Nyheter om Robert Pattinson


Warner Bros. slipper alle 2021-filmene sine rett på HBO Max samtidig med kino

Warner Bros. gleder sine HBO-abonnenter. Det historiske, men fremoverlente, gigantiske Hollywood-studioet gjør det dog svært vanskelig for kinobransjen. I kveld annonserer Warner Bros.

Vaksine mot COVID-19 som er nesten 95 % effektiv ifølge Moderna

Vaksine som skal være 95 % effektiv er på gang. I dag forteller Moderna at deres forskning viser at vaksinen de utvikler er 94,5 % effektiv. Det amerikanske legemiddelselskapet baserer dette blant annet via 30 000 frivillige personer, ifølge AP. – Det er så bra som det kan bli, sier Dr. Dr.

The Batman-stuntmann har fått COVID-19

The Batman fortsetter å slite. Filminnspilling i en pandemi er knallhardt. Noe produksjonen av The Batman fikk merke ekstra godt da superhelten selv, Robert Pattinson, ble smittet med koronaviruset i september. Nå herjer rona på settet til storfilmen igjen. Denne gangen har en av stuntmennene til The Batman fått COVID-19 ifølge Daily Mail. På grunn av smitten må 10 av stuntmennene til Robert & co nå i to ukers karantene. På settet i London: R-Pattz debuterer som Bruce Wayne alias Batman (SF Studios/DC/Warner Bros.) Innspillingen skjer på gigantiske Warner Bros.

Hank von Helvete teamer opp med Bill Skarsgård og Jonas Åkerlund i Netflix-serien om Clark Olofsson

Den svenske Netflix-serien Clark har jaggu fått et spennende team. Mandag formiddag avslører streamingtjenesten at norske Hans-Erik Dyvik Husby er på rollelisten. Rockestjernen og skuespilleren er mest kjent som tidligere vokalist i Turbonegro under navnene Hank von Helvete og Hank von Hell. Det siste tiåret har Hans-Erik bodd i Sverige. Som skuespiller har han stått på både norske og svenske teaterscener via blant annet Jesus Christ Superstar og Selskapsreisen. Han spilte også hovedrollen som den svenske trubaduren Cornelis Vreeswijk i filmen Cornelis i 2010.

Saint Maud er The Exorcist møter Carrie? Norgesaktuell horror hylles

Saint Maud lyder guffen, men skal være god. Den psykologiske, britiske grøsseren, som har premiere i England i kveld, får i alle fall tommelen opp fra nesten alle kritikere i hjemlandet. Til glede for regissør og manusforfatter Rose Glass, som her debuterer. I filmen møter vi Maud; en troende hjelpepleier som jobber på et hospice; en institusjon for pasienter i livets sluttfase. Her blir hun besatt av å redde sjelen til en døende danser som er til behandling, men mørke krefter – og hennes syndige fortid – truer. Mood?

COVID-19 utsetter Dune og The Batman, hundrevis av kinoer stenger

COVID-19 fortsetter å ødelegge for film- og kinobransjen. Christopher Nolan-sci-fi-thrilleren Tenet, som kostet 2 milliarder kroner og er filmet i blant annet Norge, lokket færre folk til kinosalene enn ventet. Spesielt i USA, sannsynligvis mye grunnet koronaviruset. Nå tar Warner Bros.

Vanity Fair: Robert Pattinson smittet av corona

Den nye Batman-filmen er utsatt fordi hovedrolleinnehaver Robert Pattinson er coronasmittet, har Vanity Fair fått opplyst fra kilder i produksjonen.
Les mer om:

Robert Pattinson skal ha fått COVID-19, The Batman utsatt igjen

Robert Pattinson skal ha bli smittet av koronaviruset. Innspillingen av The Batman har igjen blitt satt på pause grunnet pandemien. Warner Bros.

Christopher Nolan: – Inspirert av James Bond

Det spørsmålet har meldt seg mange ganger nå under koronatiden, men da regissøren Christopher Nolan og hans skuespillerlag møter mediene, forblir spørsmålet ubesvart. Under en digital pressekonferanse passer alle de involverte i stedet på å rose hverandre, samtidig som de forsøker å avlsøre så lite som mulig om den ikke så rent lite kompliserte historien.

Anmeldelse: Tenet har sterke ideer, men skuffer der det teller

Tenet er et teknisk mesterverk, men holder det? Christopher Nolans nye storfilm, Tenet, er av mange ansett som en av årets største filmbegivenheter. Milliard-innspillingen skulle egentlig hatt kinopremiere 17. juli, men ble utsatt – heldigvis ikke lenge. I hovedrollen møter vi en hemmelig agent spilt av John David Washington (HBO-serien Ballers, Spike Lees BlacKkKlansman) som plutselig sitter med den enorme oppgaven: Å redde verden fra tilintetgjørelse.

Words on Bathroom Walls: En schizofren kjærlighetshistorie

I Words on Bathroom Walls møter vi Adam Petrazelli, en litt annerledes gutt. Og da mener vi ikke «han føler seg utenfor fordi han ikke driver med sport»-annerledes, Adam er nemlig skrudd sammen på en måte flertallet ikke kan kjenne seg igjen i. High school-studenten har nemlig diagnosen schizofreni. Ikke bare hører Adam stemmer, han ser og prater med dem også, og sliter med å skille virkeligheten fra fantasien.  Den psykiske lidelsen gjør ham utsatt for grov mobbing, og etter å ha blitt utvist fra skolen starter han på nytt et sted hvor ingen kjenner fortiden hans. Der møter han Maya, en nysgj

Zola: Twitter-tråd ble til stripperfilm fra A24 med Taylour Paige og Riley Keough

Zola har fått sin første teaser. «Y’all wanna hear a story about why me & this bitch here fell out?

Robert Pattinson: Filmene rangert fra verst til best

Hvilke Robert Pattinson-filmer bør du se, og hvilke kan du skippe? Tenet er spådd som årets største film, og ikke uten grunn. Når Christopher Nolan (Inception, Dunkirk) teamer opp med noen av verdens beste skuespillere og filmer i Norge (!) må jo resultatet bli bra? Vi kan bare håper for nå. Men, selv om det er mindre enn en uke til vi (endelig) får se R-Patz på skjermen, så kan ventetiden være hard.

The Batman: Se første trailer med Robert Pattinson

The Batman har fått sin første ordentlige trailer. Selv om den nesten to og et halv minutt lange snutten kalles teaser. Britiske Robert Pattinson har nå – kanskje like greit – tatt over rollen som Batman fra Ben Affleck. Smakesnutten viser at det fortsatt mørkt, dystert i Gotham City. Og voldelig. I traileren etterlater Edward Nashton alias superskurken Riddler gåtefulle beskjeder til politisjef Gordon, spilt av henholdsvis Paul Dano (12 Years a Slave, Prisoners) og Jeffrey Wright (The Hunger Games, Westworld). Det blir også et par glimt av Zoë Kravitz (X-Men: First Class, Big Little Lies) i r

Tenet: Hva sier anmelderne om Christopher Nolan-blockbusteren?

Tenet har endelig fått grønt lys til premiere. Den 2 milliarder kroner dyre blockbuster til Christopher Nolan (hans dyreste) har blitt utsatt tre ganger på grunn av COVID-19, og pandemien vil selvsagt redusere antall mennesker som ser den på kino. Men har den mystiske science fiction-thrilleren med Robert Pattinson og John David Washington blitt bra? De første anmeldelsene av Tenet har nå tikket inn – og de aller fleste er godt fornøyde. Selv om de skyhøye forventningene neppe toppes… Les nedenfor den siste Tenet-traileren – som kom nå.

The Devil All The Time: Stjernespekket skrekk via Spider-Man, Batman og Pennywise

The Devil All The Time ser rå ut? COVID-19 har satt en rekke produksjoner på pause, men enn så lenge har vi mer enn nok underholding å gosse oss med i tiden fremover. I kveld kom traileren til nok en stjernespekket Netflix-film. I den pyskologiske thrilleren The Devil All The Time ser vi store stjerner som Tom Holland aka Spider-Man, Robert Pattinson aka Batman og svenske Bill Skarsgård aka Pennywise.  View this post on Instagram Bill Skarsgård aka Pennywise er 30 år i dag ( Kevin Winter/Getty Images) A post shared by 730.no (@730no) on Aug 9, 2020 at 5:3

Zoë Kravitz tar farvel med High Fidelity, kritiserer Hulu

Zoë Kravitz og resten av gjengen fra High Fidelity har fått dårlige nyheter. Etter premieren på sesong 1 tidligere i år, har Hulu nå kansellert serien. «#breakupssuck», skriver Zoë på Instagram. Hun poster flere BTS-bilder og takker alle hun jobbet med. «Jeg vil gi en shoutout til min High Fidelity-familie. Takk for all kjærligheten og hjerte som dere har puttet inn i dette showet. Jeg har så stor respekt for dere.

Midnight Sun er her – se fansens reaksjoner på den nye Twilight-versjonen

Twilight 4 life + afterlife! Etter mye om og men har Stephenie Meyer klart å lire av seg enda en Twilight-historie. Selv om hun kun serverer en gammel fortelling på nytt. Vi har allerede fått oppfølgerbøkene New Moon, Eclipse og Breaking Dawn. Midnight Sun er en ny vri på den første romanen. Den originale historien om tenåringen Isabella «Bella» Swan – som forelsker seg i den 104 år gamle vegetar-vampyren Edward Cullen – fortelles via Bella. I Midnight Sun, som kom ut i går, gjenfortelles historien fra Edwards perspektiv. Boken er i skrivende stund nummer 1 hos Amazon, hvor den har 4 av 5 stje

Tenet har fått egen premieredato for Europa

Tenet har fått en ny dato. Gode nyheter for Christopher Nolan-fans utenfor USA som ville se Tenet i sommer. Det skal angivelig skje. Men man må vente til slutten av sommeren. Warner Bros. bekrefter at årets største blockbuster får premiere 26. august i 70 land. (SF Norge/Warner Bros.) Dette inkluderer sannsynligvis også Norge. I USA vil Tenet ifølge Variety bli satt opp på kino i enkelte byer en uke senere; 3.

Norske kinoer blør som følge av korona

Norske kinoer sliter fortsatt. COVID-19 har ikke sluttet å skape røde tall for kinobransjen i Norge. I mars stengte alle norske kinosaler grunnet koronaviruset, for så å få åpne i mai med smittevern. Men en måned senere er tallene fortsatt triste. Ifølge Aftenposten var billettsalget i juni 2020 nesten 80 % lavere enn i juni i 2019.

Nolans storfilm flyttes – igjen

I utgangspunktet var den tiltenkt amerikansk premiere 17. juli, men først ble den flyttet til 31. juli – og nå til 12. august, melder Variety. Utgiveren Warner Brow sier i en uttalelse at dette er en uvanlig premiere som – på grunn av koronasituasjonen – skal få gå lenge på kino i USA og Canada. Den siste premiereflyttingen kommer etter at delstaten New York meddelte at kinoene ikke inngår i neste åpningsfase. Den ferske dramathrilleren har skuespillere som John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki og Aaron Taylor-Johnson om bord.

Tenet og flere store filmer utsettes på grunn av koronaviruset

Tenet må vike for COVID-19. Den 2 milliarder dyre blockbusteren til Christopher Nolan skulle egentlig ha kinopremiere 17. juli. Noe mange synes var optimistisk. Nå annonserer Warner Bros. at de utsetter Tenet grunnet pandemien, men foreløpig kun i to uker, frem til 31. juli. Som et slags plaster på såret, planlegger studioet og Chris Nolan å feire 10 års-jubileet til Inception med Leonardo DiCaprio ved å sette den opp på utvalgte kinoer 17.

Tenet: Christopher Nolan slipper ny trailer – med scene fra Oslo

Tenet kan kanskje delvis redde årets globale kinosesong? Gitt at den ikke blir utsatt… Sci-fi-krim-blockbusteren til Christopher Nolan ser i alle fall ut til å bli storslagen, noe den kliss nye traileren også indikerer. Det er en raus snutt, men regissøren klarer å sette den sammen uten filmen spoleres. Det er til og med vrient å vite hva den egentlig handler om? Du blir kanskje litt klokere etter denne titten. Men ikke så mye. Vi får avkreftet at den internasjonale spionthrilleren handler om tidsreising. Men tidsbøyning? Det ser ut som de manipulererer tiden ved å snu den.

Ny filmtrailer viser Robert Pattinson i Oslo

I de nye glimtene fra spionthrilleren «Tenet» får publikum se superstjernene i hovedstaden. Teaser-plakaten er fra Operaen.
Les mer om:

Ny filmtrailer viser Robert Pattinson i Oslo

I de nye glimtene fra spionthrilleren «Tenet» får publikum se superstjernene i hovedstaden.
Les mer om: