Nyheter om Roma


Mourinho er tilbake: Skikkelig irritert etter 5-1 seier

På topp i Serie A etter tre kamper varsler Mourinho om at det er en ny sheriff i landet. På torsdag valset Roma over CSKA Sofia, noe som ikke var nok til å glede portugiseren. For når det dreier seg om en Conference League-kamp er dette egentlig under Mourinhos verdighet (vår tolkning). Da holder det ikke å vinne 5-1. Les: Bodø/Glimt henter landslagsspiller Mourinho la lokk på den gode stemingen i garderoben etter kampen. Her skulle det kjeftes. -Jeg er slett ikke fornøyd med prestasjonen. Vi spilte ikke med kvalitet.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Se Bodø/Glimts drømmescoring

Første omgang av Europa Conference League mellom Bodø/Glimt og Zorya Luhansk på Aspmyra stadion ble en målløs affære, men så i andreomgang så vi et nordnorsk lag som tok fullstendig kontroll etter å ha vært det sterkeste laget også i første omgang. Bare for å si det med en gang, det er godt å ha Amahl Pellegrino tilbake i Norge, slike profiler som han gjør det verdt å følge med på norsk fotball. 31 åringen fra Drammen er kreativ og notorisk målfarlig.

Knutsen blir ikke «starstruck» før Europa-eventyr: – Det driter jeg i

Kjetil Knutsen (52) gleder seg til å ta fatt på Bodø/Glimts kanskje største begivenhet i klubbens historie, men bryr seg lite om at José Mourinho og Roma kommer til Aspmyra.

Glimt-spiller går til Roma: - Unik mulighet

16 år gamle Magnus Brøndbo har takket nei til proffkontrakt med Bodø/Glimt for å søke fotballeventyret i AS Roma.

Hellas Verona hadde ikke en vente og se holdning

Mandag kveld tapte Hellas Verona 1-0 mot Bologna, klubben har med det sanket null poeng på de tre første kampene i årets Serie A sesong, de sparket manager Eusebio Di Francesco og var raske med å hente inn en ny. – Hellas Verona ligger på 19 plass de slår Salernitana på målforskjell. Også Cagliari som ligger på 18 plass trenger en ny manager etter bare tre kamper i sesongen.

Sarri må sitte og dampe på tribunen de neste Serie A-kampene

Vi har ikke helt oppdatert oss på om Maurizio Sarri fortsatt røyker og om det i det hele tatt er tillatt på italienske tribuner, men historien er hvertfall at Lazio-manageren må holde seg langt unna gressmatta når laget hans skal spille. Det var i helgen at Lazio fikk første nedtur i Serie A denne sesongen. AC Milan senket Roma-klubben med 2-0, der Zlatan endelig var tilbake etter skade – med scoring (selvfølgelig).

Serie A-trener sparket

Den italienske Serie A-klubben Hellas Verona har kvittet seg med trener Eusebio Di Francesco etter at kun tre kamper av årets sesong er spilt. Det opplyser klubben selv på eget nettsted. Laget har tapt alle de tre første kampene og står med null poeng i likhet med Stefan Strandbergs Salernitana. Det seneste tapet for Hellas Verona kom mandag kveld med 0–1 for Bologna. Di Francesco tok over i sommer etter Ivan Juric, som førte laget til 10.-plass i ligaen sist sesong. Di Francesco tok Roma til mesterligasemifinale i 2018, men fikk sparken sesongen etter.
Les mer om:

På søndag ble vi minnet på hvor ekstremt dyktig Mourinho egentlig er

«Hele uken løy jeg med å si at det ikke var en spesiell kamp, for det var det», sa Mourinho til DAZN etter Serie A-kampen mot Sassuolo. Så hva var så spesielt for en manager som har opplevd så og si alt? Tallet er 1000. Les: Hvem er favorittene til å vinne Champions League? -Det var en kamp med et helt spesielt nummer for meg, og jeg har hele tiden villet huske min kamp nummer 1000, fortsetter Mourinho. Stilstudie av en mester.

Bodø/Glimt håper på avansement i nye Conference League

Roma seiler opp som den soleklare favoritten i Glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for Bodøværingene. Det gikk ikke veien i kvalifiseringen til Champions League, men Bodø/Glimt var likevel i stand til å sikre seg spill i Europa denne høsten gjennom UEFAs nye bakdør: Conference League.

Charterkrig om Roma-lystne bodøværinger: – Konkurranse er sunt

Tre aktører kjemper om å fly Glimt-fans til Roma i november.
Les mer om:

Fikk sparken av Jose Mourinho, klar for La Liga

«El Flaco» har vært klubbløs siden slutten av august. Etter syv år i Paris Saint-Germain ble Javier Pastore hentet til den italienske hovedstaden i 2018. Den angripende midtbanespilleren som også trives godt ute på venstrevingen scoret bare fire mål på 37 kamper for Roma. – Det var alt for lite for keiseren av Roma Jose Mourinho.

Barcelona klar for å sende Miralem Pjanic ut av Camp Nou

For ett år siden signerte midtbanespilleren kontrakt med Barcelona etter 178 kamper, 22 scoringer og 41 assists for Juventus. 1295 minutter på banen i Barca-drakt senere er det hele over. Det er ingen tvil om at Pjanic har gjort jobben hos Lyon, Roma, og Juventus. Det er heller ingen tvil om at Ronald Koeman aldri så 31-åringen som en viktig ressurs på kamparenaen. Les: Chelsea-spiller Hakim Ziyech holdes utenfor landslaget 1295 minutter fordelt over 30 kamper (null scoringer, null assists) forteller historien om en spiller som knapt har rukket å bli svett i Barca-drakten.

Andreas fikk en idé da Glimt gikk videre i Europa: – Vi skal lage noe mørkt og sterkt i Roma

Bådin hadde suksess med gullølet i fjor. Nå skal Glimt til Roma – og da har bryggeriet nye planer.
Les mer om:

Skader ødela fullstendig for Javier Pastore

Det er ikke helt rettferdig å kalle Javier Pastore for en flopp i Roma for han har stort seg vært skadet og under opptrening de tre sesongene han har vært i Roma. Stemningen var særdeles god ta Roma landet en knalldeal med Paris Saint-Germain i 2018, de slapp unna med bare 24,7 millioner euro for en spiller som kunne tre inn og skape en sterk midtbane. Daværende manager Eusebio Di Francesco var faktisk godt fornøyd en god stund.

Italia har avsluttet evakuering fra Afghanistan

Det siste italienske evakueringsflyet med afghanske flyktninger landet lørdag i Roma. 58 afghanske statsborgere var om bord.

Mourinho kommer til Bodø: – Jeg kan nesten ikke vente

Bodø/Glimt skal til Italia igjen. Denne gangen er det Roma og José Mourinho som venter på motsatt banehalvdel.

Mourinho kommer til Bodø: – Jeg kan nesten ikke vente

Bodø/Glimt skal til Italia igjen. Denne gangen er det Roma og José Mourinho som venter på motsatt banehalvdel.

Jose Mourinho skal til Aspmyra: – Det blir spesielt

Bodø/Glimt skal møte José Mourinho og hans Roma i tillegg til Zorja Lugansk og CSKA Sofia i gruppespillet i den europeiske Serieligaen i høst.

Bodø/Glimt trakk Mourinhos Roma i Europa Conference League: – Vi har alltid troen

Aspmyra kan gjøre seg klart til storfint besøk: Trenerstjernen José Mourinho (58) og hans Roma inntar Bodø i løpet av høsten Europacupspill.

Glimt møter Mourinhos Roma

Fredag ble gruppene i Europa Conference League klare. Bodø/Glimt skal møte José Mourinhos Roma i tillegg til Zorya Luhansk og CSKA Sofia. Les mer på tv2.no.

Glimt møter Mourinhos Roma

Bodø/Glimt kvalifiserte seg som eneste norske lag til Uefas nyvinning serieligaen. Gultrøyenes gruppe ble klar i en Uefa-trekning fredag og ser slik ut: Gruppe C: Bodø/Glimt Roma Zorja Lugans CSKA-Sofia Dermed får Aspmyra besøk av selveste José Mourinho, som altså nå er trener for Roma. Bodø/Glimt har aldri før vært i et europeisk gruppespill. Bragden gir også klingende mynt i klubbkassa i Nordland. Et gruppespill i Serieligaen gir hvert lag tre millioner euro, cirka 30 millioner kroner, inn på konto. Kampene spilles på disse datoene: Kampdag 1: 16. september Kampdag 2: 30.

Dette er spilleren som skal hoppe etter Lukaku

Inters tidligere toppscorer Romelu Lukaku er allerede igang med å score i Premier League. Nå har Inzaghi hentet inn en argentiner som skal sørge for at Serie A-mesterne ikke skal miste fart uten Lukakus bidrag (24 Serie A-scoringer og 10 assists). Inter har allerede hentet senterforward Edin Dzeko fra Roma, nå leies second striker Joaquin Correra fra rivalen Lazio. Forrige sesong sto 27-åringen bak 8 scoringer og 4 assists i Serie A, 3 mål og 2 assists i Champions League.

Liverpool gjør det eneste rette: Forlenger med Andy Robertson

Da Andy Robertson ble hentet til Anfield fra Hull i 2017 tror vi ikke han helt skjønte hva han skulle få være med på. 177 kamper i rødt for en av verdens beste managere, kyss av Champions League -og Premier League-trofeene. Tiden hos Liverpool har også kvalifisert 27-åringen til å bære kapteinsbindet på det skotske landslaget. Les: Fransk media: PSG har dratt fram Plan B – i kontakt med Mbappé erstatter Nå følger Robertson etter Trent Alexander-Arnold, Alisson, Fabinho og Virgil Van Dijk.

United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg

Saul Niguez har gitt Diego Simeone beskjed om at han vil vekk fra klubben. Etter at byttehandel-plot´et med Barcelona gikk i vasken der Griezmann og Saul skulle møte hverandre i svingdøra, jobbes det intenst for å løse det kjølige forholdet mellom Atletico-manageren og midtbanespilleren. -Forrige sesong snakket han med klubben om hva han har bruk for, og han savner å spille på en posisjon hvor han føler seg viktig.