Nyheter om Roma


Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Svaret på Quizen var en forsvarsspiller fra «Jupiler Pro League»

Aalesund kapret direkte opprykk fra OBOS-Ligaen sist sesong etter HamKam og nå er målet å ikke rykke ned igjen fra en Eliteserie som virker sterkere enn på veldig lenge. – Da klubben for noen dager siden la ut en quiz og hint i sosiale medier skjønte vi at noe stort var på gang. Nå har vi fått svaret AaFK har hentet den 27 år gamle serbiske forsvarsspilleren Petar Golubovic. Sist spilte han for den belgiske toppklubben Kortrijk, hvor han var lagkamerat med Pape Habib Gueye.

Jose Mourinho har sagt nei

Det er ingen overraskelse at Jose Mourinho har sagt nei takk til Everton, han har kun vært noen måneder i Roma, vanligvis tar det minst en hel sesong, før den portugiser stjernemanageren drar videre.

The Telegraph: José Mourinho fikk denne helgen tilbud om retur til Premier League

Noen som ikke skjønte hvilken klubb det dreier seg om? Everton, selvfølgelig.

Tusenvis deltok i koronaprotest i Roma

Flere tusen personer deltok i en demonstrasjon i Roma mot de innstrammede koronatiltakene i Italia lørdag.
Les mer om:

Gjentar suksessen med direktefly til Glimts Europa-kamp: - Stor pågang allerede nå

I høst fløy tre fulle fly med Glimt-fans til Roma. Scenene på Stadio Olympico ble uforglemmelige. Nå planlegges det ny chartertur.
Les mer om:

Bundesligas beste Patrik Schick drar fra Haaland

Selv om overskriftene ofte dreier seg om Lewandowski eller Haaland, har Bundesliga-entusiastene fått øynene opp for flere målmaskiner. På fredag kom bekreftelsen for en tsjekkisk landslagsspiller at han har levert på øverste hylle. Månedens beste Bundesliga-spiller i desember heter Patrik Schick. Forwarden ble hentet fra Roma til Bayer Leverkusen i 2020 etter å ha vist seg frem på utleie hos RB Leizpig 2019/20-sesongen.

Steven Gerrards andre signering bekreftet

Det er en svært rutinert venstreback Aston Villa-manager Steven Gerrard har hentet i Everton. – Med kjøpet av franske Lucas Digne har han fullført sin andre signering i januarvinduet. Aston Villa har kjøpt den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne. Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. The story so far.

Mourinho spøkte ikke – sender bort to spillere som lot seg overkjøre av Bodø/Glimt

Roma har fått Glimt-kampene på avstand, men for Mourinho var det nedverdigende 6-1 tapet med overskrifter verden over, en kamp han ikke kommer til glemme. Etter kampen i Bodø gjorde Roma-manageren det klart at spillere på dette laget ikke var i nærheten av det han trengte i en tropp.

Der kom telefonen fra Premier League som Robin Olsen har ventet på

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho.

Conte med januarsalg på Tottenham Hotspur Stadium

Tanguy Ndombele er ikke en populær mann i Tottenham etter at franskmannen ble buet ut av egne fans i FA-cupkampen mot Morecambe på søndag. Midtbanespilleren skal nå ønske å forlate klubben allerede i januar og Conte skal visstnok ikke stå i veien for en overgang. Den engelske avisen Daily Star skriver at både PSG, AC Milan, Roma, Lyon, Barcelona og selvfølgelig Newcastle skal være interesserte i overta franskmannens tjenester. SISTE: Newcastle vurderer om de skal gi et tredje bud Det har ligget i kortene lenge, men det er fortsatt utrolig at Tottenham ønsker å selge Dele Alli.

Blekket såvidt tørt på Coutinho kontrakten – i forhandlinger med utstøtt franskmann

Phillipe Coutinho er i troppen til Steven Gerrard, nå forhandler den danske sportsdirektør Johan Lange om å skaffe seg nok en uønsket spiller, denne gang en venstreback. Sterkt ønsket hos Gerrard, men satt i fryseboksen hos Rafael Benitez. Lucas Digne har ikke vært på kamparenaen siden første desember etter at han fortalte Benitez at han ikke hadde planer om å følge kontrakten som ble forlenget for ett år siden. Les: Bob Bradley viste David Beckham hvordan jobben kan gjøres så mye, mye bedre -Jeg har hatt et par samtaler med ham, og han fortalte meg hva han tenkte.

Juventus snudde til seier i ellevilt drama mot Roma

Roma og José Mourinho ledet 3-1 over Juventus med tjue minutter – og så tok kampen fullstendig fyr. Juventus vant til slutt fotballdramaet 4-3.

Juventus vant ellevilt drama i Roma

Roma og José Mourinho ledet 3-1 over Juventus med tjue minutter – og så tok kampen fullstendig fyr. Juventus vant til slutt fotballdramaet 4-3. Mattia De Sciglio hamret inn 4-3 med 13 minutter igjen av kampen. Det var Juventus' tredje mål på sju minutter, og snuoperasjonen var et faktum. Før det hadde Tammy Abraham, Henrikh Mkhitaryan og Lorenzo Pellegrini scoret tre mål for Roma, mens Paulo Dybala hadde scoret Juventus eneste mål. Manuel Locatelli, svenske Dejan Kulusevski og De Sciglio sørget for opphentingen.

Ser endelig ut til å lande en avtale for Kepa Arrizabalaga

Ingen har noen sinne betalt og fortsetter å betale for det som ganske raskt ble en andrekeeper. Chelsea kjøpte den spanske målvakten Kepa Arrizabalaga fra Athletic Club i 2018 og betalte hele 830 millioner kroner. – Det var verdensrekord i noen dager for en keeper helt til Liverpool i keeperkrise kjøpte Alisson Becker fra Roma. Et kjøp som i motsetning til Chelsea var sitt svært vellykket.

Vil hente Martin Braithwaite, men først må Jose Mourinho overbevises

Roma manager Jose Mouirnho har fortalt sine sjefer han ønsker seg offensive forsterkninger, men han tenkte trolig ikke på danske Martin Braithwaite som om dagen forbereder seg for et comeback etter et langt avbrekk på grunn av en kneskade. El Nacional melder at sjefene i Roma svært interessert i å hente Martin Braithwaite fra Barcelona. Det krever imidlertid aksept fra Jose Mourinho. – Det er flere måter Martin Braithwaite er perfekt, han er rutinert, 30 år og vil komme forholdsvis rimelig.

Mourinho signerte Arsenal-back

José Mourinhos Roma henter Ainsley Maitland-Niles (24) fra Arsenal ut sesongen.

Mourinho signerte Arsenal-back

José Mourinhos Roma henter Ainsley Maitland-Niles (24) fra Arsenal ut sesongen, opplyser londonklubben. 24-årige Maitland-Niles har slitt med spilletiden i Arsenal den siste tiden. Han var sist sesong lånt ut til West Bromwich i jakten på mer tid på banen. Maitland-Niles fikk sin Arsenal-debut som 17-åring og har vært i klubben siden han var seks år gammel. Foreløpig står han med 132 kamper for klubben i alle turneringer. Roma møter Juventus søndag.

Milan i rygg på Inter etter seier mot ni mann – bisarre scener på italiensk fotballs store dag

Milan er bare ett poeng bak byrival Inter i italiensk Serie A etter å ha kjempet seg til 3-1-seier over José Mourinhos Roma, som måtte avslutte med ni mann.

AC Milan slo røde Roma

AC Milan la press på byrival og serieleder Inter Milan med seier 3-1 hjemme mot José Mourinhos Roma. To røde kort til bortelaget bidro til at det ble en grei affære for Milan, som i tillegg misbrukte et straffespark i sluttminuttene. Olivier Giroud, Junior Messias og Rafael Leão scoret for AC Milan, mens Tammy Abraham sto for reduseringen til Roma. Milan beholder andreplassen i Serie A, og har kun ett poeng opp til Inter på førsteplass. Roma faller ned til syvendeplass etter tapet.

Har kjøpsplaner som best kan beskrives som monumentale

Det er bare en klubb som ligger dårlige an i Premier League denne sesongen enn Newcastle. Eneste lyspunkt for de tre under strekken er at Watford er midt inne i en skrekkelig tapsrekke Claudio Ranieri sin ledelse og nå er innenfor rekkevidde. Newcastle har fått inn søkkrike Saudi-Arabiske eiere og der er ingen hemmelighet de har tenkt å bruke veldig mye penger på å berge plassen. – Akkurat nå skal de ha tre massive signeringer på gang, men skal vi tro ryktene stopper det ikke der.

ESPN: Mourinho jobber for nok en glimrende forsterkning fra Premier League

José Mourinho fikk en knallstart med Roma, møtte på Bodø/Glimt-veggen der portugiseren uffet seg over kvaliteten på troppen sin, opplevde en dalende kurve, men reiste seg mot julefeiringen. 6. plass i Serie A og fire poeng bak Atalanta på 4. plass er helt innafor. Nå planlegges nok en forsterkning fra Premier League. Tammy Abraham ble hentet fra Chelsea i sommer og har vært en av Roma-spillerne Mourinho ikke har hatt grunn til å klage på. Det har smelt til i i treverket fra Abraham som ingen andre i Serie A, men 24-åringen har også levert scoringer.

Askildsen hjalp Sampdoria til poeng i Roma

Kristoffer Askildsen hjalp Sampdoria til et viktig poeng i bortekampen mot Roma onsdag. Kampen i hovedstaden endte 1-1. Innbytter Eldor Shomurdov ga Roma ledelsen i det 72. minutt, fem minutter etter at José Mourinho byttet ham inn. I det 79. minutt var Askildsen svært nær utligning da han tok seg inn i feltet, fintet vekk Roger Ibanez og skjøt. Keeper Rui Patrício avverget så vidt til corner. Hjørnesparket førte til utligningen, som ble satt inn av Manolo Gabbiadini.

100 millioner er fortsatt billig for Erik Botheim

Etter to seriegull på rad, spill i Europa og salg av spillere har Bodø/Glimt en bullsolid økonomi som vil gi klubben tilstrekkelige muskler til å holde seg i toppen i årene som kommer. – Nå blir klubbkassen proppfull samtidig som de mister en av sine aller viktigste spillere denne sesongen, akkurat som de gjorde før sesongen vi akkurat ferdig med. Det er absolutt ingen overraskelse at 21 år Erik Botheim er attraktiv på spillermarkedet, han følger Patrick Berg ut portene Aspmyra. – I går ble det klart Patrick Berg gikk til Ligue 1 for omtrent 40 millioner kroner.

Football-Insider: Tottenham villig til å gi tilbudet Real Madrid ikke kan matche

Tottenham har de siste to ukene vært fraværende fra kamparenaen, på søndag var Conte og gjengen tilbake i en gnistrende intensiv kamp mot Liverpool. Med tre færre kamper spilt enn de andre klubbene i ligaen har Tottenham alle muligheter til å jobbe seg oppover tabellen fra dagens 7. plass. Dette er bare begynnelsen. Conte har vist at han har evnen og mentaliteten til å skape et Tottenham som ikke akter å vike for noen. Nå jobber Fabio Paratici hardt for at Conte skal starte neste sesong med forsterkninger på plass som passer inn i dette prosjektet.