slovacko, for å avansere til 2. runde. 2. kvalifiseringsrunde spilles som en vanlig runde med dobbeltkamp. 1. runde spilles 18. og 21. august, mens 2. runde går 20./21. og 28./29. september. Gruppespillet i mesterligaen starter i oktober. Finalen i turneringen spilles i Eindhoven 3. eller 4. juni neste år.
Les mer om:

Ole Kristian Selnæs klar for Europa og seriemester

Den tidligere Rosenborg og Saint-Étienne spilleren Ole Kristian Selnæs er tilbake etter to bra og et ikke fullt få bra år i Kina. – Nå har han signert for de regjerende Swiss Super League mestre Zürich. I første omgang er det snakk om en sesong, frem til neste sommer, men det skal ligge opsjon på forlengelse i avtalen. Den sveitsiske klubben har vunnet 13 seriemesterskap, det seneste i forrige sesong.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Rekdal-nevø om RBK-sjefen: – Litt høy i hatten

Rosenborg slet seg videre i cupen mot Levanger onsdag, men spørsmålene er stadig flere enn svarene for Kjetil Rekdal og co.

Reddet Rosenborg fra flause etter sjokkstart: – Et mareritt

Levanger sjokkerte Rosenborg, men utskjelte Ole Sæter ble redningen for storlaget.
Les mer om:

Ekspertene skeptiske til «nye» Rosenborg: – Ser fantasiløst ut

Ferske tall viser at 8. plasserte Rosenborg har fått godt betalt så langt i sesongen. Nå mener ekspertene Kjetil Rekdal må levere mer offensiv fotball, og savner en tydeligere identitet.

Derfor vil ikke Rekdal hente nevøen

Thomas Rekdal (21) har vært kaptein for norske U-landslag i mesterskap og er åpen for en retur til Norge etter tre år i tysk fotball. Men onkel Kjetil Rekdal har ingen planer om å hente nevøen til Rosenborg.

Andersson leies ut til Randers

Adam Andersson (25) leies ut til danske Randers. Rosenborg meldte om overgangen i et nyhetsbrev før de senere bekreftet det på hjemmesidene sine. Det tok lang tid før Rosenborg meldte om overgangen på sin hjemmeside, mens Randers bekreftet overgangen klokken 16.45. Superliga-klubben skriver at Andersson kommer på en ettårig leieavtale med kjøpsopsjon. Andersson har vært på banen i fem eliteseriekamper for RBK denne sesongen. Han ble byttet inn etter en drøy time i 1-3-tapet for serieleder Lillestrøm søndag.

West Ham henter forsterkning fra backlinjen til Rennes

Den marokkanske midtstopperen Nayef Aguerd defineres som en moderne forsvarer som er flink til å sette i gang angrep raskt og presist. 26 åringen som har tidligere Rosenborg og Stabæk spiller Birger Meling på sin venstreside i forsvaret til Rennes er klar for West Ham. West Ham manager David Moyes har lenge ønsket å forsterke backlinjen og selv om Aguerd er på plass betyr ikke det nødvendigvis det stopper der. Nayef Aguerd spilte 31 kamper for Rennes i Ligue 1 sist sesong og sto for 3 mål.

Tar Rekdals byttegrep i forsvar: – Må spillerne tåle

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Rosenborg 3–1) Regelendringen til fem bytter per kamp gjør at spillerne i større grad må tåle å bli tatt av på mer ukonvensjonelle tidspunkt, mener Lillestrøm-trener Geir Bakke.