Nyheter om Roma


Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større»

Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons er lite iøynefallende på banen som navnet tilsier. – Siden han var en liten gutt har han gått i gradene i Norwich og stort sett hele tiden hatt speidere fra store klubber på banen som har fulgt nøye med. Norwich City er en klassisk Jo Jo klubb som ingen regner med har en sjans til å nå europaligaen, langt mindre Champions League, Max derimot er klar for noe større! Les: Roma har gitt verdens tøffeste midtstopper et sukret tilbud Max Aarons er født i London og har foreldre fra Jamaica.

Wayne Rooney skal få prøve seg mot Manchester United

Det er heller tvilsomt at Derby hadde stått øverst på lista når det kommer til preaseason-motstandere, men med reiserestriksjoner og ønsket om å gi Rooney litt drahjelp, går den første kampen for Solskjær på Pride Park. 18. juli er datoen for den første av fire treningskamper. Motstander er Rooneys Derby, som denne sesongen trenger å holde seg på god avstand fra nedrykksstreken. Så venter QPR, 24. juli, Everton, 28. juli og Brentford, 7.

Bayer Leverkusen har gjort et varp i Barcelona

Det er sikkert ikke med liten misunnelse Leverkusen-gjengen ser mot Dortmund. Bundesliga-rivalen har de siste årene sørget for at noen av verdens mest talentfulle tenåringer velger Dortmund, får muligheten til Bundesliga -og Champions League spill og øker markedsverdien sin kraftig. Nå skal Leverkusen gjøre grep som skal gjøre klubben til en attraktiv arbeidsplass og stepstone for de største talentene.

Roma har gitt verdens tøffeste midtstopper et sukret tilbud

Når en av tiårets beste midtstoppere går ut på markedet som free agent, følger ryktene naturlig. Hvor nå? Manchester City og Manchester United har vært linket til spanjolen, PSG sies å være i pole position. Denne uken kom et interessant rykte fra Italia. Ifølge Sportmediaset har Roma tilbudt Ramos en toårskontrakt med årslønn på rundt 80 millioner kroner.

Singapore Airlines skal fly København - Roma

Når ruten åpnes med tre ukentlige avganger 16. juli, er det første gang Singapore Airlines tilbyr en rute i Europa.

Italia vil ha EM-finalen i Roma

Italias statsminister Mario Draghi sier han vil «jobbe for å få finalene til Roma», skriver avisen La Repubblica. Årsaken er at smittetallene stiger i Storbritannia og London, der finalen skal spilles på Wembley stadion 11. juli. Smittetallene er svært lave i Italia for tiden. Draghi kom med uttalelsen da han stilte til felles pressekonferansen med den tyske forbundskansleren Angela Merkel mandag. – Jeg støtter at finalen ikke finner sted i et land der risikoen for smitte åpenbart er stor, sa regjeringssjefen.

Ibrahimovic operert i Roma

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) har vært gjennom en operasjon i kneet. Hans klubb AC Milan melder at det går bra med veteranen.

Italia-yndlingen herjet: – Lett å se nå at de tok feil av ham

Italia vartet opp med festfotball og scoringer av ypperste klasse. I sentrum av det hele stod en 23 år gammel midtbaneelegant som ble takket av på stadion i Roma med stående ovasjoner fra publikum.
Les mer om:

Italia videre i EM etter praktfotball: – Uendelig vakkert

Manuel Locatelli (23) og Italia hadde en drømmeaften i Roma og gikk videre til åttedelsfinale i EM.
Les mer om:

Danny Rose supermotivert med Tottenham parkert i sylinderarkivet

Endelig, etter en frustrerende periode med et langt fra vellykket låneopphold i Newcastle er Danny Rose ferdig i Tottenham etter 14 år og samtidig klar for dyst i en klubb som er tilbake i Premier League etter å ha dyppet tærne i Championship. Venstrebacken, som var en særdeles viktig del av London laget i flere år fikk ikke fornyet sin kontrakt som går ut om noen dager.

José Mourinho har ikke fått nøkkelkortet engang før han sender Chris Smalling på dør

Det er ingen hemmelighet Roma manager José Mourinho ikke er begeistret for Chris Smalling. – Den tidligere Manchester United stopperen må ha følt seg forfulgt da den portugisiske manageren plutselig ble hans sjef igjen. Nå melder Sky Italia Mourinho er på jakt etter en midtstopper som har andre kvaliteter enn Chris Smalling.

Ny kamp om Sandro Tonali

Han blir sett på som et skikkelig supertalent og sammenlignes på de beste dagene med Andrea Pirlo. Forrige sommer bestemte AC Milan for å sikre seg 20-åringen, først på utlån. Brescia inngikk utleieavtalen med opsjon på kjøp. Tolv måneder senere har Paulo Maldini og gjengen begynt å gå tilbake på avtalen. Den defensive midtbanespilleren har vært på banen i 37 kamper for Milan forrige sesong, 25 av dem i Serie A. Likevel, Stefano Pioli har tydeligvis forventet mer i det offensive av 21-åringen. Ingen assist, ingen scoringer.

Tottenham klasket 250 millioner i bordet for fullblods argentinsk spiss

Vi vet fortsatt ikke hvem om skal styre skuta i London neste sesong, men blir Paulo Fonseca bekreftet som manager denne uken, kommer det ikke som noen overraskelse. Men om han har rukket å engasjere seg i prosessen med Stuttgart-spilleren, det tviler vi på. Daniel Levy og gjengen har allerede definert Nicolas Gonzalez som Spurs-materiale, og da ikke for et Spurs som ender på 7. plass i Premier League. Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått Den 23-årige argentinske landslagspilleren ble hentet til Europa av Bundesliga-klubben Stuttgart i 2018.

BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått

Granit Xhaka har hatt litt av en berg-og-dalbane-karriere hos Arsenal. Hentet i 2016 fra Gladbach for 35 millioner pund, kaptein for The Gunners, strippet for kapteinsbindet av Unai Emery, i trøbbel med supportere. For José Mourinho er dette tegnet på en skikkelig fotballkriger. Xhaka er tydeligvis i toppform. Selv om Arsenal snublet i altfor mange åpne skolisser, var Xhaka valget til Arteta i 45 kamper denne sesongen og en viktig bidragsyter til at London-klubben i det minste nådde semifinalen i Europaligaen.

To barn blant de drepte i skyteepisode i Roma

En mann skjøt og drepte to unge gutter og en eldre mann, før han selv trolig begikk selvmord i en småby utenfor Roma søndag.
Les mer om:

To barn blant de drepte i skyteepisode i Roma

En mann skjøt og drepte to unge gutter og en eldre mann, før han selv trolig begikk selvmord i en småby utenfor Roma søndag.
Les mer om:

Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!»

Keiseren av Roma Jose Mourinho er i usedvanlig godt humør om dagen, det er tydelig han føler seg fullstendig hjemme i sin nye klubb Roma. – Italiensk presse har «oppjustert» Roma sine sjanser i Serie A neste sesong. På spørsmål om Mourinho vil møte «legenden» Ronaldo i Italia kom han med et humoristisk svar som samtidig hyller hans driv og ekstreme evner.

Mister Gotti drar ingen steder!

Udinese forlenget fredag kveld kontrakten med manager Luca Gotti i et år til frem til sommeren 2022. – Klubben kunne ikke valgt et dårligere tidspunkt med mindre de ønsket at forlengelsen skulle være en godt bevart hemmelighet. Fokuset var på den første kampen i sommerens EM, mellom Italia og Tyrkia på Stadio Olympico i Roma. Les: Roberto Mancini: «Det er langt til Wembley» Den 53 år gamle italieneren har stått ved roret til Udinese siden 2019 da han ble hentet opp fra en assistentstilling. Luca Gotti ledet Udinese til en 13.
Les mer om:

Italia feide over Tyrkia

Italia fikk en drømmestart på fotball-EM og vant 3-0 mot Tyrkia i åpningskampen i Roma fredag. Se alle målene på tv2.no/sport.
Les mer om:

Dette er den italienske EM troppen

Hos PSG merkes det når energibunten Verratti ikke spinner rundt på midtbanen og skaper problemer for motstanderne.

Overbevist Lorenzo Pellegrini er en perfekt Georginio Wijnaldum erstatter

En god stund har det vært klart at Georginio Wijnaldum forlater Liverpool, den nederlandske midtbanespilleren hadde en fot innenfor portene på Camp Nou, men så dukket dukket Paris Saint-Germain opp med et særdeles godt lønnstilbud. Et nytt kappløp har startet! Nå må både Liverpool og Barcelona finne en erstatter. I følge La Gazzetta dello Sport jobber Liverpool prøve å hente Lorenzo Pellegrini fra Roma som erstatning for Gigi Wijnaldum.

Røyk, treningsdress, Lazio og bank

Den kjederøykende 62 år gamle managerlegenden Maurizio Sarri som fikk sparken fra Juventus for nesten et år siden er tilbake i managerstolen med et oppdrag. -Å utfordre sin gamle klubb og Inter Milan for Serie A tittelen. Lazio «vant» over byrival denne sesongen, men de regner med hardere konkurranse fra Roma nå som Jose Mourinho har overtatt. – Det har ligget et tilbud fra Lazio på bordet til Maurizio Sarri i noen dager og i dag etter å ha tenkt seg om kom det et positivt svar.

Dean Henderson fortalte Mourinho eksakt hva som kommer til å skje hos Manchester United

Da Solskjær hentet tilbake Dean Henderson fra utlån hos Sheffield United snudde pila for Chris Wilder og gjengen. Fra en sterk 9. plass forrige sesong med Henderson mellom stengene, til nedrykk uten. For Henderson kunne ikke invitasjonen fra United om å kjempe om spilletid med David de Gea avslås. For ifølge José Mourinho har Henderson planlagt dette scenariet allerede som 4.

Jose Mourinho nær sin første Roma signering

Sveitsiske Granit Xhaka har egetlig i lengre tid ikke følt seg tilstrekkelig verdsatt i Arsenal, 28 åringen som kom til klubben for fem år siden har vært på nippet å bli solgt flere ganger. Granit Xhaka med det sveitsiske flagget på brystet møter Italia i gruppespillet i EM, det kan fort bli en introduksjon til landet han kan kalle hjemme fra neste sesong. – Roma og Arsenal skal være nær å signere en avtale. (Gruppe A, onsdag 16.juni) Les: Sergio Ramos er bare ungsauen i forhold til Hilton Xhaka ble forespurt spesielt av den nye Giallorossi-manageren Jose Mourinho.
Les mer om:

Andreas Pereira: «Jeg vil gjerne bli»

En ting som Manchester United veteran Andreas Pereira har oppdaget er at man ikke alltid får det som man vil. – midtbanespilleren har vært på utlån hos Lazio denne sesongen, men nå tikker det mot slutten. – Planen er å returnere til Old Trafford. Andreas Pereira som har avtale med Manchester United frem til 2023 har slitt med å få spilletid av manager Ole Gunnar Solskjær. – Til Goal forteller han hva han ønsker seg for neste sesong: » Den engelske måten å spille fotball på er veldig fysisk, og jeg har ikke den ideelle fysiske spillestilen».