Nyheter om Rise


Rise (31) fikk diagnosen ME: – Det hjelper ikke å hvile eller sove, men jeg strikker meg gjennom det

Hun jobbet i kultur og fritid i Lier kommune og stortrivdes. Men plutselig sa det stopp for Rise Cecilie Moe fra Tønsberg.
Les mer om:

Hvem er Elena Rise Johnsen?

Noter deg like godt navnet med det samme: Ungjenta fra Asker kan fort bli en av Norges neste superstjerner. 
Les mer om:

Hvem er Elena Rise Johnsen?

Noter deg like godt navnet med det samme: Ungjenta fra Asker kan fort bli en av Norges neste superstjerner. 
Les mer om:

Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

I fotballåret 2019 som endte i juni, betalte Leeds ut 46.1 milllioner pund i lønninger. Sesongen før var beløpet 31 millioner pund. Mye penger, men sammenlignet med det som kommer i 2021/21-sesongen er det snakk om småpenger. Ifølge Football-Insider viste regnskapsåret for 2020 at lønnsutgiftene hadde økt til 78 millioner pund, i sommer har klubben gjort grep som sørger for at økonomidirektøren kommer til å svette.

Djimi Traore i ny spennende trenerjobb

Right To Dream Academy. Det fengende navnet på fotballakademiet med satsing i Ghana, og siden 2015 hos FC Nordsjælland, er et konsept som etterlever navnet. Startet i 1999 av Uniteds tidligere sjefsspeider i Afrika, i dag profesjonelt drevet som en boltreplass for talent, der unge fotballspillere utnytter the right til å gjøre noe med drømmen. I den danske avdelingen løper den tidligere Chelsea-spilleren Michael Essien rundt som trener, nå har en tidligere Champions League-mester for Liverpool meldt seg på som trener for akademiets internasjonale lag.

Den bare six-packen sendte CR7 til Manchester før tiden

På onsdag dro den nyslåtte Manchester United-spilleren til med begge scoringene i den tette VM-kvalikkampen mot Irland. 2-1 holdt til seier, rekord som den mestscorende landslagsspilleren ever – og karantene. Den alltid så solbrune og veltrente CR7 dro av drakten i feiringen etter matchvinnerscoringen, og ble belønnet med gult kort av dommeren.

Derfor har Elena Rise Johnsen blitt så god

Dette er hemmeligheten bak treningen til ungjenta som vant Toppidrettsveka.
Les mer om:

Derfor har Elena Rise Johnsen blitt så god

Dette er hemmeligheten bak treningen til ungjenta som vant Toppidrettsveka.
Les mer om:

Kometen Elena (21) vraket tilbud fra forbundet: – Hun hadde rett og slett et bedre alternativ

ORKLAND (NRK): 21 år gamle Elena Rise Johnsen går for et privatlag og er ikke en del av Norges Skiforbunds rekruttlandslag. Det var det vanskelig å forstå da hun satte alle på plass og vant årets utgave av Toppidrettsveka.
Les mer om:

Klæbo spurtslo Valnes i Orkdal

Ingen kunne gjøre noe med Johannes Høsflot Klæbo på skiathlonen under Toppidrettsveka lørdag. Elena Rise Johnsen var best på kvinnesiden. Det ble meget tett og jevnt på tampen av det 20 kilometer lange skiathlonrennet, men Klæbo viste muskler og var tidelet foran Valnes i mål. Gøran Tefre fulgte deretter og ble nummer tre. Dermed vant Klæbo for andre dagen på rad under Toppidrettsveka. Fredag gikk han til topps på sprinten. Skiathlon-distansen lørdag var Toppidrettsvekas avsluttende øvelse. Asker-løper Elena Rise Johnsen tok også sin andre strake seier.

Norsk jenteskrell i Toppidrettsveka

Askers Elena Rise Johnsen var best i spurten og slo selveste Johanna Hagström fra Sverige i rulleskisprinten i Toppidrettsveka i Aure fredag kveld. – Jeg lå bak og hadde en liten fordel av det, sa Johnsen til NRK. Hagström var fornøyd tross tap. Hun så lenge ut som en vinner, men avslutningen gikk i slak mote og da sluknet hun. – Jeg var sliten mot slutten, sa hun. Hagström var i VM-finalen i Oberstdorf i vinter. Da ble hun nummer fire.

Utklasset landslagseliten

Gaute Kvåle utklasset landslagseliten og vant fredagens motbakkerenn på rulleski i Aure i Toppidrettsveka. Karoline Simpson-Larsen var best i kvinneklassen. Nylig rullet Kvåle inn til seier i Lysebotn opp. Fredag viste han at det ikke var et blaff og slo landslagsløper Harald Østberg Amundsen med 9,5 sekunder. Han gjorde unna den 3,5 kilometer lange motbakken på 11.48,1 minutter. På kvinnesiden vant Simpson-Larsen 15,1 sekunder foran Elena Rise Johnsen, mens Berit Mogstad tok den siste pallplassen. Det ble også holdt en egen stakekonkurranse.

Flere topplag slapp med skrekken

Lillestrøm unngikk cupbombe da Thomas Lehne Olsen sikret 2-1-seier over Skeid i ekstraomgangene på Nordre Åsen. Det var en kjapp scoring fra hvert av lagene etter snau time spilt som gjorde at det stod 1-1 etter 90 minutter spilt. Lillestrøm presset på tampen av ordinær tid og inn i ekstraomgangene. Sånn sett var det ikke ute av det blå at gultrøyene tok ledelsen og vant til slutt. Molde slapp også med skrekken da de møtte Hødd i andre runde av cupen.

Redd 80-åringene unngår legen for å ikke miste lappen(pluss)

– Vi er redd for at 80-åringene ikke går til årlig legesjekk i frykt for å miste førerkortet, sier Kjellbjørn Rise Johansen som er politispesialist i trafikk.
Les mer om:

Brennhett rundt Ammerudhjemmet: Politikerne kalles inn til ekstraordinært BU-møte

Torsdag 15. juli er det klart for et ekstraordinært møte i Grorud bydelsutvalg, Det kommer til å stå én sak på programmet: Ammerudhjemmet! Møtet er kommet i stand etter et initiativ fra partiet Rødt og gruppeleder Mari Rise Knutsen.
Les mer om:

Må være den beste analysen på hvorfor Englands EM-tropp er en gedigen suksess for balløya

Vi har ikke tall å støtte oss til, men har inntrykket av at nordmenn gjennom tidene plasserer England høyt oppe på lista over nasjoner vi ønsker skal vinne de største mesterskapene. For oss ble det en tankevekker da vi under forrige EM befant oss i en engelskdrevet pub i Marbella, og satt inneklemt mellom engelske supportere for å se De Tre Løvene spille seg videre i sluttspillet. For aldri før har vi hørt noen rakke så mye ned på sine egne spillere og krangle om det var United-spilleren, Liverpool-spilleren eller de fra Chelsea som sucked the most.

– Det blir vårt største vinområde i Noreg(pluss)

Om nokre år kan druer frå Rise vere hovudingrediensen i den største vinproduksjonen i landet.
Les mer om:

Svært godt år for HS Rise(pluss)

HS Rise Bygg fekk eit driftsresultat i fjor på knapt 6,3 millionar kroner. Året før hadde entreprenøren eit underskot på nesten ein million kroner.
Les mer om: