Nyheter om Rogstad


Advokatfullmektig var ikke advokatfullmektig

Da domstolen stilte spørsmål om den kvinnelige tolken (29), opplyste styrelederen i Advokatfirmaet Rogstad at kvinnen var advokatfullmektig. Men 29-åringen har aldri vært registrert som advokatfullmektig.
Les mer om:

Stengte lesesaler: – Fullstendig ubegripelig

Studenter på Østlandet får fortsatt ikke bruke lesesalene på campus. – Det virker som at regjeringen tror at alle står og hooker på hvert eneste hjørne på Blindern, sier Aksel Rogstad (21).

Svein Erik Rogstad avkrefter kjennskap til brev sendt fra advokatfirma i hans navn

Svein Erik Rogstad (70) solgte seg ut av Advokatfirmaet Rogstad i 2016. Siden er det blitt innlevert regninger og sendt e-post fra advokatfirmaet i hans navn.
Les mer om:

Sjefens kriminelle kontakter er blitt klienter hos Advokatfirmaet Rogstad

I 2016 satt de sammen i fengsel. I 2019 satt de sammen i en bil, hvor det ble tatt kokain. Nå er gjengmedlemmet blitt klient hos advokatfirmaet hvor Afzzal Ghauri er daglig leder.
Les mer om:

Søksmål mot VG førte ikke frem

Advokatfirmaet Rogstad hadde saksøkt VG for brudd på opphavsretten. I en dom fra Oslo tingrett er VG frifunnet.
Les mer om:

Selger ikonisk rallybil: – Jeg har kjørt en del raske biler, men dette er den råeste jeg har kjørt

Fredrik Rogstad Slette og faren har lagt ut sin Audi Quattro S1 1985 replica for salg. Bilen som står på Brandbu er en kopi av en av tidenes mest ikoniske rallybiler fra den beryktede Gruppe B.
Les mer om:

Advokatfirma avfeier spørsmål fra dommer som uforskammet

Oslo tingrett vil ha svar fra Advokatfirmaet Rogstad om en tolkeregning – og vurderer å be politiet undersøke om det er skjedd noe straffbart.

Advokatfirma sa ingeniør og mangemillionær var barsjef

Advokatfirmaet Rogstad har bistått en rekke utesteder i Oslo med søknader om skjenkebevilling. Næringsetaten mistenker stråmannsvirksomhet ved flere av dem.
Les mer om:

Aktor i Lime-saken ukjent med resultatet av over 1000 tolketimer

Statsadvokat Geir Evanger, aktor i Lime-saken, vet ikke hva som har kommet ut av over 1000 tolketimer bestilt av forsvarere fra Advokatfirmaet Rogstad.
Les mer om:

Skriftanalyse kobler bedrageridømt advokatsjef til omstridte regninger

Domstolen fikk opplyst at det var lillebroren som underskrev store tolkeregninger i Lime-saken. Nå konkluderer en skriftanalyse med at det sannsynligvis er Afzzal Ghauri (38) i Advokatfirmaet Rogstad som har signert.
Les mer om:

Avskiltet advokat får ikke tilbake bevillingen

Per Sjong Larsen i Advokatfirmaet Rogstad tapte søksmålet mot staten.
Les mer om:

Luba (21) har mange forslag til hva du kan gjøre i karantene

Etter å ha vært fullstendig isolert fra samfunnet i rundt en ukes tid, har Luba Rogstad (21) en rekke tips til hva du kan finne på mens du er «fanget» hjemme.
Les mer om:

Var avskiltet som advokat – jobbet for rik enke

Steingrim Wolland jobbet under advokat Olav Braatens navn. I dag er han styreleder i Advokatfirmaet Rogstad.
Les mer om:

Tilsynsrådet aksjonerer mot Advokatfirmaet Rogstad

Tilsynsrådet for advokatvirksomhet varsler i dag at de vil gjennomføre et bokettersyn mot Advokatfirmaet Rogstad. «Vi har stålkontroll», svarer Rogstad-styreleder Steingrim Wolland.
Les mer om:

Ber om at rettssak utsettes etter VG-avsløring

Forsvarer Patrick Lundevall-Unger ber om at Lime-saken stoppes midlertidig, fordi Advokatfirmaet Rogstad representerer fire av klientene.
Les mer om:

Advokat-leder reagerer på VG-avsløring: – Dette er helt forferdelig. Sånn kan vi ikke ha det

En som nylig er dømt for alvorlig økonomisk kriminalitet bør ikke kunne lede et advokatfirma, mener Advokatforeningen, i kjølvannet av VGs avsløring om Advokatfirmaet Rogstad.

Andrzej Grochowskis bilde pryder årets Sommervandring-krus

Alle som har levert registreringsskjema for Sommervandring 2019 kan nå hente årets krus i Servicetorget på rådhuset. I år er det 130 turglade personer har klart kruskravet, opplyser Nord-Aurdal kommune. Andrzej Grochowski ble vinner av årets fotokonkurranse, og hans flotte bilde fra Bjørgovarden pryder årets krus. Mange barn har vært med i årets sommervandring, og vinneren her er: Tiril Aurora Semeleng. Kommunen slår fast at Sommervandringen ikke kunne blitt gjennomført uten hjelp fra ivrige ildsjeler.

Terje (51) fra Søgne etter debuten: – En gang i livet, og aldri mer

Terje Rogstad trodde aldri han kom til å sykle Kristiansand-Hovden, men i år lot han seg «lure» med av venner på arbeidsplassen.
Les mer om:

Terje (51) fra Søgne etter debuten: – En gang i livet, og aldri mer

Terje Rogstad trodde aldri han kom til å sykle Kristiansand-Hovden, men i år lot han seg «lure» med av venner på arbeidsplassen.
Les mer om:

Speil skaper frustrasjon: – Hver gang døra åpnes, så kan de i treningsrommet se jentene i garderoben

Lubisney Rogstad (32) er lite fornøyd med speilplasseringen i damegarderoben ved Sporty24 i Sandefjord. Enda mindre fornøyd er hun med tiden det har tatt før noen tar grep.
Les mer om:

– Hver gang døra åpnes, så kan de i treningsrommet se jentene i garderoben

Lubisney Rogstad (32) er lite fornøyd med speilplasseringen i damegarderoben ved treningssentet. Hver gang døren går opp kan gutta se rett inn til jentene som skifter.
Les mer om:

Ville trekke rivetillatelsen, men da var huset allerede revet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- De ringte meg fra kommunen for å si at det hadde kommet en stoppordre på rivingen, sier Kolbjørn Rogstad.- Men da var huset allerede revet.Det har vært en slalåmløype for Rogstad og eiendommen han kjøpte i Ystebrødveien på Eigerøy. Han ønsket å rive det gamle huset som sto på tomta. Administrasjonen i Eigersund kommune ville ikke gi en slik tillatelse.- Planteknisk utvalg var her på befaring før de skulle bestemme seg.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Sterk og gripende sangkveld i Fjotland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det helt spesielle var at nesten bare Bjerkreims og Lina Sandells sanger ble fremført. Lokale krefter overbeviste at de er på høyt nivå.Sangkvelden ble litt gjennomgang av repertoaret til to av de beste og mest brukte sangforfatterne i norsk kirke- og bedehusliv i 100 år. SVENSKER: Irene og Roberth Johansson. Foto: AGNAR KLUNGLANDKJØP BILDE Både Lina Sandell og Trygve Bjerkreim har sanger som virker udødelige.