Nyheter om Rooney


Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten. For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.

Jadon Sancho tilbake med nydelig dobbel

Julian Naglesmann hos RB Leizpig er ikke lenger noen trussel mot sin kommende arbeidsgiver. På lørdag sørget Jadon Sancho for at Bayern München ble Bundesliga-mestere. I Haalands fravær var det Sancho som skulle ta de nødvendige siste touchene. For Dortmund, United og resten må det ha vært befriende å se 21-åringen stå opp og prege toppkampen. Såvidt tilbake fra en lengre skade med ni kampers avbrekk var Sancho Man of The Match.
Les mer om:

Wayne Rooney og Derby reddet!

Da Wayne Rooney ble løftet opp fra spillende assistentrolle til hovedtrener på heltid, var Derby skikkelig ut å kjøre i Championship.

Rooney og Derby reddet plassen

Derby under ledelse av Manchester United-helten Wayne Rooney reddet plassen i Championship med 3-3 mot Sheffield Wednesday, som rykker ned sammen med Rotherham og Wycombe.

Sander Svendsen er tilbake i Norge

Den 23 år gamle angrepsspilleren som startet som liten gutt i Molde er tilbake i Odd også denne gangen på utlån. Sist han var en del av klubben langt inne i de dype skogene kom han på utlån fra svenske Hammarby, denne gangen er det OB som låner ut Sander Svendsen. Det dreier seg om en låneavtale frem til 17.august, noe Odd fortalte om på dagens pressekonferanse. Den danske superligaklubben lånte ut Sander Svendsen til Brann siste halvdel av sist sesong. – Det gikk i vinter rykter om Wayne Rooney sin klubb Derby County, men det ble tydeligvis ikke noe av.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.

Arsenal og Manchester United kaster seg inn i kampen om Everton-talent

Manchester United hentet klubbens toppscorer gjennom tidene fra Everton, Wayne Rooney, de to klubbene er nesten byrivaler og det er forholdsvis sjeldent en spiller ønsker å bytte internt i tvillingbyene Liverpool og Manchester. Arsenal frister Evertons meget talentfulle 16 år gamle venstreback Thierry Small, med livet i London og et utmerket opplegg for utvikling av spillere.

Kane er i rute til å ta Wayne Rooney-rekord

Harry Kane scorer oftere for det engelske landslaget enn Englands toppscorer Wayne Rooney. Vi tror Tottenham-stjernen scorer sitt 34. landslagsmål mot Polen onsdag.
Les mer om:

Rooneys genistrek blir hyllet

Manager Thomas Frank har ledet Brentford på god vei mot Premier League-opprykk store deler av sesongen. De siste månedene har det blitt noen poengtap som har sendt Norwich, Watford og Swansea foran på tabellen. Så da det igjen ble poengtap mot Derby på tirsdag, skulle vi tro at Frank ville være knust. Tvert imot. Manageren var like fornøyd med spillerne sine som han var mektig imponert av Derbys manager.

Nå smiler Rooney igjen

Wayne Rooney (35) oppnådde det meste som spiller. Nå gjør han det bra også som manager.
Les mer om:

Tilgitt? Daniel Sturridge på vei tilbake til Premier League

Spissen Daniel Sturridge som også kan spille ving hvis det kniper gjorde en stor tabbe da han ikke kunne holde kjeft om overganger ovenfor sine venner, de på sin side var ikke spesielt lojale ovenfor den tidligere Liverpool spilleren og løp så fort de kunne til sin lokale bookmaker. Fallhøyden var enorm, fra å være en integrert del av Liverpool og det Engelske landslaget til å bli utestengt fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. 29 år gamle Daniel Sturridge har vært klubbløs siden mars i fjor på det som aldersmessig burde være høydepunktet i hans karriere.

Solskjærs største suksesshistorie har signert for mer

Forrige sesong åpnet Solskjær døra på vid gap for Mason Greenwood. United-manageren ble godt betalt for tilliten han ga tenåringen. 18 scoringer og en av spillerne som virkelig tok ansvar i United-angrepet i noen seige perioder. For oss blir Solskjær/Greenwood selve symbolet på dynamikken som skal løfte United tilbake til toppen. Etter den ekstreme sesongen til Greenwood skulle vi tro at et tungt ansvar ville legges på 19-åringen for å kopiere og øke, men Solskjær er bevisst på at gode ting tar tid.

Dag-Eilev Fagermo frister en av sine gamle spillere

TA skriver at Vålerenga jobber på høygir for å hente inn Odd midtbanespiller Vebjørn Hoff. 25 åringen kom til Odd i 2018 fra Aalesund. Han rakk å utvikle et godt forhold til Dag-Eilev Fagermo før han dro for å trene Vålerenga . Hoff har reist over flere kommunegrenser og vært inne i Oslo og diskutert en overgang. – Det skal ikke foreligge et konkret bud, først skal Vebjørn Hoff overbevises om at Vålerenga er rette klubb.

Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei

Hva har egentlig skjedd det siste halve året? Etter Champions League -og Premier League-titlene virket det som «alle» ville spille for Jürgen Klopp og Liverpool. I vinter da de røde trengte det som mest, begynte potensielle forsterkninger å takke nei. Selv om Liverpool fikk inn Ben Davies og Ozan Kabak fra Schalke, er det vel ingen tvil om at Klopp siktet høyere.

Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

For Wayne Rooney er fotball passion. I det minste, da det var rom for passion. Blame VAR. Det er ikke mange kampene i Premier League der VAR ikke har spilt en av hovedrollene. For old school Rooney blir det uansett helt feil å bryte opp kampen med å tusle rundt å vente noen minutter på at Herr (eller Fru?) VAR «skal bestemme seg». Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! -Når man ser Premier League, så er noen av dommerne gjennom VAR meget frustrerende, og man forstår ikke hvordan de har kommet frem til den avgjørelsen.

Manchester City har kommet opp med en kreativ løsning for Fernandinho

Fernandinho er en smart midtbanespiller som kompenserer mindre fart de siste årene med å være på riktig sted til riktig tid og lese spillet på en slik måte han finner sine medspillere i overraskende og dermed også farlige gjennomspill. Manchester City manager Pep Guardiola har i flere sesonger benyttet Fernandinho i din dialog med resten av laget både på og utenfor banen. – Det var naturlig å benytte den brasilianske superstjernen som kom til Etihad stadion tilbake i 2013 som kaptein.

Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder. Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

Rooney tok en telefon til Manchester United

Remember me, lads? Selvfølgelig. Vi tipper Rooney har sin egen hotline inn til Old Trafford og skal utnytte linken som Derby-manager.

Derby fortsetter på Rooney-bølgen

I debuten som fotballpensjonist og permanent manager for Derby sendte Rooney Joshua King og gjengen hjem med 1-0 tap. På lørdag var det gode gamle QPR som skulle teste seg mot the Rams. Og hva er mer naturlig for en som har fått til alt på fotballbanen, enn å fortsette med suksess langs sidelinjen. For de som syntes vi er i overkant Rooney-fiksert, så stemmer nok det.
Les mer om:

Wolverhampton har løst det

Vi har fortsatt vondt når vi ser for oss head clash´en Raul Jimenez hadde med David Luiz. Det var derfor en herlig dag da portugiseren ikke lang tid etter viste seg smilende på sidelinjen under en Wolfes-trening. Gode nyheter at det gikk bra, men det hjelper dessverre ikke Nuno Santo på kampdag. Nå er Ulvene tett på en brasiliansk overgang for å fylle noe av tomrommet etter fortsatt skadede Jimenez. Wolverhampton har funnet den rette hos Real Sociedad.

Manchester United har nå tre spillere som avgjør

Liverpool har nettopp gått på en skikkelig 0-1 smell på Anfield. Det betyr at de regjerende mesterne har to scoringer og 3 poeng på de siste 5 Premier League-kampene. Dette var kamper der forrige sesongs Liverpool sendte sin offensive horde og nådeløst knuste all motstand. Kikker vi på ligatabellen i dag, er det en annen klubb som har tatt over dette drivet. Her ser vi et Manchester United som heller ikke er til å kjenne igjen, men med positivt fortegn. Vi har rådført oss med United-ikon, fotballpensjonist og Derby-manager, Wayne Rooney, om hva i huleste som har skjedd på Old Trafford.

Bekreftet: Bayern München har en plan for Upamecano

Karl Heinz Rummenigge og Bayern München har alltid hatt som mål å plukke de beste spillerne og de største talentene – fra de største rivalene i Bundesliga. Sommeren foran oss blir det tydeligvis inget unntak. Denne gangen er det ikke Borussia Dortmund som skal tappes for nok en spiller på Lewandowski-nivå, men brysomme RB Leipzig. Les: Skikkelig Fight Club på Anfield Tyske Sport Bild har hengt seg på Dayot Upamecano det siste året etter at 22-åringen forlenget med RB Leipzig, samtidig som han ikke skjulte at han gjerne så for seg en overgang.